FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
koji idioti ovdje pisu pa ja stvarno ne mogu da vjerujem oni bi sad mijenjali i rijeci,djeco na spavanje manite se te price o mijenjaju to ce se uvijek pjevati svidalo se nekome ili ne,ko ne zeli neka ne pjeva
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
- inacefindecko
- Kontakt:
najgluplji su mi izgovori "svuda se pale" ! Nek se pale, nije isto kad navijač Bayerna npr. zapali baklju i kad njegovom klubu dođe kazna, oni mogu kupit cijeli njemački savez.. drugo je kad želji dođe kazna koji jedva plate isplaćuje. Drugo i da imamo bruku para, ako se ne smije nemoj, drugo da nanosiš štetu ovim što su ti dali pravilo već nanosiš štetu klubu koji ni kriv ni dužan mora trpit takve postupke neiživljenih balavaca. I nek se svuda pale, ako to Želji stvara problem, a već toliko pričate da volite Želju, nemoj da ih palite.
Ako vam se pale pred zgradu pa palite, pa nek vam roditelji kazne plaćaju onda!
Ako vam se pale pred zgradu pa palite, pa nek vam roditelji kazne plaćaju onda!
al fakta bi trebali ukinuti baklje na utakmici. ok ako je neka proslava ( titula, kup ili godisnjica manijaka ..) al zbog datog gola ili nesta slicno i jeste glupost
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
evo meni kao ateisti smeta to spominjanje religije u nekoj nasoj pjesmi... ali sta cu ja sad promjeniti... naviko sam se da je slusam, iako znam da nema neku losu namjeru... medjutim to uvijek igra onim ljudima u karte koji nas zele pretstaviti kao jednoreligiliozan klub... sto nije istina, medjutim, do 2008. dok sam isao redovno na utakmice sam taj dio preskakao da pjevam... i dalje cu... mislim da treba to izbaciti iz te pjesme jednom zauvijek... 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
I meni smeta himna jedna si jedina jer nismo na reprezentaciji nego na Zelji sjedim i slusam, sta da radis. Kontaju vece patriote ako pjevaju, aha, da, da.jovanmaksimovic je napisao/la:evo meni kao ateisti smeta to spominjanje religije u nekoj nasoj pjesmi... ali sta cu ja sad promjeniti... naviko sam se da je slusam, iako znam da nema neku losu namjeru... medjutim to uvijek igra onim ljudima u karte koji nas zele pretstaviti kao jednoreligiliozan klub... sto nije istina, medjutim, do 2008. dok sam isao redovno na utakmice sam taj dio preskakao da pjevam... i dalje cu... mislim da treba to izbaciti iz te pjesme jednom zauvijek...
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!
Guvo je napisao/la:I meni smeta himna jedna si jedina jer nismo na reprezentaciji nego na Zelji sjedim i slusam, sta da radis. Kontaju vece patriote ako pjevaju, aha, da, da.jovanmaksimovic je napisao/la:evo meni kao ateisti smeta to spominjanje religije u nekoj nasoj pjesmi... ali sta cu ja sad promjeniti... naviko sam se da je slusam, iako znam da nema neku losu namjeru... medjutim to uvijek igra onim ljudima u karte koji nas zele pretstaviti kao jednoreligiliozan klub... sto nije istina, medjutim, do 2008. dok sam isao redovno na utakmice sam taj dio preskakao da pjevam... i dalje cu... mislim da treba to izbaciti iz te pjesme jednom zauvijek...
alo sta vam je te pjesme su se uvjek pjevale i pjevat ce se!!! kome smeta nek ne pjeva i aj zdravo
bolje vam je pobrini te se da se nekako izbace baklje sa tribine jel i sami ste culi koliko dajemo godisnje na kazne

- jovanmaksimovic
- Kontakt:
nije tema reprezentacija nego fk zeljo... ne znam sto sad to spominjes...Guvo je napisao/la:I meni smeta himna jedna si jedina jer nismo na reprezentaciji nego na Zelji sjedim i slusam, sta da radis. Kontaju vece patriote ako pjevaju, aha, da, da.jovanmaksimovic je napisao/la:evo meni kao ateisti smeta to spominjanje religije u nekoj nasoj pjesmi... ali sta cu ja sad promjeniti... naviko sam se da je slusam, iako znam da nema neku losu namjeru... medjutim to uvijek igra onim ljudima u karte koji nas zele pretstaviti kao jednoreligiliozan klub... sto nije istina, medjutim, do 2008. dok sam isao redovno na utakmice sam taj dio preskakao da pjevam... i dalje cu... mislim da treba to izbaciti iz te pjesme jednom zauvijek...

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
bagrcavi je napisao/la:Mislim da su kazne prevelike.Svugdje na svijetu se pale baklje, pa čak i na utakmicama lige šampiona, i klubovi se kažnjavaju kad se utakmica prekine zbog upotrebe pirotehnike.Ove sezone ni na jednoj utakmici nije bilo prekida utakmice zbog bakljade osim na derbiju.Ne kontam poentu drakonskog kažnjavanja ako te baklje ne utiču na samo igru i tok utakmice ? OK kazna kad se baca na teren i slično, ali ovako je previše za naše klubove.
Ne pale se jarane bas svugdje i ako se zapali to se sankcionise. Ako nam je vec stalo do baklji moze se u dogovoru sa savezom naci nacin. Npr. nesto slicno sad gledaju da uvedu u Swedskoj ako vec nisu?? Ali kod nas ako uzmes u obzir da je savez samo na Zelji kesirao oko 200.000KM onda mi je tesko povjerovati da ce od toga biti isat u skorijoj buducnosti. Meni licno su baklje odlika banana drzave (bez uvrede nije mi to cilj), jer eto hoce se na taj nacin pokazat koliko "smo opake strasnjice". Klub treba da tuzi ljude koji mu nanose ekonomsku stetu. Eto onaj danac sto je prekinuo tekmu Dan-Swe zavrsio je na sudu, znaci sve se moze kad se hoce.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- zeljo4life
- Kontakt:
Kako ba mozes reci "kome se ne svidza neka ne pjeva"? Taj stih definitivno trba prilagoditi vremenu,i ja mislim da ne trebamo pjevati to zbog nasi prijatelja kojima nije "po Islamu odabrana",svakakve smo stvari pjevali poslije rata,pa se to prevazislo,vrijeme je i ovo da se prevazidze,sto neko rece mi smo radnicki klub,i hvala bogu ima nas i ovakvih i onakvih,sto mi je strasno drago i cime se ponosim...evo ja nisam djete,a boga mi ni idiot,pa opet mislim da je strofa nepotrebna...old school je napisao/la:koji idioti ovdje pisu pa ja stvarno ne mogu da vjerujem oni bi sad mijenjali i rijeci,djeco na spavanje manite se te price o mijenjaju to ce se uvijek pjevati svidalo se nekome ili ne,ko ne zeli neka ne pjeva
Amare hvala ti...
Ne znam zašto se ti buniš protiv baklji kad je tvoja logika: "alo sta ti je te baklje su se uvjek palile i palit ce se!!! kome smeta nek ne pali i aj zdravo".patoo je napisao/la:alo sta vam je te pjesme su se uvjek pjevale i pjevat ce se!!! kome smeta nek ne pjeva i aj zdravo
bolje vam je pobrini te se da se nekako izbace baklje sa tribine jel i sami ste culi koliko dajemo godisnje na kaznei poslije se cudite sto nemozemo da napredujemo u evropi
I kako mislite "zbog naših prijatelja kojima nije po Islamu odabrana"? Nije nikom tako odabrana i ne treba da bude, glup je ko je smislio stih i ko danas zapocinje njegovo "pjevanje".
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Otidjite u udruzenje i recite da se ne pale baklje vise,posto vidim da na ovom forumu neme onih koji to rade.A sledeci put kad to vidite na tribine upozorite te momke.Sta pricate po forumu svaki put ista prica,i svi smo se slozili da to nije uredu,uradite nesto
SLOBODA NAVIJAČIMA
aaaaa ovo od kad smo u vrhu pa vise ne znaju sta ce sa sobom izmisljaju toplu vodu te fali ovo te ono ne valja te sad i pjesme nisu u skladu s vremenom... svasta. et nek ide pjesma JOS OD ĐILDE ODABRANA... a vezano za baklje, pa bilo bi fer s nase strane da ih se ostavimo jer jbg stete su velike a nas je malo na utakmicama. a same baklje nisu razlog lose posjete prije ce biti nekako neefikasna i slaba igra a i tv prenosi. A kad je tv prenos jbg onda bi uprava trebala izaci s drugim cijenama 3 i 5 km max (osim derbija) jer sve se nekako skupilo platezna moc obicnog covjeka je veoma niska, igrom ne briljiramo, problemi u i oko stadiona, a puno nekih faktora uticu na posjetu...
[youtube][/youtube]
Pogledajte malo o cemu Amar prica i zamislite se, ako se vec nazivate željovcima.
Šamarcinu nam je svezao sa ovim izjavama i ko je imalo realan i ko ima bar mozga u glavu - shvatit ce o cemu prica Amar Osim.
Pogledajte malo o cemu Amar prica i zamislite se, ako se vec nazivate željovcima.
Šamarcinu nam je svezao sa ovim izjavama i ko je imalo realan i ko ima bar mozga u glavu - shvatit ce o cemu prica Amar Osim.
Ti ko da roman skeniras. Vidi koji je vakat, a ti i dalje skeniraszeljooooo je napisao/la:slučajno mogu doći do te presude, pa ću je i skenirati ovdje da se uvjerite da ja sve što pišem istina.
NO PYRO NO PARTY
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ne moze niko otici kao individua i poceti srati o tome. Evo ti primjer sa foruma, @old school odmah sve vrijeda ako se nasa videnja ne poklapaju sa njegovim (jer mi smo svi debili u tom slucaju, a on pametnjakovic). I sta sutra da ocekujes? Otici ces i zamoliti da se ne radi ovo ili ono, a oni ce te nalemati, na kraju sage ti ni kriv ni duzan popusis.ennis je napisao/la:Otidjite u udruzenje i recite da se ne pale baklje vise,posto vidim da na ovom forumu neme onih koji to rade.A sledeci put kad to vidite na tribine upozorite te momke.Sta pricate po forumu svaki put ista prica,i svi smo se slozili da to nije uredu,uradite nesto
Ako mislimo ovo iskorijeniti, jedini nacin je da se ova ista pjesma ili stih bojkotuje dok se izvodi. (zvizducima)
Samo na taj nacin, nazalost, mozes nesto ovdje promijeniti ili cak poslati poruku da to nezelis, posto je prevelik uticaj SDA stranke na pojedine ljude kao i prevelika manipulacija odredenih sorti navijaca.
Sto se baklji tice, savjetovao bih klubu da stave video nadzor na sjever i jug, pa kada pohvataju prvi krug tih sto pale, kada budu morali izletiti po 500 KM za kaznu, garantujem vam da necemo imati vise problema. Eto taj video nadzor sigurno ne moze vise kostati od 20.000 KM da ga ****. Pa sada racunaj, je li bolje izletiti 20.000 KM jednom ili 200.000 KM svake godine za kazne, a drugog nacina da sprijecis bakljade nemas.
On slučajno slagaoBuu je napisao/la:Ti ko da roman skeniras. Vidi koji je vakat, a ti i dalje skeniraszeljooooo je napisao/la:slučajno mogu doći do te presude, pa ću je i skenirati ovdje da se uvjerite da ja sve što pišem istina.

Ja ovaj potpis imam vec mjesecima. Nisam htio a ni smio staviti nesto zesce ali ima razloga upotrijebiti mnogo goru rijec.bluemania je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ne znam ko je gori, oni sto psuju igracima ili ovi lafo huligani sa bakljama?
Govorio sma ja vec ranije da Zeljo moze da se obracuna i sa jednim i drugim ali to bi znacilo rat sa tzv. navijacima pa nebi vodilo nicemu.
Amar je poslao jasnu poruku. MI TRBA DA SE OBRACUNAMO SA ZAOSTALIM KRKANIMA!
On je veliki profesionalac i ako njega otjeramo, bojim se da u narednih 100 godina necemo imati boljeg ni veceg profesionalca a da voli Zelju. Naravno da ce biti sve manje ljudi na utakmicama. Malo je normalnih ljudi koji ce svoju djecu odvesti na utakmicu da slusaju i gledaju isfrustrirane idiote.
POSTAVITE SLICAN POTPIS KAKO BI POJEDINCI SHVATILI DA SU ZAOSTALI I DA STETE NASEM ZELJI!
Ovu epizodu treba stavljati na svakoj stranici foruma da je svi pogledaju, a i onima sto su je pogledali, da bude opomena.
Dosta vise laprdanja, bas laprdanja o svemu i svacemu. Treba podrzati akciju da ovo stvarno bude godina prekretnica, da bude godina bez baklji, da bude godina budjenja. Ili cemo se probuditi ili cemo bojim se utonuti u jedan duboki duboki san. Hajmo pricati kako pomoci svom klubu, hajmo ispostovati ovog covjeka koji nam je donio najvise radosti u 4 godine, radosti koju prije recimo 6 godina nismo mogli ni zamisliti. Bas ono kad prozivamo jedni druge treba reci USTANITE ŽELJOVCI!
Dosta vise laprdanja, bas laprdanja o svemu i svacemu. Treba podrzati akciju da ovo stvarno bude godina prekretnica, da bude godina bez baklji, da bude godina budjenja. Ili cemo se probuditi ili cemo bojim se utonuti u jedan duboki duboki san. Hajmo pricati kako pomoci svom klubu, hajmo ispostovati ovog covjeka koji nam je donio najvise radosti u 4 godine, radosti koju prije recimo 6 godina nismo mogli ni zamisliti. Bas ono kad prozivamo jedni druge treba reci USTANITE ŽELJOVCI!
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Logicno da sve vezano za cistu i lijepu vjeru Islama treba izbaciti sa takvih mjesta..ne zbog onih koji to nisu..nego zbog toga sto se prlja sve vezano za istu spominjanjem na takvom mjestu od nadrogiranih i pijanih ljudi...a pgt jer dragom Allahu dz.s. nisu draga takva mjesta...isto kao i kod nas na sjveru kad se prije u Luakvici pjevalo "La illahe ilellah"...itd itd...na takvim mjestima definitivno se NE SMIJU prljati tako ciste stvari... 

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.