NBA Playoffs
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: NBA Playoffs
King James gazi sve pred sobom dok ovaj Bosh ne moze skupit defanzivni skok jbni. Ne zasluzuje da ga se zove zvijezdom.
Glory Glory Man United!
Ovaj Augustin je retardiran igrac i u napadu i u odbrani. Bolje igrati 4vs5 nego s njim, samo smeta.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Tesko ce se sad Indiana vratiti, Miami je sad dobio potrebni momentum. Da je usla ona trica Allena mislim da bi definitivno bilo gotovo.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
KOliko primaju prosjecno ove dvorane u NBA ligi, cija je najveca i koliko prima ova u Miamiju?
Glory Glory Man United!
oko 19 hiljada je prosjekAnderson8 je napisao/la:KOliko primaju prosjecno ove dvorane u NBA ligi, cija je najveca i koliko prima ova u Miamiju?
Toronto ima najveca arenu sa 19,800 mijesta.
Miami je drugi sa 19,600 mijesta
kad se sa vrha pogleda cini se da ima ko camp noualemsa je napisao/la:oko 19 hiljada je prosjekAnderson8 je napisao/la:KOliko primaju prosjecno ove dvorane u NBA ligi, cija je najveca i koliko prima ova u Miamiju?

Al koji je ovaj Haslem kralj, lakse pogadja sa svog mjesta iz coska preko ruke nego ispod kosa zicer

Glory Glory Man United!
Indiana preloša u napadu, ovo nije humano.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- GunnerEmir
- Kontakt:
evi zašto je James najbolji igrač ito daleko...one man show u trećoj četvrtini
"If Ryan Giggs is worth 20 million, Dennis Bergkamp is worth 100 million." — Marco van Basten.
GUNNER 4EVER
GUNNER 4EVER
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
To bi bilo to za veceras.IND se nije odlijepila u 1.pol i brutalno su kaznjeni u 3/4.Nema povratka na gostovanju poslije -14 u jednoj cetvrtini...
- Titova-Juga
- Kontakt:
alemsa je napisao/la:oko 19 hiljada je prosjekAnderson8 je napisao/la:KOliko primaju prosjecno ove dvorane u NBA ligi, cija je najveca i koliko prima ova u Miamiju?
Bez deinformacija molim te.
United Center prima oko 21.500, a kladim se da ima jos dvorana u nba sa preko 20.000.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- GunnerEmir
- Kontakt:
to si vidio na Wikipedji?nisu ti poredane po broju gledaoca koji mogu stat tamo...najviše stane u dvoranu Detroita ja mislim...oko 22 ili 23 hiljade možeAnderson8 je napisao/la:kad se sa vrha pogleda cini se da ima ko camp noualemsa je napisao/la:oko 19 hiljada je prosjekAnderson8 je napisao/la:KOliko primaju prosjecno ove dvorane u NBA ligi, cija je najveca i koliko prima ova u Miamiju?
Al koji je ovaj Haslem kralj, lakse pogadja sa svog mjesta iz coska preko ruke nego ispod kosa zicerOStavit ga cijeli dan da puca i uzivat
"If Ryan Giggs is worth 20 million, Dennis Bergkamp is worth 100 million." — Marco van Basten.
GUNNER 4EVER
GUNNER 4EVER
- adriano_leite
- Kontakt:
I jedan vrli znalac kaze kako je DJ. Augustin bolji od Waitersa
, pa Bog me ubio ako Augustin ne smeta na parketu kada udje
. Indiana se haman vraca, samo nek je gusto do kraja, fina serija kompletna i mnogo zanimljiva.

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- Titova-Juga
- Kontakt:
Suci dadnu loptu kada je jasno ko dan da je James zadnji igrao i ovi naprave 5-0
.

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
kao sto sam rekao close out slijedeca tekma, 4-2 za miami
Koliko jedna odluka može promjeniti mnogo toga. Umjesto da bude lopta za Indianu (lopta se odbila od Jamesa), sudije su dale loptu Miamiju i nakon toga Allen pogodi tricu i vratiše se na +11
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Dan Crawford poceo da odradjuje posao jos u 3/4.Nepostojeci faulovi Augustina na Jamesu,Westa na blokadi Allenu i sad aut na metar od njega iz kojeg IND prima trojku...

- GunnerEmir
- Kontakt:
ma ja, suci su za sve kriviTitova-Juga je napisao/la:Suci dadnu loptu kada je jasno ko dan da je James zadnji igrao i ovi naprave 5-0.
GUNNER 4EVER
GUNNER 4EVER
Eto koliko znaci naizgleda bezazlena sudijska greska, a vala ovo bi vidjeli i braca Matic da je lopta zadnjeg dirala Brona.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
- Titova-Juga
- Kontakt:
GunnerEmir je napisao/la:ma ja, suci su za sve kriviTitova-Juga je napisao/la:Suci dadnu loptu kada je jasno ko dan da je James zadnji igrao i ovi naprave 5-0.
Ma nije, ja sam sanjao da se ovo desilo...
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
A što je najgore sudija je ispod koša non stop
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.