Po meni su prioritet Adilović i Svraka. Oni su i u godinama u kojima u doživjeli kakav takav zenit u Premijer ligi.
Njih prodati za neku pristoju svotu, još kad bi se izganjale pare od Mersina to bi bilo super ( trenutno teško ) uz to pare od evropskih takmičenja i pare od PL, fina svota
Edin ako ode, dobro i jest, ako ne ima vremena da ode

Čolić može ostati još bar jednu sezonu, po meni još može napredovati i ni on sam ne bi imao ništa protiv koliko sam shvatio.
Pristojne zamjene za Svraku i Adilovića imamo u svojim redovima ( Tomić i Pehilj ), eventualno bolje igrače možemo naći i u domaćim klubovima, pogotovo za Adilovića .
Svaki dolazak Šehe, Dialibe, Cocalića je ravan plasmanu Želje u Ligu prvaka

Što se ostalih igrača tiče, volio bih da ostane Smajić od ovih što se pominju da odlaze. I to samo ukoliko se procijeni ( ako je ikako moguće ) da će biti spremniji i manje sklon povredama nego ove sezone.
Ukoliko je rovit neka ide, sretno mu bilo.
A ovaj što spominje dugove, to ne razumijem nikako. I da jest tako, nije mjesto radi ljudi koji će to uzeti zdravo za gotovo.
Ja mislim da nije tako, evo i zašto : Bekrić koji je očigledno imao neki sukob sa Amarom izlgeda ostaje, Antolović mali milion puta izjavio da bi volio raskinuti ugovor sa Legiom i da se vrati u Želju, Svraka i Adilović ukoliko ne nađu ponudu koja zadovoljava njih i klub ostaju, Vasilić, Bogi, Čolić također i tako dalje.
Ukoliko je istina to što pričaš, zašto bi ostajali u Želji kad komotno imaju kvalitet da igraju u Kazahstanskoj ili Uzbekistanskoj ligi gdje bi imali 5 puta veće plate ?
Ja znam da nije sve bajno i da je daleko od toga, ali da je toliko crno-nije.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...