NBA Playoffs

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Admir_Sa
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la Admir_Sa » 29 maj 2013, 15:20

adriano_leite je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:kakva "osveta" lensa wejdu za onaj namjerni faul, ode wejd u peti red tribine, a trica ko kap udje :D

al kakva cista kradja u 4/4 kod +9 i cist koš ne priznaju, za 2 min nerješeno :roll: i onda ona lopta što je kao westa dirala, a iz svih mogucih pozicija se jasno moglo vidjeti da su vece šanse da ga nije dirala, nego da jeste

sve u svemu ne nadam se prolasku u finale, al ce king i ostali krv propišat da nas prodju
I onda ti dodje neko i soli ti pamet i govori kako sudijska odluka ne mijenja momentum utakmice, kako je rijec o nekvalitetu itd. a svakom normalnom insanu je jasno da je kosarka igra momentuma i ko ima bolji i duzi momentum, taj i pobijedi. Vrlo lako je skontati da par losih odluka mijenja momentum i da se tada uvlaci nervoza u igrace i da ne pogadjaju ono sto bi inace pogadjali.

Svaka cast za pobjedu, odlicno ste igrali, samo sto George nije bio na svom nivou, ali dobre partije Hilla i Lancea, dok je Hibbert odigrao maestralno. Da ima kontinuitet igara, mogao bi biti najbolji centar lige, ali valjda ce to doci sa iskustvom.

@work, a sta mislis tebra da malo sjases Cavsima sa surle?
al sinoc ima za tu situaciju i Vogelove krivice, tek kad su stigli na nerješeno tražio tajmaut

al sa krova dvorane se vidjelo da je lopta dirala obruc, samo ona tri hajvana nisu, pa ni da se konsultuju, pogledaju snimak ili nešto slicno
nema potpisa

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 29 maj 2013, 15:23

Pa pored 3 hajvana, ocigledno ni zapisnicki stol to nije vidio. Iako se slazem da je cisto lopta dirala obruc.
Postovanje treba zaraditi.

filip13

Post Postao/la filip13 » 29 maj 2013, 17:00

http://www.nbaserbia.com/vesti/3759/nav ... te-flopere" onclick="window.open(this.href);return false;

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 maj 2013, 17:49

Nego slusam jutros I ne mogu da vjerujem da su Pacersi tek 25 po prosjeku gledalaca u NBA hmmmm..pa bogami ta publika bi malo trebala vise pripaziti ove kjude koji stvaraju nove Pacerse

Edit: evo I podatak sam pronasao znaci tacno je

http://espn.go.com/nba/attendance" onclick="window.open(this.href);return false;
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 29 maj 2013, 17:58

SaltCityAttack je napisao/la:Nego slusam jutros I ne mogu da vjerujem da su Pacersi tek 25 po prosjeku gledalaca u NBA hmmmm..pa bogami ta publika bi malo trebala vise pripaziti ove kjude koji stvaraju nove Pacerse

http://espn.go.com/nba/attendance" onclick="window.open(this.href);return false;
i ja sam razocaran atmosferom tokom utakmica, loše za plejof
nema potpisa

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 29 maj 2013, 18:01

SaltCityAttack je napisao/la:Nego slusam jutros I ne mogu da vjerujem da su Pacersi tek 25 po prosjeku gledalaca u NBA hmmmm..pa bogami ta publika bi malo trebala vise pripaziti ove kjude koji stvaraju nove Pacerse

Znas kako to ide ,kada raja ne voli kosarku ;) Cudi me da Miami ima toliko,uvjek prazna dvorana.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 29 maj 2013, 18:53

work je napisao/la:Odlična serija, finale prije finala.
Indiana radi upravo ono što im može donijeti pobjedu, a to je eksploatisanje slabosti Heata u reketu. Hibbert igra odličnu seriju.

Uživajmo još ovu godinu u uzbudljivim utakmicama, već od sljedeće kreće surova monotonost i dominacija u vidu Cleavelend Cavsa, gdje će jedino pitanje biti ko će im pružiti veći otpor.
Kako mislis finale prije finala?Hoces reci da je ova serija bolja od potencijalne MIA-SAS? :?

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 29 maj 2013, 20:01

NEZALAGANJE je napisao/la:
Indiana radi upravo ono što im može donijeti pobjedu, a to je eksploatisanje slabosti Heata u reketu. Hibbert igra odličnu seriju.

Uživajmo još ovu godinu u uzbudljivim utakmicama, već od sljedeće kreće surova monotonost i dominacija u vidu Cleavelend Cavsa, gdje će jedino pitanje biti ko će im pružiti veći otpor.
Kako mislis finale prije finala?Hoces reci da je ova serija bolja od potencijalne MIA-SAS? :?
ne vidim neke drasticne razlike, osim važnosti finala konferencije i važnosti velikog finala
nema potpisa

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 29 maj 2013, 20:33

Admir_Sa je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:

ne vidim neke drasticne razlike, osim važnosti finala konferencije i važnosti velikog finala
Mozda ti ne vidis,ali cijeli kosarkaski svijet vidi...

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 29 maj 2013, 21:39

NEZALAGANJE je napisao/la: Kako mislis finale prije finala?Hoces reci da je ova serija bolja od potencijalne MIA-SAS? :?
Mislim da sam jedne prilike napisao, nekad prije playoffa, da samo Indianu vidim kao ekipu koja može ugroziti Miami. Spursi me iznenađuju iz godine u godinu i imam veliko poštovanje spram Popovicha, Duncana, Parkera, Ginobilia i cijelog njihovog sistema, ali opet mi Indiana ima bolji matchup spram Heata. Ako bi kojim slučajem Indiana igrala finale, mada su šanse za to "onako", Spursi imaju prednost. Da se ogradim, ovo je neko moje mišljenje.

Naravno, ovo sve vrijedi za ovu sezonu, a onda na scenu stupaju Clevelend All-Stars, tako da će liga postat monotona.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 29 maj 2013, 21:49

work je napisao/la: Naravno, ovo sve vrijedi za ovu sezonu, a onda na scenu stupaju Clevelend All-Stars, tako da će liga postat monotona.
Znam da je ruzno, al nadam se da ce se bar neko od mega-uber talentovanih igraca Clevelanda povrijediti, jer ne vidim nista drugo sto bi ih moglo zaustaviti u pohodu na titulu.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 29 maj 2013, 21:58

slika

sjajno xD
hit you with so many rights you gonna beg for a left

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 29 maj 2013, 22:00

Greivis je napisao/la:
work je napisao/la: Naravno, ovo sve vrijedi za ovu sezonu, a onda na scenu stupaju Clevelend All-Stars, tako da će liga postat monotona.
Znam da je ruzno, al nadam se da ce se bar neko od mega-uber talentovanih igraca Clevelanda povrijediti, jer ne vidim nista drugo sto bi ih moglo zaustaviti u pohodu na titulu.
Jako inteligentno i sportski, nema sta, svaka cast. Iako je zajebancija tebe i drugara ti, ovo boldano je ipak mnogo glupo napisati za nekog sportistu/sportiste. Aferim...

Mislim da bi bilo dobro da sjasete Cavsima s kobasa.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 29 maj 2013, 22:01

work je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la: Kako mislis finale prije finala?Hoces reci da je ova serija bolja od potencijalne MIA-SAS? :?
Mislim da sam jedne prilike napisao, nekad prije playoffa, da samo Indianu vidim kao ekipu koja može ugroziti Miami. Spursi me iznenađuju iz godine u godinu i imam veliko poštovanje spram Popovicha, Duncana, Parkera, Ginobilia i cijelog njihovog sistema, ali opet mi Indiana ima bolji matchup spram Heata. Ako bi kojim slučajem Indiana igrala finale, mada su šanse za to "onako", Spursi imaju prednost. Da se ogradim, ovo je neko moje mišljenje.

Naravno, ovo sve vrijedi za ovu sezonu, a onda na scenu stupaju Clevelend All-Stars, tako da će liga postat monotona.
Postujem tvoje misljenje,ali slabo ti imas postovanja za te pobrojane cim mislis da je IND MIA tezi matchup,a da ne spominjem da si i MEM davao vece sanse protiv SAS.Prema tome,pusti se demagogije da postujes bilo koga iz SA.Pozdrav! ;)
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 29 maj 2013, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 29 maj 2013, 22:05

adriano_leite je napisao/la: Jako inteligentno i sportski, nema sta, svaka cast. Iako je zajebancija tebe i drugara ti, ovo boldano je ipak mnogo glupo napisati za nekog sportistu/sportiste. Aferim...

Mislim da bi bilo dobro da sjasete Cavsima s kobasa.
Malo zezancije @adriano, mojne se odmah ljutiti.
Inace, mislim da bi Cavsi trebali izbjeci Otta Portera. Previse lici na Wesa Johnsona, koji je takodjer bio visok pick, pa nista od njega ne bi. Noel ili trade za nekog kvalitetnog igraca.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 29 maj 2013, 22:11

work je napisao/la:
Da se ogradim, ovo je neko moje mišljenje.
work je napisao/la:1. Spursi ne mogu braniti Lakerse. Pored Duncana i centra, morat će uvijek trpati reket sa još jednim igračem, tako da ostaje mnogo prostora sa šutere i serija bi trebala zavisiti od Blakea, Nasha, Meeksa i Jamisona. Ako oni budu ubadali otvorene šuteve, koje će nedvojbeno imati, Lakersi ne bi trebali imati problema.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 29 maj 2013, 22:17

NEZALAGANJE je napisao/la: Postujem tvoje misljenje,ali slabo ti imas postovanja za te pobrojane cim mislis da je MIA IND tezi matchup,a da ne spominjem da si i MEM davao vece sanse protiv SAS.Prema tome,pusti se demagogije da postujes bilo koga iz SA.Pozdrav! ;)
Ok, imaš svoj stav, pošteno. Ja nisam nikakav stručnjak, nego obični simpatizer košarkaške igre i ovdje iznosim svoja mišljenja u cilju da diskutujem, a istinski se nadam da nikoga tom prilikom ne vrijeđam. Tačno je da sam davao šanse Memphisu.Jedan od razloga je i taj što su mi simpatična ekipa, kao i mnoštvo drugih, tako da je taj moj stav bio dosta subjektivno, navijački, obojen. Istovremeno je tačno da sam u više navrata u toku serije pohvalio San Antonio, kao i tokom cijelog playoffa, pogotovo Parkera, koji mi, ruku na srce, nije najsimpatičniji igrač. Imam veliko poštovanje spram Duncana kao jednog od najboljih košarkaša svih vremena i San Antonio , kao franšiza, mi je proz zadnjih desetak godina više draga, nego nedraga ekipa, pogotovo igrači kao Robinson pa i Bowen.
Što se samog poštovanja spram igrača tiče, izuzeci su oni koje ne podnosim ili ne poštujem i to su većinom oni koji su to zaslužili nekim svojim postupcima, bili politički, bili privatni, izvan terena ili krajnijim bezobrazlukom na terenu. Vjeruj, nema ih mnogo jer neko ko je dosta vezan za sport i koji voli sport, razumijem koliko je potrebno odricanja, truda i znoja da bi se postigao uspijeh, tako da to iznimno cijenim.
Greivis je napisao/la: Znam da je ruzno, al nadam se da ce se bar neko od mega-uber talentovanih igraca Clevelanda povrijediti, jer ne vidim nista drugo sto bi ih moglo zaustaviti u pohodu na titulu.

Makijaveli je jedne prilike rekao "Cilj opravdava sredstva". Ukoliko je cilj ligu napraviti interesantnijom....
Mada mi je ovo oko povreda radikalno, možda, pošto su to sve, kako navijači Cavsa kažu, dobri ljudi, da uvide da su superiorni u odnosu na ostale i onda svojevoljno zatraže trejdove kako bi i drugi imali šanse..... ili da se npr. waiters penzioniše kao Jordan.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 29 maj 2013, 22:19

5 tekma : Staviti kuću , auto, ženu,....sve na pobjedu Miami-a, već su počeli pričati o suđenju kao zakinuli Miami za licnu nad Lebronom i korake Wade-u :lol: :lol: , ESPN pravi scenariji , ko ce gledati finale San Antonio - Indiana :roll:
Od kad pratim playoff i timove gdje igra Lebron ruku na srce i kada je ispadao bio je najbolji igrac na terenu , osim u finalu sa Nowitzky-em , sada po prvi put opet nije najbolji igrac vec je to Roy Hibert :o :shock: , ko bi rekao :lol:
Ne svidja mi se ova hajka na sudce , kao da su ostetili Miami , a vise su odstetili Indianu , medjutim rjec je o zvjezdama , njima je sve dozvoljeno :roll:
Treba napomenuti i odbranu Wade-a nad Georgom , iako neko hoce potencirati koljeno i slabiju ofanzivnu igru Wade-a , ali i ovakav sa koljenom je ustopao Georgea ;)

slika

oskare podjeliti i jednom i drugom ;)

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 29 maj 2013, 22:25

@work Prijatelju,nemam ja nista protiv tebe,ovo je forum i tu smo da diskutujemo,ali si mi kontradiktoran.Evo i zasto...Ako imas postovanje prema nekome i cijenis ono sto je on uradio u nekoj oblasti(a ovdje govorimo o organizaciji,treneru i igracima kakvi se rijetko pojave)onda ne mozes svaku rundu pisati da nemaju sansi protiv tih i tih.Razumijem ja i navijacku stranu tebe,ali ako postujes nekoga ko je nasuprot tima kojeg ti favoriziras,onda barem ostani suzdrzan.Pa ti si i LAL bez Kobea davao sanse protiv nas,kako ti @Raul izlozi to,i sad me pokusavas ubijediti da postujes taj isti SA!?Gdje je postovanje tu?

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 29 maj 2013, 22:33

Sve ok, nisam ni mislio ništa loše. Mislim da imamo različite predodžbe pojma poštovanje. Po mom skromnom mišljenju, smatrati nekoga boljim od negog drugog, ne isključuje mogućnost poštovanja ovog drugog.
Mislim da sam San Antonio smatrao favoriima i protiv GSW i MEM, istovremeno davajući šanse ovim ekipama. Također sam hvalio odbranu SA u ovim serijama i odlične prilagodbe Popovicha u zavisnosti od protivnika, no to nije toliko ni važno. Mislim da je došlo do nesporazuma u semantici nekih pojmova i da smo to ovom prilikom malo raščistili. ;)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.