Hir traje par mjeseci, najviše godinu. Medveščak četiri godine ima praktički punu dvoranu, rasprodane godišnje prije početka sezone. Halo, tko je tu lud!?Signore je napisao/la:Taj Medvescak jeste navijacki hir. Nekad se DS punio bez problema, kao i Arena, a sad DS pun samo u doigravanju, dok se Arena ove sezone nije napunila niti jednom. Ja gledam taj Medvescak kad stignem na TV-u, gledao sam ih i u DS i u Areni dok sam bio u Zagrebu, dragi su mi, ali da nisu usli sad u KHL mislim da bi kroz par sezona spali s gledanoscu i dosli na prosjek EBEL-a. Naravno, zato su tu sposobni ljudi koji su napravili korak naprijed i koji ce vratiti navijace na tribine. To se zove marketing, a tog u Dinamu bas i nema, a i kad se napravi neka akcija to se ismije![]()
Arena se ove godine nije napunila jer se odvijala za vrijeme užasnog nevremena kad je u gradu nastupio prometni kolaps - a opet je svaki put imala više gledatelja nego Dinamo na Ligi prvaka.
Koja Dinamova akcija? Liga prvaka za kunu? Plavko? Kalendar? Daj me nemoj yebat.