Pa niđe veze. Došli su novi vlasnici, Kenny radio odličan posao pa je kontao da bi mogla biti dobra prilika da dođe. Nema lige šampiona normalno da neće ostati. Šta ti misliš da je njemu želja igrati evropa ligu? Ma daj. Svako želi igrati ligu šampiona, SVAKI IGRAČ.OTNYS_YNWA je napisao/la:Pa tom logikom ne bi ni došao u Liverpool, nego bi prešao u klub koji igra ligu prvaka.Carlo je napisao/la:Liga šampiona + novinari su razlozi za odlazak Suareza.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Opet, Kenny radio odličan posao.
Pa Liverpool je miljama od lige prvaka već sezonama unazad, Suarez je došao na polusezoni i već tada je bilo jasno da nemamo šta očekivati, tj. da je vrlo teško da igramo to elitno takmičenje. Uglavnom, ne slažem se sa tobom, ali eto. Ja mislim da on ne ide zbog toga što mi nećemo igrati ligu prvaka i smatram ga za jednim od igrača koji će u bilo kojem timu da igra pružati 120% jer za svaki tim igra srcem. E u tome je razlika između njega i Torresa, što ovaj i da upadne u krizu i da ne bude na vrhuncu forme neće spas tražiti da pređe u drugi tim nego će ostati lojalan. Samo on zna kroz šta on i njegova porodica prolaze, mi ovdje nismo kompetentni da sudimo. Dvije suspenzije u kratko vrijeme i navala medija su nešto sa čim bi se malo ko izborio.

I malo tko bi sebi to sve dopustio,sam je kriv 

Ako je se pojavila priča da Sule želi da ide, onda je to već gotovo... !!! nažalost !!!
sad je na upravi kluba da što više dobiju za njega, vidim da se priča o cifri od 40mil funti,
i smatram da je to malo, jer ako se Bale prodaje za 80mil
onda je stvarno 40 malo...
cifra od 50-60mil bi bila sasvim OK
ili pokušat kakvu razmjenu sa realom (Benzema, Di Maria, Ozil...možda neko iz odbrane), odlazi mazga portugalska, samim tim je možda pregovaranje sa Zizuom i kaka Perecom
lakše
ali u svakom slučaju treba pametnije potrošiti te miliončiće nego što je to bio slučaj prošlih godina,
1 dobar transfer, 2 loša
nemoj da budemo lošeg raspoloženja, bez Suleta smo stvarno zadnjih par utakmica izgledali dobro na terenu, a u par utakmica sam se pitao "jel ja gledam pravu utakmicu ili..."
P.S.
sad već počinjem da se pitam i da mislim da onaj ugriz Baneta i nije bio napad nekog ludila,
već dobro osmišljen i tajmiran potez čovjeka koji traži izgovor za kartu u jednom pravcu za hala real...
ipak u priči je F.Perez, jedno veliko njesra od čovjeka

sad je na upravi kluba da što više dobiju za njega, vidim da se priča o cifri od 40mil funti,
i smatram da je to malo, jer ako se Bale prodaje za 80mil

cifra od 50-60mil bi bila sasvim OK

ili pokušat kakvu razmjenu sa realom (Benzema, Di Maria, Ozil...možda neko iz odbrane), odlazi mazga portugalska, samim tim je možda pregovaranje sa Zizuom i kaka Perecom

ali u svakom slučaju treba pametnije potrošiti te miliončiće nego što je to bio slučaj prošlih godina,
1 dobar transfer, 2 loša

nemoj da budemo lošeg raspoloženja, bez Suleta smo stvarno zadnjih par utakmica izgledali dobro na terenu, a u par utakmica sam se pitao "jel ja gledam pravu utakmicu ili..."

P.S.
sad već počinjem da se pitam i da mislim da onaj ugriz Baneta i nije bio napad nekog ludila,
već dobro osmišljen i tajmiran potez čovjeka koji traži izgovor za kartu u jednom pravcu za hala real...
ipak u priči je F.Perez, jedno veliko njesra od čovjeka

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kada je bio optužen za rasizam, svi su stali uz njega, branili ga. Klub mu je pružio maksimalnu podršku iako smo bili hendikepirani za 8 utakmica. Sada, kada ponavlja isto glupu stvar i biva opet kažnjen, klub će ispaštati 10 utakmica ali i dalje su svi uz njega, i sam je svjestan da je pogriješio. Ako želi da ide, neka ide na vrijeme, bolje nego da nas zavlači.
Suarez mi je jedan od najdrazih igraca i bice mi zao ako ode u Real. Volio bi da ostane u PL ali sta je tu je.
Mislim da nije OK to sto je uradio i nadam se da nije smisljeno.... Kad je htio ici iz Ajaxa, uradio je istu stvar, tako je sebi olaksao transfer, a i Ajax je olaksao za 10ak miliona. Da nije bilo tog incidenta, prodali bi ga za vise para. navodno je prije toga kostao preko 30 miliona i mogli su ga prodati...
Bilo kako bilo, Suarez je igrac koji treba da igra Ligu Prvaka.
Steta da igraci kao on ne igraju LP. Steta za nas koji volimo fudbal.
Mislim da nije OK to sto je uradio i nadam se da nije smisljeno.... Kad je htio ici iz Ajaxa, uradio je istu stvar, tako je sebi olaksao transfer, a i Ajax je olaksao za 10ak miliona. Da nije bilo tog incidenta, prodali bi ga za vise para. navodno je prije toga kostao preko 30 miliona i mogli su ga prodati...
Bilo kako bilo, Suarez je igrac koji treba da igra Ligu Prvaka.
Steta da igraci kao on ne igraju LP. Steta za nas koji volimo fudbal.
Zašto je Torres otišao? Jel možda zato što je optužen za rasizam i zato što su ga vrijeđali novinari nakon njegovih gluposti? Sigurno jeste, ko ebe ligu prvaka. Torres nije želio ligu prvaka, bio je on zadovoljan evropa ligom. Uozbilji se. Liga prvaka je i previše važna. Evo sad Eriksen npr. kada bi birao između Dortmunda i Liverpoola. Šta misliš koga bi odabrao? Možda Liverpool zbog 5 trofeja ili Dortmurd jer igra sljedeće sezone? Liverpool sigurno ne bi.OTNYS_YNWA je napisao/la:Opet, Kenny radio odličan posao.Pa Liverpool je miljama od lige prvaka već sezonama unazad, Suarez je došao na polusezoni i već tada je bilo jasno da nemamo šta očekivati, tj. da je vrlo teško da igramo to elitno takmičenje. Uglavnom, ne slažem se sa tobom, ali eto. Ja mislim da on ne ide zbog toga što mi nećemo igrati ligu prvaka i smatram ga za jednim od igrača koji će u bilo kojem timu da igra pružati 120% jer za svaki tim igra srcem. E u tome je razlika između njega i Torresa, što ovaj i da upadne u krizu i da ne bude na vrhuncu forme neće spas tražiti da pređe u drugi tim nego će ostati lojalan. Samo on zna kroz šta on i njegova porodica prolaze, mi ovdje nismo kompetentni da sudimo. Dvije suspenzije u kratko vrijeme i navala medija su nešto sa čim bi se malo ko izborio.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- peppo_owen
- Kontakt:
Kako sam procitao da Real navodno nudi Benzemu i Di mariu za Sukija,sve više priželjkujem taj transfer(naravno vjerodostojnost ovih informacija nije veća od 5%,al et fino je maštati
).
I prije Sukija su veliki igrači napuštali LFC pa smo opet opstajali i nalazili adekvatne zamijene.Ja sam za njegov odlazak,sad kad je već sam sebi zakomplikovao život sa tim ne promišljenim izjavama.Samo više bi volio kad bi se taj transfer odradio na fazon trejda,da nam daju 2 igrača(Benzema+ di Maria) za Sukija,nego da nam daju 40M,jer imam osjećaj da bi se to potrošilo na dovođenje nekih anonimusa,sto nam svakako najmanje treba u ovom trenutku.

I prije Sukija su veliki igrači napuštali LFC pa smo opet opstajali i nalazili adekvatne zamijene.Ja sam za njegov odlazak,sad kad je već sam sebi zakomplikovao život sa tim ne promišljenim izjavama.Samo više bi volio kad bi se taj transfer odradio na fazon trejda,da nam daju 2 igrača(Benzema+ di Maria) za Sukija,nego da nam daju 40M,jer imam osjećaj da bi se to potrošilo na dovođenje nekih anonimusa,sto nam svakako najmanje treba u ovom trenutku.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
jel to ti mislis da suarez nije napredovao od kad je dosao u liverpool. jel mislis da mu renome nije porastao igrajuci u engleskoj ?OTNYS_YNWA je napisao/la:Pa tom logikom ne bi ni došao u Liverpool, nego bi prešao u klub koji igra ligu prvaka.Carlo je napisao/la:Liga šampiona + novinari su razlozi za odlazak Suareza.
liverpool je u tom trenu bio korak naprijed za njega i tacka.
You are someone else I am still right here
Liverpool expected to table 7 million pounds bid for Porto player.
Christian Atsu has cleared the way for a move to Liverpool this summer by turning down a new contract at Porto in favour of a ‘dream move to England’.
The 21-year-old, who was a target for the Reds last summer, had been offered fresh terms on a new four-year-deal with the Portuguese champions, but he has now rejected that offer.
And speaking to Abola, Atsu says he is now hopeful of forcing through a switch to the Premier League.
‘I spoke with Porto before coming to this decision and informed them that I will not sign a new contract,’ he said.
‘The club told me what they want to do, and hopefully we can find a solution now
‘My dream is to play in England and it is very nice to see my name linked with big clubs in the Premier League. For now, I’m focused on my football, but I see my future in England.
‘I hope to have some news soon.’
Liverpool are now expected to step up their interest in Atsu, who burst on to the scene on-loan at Rio Ave in 2012, before returning to Porto for last season.
He has since enjoyed a mixed time, but the Reds are expected to offer up to £7million to bring to him to Anfield.
The Ghana international fits with Brendan Rodgers’ youth based philosophy, and despite interest from Spurs, they remain confident of pulling off a transfer
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Daj ba, ne mogu dati nikako 7milki za ovog Atsua. 

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Zna li ko koliko je staridž povrijeđen ?
A sto se se tice suareza ja bi radije razmjenu nego pare kako je neko rekao ovdje boim se da ce pare potrositi na nekog anonimusa
A sto se se tice suareza ja bi radije razmjenu nego pare kako je neko rekao ovdje boim se da ce pare potrositi na nekog anonimusa
- Ponos Torina
- Kontakt:
Sto se Sturridgea tice danas bi trebali saznati koliko ce trajati nejgov oporavak,povratak Torresa se spominje
Sto se tice Suareza:Rodgers sigurno zna kakva je situacija pa ce tako i reagovati,sto najbitnije imamo vremena da slozimo ekipu,nema nikakve zurbe

Sto se tice Suareza:Rodgers sigurno zna kakva je situacija pa ce tako i reagovati,sto najbitnije imamo vremena da slozimo ekipu,nema nikakve zurbe

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Zvanično: Valdes ostaje još jednu sezonu u Barceloni, što znači da i Reina ostaje još jednu sezonu u Liverpoolu.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Svojim ponašanjem je to zaslužio.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne ide Suarez zbog toga što Liverpool ne igra ligu prvaka i slično, ja sam siguran u to. Isto tako sam ubijeđen da je lojalan igrač, ja ga razumijem samo ako ide zbog toga što je život u Engleskoj postao nepodnošljiv za njega.
Naravno ponudu Reala neće odbiti jer igranje u CL je san svakog igrača.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
To hoćeš da kažeš da onaj Suarez koji je razbijao u Ajaxu nije mogao da pređe u neki klub koji je stepenice više od Liverpoola?
Liga prvaka nije glavni razlog zbog kojeg odlazi, a ako mu se već odlazi onda logično da će otići u klub koji je igra.
Naravno da se ponuda Reala i Barce ne odbija, ali isto tako ne znači da on ponude Citya, Chelsea, PSG-a ne bi odbio recimo.Saurman je napisao/la:Svojim ponašanjem je to zaslužio.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne ide Suarez zbog toga što Liverpool ne igra ligu prvaka i slično, ja sam siguran u to. Isto tako sam ubijeđen da je lojalan igrač, ja ga razumijem samo ako ide zbog toga što je život u Engleskoj postao nepodnošljiv za njega.
Naravno ponudu Reala neće odbiti jer igranje u CL je san svakog igrača.
Liga prvaka nije glavni razlog zbog kojeg odlazi, a ako mu se već odlazi onda logično da će otići u klub koji je igra.
ima sansu da (p)ostane legenda ili da igra ligu prvaka...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Završit će ko Owen ako ode. 

mislim poslije Owena dodje Torres pa sad Suarez pa ce neko opet,al mislim profesionalac si,kakav ba pritisak medija...nisu mediji napravili fotomontazu ugriza itd...ostani,suoci se sa cinjenicama i dadni 30 golova i iduce sezone.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- reds_forever
- Kontakt:
Suarez je sam sebi stvorio ovakve probleme. Hajde ono sa Evrom inekako, ali incident sa Ivanovicem je bas bila glupost... Dok ne sredi svoju pamet, imace problema gdje god ode, sebi je nabio etiketu temperamentnog igraca i tako ce i ostati dok mu ne dodje u glavu kako se ponasati. Liverpool ne treba nikog sputavati, mada, eto i on je dosao u tu skupinu igraca koji su do jucer bili sretni u Liverpoolu, sad odjednom ne mogu da se nose sa pritiskom, cim je Real zakucao na vrata...
Ako vec zeli ici, onda se nadam da taj Komitet kojeg spominjete i Rodgers zajedno sa njima, nece ganjati zamjeni u avgustu, vec da ce se to rijesiti mnogo prije, da ne ispadnu budale k'o sto je bio slucaj sa njihovim prethodnicima.

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.