Kakva je ponuda na bh tržištu, Vasilić je car sa 33 godine. Može on komotno izgurat još jednu sezonu.zeljooooo je napisao/la:Znači i u 33 godini Vasilić ostaje , aznamo kako je igrao umjesto da dovedemo mlađeg i boljeg igrača mi se zadovoljavamo sa ovim više izraubovanim igračem, što će reći da nemamo para za takve bolje igrače nego krpi to što imaš.Vasiliću ovoga ljeta ističe ugovor sa Željom ipak on vjeruje da će ostati na Grbavici.
''Pa već duži period razgovaram sa šefom i ostalo je još samo da dogovorimo neke sitnice. Ukoliko ne dođe ponuda iz inostranstva ostajem na Grbavici. Naravno svi očekujemo neku ponudu iz vana kojom bi riješili egzistenciju. Imam neke kontakte ali to još ništa nije zvanično. Kažem ukoliko ne dođe ponuda koja bi zadovoljila i mene i klub, ostajem na Grbavici jer mi je u Želji zaista prelijepo.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- savatihotece
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
Kažu i Sipović Mirsad tužio klub i dobio presudu optužnica i sama tužba ima 10 listova bog te zbog malverzacija i kršenja statuta kluba, i biranja članova u upravni i izvršni odbor, te ne ispunjavanja broja članova za odlučivanje.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
dobio je čunu i dlakava jaja u kompletu.
slučajno mogu doći do te presude, pa ću je i skenirati ovdje da se uvjerite da ja sve što pišem istina.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
bujrum'te 

mislim da zeljo nema para ko legija za platu antolovicu prema tome sumnjam da ce on ostat u nas
- bistrikboy
- Kontakt:
Nece ostati ni u Legiji a ni kod nas...rmadrid je napisao/la:mislim da zeljo nema para ko legija za platu antolovicu prema tome sumnjam da ce on ostat u nas
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Upravu si za tužbu, ali je Željo dobio spor, tako da....zeljooooo je napisao/la:Kažu i Sipović Mirsad tužio klub i dobio presudu optužnica i sama tužba ima 10 listova bog te zbog malverzacija i kršenja statuta kluba, i biranja članova u upravni i izvršni odbor, te ne ispunjavanja broja članova za odlučivanje.

Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
nemojte mu pomagati, neka skenira i postavi presudu 

-
- Kontakt:
zeba u olimpiji
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- zeljo4life
- Kontakt:
Ti bas ides uz ovo usrano vrijeme...zeljooooo je napisao/la:Kažu i Sipović Mirsad tužio klub i dobio presudu optužnica i sama tužba ima 10 listova bog te zbog malverzacija i kršenja statuta kluba, i biranja članova u upravni i izvršni odbor, te ne ispunjavanja broja članova za odlučivanje.
Amare hvala ti...
- KosevskoHill
- Kontakt:
Skeniralo ga daBogdaChWilla je napisao/la:nemojte mu pomagati, neka skenira i postavi presudu

Željezničar za život cijeli !
-
- Kontakt:
sretno mu bilo,mislim da nam se ne uklapa u igru nebi njega amar bezveze pustiofedeltafrotta je napisao/la:zeba u olimpiji
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
Znali ko kakav status u evropi cemo imati?
Mislim na koficient, jesmo li nosioci i ko nam moze sve doci?
Mislim na koficient, jesmo li nosioci i ko nam moze sve doci?
"Imamo par igrača koji su potencijalno interesantni i ako dođe odgovarajuća ponuda realizirat će se posao. Ali, moram naglasiti da ne smijemo obarati kriterije. Mi ne cijenimo svoje, trebamo se malo okrenuti oko sebe i vidjeti kako u komšiluku iz ne mnogo bolje lige prodaju igrače četiri pet puta skuplje nego mi. Između ostalog što cijene svoje, dok mi najbolje proizvode puštamo za male novce. Ide nam u prilog i što ćemo se najvjerovatnije plasirati na Svjetsko prvenstvo, pa onda niko neće moći reći gdje je ta Bosna."
Mi nikad igraca necemo prodati za velike pare dok je tu Celik, Sarajevo, Borac koji bi i za kesu bombona pustili igraca. Amar je jedini covjek u BH nogometu koji pokusava podici kvalitet lige
Mi nikad igraca necemo prodati za velike pare dok je tu Celik, Sarajevo, Borac koji bi i za kesu bombona pustili igraca. Amar je jedini covjek u BH nogometu koji pokusava podici kvalitet lige
NO PYRO NO PARTY
ko Zelji brani da proda igraca za veliku cifru,ponude ili ima ili nema? ovi klubovi su finansijski skoro pa mrtvi ,ne mogu finansirati ugovore igracima ni priblizno kao klubovi u regionu, koji bi ih obezbjedili i stvorili preduslov za buducu prodaju! za dobru prodaju trebas iamti kapitalca,takvog nema ni Zeljo ni ostali.ove koji su kao ptencijalni za prodaju su igraci koji su vec igrali po europi vise neuspjesno nego uspjesno,a ovi mladji tek trebaju da se dokazuBuu je napisao/la:"Imamo par igrača koji su potencijalno interesantni i ako dođe odgovarajuća ponuda realizirat će se posao. Ali, moram naglasiti da ne smijemo obarati kriterije. Mi ne cijenimo svoje, trebamo se malo okrenuti oko sebe i vidjeti kako u komšiluku iz ne mnogo bolje lige prodaju igrače četiri pet puta skuplje nego mi. Između ostalog što cijene svoje, dok mi najbolje proizvode puštamo za male novce. Ide nam u prilog i što ćemo se najvjerovatnije plasirati na Svjetsko prvenstvo, pa onda niko neće moći reći gdje je ta Bosna."
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 30 maj 2013, 14:39, ukupno mijenjano 1 put.
Ne brani niko. Ali kad ljudi dodju da kupe igraca i Željo stavi cijenu za Adilovica 500k eura, a Sarajevo za Hadzica 100k eura(igraci po ucinku skoro pa identicni). Šta mislis koga ce uzeti ?ciza je napisao/la:ko Zelji brani da proda igraca za veliku cifru,ponude ili ima ili nema? ovi klubovi su finansijski skoro pa mrtvi ,ne mogu finansirati ugovore igracima ni priblizno kao klubovi u regionu, koji bi ih obezbjedili i stvorili preduslov za buducu prodaju! za dobru prodaju trebas iamti kapitalca,takvog nema ni Zeljo ni ostali.ove koji su kao ptencijalni za prodaju su igraci koji su vec igrali po europi vise neuspjesno nego uspjesno,a ovi mladji tek trebaju da se dokazuBuu je napisao/la:"Imamo par igrača koji su potencijalno interesantni i ako dođe odgovarajuća ponuda realizirat će se posao. Ali, moram naglasiti da ne smijemo obarati kriterije. Mi ne cijenimo svoje, trebamo se malo okrenuti oko sebe i vidjeti kako u komšiluku iz ne mnogo bolje lige prodaju igrače četiri pet puta skuplje nego mi. Između ostalog što cijene svoje, dok mi najbolje proizvode puštamo za male novce. Ide nam u prilog i što ćemo se najvjerovatnije plasirati na Svjetsko prvenstvo, pa onda niko neće moći reći gdje je ta Bosna."
Kako ces vezati igraca na duzi ugovor kad nemas od cega da ga vezes, kad pustas igraca za kikiriki. Ja ne govorim o milionerskim transferima.
NO PYRO NO PARTY
iz dosadanjsje prakse vidim da nece uzet ni jednog,al nada ostaje da hoce,a ovo kako ces ga vezati kad ga das za kikiriki,da ga imas cime vezati ne bi ga dao za kikiriki,kako da ga zadrzis kad on tu igra za neku mizernu paru,i jedva ceka bilo kakv poziv da ide,a uopste ga ne zanima da li ce klub zaraditi, jer nasim igracima je region jos uvjek nesto sto im simbolizuje uspjeh u karijeri i stepenicu vise,kolko god se to nama ne svidjalo,Tarik Hodzic je najbolje opisao Adilovica
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 30 maj 2013, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
@buu - Realno, gledajuci upravo si kada to kazes, ali opet Adil je najbolji medu strijelcima dvije sezone zaredom, a Hadzic jednu. Takoder, racunaj da smo sa njegovim golovima osvojili dvije titule, jedan kup i nasli se u finalu drugog kupa. Takoder, bio je igrac odluke u vise navrata. Zadnji primjer utakmica sa Slavijom. Jbg, racunaj jos da je dao gol u ligi prvaka, pa kada sve saberes, ucinak takvog igraca bas i ne mozes prodati ispod 500.000€.
Mnogi se ovdje prave veliki strucnjaci pa seru Adil ovakav, Adil onakav. Jbg, on nije tip igraca kod koda individualna sposobnost je perfektna, jer vjerovatno takav kalibar bi bio primjecen od mnogih velika, (Za primjer uzimam slucaj A.Hodzic). Adil se jednostavo zna postaviti, i ono najbitnije zna pogoditi, jbg, nekada to bude super, nekada razocaranje, ali opet covjek ima iza sebe statistiku koja se ne smije osporavati niti uporedivati sa Hadzicem, koji za razliku Adila nista nije osvojio.
Pa samo se sjeti F. Inzagija, kod njega individualna sposobnost bila ravna nuli, ali je zato frajer zabijao kao niko. Kada je god trebalo, frajer se nade gdje treba. Sta je sve Milan uspio osvojiti zahvalujuci golovima ovog covjeka, to je vise postalo neprocjenjivo.
Mnogi se ovdje prave veliki strucnjaci pa seru Adil ovakav, Adil onakav. Jbg, on nije tip igraca kod koda individualna sposobnost je perfektna, jer vjerovatno takav kalibar bi bio primjecen od mnogih velika, (Za primjer uzimam slucaj A.Hodzic). Adil se jednostavo zna postaviti, i ono najbitnije zna pogoditi, jbg, nekada to bude super, nekada razocaranje, ali opet covjek ima iza sebe statistiku koja se ne smije osporavati niti uporedivati sa Hadzicem, koji za razliku Adila nista nije osvojio.
Pa samo se sjeti F. Inzagija, kod njega individualna sposobnost bila ravna nuli, ali je zato frajer zabijao kao niko. Kada je god trebalo, frajer se nade gdje treba. Sta je sve Milan uspio osvojiti zahvalujuci golovima ovog covjeka, to je vise postalo neprocjenjivo.
Željo TV - Nova sezona - epizoda 80 (Amar o navijačima)
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...