Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

KapioFootball
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la KapioFootball » 30 maj 2013, 18:06

Ama ljudi Boziji nece bale u real, sta vise, on jos 1 god ostaje kod spursa...
HALA MADRID!!!

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 30 maj 2013, 18:08

Samo jos ne kontam price kako Suarez nije dostojan Reala, jer pobogu ima lose ljudske osobine. Samo ne znam sta onda jedan Pepe radi godinama u Realu ? :mrgreen:
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 30 maj 2013, 18:24

Izgleda da će Jupko ipak preuzeti :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 30 maj 2013, 18:35

neo je napisao/la:Samo jos ne kontam price kako Suarez nije dostojan Reala, jer pobogu ima lose ljudske osobine. Samo ne znam sta onda jedan Pepe radi godinama u Realu ? :mrgreen:
igra stopera i ponekad zadnjeg veznog
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 30 maj 2013, 18:44

LUIS SUAREZ JE PRVO POJACANJE REAL MADRIDA!
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 30 maj 2013, 18:44

JohnLennon je napisao/la:LUIS SUAREZ JE PRVO POJACANJE REAL MADRIDA!
Jel u subotu to?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 30 maj 2013, 18:46

Sumnjas u svemiru najpouzdaniji izvor?

Jasno je sve. Suarez je nas igrac, uskoro. Segundo capítulo de Luis Suárez. MARCA ya adelantó hace unos días que el contacto entre Luis Suárez y el Real Madrid se había producido. Y MARCA está en condiciones de asegurar que el acuerdo entre estas dos partes para el fichaje del charrúa es total. Absoluto.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 30 maj 2013, 18:52

JohnLennon je napisao/la:Sumnjas u svemiru najpouzdaniji izvor?

Jasno je sve. Suarez je nas igrac, uskoro. Segundo capítulo de Luis Suárez. MARCA ya adelantó hace unos días que el contacto entre Luis Suárez y el Real Madrid se había producido. Y MARCA está en condiciones de asegurar que el acuerdo entre estas dos partes para el fichaje del charrúa es total. Absoluto.
Luis Suarez has no plans to leave Liverpool this summer, his agent has told Sky Sports News.

The striker was quoted as telling a Uruguayan radio station this week that it would be "very difficullt" to turn down Real Madrid, fuelling talk of his impending exit.

Bernabeu president Florentino Perez gave the story further credence when he admitted Suarez, along with Tottenham's Gareth Bale, was on his radar.

But Suarez's agent, Pere Guardiola, has told Sky Sports News' chief news reporter, Bryan Swanson, that the forward remains "happy" at Liverpool and has no plans to leave in this summer's transfer window.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 30 maj 2013, 19:06

JohnLennon je napisao/la:LUIS SUAREZ JE PRVO POJACANJE REAL MADRIDA!
pu, daleko bilo :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 30 maj 2013, 19:07

Otkad je ta vijest?

Mislim ono, neki izvor navodi kako on nema u planovima napustiti Liverpool, dok on sam kaze da je tesko reci NE Real Madridu.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 30 maj 2013, 19:07

"Šanse za dolazak Heynckensa u Real su 99 posto! Sve je praktično dogovoreno", tvrdi ukrajinski nogometaš Tymoschuk, koji, baš kao i Heynckes, vjerovatno napušta klub ovoga ljeta.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 30 maj 2013, 19:07

JohnLennon je napisao/la:Otkad je ta vijest?

Mislim ono, neki izvor navodi kako on nema u planovima napustiti Liverpool, dok on sam kaze da je tesko reci NE Real Madridu.
Pa da nije rekao ne Real Madridu onda ne bi znao da je teško reći ne Real Madridu.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 30 maj 2013, 19:08

Cek prvo da sta'god prigrize pa ce se onda odluciti :mrgreen:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 30 maj 2013, 19:12

Vijest je danas objavljenja . Uglavnom , nadam se da ce ostati , a ako mora ici drago mi je sto ide sto dalje od Engleske i nase konkurencije :)

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 30 maj 2013, 19:14

nerkolfc je napisao/la: Vijest je danas objavljenja . Uglavnom , nadam se da ce ostati , a ako mora ici drago mi je sto ide sto dalje od Engleske i nase konkurencije :)
Danas jel. :mrgreen: Pa ne zivimo u sezdesetim da su vijesti aktualne jedan dan, informacije se smijenjuju iz minute u minutu.
Marca je objavila "ACUERDO TOTAL" prije nesto jace od sat vremena. Prema njihovim navodima skoro je sve gotovo.
Johny je napisao/la: Cek prvo da sta'god prigrize pa ce se onda odluciti :mrgreen:
Vidices ti kad on prigrize Midzeta :mrgreen:

Unbekannt
Kontakt:

Post Postao/la Unbekannt » 30 maj 2013, 19:15

Koliko se secam, Hejnkes je zeleo Suareza u Bajernu. Pa ako je istina da ce on preuzeti Real, onda je dolazak Suareza neminovan.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 30 maj 2013, 19:16

slika

hocel zagrist :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 30 maj 2013, 19:18

JohnLennon je napisao/la:
nerkolfc je napisao/la: Vijest je danas objavljenja . Uglavnom , nadam se da ce ostati , a ako mora ici drago mi je sto ide sto dalje od Engleske i nase konkurencije :)
Danas jel. :mrgreen: Pa ne zivimo u sezdesetim da su vijesti aktualne jedan dan, informacije se smijenjuju iz minute u minutu.
Marca je objavila "ACUERDO TOTAL" prije nesto jace od sat vremena. Prema njihovim navodima skoro je sve gotovo.
Johny je napisao/la: Cek prvo da sta'god prigrize pa ce se onda odluciti :mrgreen:
Vidices ti kad on prigrize Midzeta :mrgreen:
Transfer news: Luis Suarez staying at Liverpool, agent tells Sky Sports News

Last Updated: May 30, 2013 5:56pm

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 30 maj 2013, 19:20

Unbekannt je napisao/la:Koliko se secam, Hejnkes je zeleo Suareza u Bajernu. Pa ako je istina da ce on preuzeti Real, onda je dolazak Suareza neminovan.
Zidane je veliki fan Balea , tako da je i on neminovan , pogotovo ako je on prva meta , a Cavani druga . Sule je tek treca opcija .

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 30 maj 2013, 19:22

But the player's agent, Pere Guardiola, has told Sky Sports News' chief news reporter, Bryan Swanson, that the forward remains "happy" at Liverpool, has no plans to leave in this summer's transfer window and that reports of a deal agreed are not true.
ne da guardiola realu nista :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.