NK Vitez
- hajdukovac
- Kontakt:
Re: NK Vitez
Ja stvarno nemogu shvatit ove lukavcane,oni i dalje nesto pricaju protiv viteza,znam da vam je tesko i da se nemozete pomirit s cinjenicom al barem cestitajte kao i celikovci i ostali sto nam cestitaju i hvala im od strane mene i moji vitezana.Govorili ste kako necemo uci u premier ligu pa smo usli,pa sad govorite vezano za ovaj stadion kako necemo stici ga uradit,pa ce mo ispast kao gradina pa ce mo nekakve vase sudbine docekat ja vas ne razumijem.Znate li gospodo za koliko je se fis napravio vremenski 100000 kvadrata za dva mjeseca pa znate li za koliko ce mo uradit ovaj stadion ako treba,zapitaj te se vi!I jos nesto oko igraca vidim da nesto pricate , udruga poslodavaca viteza ce s gos.kafadarom napravit takvu ekipu da ce parirat i zelji i sarajevu ako mislite da je ovo neka bomba zivi bili pa vidjeli,tako ste govorili kako necemo uci u premier pa smo usli.Stadion ce bit jedan od ljepsi u drzavi sve pohvale celnim ljudima nogometa u vitezu i udruzi poslodavaca s opcinom...
U pravu si hajdukovac, ja sam davno rekao ukoliko par ljudi se udruzi I vide sebe tu dakle par vecih poduzetnika iz Viteza sa klubom se cudo moze napraviti, zar par godina da napravi nesto kao siroki brijeg ako ne I bolje. I SB dolazi iz malog grada a gledajte najorganizovaniji su klub I u BIh a I dalje, ljudi nemaju centa duga I svake godine igraju evropu. Sa zdravim mozgovima I jakim sponzorima I Vitez moze napraviti plan za narednih 10 godina. Prvo stadion I boriti se za sredinu tabele, a uz to jacati omladinske pogone I sve ce doci na svoje.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Nesto kontam mozda bi bilo isplatnije ovaj stadion iz temelja naptraviti nego nadogradjivati na ono ruglo?vitezovi93 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Eto stadion kako treba ispasti...
Stari stadion ostaviti kao pomocni.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Ev ja sam iz lukavaca al nisam nista rekao lose o vama, samo sam pitao za kapacitet stadiona i ko zna koji put ponavljam sretno vam u PL,,,,a sto se tice radnickog velika vecina nas posle sramotnog sudjenja protiv vas u lukavcu , je izgubilo svaku nada za ulazak u PL, nije da vas uspjeh umanjujem , daleko od togao cak sto vise mislim da imate najbolju ekipu i da zasluzeno idete u PLhajdukovac je napisao/la:Ja stvarno nemogu shvatit ove lukavcane,oni i dalje nesto pricaju protiv viteza,znam da vam je tesko i da se nemozete pomirit s cinjenicom al barem cestitajte kao i celikovci i ostali sto nam cestitaju i hvala im od strane mene i moji vitezana.Govorili ste kako necemo uci u premier ligu pa smo usli,pa sad govorite vezano za ovaj stadion kako necemo stici ga uradit,pa ce mo ispast kao gradina pa ce mo nekakve vase sudbine docekat ja vas ne razumijem.Znate li gospodo za koliko je se fis napravio vremenski 100000 kvadrata za dva mjeseca pa znate li za koliko ce mo uradit ovaj stadion ako treba,zapitaj te se vi!I jos nesto oko igraca vidim da nesto pricate , udruga poslodavaca viteza ce s gos.kafadarom napravit takvu ekipu da ce parirat i zelji i sarajevu ako mislite da je ovo neka bomba zivi bili pa vidjeli,tako ste govorili kako necemo uci u premier pa smo usli.Stadion ce bit jedan od ljepsi u drzavi sve pohvale celnim ljudima nogometa u vitezu i udruzi poslodavaca s opcinom...

Čestitke Vitezu na ulasku u BHT Premijer ligu
zaslužili ste, to je bez prigovora. Već ste se u prvom dijelu sezone obezbijedili. Nadam se da ćete ostati više od sezone-dvije, srediti stadion, pojačati igrački kadar i ostalo.
Sve u svemu sretno u nastavku takmičenja, nadam se da ćemo vam se i mi (Sloboda) pridružiti od naredne sezone u PL

Sve u svemu sretno u nastavku takmičenja, nadam se da ćemo vam se i mi (Sloboda) pridružiti od naredne sezone u PL

Coraco je napisao/la:Čestitke Vitezu na ulasku u BHT Premijer liguzaslužili ste, to je bez prigovora. Već ste se u prvom dijelu sezone obezbijedili. Nadam se da ćete ostati više od sezone-dvije, srediti stadion, pojačati igrački kadar i ostalo.
hvala prijatelju na lijepim zeljama!

Mladen Jurčević uspješno operisan
Nezaobilazni član najjačeg sastava Nogometnog kluba "Vitez" i jako bitan igrač u sezoni koja je na izmaku, ali i u narednoj u kojoj će Vitez igrati Premijer ligu Mladen Jurčević operiran je u utorak u mostarskoj bolnici.
Mladen Jurčević u zadnje vrijeme imao je probleme s preponom i trbušnim zidom, a iste je odlučio ukloniti operativnim zahvatom, kako bi u potpunosti spreman dočekao pripreme za početak naredne sezone.
Operacija je protekla uspješno, a Jurčević bi do kraja ovog tjedna trebao napustiti bolnicu, potvrđeno je Feni iz NK "Vitez".
"Ova sezona za mene je gotova, ali kako smo već osigurali Premijer ligu odlučio sam u dogovoru s upravom kluba podvrgnuti se operativnom zahvatu, kako bih bio spreman za početak priprema. Veselim se što skorijem povratku na teren i igranju najvišeg ranga bh. nogometa", izjavio je za Fenu Mladen Jurčević.
Nezaobilazni član najjačeg sastava Nogometnog kluba "Vitez" i jako bitan igrač u sezoni koja je na izmaku, ali i u narednoj u kojoj će Vitez igrati Premijer ligu Mladen Jurčević operiran je u utorak u mostarskoj bolnici.
Mladen Jurčević u zadnje vrijeme imao je probleme s preponom i trbušnim zidom, a iste je odlučio ukloniti operativnim zahvatom, kako bi u potpunosti spreman dočekao pripreme za početak naredne sezone.
Operacija je protekla uspješno, a Jurčević bi do kraja ovog tjedna trebao napustiti bolnicu, potvrđeno je Feni iz NK "Vitez".
"Ova sezona za mene je gotova, ali kako smo već osigurali Premijer ligu odlučio sam u dogovoru s upravom kluba podvrgnuti se operativnom zahvatu, kako bih bio spreman za početak priprema. Veselim se što skorijem povratku na teren i igranju najvišeg ranga bh. nogometa", izjavio je za Fenu Mladen Jurčević.
-
- Kontakt:
Cepi1981 je napisao/la:U pravu si hajdukovac, ja sam davno rekao ukoliko par ljudi se udruzi I vide sebe tu dakle par vecih poduzetnika iz Viteza sa klubom se cudo moze napraviti, zar par godina da napravi nesto kao siroki brijeg ako ne I bolje. I SB dolazi iz malog grada a gledajte najorganizovaniji su klub I u BIh a I dalje, ljudi nemaju centa duga I svake godine igraju evropu. Sa zdravim mozgovima I jakim sponzorima I Vitez moze napraviti plan za narednih 10 godina. Prvo stadion I boriti se za sredinu tabele, a uz to jacati omladinske pogone I sve ce doci na svoje.
Da te napomenem da mi u gradicu imamo nekih 30.000 stanovnika mislim opcini Vitez i da tu posotji 5 klubova!

NK Vitez
FK Vitez
NK Rijeka
NK Šantići
NK Jardol
Nekad je bio i FK Plavac... Ali se ugasio uglavnom samo to kontaj da je jedan klub svasta bi bilo

- AdiRajvosa
- Kontakt:
Trebate napraviti neku fuziju, barem ta 2-3 najjaca kluba.
Haveru zaboravio si za legendarni FK Orlac Preochicavitezovi93 je napisao/la:Cepi1981 je napisao/la:U pravu si hajdukovac, ja sam davno rekao ukoliko par ljudi se udruzi I vide sebe tu dakle par vecih poduzetnika iz Viteza sa klubom se cudo moze napraviti, zar par godina da napravi nesto kao siroki brijeg ako ne I bolje. I SB dolazi iz malog grada a gledajte najorganizovaniji su klub I u BIh a I dalje, ljudi nemaju centa duga I svake godine igraju evropu. Sa zdravim mozgovima I jakim sponzorima I Vitez moze napraviti plan za narednih 10 godina. Prvo stadion I boriti se za sredinu tabele, a uz to jacati omladinske pogone I sve ce doci na svoje.
Da te napomenem da mi u gradicu imamo nekih 30.000 stanovnika mislim opcini Vitez i da tu posotji 5 klubova!
NK Vitez
FK Vitez
NK Rijeka
NK Šantići
NK Jardol
Nekad je bio i FK Plavac... Ali se ugasio uglavnom samo to kontaj da je jedan klub svasta bi bilo

-
- Kontakt:
Pozdrav za sve Vitezane i velike cestitke na uspjehu i plasmanu u Premijer ligu.Ovim nas nogomet nadam se dobija jednu sredinu koja ce dugo godina igrati vaznu ulogu u nasem nogometu.Ljudi u Vitezu su veoma poslovni poduzetni i ne sumnjam da ce projekat koji su zacrtali biti i ostvaren.Tim vise sto vec sada imaju odličan igrački kadar i upravu u kojoj su mahom ugledni poduzetnici,poslovni ljudi iza kojih su godine uspjeha u oblastima kojima se bave.Ovo ce biti pravo osvjezenje za nas nogomet .Sto se izgradnje stadiona tice ,a vidim da su mnogi sumnjičavi siguran sam da ce i taj projekat biti realizovan.Zasto.Ovdje se moram osvrnuti na ono sto je do sada uradjeno u Vitezu.
Oni koji poznaju situaciju u gradu znaju da sve sto se tu rjesi uraditi bude veoma brzo zavrseno.Za primjer uzimam dvoranu od 15000 mjesta koja je za veoma kratko vrijeme uspjesno stavljenja u funkciju i vazi za jedno od najljepsih sportskih borilista ovdje.Mozda nije za poredjenje ali svi znaju i za projekat sportsko -zabavnog parka Ribica u Vitezu koji je isto tako veoma brzo realizovan i takodje vazi za jedan od najboljih kompleksa tog tipa u drzavi.Sto se privrede tice Vitez je inace grad gdje su cuda itekako moguća.Svi znaju za ogromne projekte FIS -a ,za hidroelektranu koja je nikla na mjestu za koje su svi govorili da je to nemoguca misija da se tu uradi.Hidroelektranu u gradu sto ja nisam nigdje na svjetu vidio da ljudi naprave tako nesto da je lijepo za oko i funkcionalno i da zajedno s Ribicom i etno -selom u sklopu cine pravu bajku na ulazu u jedan gradic.A svi znaju šta je ovaj gradic uradio od 95 te na ovamo i koja je razlika u odnosu na prijeratni period.U upravi nogometnog kluba mozete vidjeti ljude poput gazda CM a ,Ekosa,Kompanija Jurcevic,Buba komerc i Vujevic jednostavno svi su stali iza kluba.A kapital koji oni imaju je basnoslovan.
Neka niko ne bude sumnjicav u vezi i stadiona.Mozda ce zbog kvaliteta projekta izgradnja malo kasniti ali siguran sam da cemo u Vitezu do kraja 10 og mjeseca imati vaoma lijep stadion koji ce zadovoljavati sve kriterije.Posto su se ovi ljudi odlucili da idu u ovo ovo ce i funkcionisati tim vise sto su nacelnik Akeljic i svi ljudi iz vlasti u opstini prepoznali opsti interes svih gradjanja općine i za primjer mnogima u drzavi idu zajedno ,napraviti ono sto svi sumnjaju da je moguce.Sto je veoma bitno i sam načelnik je bivsi nogometas.Predvidjam novi Široki Brijeg ,a neka se niko ne brine da ce se ponoviti Gradina jer ovi ljudi nece bezveze trositi svoj novac i predvidjam ekipu sa igracima koji ce od samog starta prvenstva biti konkurentni svim najjacim ekipama u ligi.Nece ljudi iz uprave baciti novac .Iako ce na pocetku kao domacini igrati u Zenici nece to biti kanta na nabijanje,a mnogi ce osjetiti snagu Viteza i kod kuce.Ovo o cemu govorim vidjece se ubrzo jer po prvim informacijama vec na ljeto u prelaznom roku svima ce biti jasno da ovo nije samo prazna price.Puno srece za Vitez i drago mi je da je konacno u ligu usao neko ko ce moci i igrački i fiansijski doprinjeti razvoju naseg nogometa...
Oni koji poznaju situaciju u gradu znaju da sve sto se tu rjesi uraditi bude veoma brzo zavrseno.Za primjer uzimam dvoranu od 15000 mjesta koja je za veoma kratko vrijeme uspjesno stavljenja u funkciju i vazi za jedno od najljepsih sportskih borilista ovdje.Mozda nije za poredjenje ali svi znaju i za projekat sportsko -zabavnog parka Ribica u Vitezu koji je isto tako veoma brzo realizovan i takodje vazi za jedan od najboljih kompleksa tog tipa u drzavi.Sto se privrede tice Vitez je inace grad gdje su cuda itekako moguća.Svi znaju za ogromne projekte FIS -a ,za hidroelektranu koja je nikla na mjestu za koje su svi govorili da je to nemoguca misija da se tu uradi.Hidroelektranu u gradu sto ja nisam nigdje na svjetu vidio da ljudi naprave tako nesto da je lijepo za oko i funkcionalno i da zajedno s Ribicom i etno -selom u sklopu cine pravu bajku na ulazu u jedan gradic.A svi znaju šta je ovaj gradic uradio od 95 te na ovamo i koja je razlika u odnosu na prijeratni period.U upravi nogometnog kluba mozete vidjeti ljude poput gazda CM a ,Ekosa,Kompanija Jurcevic,Buba komerc i Vujevic jednostavno svi su stali iza kluba.A kapital koji oni imaju je basnoslovan.
Neka niko ne bude sumnjicav u vezi i stadiona.Mozda ce zbog kvaliteta projekta izgradnja malo kasniti ali siguran sam da cemo u Vitezu do kraja 10 og mjeseca imati vaoma lijep stadion koji ce zadovoljavati sve kriterije.Posto su se ovi ljudi odlucili da idu u ovo ovo ce i funkcionisati tim vise sto su nacelnik Akeljic i svi ljudi iz vlasti u opstini prepoznali opsti interes svih gradjanja općine i za primjer mnogima u drzavi idu zajedno ,napraviti ono sto svi sumnjaju da je moguce.Sto je veoma bitno i sam načelnik je bivsi nogometas.Predvidjam novi Široki Brijeg ,a neka se niko ne brine da ce se ponoviti Gradina jer ovi ljudi nece bezveze trositi svoj novac i predvidjam ekipu sa igracima koji ce od samog starta prvenstva biti konkurentni svim najjacim ekipama u ligi.Nece ljudi iz uprave baciti novac .Iako ce na pocetku kao domacini igrati u Zenici nece to biti kanta na nabijanje,a mnogi ce osjetiti snagu Viteza i kod kuce.Ovo o cemu govorim vidjece se ubrzo jer po prvim informacijama vec na ljeto u prelaznom roku svima ce biti jasno da ovo nije samo prazna price.Puno srece za Vitez i drago mi je da je konacno u ligu usao neko ko ce moci i igrački i fiansijski doprinjeti razvoju naseg nogometa...
- Richardson
- Kontakt:
Prije će biti 1500 sjedećih mjestaslobodnjak je napisao/la:Pozdrav za sve Vitezane i velike cestitke na uspjehu i plasmanu u Premijer ligu.Ovim nas nogomet nadam se dobija jednu sredinu koja ce dugo godina igrati vaznu ulogu u nasem nogometu.Ljudi u Vitezu su veoma poslovni poduzetni i ne sumnjam da ce projekat koji su zacrtali biti i ostvaren.Tim vise sto vec sada imaju odličan igrački kadar i upravu u kojoj su mahom ugledni poduzetnici,poslovni ljudi iza kojih su godine uspjeha u oblastima kojima se bave.Ovo ce biti pravo osvjezenje za nas nogomet .Sto se izgradnje stadiona tice ,a vidim da su mnogi sumnjičavi siguran sam da ce i taj projekat biti realizovan.Zasto.Ovdje se moram osvrnuti na ono sto je do sada uradjeno u Vitezu.

A za ovo ostalo slažem se, samo mislim, pošto se radi o poduzetnicima koji vode klub odnosno o ljudima za koje se misli da će uložiti novac, da neće težiti ka nekom instant rezultatu, da nekažem uspjehu, nego će ići polako, pa će sve doći na svoje.
Baš me zanima kako će ovaj projekat NK Vitez gurati, bojim se da politika ne ujebe sve.
-
- Kontakt:
Izvinjavam se na pogrešci .Naravno da je 1500 mjesta.Sto se politike tiče nema u Vitezu toliko toga koliko to ljudi hoce da naglasavaju.Treba reci da u svim Viteskim firmama od FiS a ,Ekonomika pa nadalje ljudi rade zajedno gotovo u identičnom omjeru.Mislim to su stvari koje niko nece da naglasi a veoma su vazne.Ljudi normalno rade svakodnevno komuniciraju druze se.Znas gdje ima novca te stvari su nebitne.Uglavnom postaju bitne tamo gdje nema novca.Tada je lako manipulisati ljudima.Vitez nije ni izdaleka podjeljen grad kolkio to neko prikazuje.
Evo jedan primjer.Svi su culi za FIS .To je npr. firma koja je dionicarsko drustvo ,a predsjednik je Pero Gudelj Hrvat.U toj firmi medju 2000 ljudi je 50 posto Bosnjaka zaposleno.To je kako svi znamo najjaca prodajno- proizvodno -turisticka korporacija u BiH.Ma jednostavno ljudi su nasli zajednicki interes i u nogometu, iako imaju 2 veca kluba u gradu sa kao nacionalnim prefiksom svima je u interesu da igraju na lijepom stadionu i svi ce od toga iimati koristi.Pošto veoma dobro znam situaciju,ovih dana se sve vise aktualizira priča čak i o spajanju klubova.
Biće to priča za primjer svima nama vidjećete.
Evo jedan primjer.Svi su culi za FIS .To je npr. firma koja je dionicarsko drustvo ,a predsjednik je Pero Gudelj Hrvat.U toj firmi medju 2000 ljudi je 50 posto Bosnjaka zaposleno.To je kako svi znamo najjaca prodajno- proizvodno -turisticka korporacija u BiH.Ma jednostavno ljudi su nasli zajednicki interes i u nogometu, iako imaju 2 veca kluba u gradu sa kao nacionalnim prefiksom svima je u interesu da igraju na lijepom stadionu i svi ce od toga iimati koristi.Pošto veoma dobro znam situaciju,ovih dana se sve vise aktualizira priča čak i o spajanju klubova.
Biće to priča za primjer svima nama vidjećete.
- Richardson
- Kontakt:
Mislio sam da se ne umješa politika, da se nebi desilo da ljudi poput ovih koji žele nešto dobro napraviti od Viteza, u šta ne sumnjam, bježe od iste glavom bez obzira pa da sve propadne, kontaš, gdje se para spominje eto glodara da se ogrebu.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
jel se krenulo sa izgradnjim stadiona..imal neki info...receno je da se krece cim se matematicki obezbjedi titula
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Najava utakmice Vitez-Bratstvo kojom se proslavlja titula prvaka,sav prihod od utakmice ide za pomoc oboljele djevojcice!
http://vitez.info/sport/vijesti-iz-spor ... lji-stojak" onclick="window.open(this.href);return false;
http://vitez.info/sport/vijesti-iz-spor ... lji-stojak" onclick="window.open(this.href);return false;
RESPECTnkvitez je napisao/la:Najava utakmice Vitez-Bratstvo kojom se proslavlja titula prvaka,sav prihod od utakmice ide za pomoc oboljele djevojcice!

Humanost na djelu!

izgleda da vam Široki na posudbu daje Kožula i Brekala 

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- badblueboylivno
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.