to stoji da mu ide dobro u seriji a, ali i s robertom mancinijem im je išlo dobro (i to za puno manje para), murinjo kad je dolazio rekli su da je to zbog iskoraka u evropi, a taj iskorak je zasad unazad, tako da je dolazak murinja u inter zasad po meni samo preskupi promašajomerbavarac je napisao/la:Cisto sumnjam.... Ostvaruje dobre rezultate u Seriji A, u Europi i uvijek slabo igraju, tako da nema razloga za otkazom. Uostalom, proci ce grupu, pa ko zna sta ce biti dalje.....tuga_sa_sjevera je napisao/la:Odnosi između Mourinha i Morattija su zahladili! Nakon što je Mourinho rekao nakon poraza na Nou Campu da je Inter bio inferiorniji u svemu na utakmici protiv Barcelone, jutros se oglasio i Massimo Moratti, predsjednik Intera koji je rekao da njegova ekipa nije po ničemu bila inferiorna u utorak navečer, jer su Barceloni falili neki ključni igrači, te su se ptotiv takve Barcelone bodovi trebali osvajati. Izgleda da je stav Morattija nakon ovoga jasan : U slučaju još jednom sličnog kiksa, Mourinho leti sa klupe Intera!![]()
![]()
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Pojedinci su rano otpisali Intera iz LP-a. Sacekajte barem sljedece kolo i utakmicu sa Rubinom u Milanu pa cemo znati sta je i kako je. Ne treba gledati Inter kroz utakmice sa Barsom jer se sa njima malo ko naigrao i malo ko je prosao bez 2 komada u mrezi. Ono sto je Rubin uradio na Nou Campu ne bi ponovili u narednih 50 utakmica. Mislim da u ovom momentu postoje samo 2 ekipe koje mogu parirati Barsi a to su Chelsea i Arsenal.
Inter je dobio Dynama na strani pa ne vidim zasto ne bi mogao i Rubina kuci. A onda ide sljedece kolo gdje je svasta moguce.
Inter je dobio Dynama na strani pa ne vidim zasto ne bi mogao i Rubina kuci. A onda ide sljedece kolo gdje je svasta moguce.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
svakom utakmicom smo sve bolji , neracunajuci ovu protiv barce jer je ova jedna od naj losijih u posljednji par godina, na proljece cemo biti puno uigraniji i konkretniji i mozemo uzeti LP
fanatique 1899 je napisao/la:Možda uzmete Ligu Prvaka na male...legy je napisao/la:svakom utakmicom smo sve bolji , neracunajuci ovu protiv barce jer je ova jedna od naj losijih u posljednji par godina, na proljece cemo biti puno uigraniji i konkretniji i mozemo uzeti LP
ako budemo igrali protiv vas vjerujem da bi uspjeli
Inter je patio vid narodu svojom predstavom....Cuo sam da ako Inter ne dobije Rubina,Mourinho leti 

------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------
inter uzima LP ove godine , sve ostalo je nevazno
svi inter sad gledate samu kroz ovu tekmu protiv barce , slazem se da smo odigrali lose puno ispod mogucnosti , ali sad stvari ce da se postave kako treba jer 2 lose tekme u nizu necemo odigrati , sigurna pobjeda protiv rubina a u medjuvremenu pobijediti fiorentinu , pa takvi onda odigrati derby d italia i dokazati ko je numero unofanatique 1899 je napisao/la:Gotivim Inter, al u ovom trenutku nebi mogli uzeti ni Premier Ligu BiH
INTER - FIORENTINA
2 - 0
FORZA INTER
2 - 0
FORZA INTER
legy je napisao/la:INTER - FIORENTINA
2 - 0
FORZA INTER
Forza,opet prljava igra,nevidjeni penal u 97 minuti ccccc ...Zao mi Fiorentine
------------------------Cech---------------------
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Koju si ti utakmicu gledao? Inter trebao na poluvremenu voditi, zasluzena, iako teska pobjeda protiv nezgodnog protivnika, jos nakon poraza od Barcelone i uzdrmanosti, pogodak pet minuta prije kraja, fantazije o 97. minuti i nevidjenom penalu, krajnje zanimljive...
...Život za Široki...
- majestic24
- Kontakt:
Moratiju "nije vazna" talijanska liga. On je doveo Murinha najvise zbog LP. U italiji nemaju konkurencije,al nemogu shvatiti kako mogu odigrati savrseno protiv Milana i dobiti ih 4:0,a u LP nemogu zabiti gol Rubinu??? A isti tim je bio na terenu. Glavni problem kod Murinha je to sto on nema konstantno 11 prvotimaca,on uvjek mjenja igraca. U prvenstvu to prolazi,al u LP ne. Inter ako ispadne prije finala u LP Murinho odlazi.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
pralazi inter a vjerovatno ce za prolaz biti dovoljan i x , tako da vam savjetujem da se ne brinete uopste za inter ,
fiorentina odradjena , ali smo previse cistih sansi fulali ipak pobjeda i to zasluzena , a potez gilardina je bio savrsen steta sto nije pogodio
sad idemo u torino i naravno na pobjedu
fiorentina odradjena , ali smo previse cistih sansi fulali ipak pobjeda i to zasluzena , a potez gilardina je bio savrsen steta sto nije pogodio
sad idemo u torino i naravno na pobjedu
- majestic24
- Kontakt:
MLADI talijanski napadač Mario Balotelli mogao bi već na zimu napustiti Inter. Njega je trener Jose Mourinho još jednom izostavio iz momčadi, protiv Fiorentine je završio na tribini zbog kašnjenja na treninge tijekom tjedna. Sve ukazuje da se bliži razlaz između tamnoputog igrača i Nerazurra.
Talijanski mediji pišu kao će Balotellijev brat i menadžer tijekom tjedna od vodstva kluba tražiti da 19-godišnjaku dopuste da promijeni sredinu. Prva zamišljena destinacija za SuperMarija je Arsenal. Njegovi zastupnici ponudit će ga Wengeru u zamjenu za Fabregasa, što je operacija koja neće biti lako ostvariva.
Jedan je razlog što će Wenger teško pristati na zamjenu ta dva igrača, a drugi što je Fabregas već u ozbiljnim kombinacijama za ljetni prelazak u Barcelonu. Balotelli želi iz Serie A i zbog toga što je gotovo svakog vikenda meta rasističkih vrijeđanja s tribina. U Premiershipu bi sigurno bio pod manjim pritiskom, no ostaje za vidjeti kako će se rasplesti cijela situacija.
Neki talijanski mediji pišu kako je Balotelli izostavljen zbog divljeg subotnjeg izlaska, te dodaju kao predsjednik Moratti u momčadi ne želi novog Adriana.
Talijanski mediji pišu kao će Balotellijev brat i menadžer tijekom tjedna od vodstva kluba tražiti da 19-godišnjaku dopuste da promijeni sredinu. Prva zamišljena destinacija za SuperMarija je Arsenal. Njegovi zastupnici ponudit će ga Wengeru u zamjenu za Fabregasa, što je operacija koja neće biti lako ostvariva.
Jedan je razlog što će Wenger teško pristati na zamjenu ta dva igrača, a drugi što je Fabregas već u ozbiljnim kombinacijama za ljetni prelazak u Barcelonu. Balotelli želi iz Serie A i zbog toga što je gotovo svakog vikenda meta rasističkih vrijeđanja s tribina. U Premiershipu bi sigurno bio pod manjim pritiskom, no ostaje za vidjeti kako će se rasplesti cijela situacija.
Neki talijanski mediji pišu kako je Balotelli izostavljen zbog divljeg subotnjeg izlaska, te dodaju kao predsjednik Moratti u momčadi ne želi novog Adriana.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
balotelli je zakasnio u petak na trening i zato je poslan na tribine , ova vijest oko razmjene izmedju intera i arsenala je stara vec 10 -tak dana , nisam siguran da ce biti ostvarena mada ne bih imao nista protiv , iako sam vec prije pisao a i dalje sam tog misljenja da ce mario postati jedan od najboljih napadaca na svijetu njegovo ponasanje je neprofesionalno i ne bih zelio da nam bude novi adriano , tako da zamjena za fabregasa bi bila opcija u kojoj bi iskljucili rizik od njegovih glupostimajestic24 je napisao/la:MLADI talijanski napadač Mario Balotelli mogao bi već na zimu napustiti Inter. Njega je trener Jose Mourinho još jednom izostavio iz momčadi, protiv Fiorentine je završio na tribini zbog kašnjenja na treninge tijekom tjedna. Sve ukazuje da se bliži razlaz između tamnoputog igrača i Nerazurra.
ja mislim da Balotelli nema mjesta u interu pored Eto'a i Milita....jest mi drag ali mislim da neće postat bolji igrač ukoliko ne promjeni svoje ponašanje.... na utakmici protiv Rome mi se zgadio... ušao je u igru drugo poluvrijeme i nije htio potrčati... prenapuhan je i previše iritira u zadnje vrijeme....tako da mislim da bi ga se trebalo na vrijeme utržit a ne čekati kao npr.s Adrianom.... mislim da bi valjalo ponudit za fabregasa balotellija i oko 25 miliona... to bi bio posao
također moram spomenuti fenomenalnog Quaresmu u zadnjoj utakmici vs. Fiorentine... definitivno je bio igrač utakmice.... ako on proradi mislim da ćemo biti još 50% jači...
isto tako bi se na proljeće riješio Muntarija i Mancinija...a probao dovesti Hamsika ili Gourcuffa ..
također moram spomenuti fenomenalnog Quaresmu u zadnjoj utakmici vs. Fiorentine... definitivno je bio igrač utakmice.... ako on proradi mislim da ćemo biti još 50% jači...
isto tako bi se na proljeće riješio Muntarija i Mancinija...a probao dovesti Hamsika ili Gourcuffa ..
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
quaresma se povrijedio a velik dobitak bi bio da pocne igrati kako zna , muntarija ne vjerujem da ce prodati mourinho mu izgleda vjeruje, a hamsika i gourcoufa ce biti veoma tesko dovesti , mada je bilo nekih pregovora ovo ljeto da hamsik dodje na kraju sezone , svjeze informacije govore da su zelje u zimskom prelaznom roku , krasic , pandev , moussa sissoko .Da li ce ista biti od toga pokazace vrijeme a na izlaznim vratima su viera , mancini, souazo, arnautovic , a do ove tekme tu je bio i quaresmasilenT. je napisao/la:ja mislim da Balotelli nema mjesta u interu pored Eto'a i Milita....jest mi drag ali mislim da neće postat bolji igrač ukoliko ne promjeni svoje ponašanje.... na utakmici protiv Rome mi se zgadio... ušao je u igru drugo poluvrijeme i nije htio potrčati... prenapuhan je i previše iritira u zadnje vrijeme....tako da mislim da bi ga se trebalo na vrijeme utržit a ne čekati kao npr.s Adrianom.... mislim da bi valjalo ponudit za fabregasa balotellija i oko 25 miliona... to bi bio posao
bice zanimljivo sigurno
da znam da se povrijedio, neče igrat protiv jubea... šteta no vraća se mislim Sneijder tako da im je meza na sred njihovog stadiončića 
mislim da svi igrači koje si nabrojao trebaju napustit Inter izuzev Arnautovića jer nije dobio pravu priliku za prvi tim.. a u prijateljskim je dao 3-4 gola ako se nevaram... on je još mlad i mislim da bi se mogao razviti u novog Ibru... mislim da bi ga najpametnije bilo dati na posudbu negdje(u seriu A po mogućnosti)...
također mislim da je to s pandevom gotova stvar i da će on u siječnju doći u inter... za krasića mislim da postoje jako male šanse da dođe kod nas jer ga bilan prati jako dugo(a ni ja ga baš nebih volio), a za sissoka također mislim da ga jube neće prodati,pa on im je ipak pola ekipe..
nama treba još jedan profinjen igrač u veznom redu primjerice.Fabregas,Gourcuff,Hamsik... imamo previše defanzivnih veznih igrača ili ti takozvanih razbijača.. mislim da bi i kupnja van der vaarta bila dobra jer košta malo a može solidno zamjenit Sneijdera,a i netreba zaboravit na nam se u lipnju 2010 priključuje Coutinho

mislim da svi igrači koje si nabrojao trebaju napustit Inter izuzev Arnautovića jer nije dobio pravu priliku za prvi tim.. a u prijateljskim je dao 3-4 gola ako se nevaram... on je još mlad i mislim da bi se mogao razviti u novog Ibru... mislim da bi ga najpametnije bilo dati na posudbu negdje(u seriu A po mogućnosti)...
također mislim da je to s pandevom gotova stvar i da će on u siječnju doći u inter... za krasića mislim da postoje jako male šanse da dođe kod nas jer ga bilan prati jako dugo(a ni ja ga baš nebih volio), a za sissoka također mislim da ga jube neće prodati,pa on im je ipak pola ekipe..
nama treba još jedan profinjen igrač u veznom redu primjerice.Fabregas,Gourcuff,Hamsik... imamo previše defanzivnih veznih igrača ili ti takozvanih razbijača.. mislim da bi i kupnja van der vaarta bila dobra jer košta malo a može solidno zamjenit Sneijdera,a i netreba zaboravit na nam se u lipnju 2010 priključuje Coutinho
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
moussa sissoko je mladic iz toulousa , igra na poziciji defanzivnog veznog i svi najbolji klubovi evrope ga prate ,
kod arnautovica je zamrsena situacija jer je on doveden iz twentea na posudbu a ako ga ostavimo do kraja sezone ili odigra odredjeni broj tekmi onda placamo odstetu od cini mi se 12 miliona eura .Mislim da bi taj novac mogli kvalitetnije potrositi
kod arnautovica je zamrsena situacija jer je on doveden iz twentea na posudbu a ako ga ostavimo do kraja sezone ili odigra odredjeni broj tekmi onda placamo odstetu od cini mi se 12 miliona eura .Mislim da bi taj novac mogli kvalitetnije potrositi
nebi ga samo zato jer je zadnji vezni...imamo ih na bacanje
U subotu dobit juventus i rijesiti pitanje scudeta za ovu sezonu..malo se okrenuti na ligu prvaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.