AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: AC Milan
Frank Rijkaard, 50-godišnji nizozemski nogometni trener i nekada ugledni igrač, mogao bi uskoro i službeno postati trener Milana, gdje je proveo značajni dio svoje igračke karijere...
Massimiliano Allegri, dosadašnji trener kluba sa San Sira, koji je ovu sezonu Serie A završio na trećem mjestu, ima još jednu godinu ugovora, ali je sve očitije kako neće odraditi posao do kraja.
Talijanski mediji navode da su odgođena već dva ili tri sastanka Allegrija i Silvija Berlusconija, prvog čovjeka kluba i njegove desne ruke Adriana Gallianija. Inače, na tom bi sastanku trebao biti dogovoren odlazak, odnosno, financijska pozadina raskida ugovora.
Kako god, Allegri je očigledno na putu odlaska prema Romi ili Paris St. Germainu, dok se na San Siro po navodima talijanskih medija vraća Rijkaard, koji je u Milanu igrao od 1988. do 1993. godine.
S Milanom je Nizozemac osvojio dva Kupa prvaka, a posljednji trenerski posao koji je radio bila je izbornička dužnost u Saudijskoj Arabiji. Prije toga je radio u reprezentaciji Nizozemske, te u Sparti, Barceloni i Galatasarayju.
Massimiliano Allegri, dosadašnji trener kluba sa San Sira, koji je ovu sezonu Serie A završio na trećem mjestu, ima još jednu godinu ugovora, ali je sve očitije kako neće odraditi posao do kraja.
Talijanski mediji navode da su odgođena već dva ili tri sastanka Allegrija i Silvija Berlusconija, prvog čovjeka kluba i njegove desne ruke Adriana Gallianija. Inače, na tom bi sastanku trebao biti dogovoren odlazak, odnosno, financijska pozadina raskida ugovora.
Kako god, Allegri je očigledno na putu odlaska prema Romi ili Paris St. Germainu, dok se na San Siro po navodima talijanskih medija vraća Rijkaard, koji je u Milanu igrao od 1988. do 1993. godine.
S Milanom je Nizozemac osvojio dva Kupa prvaka, a posljednji trenerski posao koji je radio bila je izbornička dužnost u Saudijskoj Arabiji. Prije toga je radio u reprezentaciji Nizozemske, te u Sparti, Barceloni i Galatasarayju.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Stvarno ne ide ovog momka
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Maestro^^ je napisao/la:Ambrosini, Antonini and Flamini will leave Milan if Allegri stays, according to Mediaset.
E ovo će baš unazaditi Milan ako ovi panjevi napuste klub.
Allegria treba ostaviti i omogućiti mu da ojača tim sa par kvalitetnih igrača.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- IlPrincipe
- Kontakt:
Kad se sjetim ove utakmice .. kakav performans je to Princa bio, nevjerovatno .. ovo danas nije ni sjena onog Boatenga a da ne pričam o utakmicama protiv Barcelone kad je gino na terenu ..

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
S FB
A.C. Milan je sve dogovorio s Hellas Veronomu vezi Jorginha,čeka se njegova odluka.Ako izabere Milan(još se nekoliko klubova bori za njega) gotovo je sigurno da će on iduću sezonu provesti u svom trenutnom klubu na posudbi.Riječ je o 21-godišnjem krilnom napadaču iz Brazila,ali ima talijanski pasoš.U 77 utakmica ua Hellas Veronu zabio je 4 i asistirao 5 golova.
Manchester United odustao, A.C. Milan trenutno jedini klub u borbi za THIAGA ALCANTARU!Njegova cijena je 18M €!
Kako javlja milannews.it ,prva Milanova kupovina biti će Alessio Cerci.Navodno će se danas sastati Galliani i uprava Fiorentine (on je u vlasništvu po 50% od Fiorentine i Torina).
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
"Il Boca Juniors, il rivale sul tetto del mondo del Milan, è stato eliminato ai Quarti di finale della Copa Libertadores per mano del Newell's Old Boys. Dunque, senza trofei internazionali del Boca in questa stagione, il Milan è e continua ad essere il Club più titolato al Mondo".
ja ovo nikako ne razumijem
ja ovo nikako ne razumijem

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Nema se sta razumjeti
... il Club più titolato al Mondo ...

Danas je bio sastanak sa predsjednikom Chieva o Albertu Paloschiju.
Jos se ne zna kakvu su odluku donijeli.
Jos se ne zna kakvu su odluku donijeli.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
MILAN 18: 4 Coppe Intercontinentali/Coppe del mondo per club ● 7 Coppe dei Campioni d'Europa/Champions League ● 2 Coppe delle Coppe ● 5 Supercoppe UEFAUrbyEmanuelson je napisao/la:Nema se sta razumjeti![]()
Boca Juniors 18: 3 Coppe Intercontinentali ● 6 Coppe Libertadores ● 2 Coppe Sudamericane ● 1 Supercoppa Sudamericana ● 4 Recope Sudamericane ● 1 Coppa d'oro “Nicolás Leoz” ● 1 Coppa Master di Supercoppa.
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- IlPrincipe
- Kontakt:
@adointer znas li ti brojat ?
Verghara je upravo zabio gol za svoju reprezentaciju,protiv SAD-a!

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Kakav je taj Verghara,nisam u toku,sta igra,kad je potpisao ? 

Saraj'vo će biti,sve drugo ce proći.1946 <3
Igra stopera ima 19 godina u julu dolazi u Milansonpen je napisao/la:Kakav je taj Verghara,nisam u toku,sta igra,kad je potpisao ?

"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
ti mene zezas?IlPrincipe je napisao/la:@adointer znas li ti brojat ?

znas li ti sta to znaci "il club più titolato al mondo"?

18=18
kakav je to plus?

adointer je napisao/la:ti mene zezas?IlPrincipe je napisao/la:@adointer znas li ti brojat ?
Verghara je upravo zabio gol za svoju reprezentaciju,protiv SAD-a!![]()
znas li ti sta to znaci "il club più titolato al mondo"?![]()
18=18
kakav je to plus?
kakvo je stanje u Interu. ja neki dan ostavi normalan post, monolog ga otra dzaba,, nikoga ne interesuje to sto ti pokusavas da kazes, nego tamo si rahatniji jesi bgm... vozdra

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Inter zasad katastrofa a ti pussyy ako ne znas odgovorit nemoj ni odgovarat
ja pitam je li to vama logicno i ako jest nek mi neko objasni zasto jer meni nije logicno,kopcas?

ja pitam je li to vama logicno i ako jest nek mi neko objasni zasto jer meni nije logicno,kopcas?

adointer je napisao/la:Inter zasad katastrofa a ti pussyy ako ne znas odgovorit nemoj ni odgovarat![]()

ima mi ko i reci. tebi se ne moze normalno odgovoriti zato ti i ne dajem nikakve odgovore u to sam se par puta i uvijerio i meni dosta, nemam potrebe da ulazim u neku diskusiju, stosta tebi nije logicno pa se ne bavis tim stvarima ali si ovu nasao, aferim!adointer je napisao/la:Inter zasad katastrofa a ti pussyy ako ne znas odgovorit nemoj ni odgovarat![]()
mal ne reko ko ti je pussy, ali da se ne spustam na tvoj nivo. ajd' vozdra
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Jel' se meni cini ili je i Balu opalio ovaj trend cupkanja obrvi ?
jos je i dobar naspram ovog ...

je.bi ga, tacno su mi pocele nedostajati utakmice, kontao sutra gledati Italiju, ali haman da nijedan od njih nece igrati zbog povrede.

jos je i dobar naspram ovog ...

je.bi ga, tacno su mi pocele nedostajati utakmice, kontao sutra gledati Italiju, ali haman da nijedan od njih nece igrati zbog povrede.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Titova-Juga
- Kontakt:
Jao ovog El šarafa, još će i usne operisat.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
lakse ti je bilo napisat "neam pojma",,ukratko,,milanist je napisao/la:ima mi ko i reci. tebi se ne moze normalno odgovoriti zato ti i ne dajem nikakve odgovore u to sam se par puta i uvijerio i meni dosta, nemam potrebe da ulazim u neku diskusiju, stosta tebi nije logicno pa se ne bavis tim stvarima ali si ovu nasao, aferim!adointer je napisao/la:Inter zasad katastrofa a ti pussyy ako ne znas odgovorit nemoj ni odgovarat![]()
mal ne reko ko ti je pussy, ali da se ne spustam na tvoj nivo. ajd' vozdra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.