La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Johny
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la Johny » 29 maj 2013, 20:33

mcmanaman je napisao/la:Pa i u njihovom je interesu da opet igraju redovno ligu prvaka, a igrač poput Aspasa sigurno može pomoći u tome. Što se Valencie tiče, nek dovedu Boška Balabana opet će igrati u LP. Inače je konkurencija za to 4. mjesto ogromna. :mrgreen:
Pa ne znam sta mislis pod konkurencija ali za jednu poziciju se bori Valencija,Sociedad,Malaga,Sevilla,Betis...

Vise nego jaka konkurencija. ;)
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 29 maj 2013, 21:20

Johny je napisao/la:
mcmanaman je napisao/la:Pa i u njihovom je interesu da opet igraju redovno ligu prvaka, a igrač poput Aspasa sigurno može pomoći u tome. Što se Valencie tiče, nek dovedu Boška Balabana opet će igrati u LP. Inače je konkurencija za to 4. mjesto ogromna. :mrgreen:
Pa ne znam sta mislis pod konkurencija ali za jednu poziciju se bori Valencija,Sociedad,Malaga,Sevilla,Betis...

Jeb.ozovna konkurencija... Svi klubovi disu maltene na skrge i dovode otpad dr. ekipa.... Msm Malaga je bila itekako konkurentna, pa i u Evropi, al' od naredne sezone kada znatno smanje budzet opet ce biti prosjecna spanska ekipa.....
Iako je i Valencia finansijski drama ocajna, nikad lakse nece moci uci u LP nego recimo iduce god, ili ove god kad joj je konkurencija bio Sosiedad :lol: :lol: :shock: , msm da bi vjerovatno Malaga uzela ove god to 4. mjesto samo da joj nije uskracena LP jer i ovakva siromasna je bolja od Valencie i tih ocajnih ekipa koje si gore naveo, al' ebiga visa sila.... P
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 29 maj 2013, 21:29

Veliki skandal s namještanjem utakmica mogao bi potresti španski fudbal. Sportski dnevnik Marca tvrdi kako ima priznanja igrača, trenera i predsjednika klubova koji znaju da su neki pojedinci primali novac u svrhu namještanja rezultata ove sezone.
U namještanje su navodno umiješani klubovi iz prve i druge lige, a Marca donosi i neke izjave, ne navodeći identitete.
"Prije utakmice s Levanteom trener nam je održao predavanje. Rekao nam je da će, ako mi zabijemo Levante izjednačiti i obrnuto, a ako do 85. minute ne bude golova da se prestanemo boriti, ali tako da se ne primijeti. Bilo je smiješno", navodno je rekao jedan igrač kluba iz prve lige.
Jedan od trenera povjerio im se kako misli da ima potkupljene igrače u svojim redovima.
"Teško je, ne znam koga staviti u ekipu jer ne znam ko je primao novac. Ne vjerujem polovici svojih igrača, a ako umjesto njih stavim mlađe, tada će mene optužiti za namještanje", rekao je jedan trener.
Stanoviti predsjednik jednog od klubova iz Primere izjavio je kako njegovi kolege iz drugih klubova zataškavaju priče o namještanju.
"Ove je sezone neko igraču Rayo Vallecana nudio novac prije utakmice protiv Mallorce, ali ovaj nije htio niti saslušati do kraja. Sve je odmah ispričao čelnicima svog kluba, a oni su sve zataškali. Ja ne bih."
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 29 maj 2013, 22:21

MrMuscle je napisao/la:
Johny je napisao/la:

Jeb.ozovna konkurencija... Svi klubovi disu maltene na skrge i dovode otpad dr. ekipa.... Msm Malaga je bila itekako konkurentna, pa i u Evropi, al' od naredne sezone kada znatno smanje budzet opet ce biti prosjecna spanska ekipa.....
Iako je i Valencia finansijski drama ocajna, nikad lakse nece moci uci u LP nego recimo iduce god, ili ove god kad joj je konkurencija bio Sosiedad :lol: :lol: :shock: , msm da bi vjerovatno Malaga uzela ove god to 4. mjesto samo da joj nije uskracena LP jer i ovakva siromasna je bolja od Valencie i tih ocajnih ekipa koje si gore naveo, al' ebiga visa sila.... P
Previse podcjenjujes taj Sociedad,Ljudi su iz svog pogona stvorili sjajne igrace,i vjeruj da recimo ekipa tipa Evertona nije jaca od njih,cak je slabija.Znam da ovo zvuci ti vjerovatno i smijesno,ali tako je.
@Johny
Ma ne brinem se ja.Naci ce sigurno fino zamjenu za Ramija,a neka malo vise racunaju na canteru i to je to :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 30 maj 2013, 12:20

MrMuscle je napisao/la:
Johny je napisao/la:

Iako je i Valencia finansijski drama ocajna, nikad lakse nece moci uci u LP nego recimo iduce god, ili ove god kad joj je konkurencija bio Sosiedad :lol: :lol: :shock: ,
Sta to fali Sociedadu ? Veliki klub ,imaju odlicno poslozenu ekipu koja je uglavnom sastavljenja od domacih igraca. Ove godine prikazali najljepsi fudbal u Primeri . Bice jos bolji sljedece sezone ukoliko ostanu na okupu . A vjerovatno hoce jer nemaju nikakve potrebe da prodaju igrace,a posto su sastavljani od igraca iz Zubiete , igraci su prvrzeni klubu i njima se ne zuri nigdje.

Liverpool je u ovom trenutku dobar level ispod Valencie u svakom pogledu . Na stranu to sto Liverpool ima veliku historiju ,no s ovim transferima Aspasa i Cokolo Tourea ,samo su potvrdili da oni bas nemaju ambicije da postanu ponovo ozbiljan klub. Aspas je odlican igrac da se razumjemo, ali nije igrac za najvece klubove,pogotovo zato sto je njemu 26 godina,ne mozes vise ni napisati da je talenat. I sada napraviti takav transfer iz Celte u Liverpool je mac s dvije ostrice. On je relativno nedokazan igrac,zbog godina tesko da moze napredovati,mozda i moze ,ali zato moras izabrati pravi tim . Koliko ja znam Liverpool ima dosta jake igrace u napadu,njemu mjesto nije zagarantovano ,jos se tamo igra jaci fudbal ,jaci su dueli . Bas je pitanje kako se se snaci . Prije bi sazrio kao igrac u Valenciji . Tu bi prije postao ono sto je vecina spanskih igraca u tom klubu. Ovako... pitanje je . Liverpool je za svakakve krampe izdvajao desetine miliona,ovako s Iagovim transferom i nemaju puno toga izgubiti . Nek mu je s srecom 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 30 maj 2013, 16:28

Sosiedad ima cijela 2 dobra igra.. Eto 3.... Agiretxea koji je meni extra napadac, Griezmana koji ce biti vrlo dobar samo ako se na vrijeme ispali iz Sosiedada i donekle Velu... Ostalo sve je slabo...
Ta ekipa nema sanse da bi ikome iz Liga Petica mogla parirati u LP (ovdje msm samo na one koji su se plasirali u LP)..... Malaga je mogla parirati jer je imala par stvarno dobrih igraca, zapravo haman citava jedna postava je bila sastavljena od dobrih igraca, al' od naredne sezone ce i ona kur.cu svirati kada se smanji budzet i kada odu Isco i Joaquin, a i jos neki bitni igraci.....
Znaci nikad nije bilo lakse izboriti LP u spanskoj Ligi nego li je to ove god.... A iduce sezone ce biti jos lakse, jer ta liga tone zbog neravnopravnosti u podjeli TV prava, i dovoljno je recimo vidjeti pad jedne Seville koja vise ni za kifle nema, dakle sa nekim sitnim ulaganjem od recimo 30-tak mil. eto te u borbi i za Evropu i za LP.....

Onom sto poredi Everton sa Sosiedadom.... Ni Everton nije nista specijalno al' i kao takav je space shutle za Sosiedad, Betis i te ekipa koje se bore za Evropu.... Dovoljno je vidjeti da oni imaju par igraca koji bi igrali za mnogo jace ekipe od Evertona, a nesto ne vjerujem da ove ranije ekipe imaju takve (msm nabrojao sam par dobrih ranije koji igraju za Sosiedad, al' koji ne mogu u istu recenicu sa recimo Fellainiem, Bainesom, Mirallasom i sa jos par njih)....

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 30 maj 2013, 16:57

Vidi se da pratis Sociedada nema sta :lol: .Gdje je Inigo Martinez,koji je ponajbolji branic lige,Chori Castro,Carlos Martinez,Xabi Prieto,te posebno Illarmeni i Pardo,dvojac za kojeg su mnoge velike ekipe zainteresovani.Između ostalih i Real Madrid.
Mani se te price da je Everton space shatle za Sociedad i Betis.Ovi mozda nemaju poznatih igraca toliko u svojim timovima,ali su takticki ispred Engleza mnogo i to je prednost im.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 maj 2013, 17:05

Ovakva je priča bila pred meč Utd - Bilbao, već su neki predviđali pune vreće golova u mreži Bilbao-a, pa smo vidjeli šta se desi...zatim Chelsea - Atl. Madrid...tu nema potrebe objašnjavat' ništa.

Po komentarima se vidi da momak nije pogledao niti jednu tekmu Sociedada ove sezone, čim ovako priča o njima, jer da jest - sigurno bi druga priča bila...

Valencia, Betis, Sociedad i sl. su pravi dokaz za one panjine iz Engleske da ti ne treba 70-80M po sezoni da bi napravio ekipu.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 30 maj 2013, 18:21

Adi_Zepce je napisao/la:Vidi se da pratis Sociedada nema sta :lol: .Gdje je Inigo Martinez,koji je ponajbolji branic lige,Chori Castro,Carlos Martinez,Xabi Prieto,te posebno Illarmeni i Pardo,dvojac za kojeg su mnoge velike ekipe zainteresovani.Između ostalih i Real Madrid.
Mani se te price da je Everton space shatle za Sociedad i Betis.Ovi mozda nemaju poznatih igraca toliko u svojim timovima,ali su takticki ispred Engleza mnogo i to je prednost im.
Ebeni igraci, oces se okladiti da ni jedan od njih nece preci u neki veliki klub..... Evo posta hoces..... Znaci niti jedan od tih, a nemoj mi reci njima ne trebaju pare, jer spanskim klubovima itekako treba lova, osim barci i Realu.... To za Real je suplja prica, da ga Real hoce dovesti, doveo bi ga jer Real svakog igraca iz Primere moze dovesti osim igraca Barce, Atletico Madrida (zbog rivalstva) ili eto ako ima neki igrac koji nece u Real kao sto je bio Silva..... A takvih je vrlo malo..... A ti nisu sigurno....

Naravno da sam gledao Sosiedad (msm ne gledam ih svako kolo) i to recimo protiv Valencie gdje su uistinu odigrali dobro pogotovo akcija za 3. gol ili je to bio 2. gol nisam siguran, al' se vidi odmah koliko je Valencia jaca jer kad malo zapne ovi se odmah moraju braniti, a vjeruj i da je Valencia limitirana ekipa u Evropi.... Uglavnom od naredne sezone bice cirkus jer ce se unaprijed znati prve 4 ekipe.....

To za tehnicki jak fudbal zaebi.... Danas je snaga i trka sve sto ti treba... Primjer Bayern....

Engleski klubovi nisu limitirani, vec engleski igraci, to je velika razlika.....

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 30 maj 2013, 18:23

Djukic napusta Valladolid na kraju sezone. Kaze da je vrijeme za novi izazov. Spominju se Benfica i Valencia, zasada.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 30 maj 2013, 18:33

MrMuscle je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Vidi se da pratis Sociedada nema sta :lol: .Gdje je Inigo Martinez,koji je ponajbolji branic lige,Chori Castro,Carlos Martinez,Xabi Prieto,te posebno Illarmeni i Pardo,dvojac za kojeg su mnoge velike ekipe zainteresovani.Između ostalih i Real Madrid.
Ebeni igraci, oces se okladiti da ni jedan od njih nece preci u neki veliki klub..... Evo posta hoces..... Znaci niti jedan od tih, a nemoj mi reci njima ne trebaju pare, jer spanskim klubovima itekako treba lova, osim barci i Realu.... To za Real je suplja prica, da ga Real hoce dovesti, doveo bi ga jer Real svakog igraca iz Primere moze dovesti osim igraca Barce, Atletico Madrida (zbog rivalstva) ili eto ako ima neki igrac koji nece u Real kao sto je bio Silva..... A takvih je vrlo malo..... A ti nisu sigurno....

Naravno da sam gledao Sosiedad (msm ne gledam ih svako kolo) i to recimo protiv Valencie gdje su uistinu odigrali dobro pogotovo akcija za 3. gol ili je to bio 2. gol nisam siguran, al' se vidi odmah koliko je Valencia jaca jer kad malo zapne ovi se odmah moraju braniti, a vjeruj i da je Valencia limitirana ekipa u Evropi.... Uglavnom od naredne sezone bice cirkus jer ce se unaprijed znati prve 4 ekipe.....

To za tehnicki jak fudbal zaebi.... Danas je snaga i trka sve sto ti treba... Primjer Bayern....

Engleski klubovi nisu limitirani, vec engleski igraci, to je velika razlika.....
Da je u trci sve Englezi bi dominirali europskim takmicenjma,a vidjeli smo ih ove sezone u LP.Grdno grijesis da Real i Barca mogu dovesti svakog iz Primere koga pozele.Sociedad nije u krizi i nema razloga da recimo 20-godišnjeg Parda,koji je nasljednik Xabi Alonsa u svakom smislu pusti ispod 30 miliona eura.E,sad je kocka platiti i Realu toliko za mladog nogometasa.Kuzis?.Necu se kladiti da nece preci ni jedan u veci tima,ali sam 100% siguran da ce to uciniti ako nitko drugi Inigo Martinez,a za Evertonove znalce poput recimo Osmana sam siguran da ce na kraju karijeru zavrsiti u Barceloni ili Bayernu,ipak on dolazi iz trkacki jake lige :lol:

www.valencia-balkan.net

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 30 maj 2013, 18:43

Spominjes Osmana kao nekoga relevantnog, a ja ti vec ranije napisao da su eng. igraci limitirani, dakako ima i izuzetaka tipa Rooneya, al' su oni manjina....
Uglavnom snaga i trka ti treba mnogo vise nego tehnika (iako i nje dakako treba imati)... Bayern i Dormund su atomskom trkom i snagom razbijali svoje protivnike... Sto ljiga-ljaga Barce ne dodje do izrazaja protiv Bayernove fizike :?: ....
Uglavnom od Sosiedada dodjosmo do tema o Osmanu :D .... Da ne trolamo vise dzaba, ja jos stojim iza toga da je Everton bolji od svih spanskih ekipa ne racunajuci prve 4 i ovogodisnju Malagu (sljedece god. ce Malaga svirati kur.cu, kad seik skrese jos vise budzet) i to mnogo bolji.... I da nikad nije lakse se bilo dokopati LP u Spaniji....

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 30 maj 2013, 18:46

Mr Muscle je ocigledno mitoman....daje prevaziđenom ostrvskom fudbalu neviđenu epsku snagu, diže nekakav Everton iznad Sociedada :lol: :lol: a ljudi za njih Barca, blago receno.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 30 maj 2013, 18:48

Pa ja ne vjerujem sta se pise.Covjek kad cita post pomislio bi da je Everton jaka ekipa.Majke mi mile pa njima je Fellaini najbolji i najvazniji igrac :lol:

Covjek klasicna krampa i drvosjeca koji ima radius kretanja ko pokvaren traktor.

Smijurija od ekipe bas kao i 90% Engleske lige.

Naravno sve sto valja u toj ligi ce otici u Spaniju.Suarez i Bale su sve izvjesnija pojacanja Reala ;)
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 30 maj 2013, 23:10

Taj je Sociedad ocajan.Dovoljno govori cinjenica da su oni pobjedili Barcelonu kada su Katalonci bili u najboljoj formi.Treba li reci da je to bio prvi poraz Barce u sezoni :roll: .Taj slabasni Sociedad je prekinuo fantasticn niz Atletico Madrida i s 1:0 pobjedio na Calderonu,razbio u dvije utakmice Valenciu,Realu utrpali u dvije tekme 6 golova,na njihovu nesrecu primili su jedan vise pa osvojili samo 1an boda.Nema sta Everton je puno jaci od njih :lol:

www.valencia-balkan.net

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 30 maj 2013, 23:25

Everton je ekipa koja vrijedi 50mil funti vise od Sosiedada i to ti je valjda dovoljno da sam shvatis ko ima bolje igrace.... Mislim i tamo ima fuseravanja kod odredjivanja cijena, al' nije razlika 5-6 mil nego pedeset mil....
Pobjedjivao je i Everton Citya, Uniteda koji su space shutleovi za Valenciu i A.Madrid... pa igrali nerijeseno sa Cityem, Arsenalom, Liverpoolom itd... Tako da to i nije neko mjerilo.....
Uglavnom dovoljno vidjeti i romourse da vidis da se veliki klubovi zanimaju za igrace Evertona, pogotovo Fellainija( za kojeg panj Johny kaze da je panj, iako je doticni igracina za njegovog idola Busqarinu) ili Bainesa.... nesto ne vjerujem da se tako zanima neko za igrace Sosiedada, osim sto vi lupate da ih trazi Real, jer da ih trazi Sosiedad bi ih bez razmiljanja prodao.... Fukaraski klub kao barem jos 13-14 ekipa u Spaniji...

Ne branim ja engleski fudbal, niti me on interesuje, a pogotovo ne Everton, al' samo sam u jednom prethodnom postu napravio paralelu Sosiedada sa Evertonom koji je u svakom segmentu space shutle za Sosiedad..... msm takve su cinjenice.... jbg ja ih ne mogu mijenjati.... a vi onda poceli pricati o limitaranosti eng. igraca, pa o cemu ko zna jos, cudi me da niste spomenuli i krizu u Siriji....

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 30 maj 2013, 23:37

MrMuscle je napisao/la:Everton je ekipa koja vrijedi 50mil funti vise od Sosiedada i to ti je valjda dovoljno da sam shvatis ko ima bolje igrace.... Mislim i tamo ima fuseravanja kod odredjivanja cijena, al' nije razlika 5-6 mil nego pedeset mil....
Pobjedjivao je i Everton Citya, Uniteda koji su space shutleovi za Valenciu i A.Madrid... pa igrali nerijeseno sa Cityem, Arsenalom, Liverpoolom itd... Tako da to i nije neko mjerilo.....
Uglavnom dovoljno vidjeti i romourse da vidis da se veliki klubovi zanimaju za igrace Evertona, pogotovo Fellainija( za kojeg panj Johny kaze da je panj, iako je doticni igracina za njegovog idola Busqarinu) ili Bainesa.... nesto ne vjerujem da se tako zanima neko za igrace Sosiedada, osim sto vi lupate da ih trazi Real, jer da ih trazi Sosiedad bi ih bez razmiljanja prodao.... Fukaraski klub kao barem jos 13-14 ekipa u Spaniji...

Ne branim ja engleski fudbal, niti me on interesuje, a pogotovo ne Everton, al' samo sam u jednom prethodnom postu napravio paralelu Sosiedada sa Evertonom koji je u svakom segmentu space shutle za Sosiedad..... msm takve su cinjenice.... jbg ja ih ne mogu mijenjati.... a vi onda poceli pricati o limitaranosti eng. igraca, pa o cemu ko zna jos, cudi me da niste spomenuli i krizu u Siriji....
:lol: :lol: :lol: šta ima space shutle.

Došao do ovog dijela i prestao dalje citati.
Bayern ima 200 miliona jeftiniju ekipu, pa raskuje Barcu...ali yebena je logika Mr Muscla :lol: :lol:
šta lik uzima kao mjerilo..cifre sa transfermarkta :o
Zadnja izmjena: bluemania, dana/u 30 maj 2013, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 30 maj 2013, 23:38

MrMuscle je napisao/la:Everton je ekipa koja vrijedi 50mil funti vise od Sosiedada i to ti je valjda dovoljno da sam shvatis ko ima bolje igrace.... Mislim i tamo ima fuseravanja kod odredjivanja cijena, al' nije razlika 5-6 mil nego pedeset mil....

Jel ti citas dobro ili je nekakav problem do tebe? Sociedad nije u krizi,ljudi nemaju dugova :roll: .Da malo pratis znao bi o cemu govorim i da su njihovi ti igraci zaista na meti pomenutih timova,no vrednija je tvrdnja da je Everton vredniji za 50 miliona,a podatak je predpostavljam s transfermarkta.Jad i bjeda kad nam je ta stranica mjerilo,a ne zeleni travnjak.Citya iz ove sezone na celu s Manciniom bi mogao svako pobjediti,sjeti se samo Ajaxa,tako da to pogotovo nikakvo nije mjerilo.Ti ne mozes mijenjati cinjenice,ali ne mozes ni navoditi ih krivo,jer ocito ti se dosta toga samo na pretpostavkama svodi,i da ne pratis uopce dovoljno Primeru da znas o cemu pricamo.

www.valencia-balkan.net

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 30 maj 2013, 23:56

Michu je po TMu bio procjenjen na 3 M pa na kraju ispade jedan od najboljih strajkera lige. :D
Prvi uslov normalne rasprave je poznavanje stiva, ti to ne posjedujes zato ne brukaj se bezze.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 31 maj 2013, 10:14

Michu je dominirao i u Spaniji, pod ovim mislim bio je odlican, tako da i to nije neki relevantni pokazatelj... ono sto vas boli je sto neko potpuno neutralan napise da je neki engleski klub bolji od spanskog, a i uostalom sve cinjenice ukazuju da je Everton bolji od Sosiedada, imaju bolje i cijenjenije igrace, a vi pokusavate ispravljati krivu Drinu, al' to ne moze, jer da su Sosiedadovi bolji valjda bi njih trazili, a ne bilo obratno da traze Fellainija ili Bainesa.....

Cijene igraca u jednom mecu ili dvomecu ne znace nista, msm znace al' ne mora toliko, al' gledajuci globalno to je itekako bitno, nego genije de ti meni reci neku stranicu bolju od transfermarkta sto se tice segmenta odredjivanja cijena igraca.....

Blancos, Itekako se poznaje stivo i to mnogo vise nego ti ;) ;) ;) jer se ne bi upustao u raspravu sa vama, al' sam se ocigledno pokajao jer iako sve cinjen ice ukazuju na to vama ocigledno treba crtati... Al' nije problem....
http://artpad.art.com/gallery/?mnnlnl1ivpb4" onclick="window.open(this.href);return false; > http://artpad.art.com/gallery/?mnnlzakn6jw" onclick="window.open(this.href);return false;
S tim sto doticna dvojica nisu jedini igraci koje trazi dobri timovi tu ima jos par dobrih igracapoput Jagielke, Jelavica, Mirallasa.....

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.