Naravno druze.Pun autobus organizovan+naroda sto ce ici svojim autima i drugim autobusimajasta je napisao/la:Hoce li ici koliko Konjicana u Jablanicu.![]()
Ipak je derbi.

Naravno druze.Pun autobus organizovan+naroda sto ce ici svojim autima i drugim autobusimajasta je napisao/la:Hoce li ici koliko Konjicana u Jablanicu.![]()
Ipak je derbi.
Turbina moze dobit Igmana, al zato nesto sumnjam da moze dobit Kamesnicu. Ta ekipa mi izgleda nekako nezgodna, i nalaze se pri vrhu tabele. A kako se kretao rezultat Posusje - Turbina i Kamesnica - Igman ?KonjicBOY je napisao/la:Naravno druze.Pun autobus organizovan+naroda sto ce ici svojim autima i drugim autobusimajasta je napisao/la:Hoce li ici koliko Konjicana u Jablanicu.![]()
Ipak je derbi.
Haha, vazda u životu prijatelju.nagibuzbrdica je napisao/la:gdje mi je onaj Gogo iz Visicahoce li bit sta pojest popit dole
hnkvisici je napisao/la:Haha, vazda u životu prijatelju.nagibuzbrdica je napisao/la:gdje mi je onaj Gogo iz Visicahoce li bit sta pojest popit dole
Choks je napisao/la:Sutra Igman iz Konjica igra zaostalu utakmicu protiv Posušja , igraju za Igman juniori i kadeti , znači da je igman odustao od Federalne lige , i protiv Turbine igraju omladinci . Šteta što nećemo gledat Tuzlansku Slobodu , sretno Turbini u Federalnoj ligi , trebaće im zaista . Živjeli
de ti nama reci, sta je istina ovdje?KonjicBOY je napisao/la:Igman bi i remijem 99 % bio prvak,ali cak i da izgube,mogu se nadati kiksu Turbine kod Kamesnice jer je Kamesnica jako nezgodna ekipa,domacinska,5. na tabeli.Sve u svemu,ja se nadam povoljnom ishodu u Jablanici
Choks ne zna sta pricacastro je napisao/la:Choks je napisao/la:Sutra Igman iz Konjica igra zaostalu utakmicu protiv Posušja , igraju za Igman juniori i kadeti , znači da je igman odustao od Federalne lige , i protiv Turbine igraju omladinci . Šteta što nećemo gledat Tuzlansku Slobodu , sretno Turbini u Federalnoj ligi , trebaće im zaista . Živjelide ti nama reci, sta je istina ovdje?KonjicBOY je napisao/la:Igman bi i remijem 99 % bio prvak,ali cak i da izgube,mogu se nadati kiksu Turbine kod Kamesnice jer je Kamesnica jako nezgodna ekipa,domacinska,5. na tabeli.Sve u svemu,ja se nadam povoljnom ishodu u Jablanici
Samo nisam aj siguran da se ovdje gleda medjusobni omjer, ja msm da je gol razlika al et.. moze biti svasta do kraja ..KonjicBOY je napisao/la:Igman bi i remijem 99 % bio prvak,ali cak i da izgube,mogu se nadati kiksu Turbine kod Kamesnice jer je Kamesnica jako nezgodna ekipa,domacinska,5. na tabeli.Sve u svemu,ja se nadam povoljnom ishodu u Jablanici
jasmin10 je napisao/la:zna li neko da li stolac igra u subotu
Sve utakmice posljednja tri kola igraju se nedeljom u 17,30 sati.Odluka je komisije za takmičenje.jasmin10 je napisao/la:jasmin10 je napisao/la:zna li neko da li stolac igra u subotu
e hvala kraljuremistarmo je napisao/la:Sve utakmice posljednja tri kola igraju se nedeljom u 17,30 sati.Odluka je komisije za takmičenje.jasmin10 je napisao/la:jasmin10 je napisao/la:zna li neko da li stolac igra u subotu
jasta je napisao/la:Ma nema se sta filozofirat....ako igman ne zijani dole, sve je jasno....
Igman je protiv posusja igrao skoro u najjacem sastavu...
kakva gol razlika...medjusobni se gleda...gol razlika je za nize pozicije...i naravno prilikom trenutne tabele
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.