Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
potpisujemPonos Torina je napisao/la:Ja bi licno volio da Dzeko i Pjanic odu u Arsenal i ako nisam navijac mislim da bi Arsenal sa ovom dvojicom harao Evropom![]()
nije ja mislim nista bilo sto se tice lisabonaTrasimaco je napisao/la:Hahahahaha... dobar dobar. A ima li to gdje ih Enis provocira za Lisabon?![]()
jeste bilo je...hajkao ih zbog onih precki!!!!jocker123 je napisao/la:nije ja mislim nista bilo sto se tice lisabonaTrasimaco je napisao/la:Hahahahaha... dobar dobar. A ima li to gdje ih Enis provocira za Lisabon?![]()
Moze Dzeko i u pjevacejocker123 je napisao/la:[youtube][/youtube]
pogledajte dvije ledjende
Dzeko ima 6 golova na svom kontucalcio je napisao/la:Pobjeze mu onaj Kiessling na listi strijelaca, evo zabi tri komada danas i ode na 11 golova. Koliko ih Dzeko ima, negdje pise 7 a negdje 6?
Ma ako budu pametni ovi iz rukovodstva Vukova pa da Veh i ne dozivi odlazak Dzeke.rob do bagro je napisao/la:"Džeko može otići na kraju sezone!"
Trener njemačkog nogometnog prvaka Wolfsburga Armih Veh u izjavu za njemačku sportsku televizijsku stanicu DSF potvrdio je da bosansko-hercegovački reprezentativac Edin Džeko može napustiti klub na kraju ove sezone.
- Džeko u svom ugovoru ima klauzulu prema kojoj može otići u neku drugu sredinu na kraju sezone uz zadanu odštetu. Prema tome, odluka o odlasku ili ostanku u Wolfsburgu je njegova – izjavio je Veh, no, nije precizirao o kojoj se odštetnoj sumi radi.
Džeko je prošlog ljeta bio na meti AC Milana koji ga, prema izvještajima, i sljedećeg ljeta želi dovesti na San Siro. Kao pretendenti na njegove usluge spominjali su se još Juventus i Manchester United.
Džeko je u subotu bio dvostruki strijelac za Wolfsburg, koji je na gostovanju u Bremenu kod Werdera odigrao 2-2.
Odsteta je 30 mil....to se zna vec odavno!!!rob do bagro je napisao/la:"Džeko može otići na kraju sezone!"
Trener njemačkog nogometnog prvaka Wolfsburga Armih Veh u izjavu za njemačku sportsku televizijsku stanicu DSF potvrdio je da bosansko-hercegovački reprezentativac Edin Džeko može napustiti klub na kraju ove sezone.
- Džeko u svom ugovoru ima klauzulu prema kojoj može otići u neku drugu sredinu na kraju sezone uz zadanu odštetu. Prema tome, odluka o odlasku ili ostanku u Wolfsburgu je njegova – izjavio je Veh, no, nije precizirao o kojoj se odštetnoj sumi radi.
Džeko je prošlog ljeta bio na meti AC Milana koji ga, prema izvještajima, i sljedećeg ljeta želi dovesti na San Siro. Kao pretendenti na njegove usluge spominjali su se još Juventus i Manchester United.
Džeko je u subotu bio dvostruki strijelac za Wolfsburg, koji je na gostovanju u Bremenu kod Werdera odigrao 2-2.
harishp je napisao/la: Ovako se ovim klocem od trenera nemaju cemu nadati.