NBA Playoffs

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

GunnerEmir
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la GunnerEmir » 31 maj 2013, 04:55

Titova-Juga je napisao/la:
GunnerEmir je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Suci dadnu loptu kada je jasno ko dan da je James zadnji igrao i ovi naprave 5-0 :lol: .
ma ja, suci su za sve krivi

Ma nije, ja sam sanjao da se ovo desilo...
a ja sam aanja da je James u 3/4 sam daoviše koševa nego cijela Indiana
"If Ryan Giggs is worth 20 million, Dennis Bergkamp is worth 100 million." — Marco van Basten.

GUNNER 4EVER

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 31 maj 2013, 04:56

Gotovo je ovo, Heat ce ja mislim u game 6 zavrsiti posao. Nema Indiana ni vise snage sa ovako malom rotacijom. Da je Granger zdrav ja mislim da bi izbacili Heat. Laku noc.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 31 maj 2013, 04:57

E liče, izvadi malo vugla iz Lebronove guzice i baci pogled na utakmicu osim na box score.
Čisti previd sudaca gdje ovi prave 5-0 i vraćaju momentum .
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 31 maj 2013, 05:00

Raspad sistema, steta samo sto sudije dadose momentum Heata, jer je Indiana pocela smanjivati prednost, a onda slijepi sudija ne vidi da lopta dira Jamesa i Heat pravi +5. Medjutim, ljubiteljima Jamesa je tesko shvatiti da sudija svojom greskom moze prebaciti momentum na stranu.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 31 maj 2013, 05:02

BRON BRON

GunnerEmir
Kontakt:

Post Postao/la GunnerEmir » 31 maj 2013, 05:05

Titova-Juga je napisao/la:E liče, izvadi malo vugla iz Lebronove guzice i baci pogled na utakmicu osim na box score.
za koga ti navijaš ako se smije znat?i kakve veze ima serija od 5-0 kad je James sam razvalio indianu u trećoj 16-13 i od tog im dao 2 trice i nekoliko skok šuteva...da gledam samo box-score pisao bih kao i ti...
"If Ryan Giggs is worth 20 million, Dennis Bergkamp is worth 100 million." — Marco van Basten.

GUNNER 4EVER

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 31 maj 2013, 05:07

adriano_leite je napisao/la:Raspad sistema, steta samo sto sudije dadose momentum Heata, jer je Indiana pocela smanjivati prednost, a onda slijepi sudija ne vidi da lopta dira Jamesa i Heat pravi +5. Medjutim, ljubiteljima Jamesa je tesko shvatiti da sudija svojom greskom moze prebaciti momentum na stranu.
Baš kao što su uradili prošlu tekmu pred sami kraj - kad si izmislili prvo Jamesu faul u napadu, a potom su odnekud vidjeli i korake Wadea :lol: i tako prelomili tekmu u korist Indiane ;)
ali o tome se ne prica, naravno 8-)
Zadnja izmjena: bluemania, dana/u 31 maj 2013, 05:08, ukupno mijenjano 1 put.

GunnerEmir
Kontakt:

Post Postao/la GunnerEmir » 31 maj 2013, 05:07

može prebacit momentum, ali realno od poluvremena Indiana je igrala za racku, tako da ne vjerujem da bi se vratili...Haslem proigrao još(napokon da se neko priključi)

GUNNER 4EVER

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 31 maj 2013, 05:09

I vecera sje Indiana pucala vise slobodnih, 5-i put zaredom u ovoj seriji, ali se naravno navuklo Heatu.

Pa James ne propusta nista slucaju, ovo je njegov prime i svjestan je toga, proslu i ovu godinu igra najbolju kosarku zivota, i nea timad a ce ga zaustaviti.

Pojeo je parket veceras, svaka mu cast, milina od dominacije.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 31 maj 2013, 05:53

Titova-Juga je napisao/la:E liče, izvadi malo vugla iz Lebronove guzice i baci pogled na utakmicu osim na box score.
za koga ti navijaš ako se smije znat?i kakve veze ima serija od 5-0 kad je James sam razvalio indianu u trećoj 16-13 i od tog im dao 2 trice i nekoliko skok šuteva...da gledam samo box-score pisao bih kao i ti...
Nate Robinson je sam riješio Netse u 2min 50sec na -14 Bullsa, da ne govorim o nekim drugim comeback-ovima...bezvrijedno je to Heat fanovima pričati. Napravili su 5-0 seriju odmah na startu zadnje četvrtine, utakmica je mogla otići u ko zna kojem smjeru, a onda debilčina pod košem ne vidi čisto odbijanac od Jamesovo koljeno i daje loptu Heatu iz kojeg ovi postižu tricu preko Raya i poslje toga još 2 poena nakon odlične odbrane, i to je bio kraj ikakve nade za Pacerse. Kao što rekoh, izvadi malo vugla iz Jamesove guzice, za koga navijam ja nije uopšte bitno... svi smo vidili ono što sam i napisao da se desilo. Niko ne kaže da bi se Indiana zasigurno vratila ali su svakako bili na dobrom putu.

P.S Ključna riječ za naučiti, "momentum". Čim utvrdiš gradivo, javi se.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 31 maj 2013, 06:04

bluemania je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Raspad sistema, steta samo sto sudije dadose momentum Heata, jer je Indiana pocela smanjivati prednost, a onda slijepi sudija ne vidi da lopta dira Jamesa i Heat pravi +5. Medjutim, ljubiteljima Jamesa je tesko shvatiti da sudija svojom greskom moze prebaciti momentum na stranu.
Baš kao što su uradili prošlu tekmu pred sami kraj - kad si izmislili prvo Jamesu faul u napadu, a potom su odnekud vidjeli i korake Wadea :lol: i tako prelomili tekmu u korist Indiane ;)
ali o tome se ne prica, naravno 8-)
To nije bio izmisljen faul u napadu, jer zna se kako se postavlja pick, ne smije lik da stoji u onakvom raskoraku i to je po pravilima faul u napadu. Noge moraju biti u sirini ramena, a James je mnogo vise rasirio noge i tako sapleo Stephensona. Nije greska sto je sviran faul, mada se nekad zazmiri na to. Sta sad, to trebaju likovi praviti spagu prilikom postavljanja picka da bi bio faul u napadu?
[youtube][/youtube]
Dakle, kao sto sam i rekao, previse je rasirio noge i sapleo Lancea.

Btw. malo prije toga je bila greska kada je data lopta Heatu, a West ju nije dirao. Sto se tice koraka Wadea, koraci su bili 100%, a drugo je to sto neki nisu navikli da se sviraju koraci Jamesu, Wadeu i ostalim zvijezdama.
[youtube][/youtube]
Na 0:01 prilikom pump fakea obe noge je pomjerio i to su koraci (bio je pump fake i pomjerio je obe noge zatim produzio kretnju i isao na step back, a zna se da ne smijes pomjeriti obje noge i nastaviti kretnju).

Mes Que Un Club!

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 31 maj 2013, 07:06

Ma nije poenta u tome.

Poenta je što kaže E.Avdić , parafraziram Kad sudije pogrijese u korist Jamesa odmah je kradja , pljacka... a kad se pogrijesi za druge ekipe to su sudije pogrijesile slucajno , i oni su ljudi , pa moraju pogrijesiti i tome slicno :lol: :lol:
Ovdje se za vrijeme svake Miamijeve tekme okupi društvo hejtera koji automatski pišu postove na svaku sudijsku odluku u korsti Miamija :lol: :lol:
I ne stide se nimalo, bez imalo srama to rade vec godinama :o :shock:

Kad da ce im život biti bolji ako mrski James izgubi tekmu, a svijet biti bolje mjesto bez zlog Miami Heata :P

GunnerEmir
Kontakt:

Post Postao/la GunnerEmir » 31 maj 2013, 07:15

Titova-Juga je napisao/la:
Nate Robinson je sam riješio Netse u 2min 50sec na -14 Bullsa, da ne govorim o nekim drugim comeback-ovima...bezvrijedno je to Heat fanovima pričati. Napravili su 5-0 seriju odmah na startu zadnje četvrtine, utakmica je mogla otići u ko zna kojem smjeru, a onda debilčina pod košem ne vidi čisto odbijanac od Jamesovo koljeno i daje loptu Heatu iz kojeg ovi postižu tricu preko Raya i poslje toga još 2 poena nakon odlične odbrane, i to je bio kraj ikakve nade za Pacerse. Kao što rekoh, izvadi malo vugla iz Jamesove guzice, za koga navijam ja nije uopšte bitno... svi smo vidili ono što sam i napisao da se desilo. Niko ne kaže da bi se Indiana zasigurno vratila ali su svakako bili na dobrom putu.

P.S Ključna riječ za naučiti, "momentum". Čim utvrdiš gradivo, javi se.
Hvala Bogu znam i engleski a znam i košarkaške termine koje koriste NBA komentatori...a važno je za koga navijaš, jer ko ne navijaš za Indianu, malo previše sereš na Miami u ovoj seriji govoreći kako nisi klasični hater...ali eto, vidim nema se svrhe s tobom raspravljat...Indiana se jednostavno nije mogla vratiti, mučili su se od starta 2 poluvremena od kada je Miami zaigrao agresivnije...ipak Indiana igra protiv trenutno najbolje ekipe u ligi i trenutnog prvaka...nije baš da se oni puno pitaju u ovoj seriji...da Heat igra kako spada, da su Allen, Bosh, Wade i Battier ili makar dvojica od nabrojanih na nivou ovo bi završilo 4-0...Indiana daje svoj maksimum, dok Miami nije odvano igrao slabije, makar što se napada tiče...Battier i Allen maše otovrene trojke(što se inače ne dešava), Wade je polu mrtav i igra bez koljena, Bosh ne može da dođe do skoka...Chalmers, Haslem i Bird u ovoj seriji uz Lebrona glavni igrači i pokretači igre Miamia...a Indiana igra na svom maksimumu sad(bolje šutaju nego u reg. sezoni) pa opet će da ispadnu...

GUNNER 4EVER

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 31 maj 2013, 07:17

bluemania je napisao/la:Ma nije poenta u tome.

Poenta je što kaže E.Avdić , parafraziram Kad sudije pogrijese u korist Jamesa odmah je kradja , pljacka... a kad se pogrijesi za druge ekipe to su sudije pogrijesile slucajno , i oni su ljudi , pa moraju pogrijesiti i tome slicno :lol: :lol:
Ovdje se za vrijeme svake Miamijeve tekme okupi društvo hejtera koji automatski pišu postove na svaku sudijsku odluku u korsti Miamija :lol: :lol:

Kad da ce im život biti bolji ako mrski James izgubi tekmu, a svijet biti bolje mjesto bez zlog Miami Heata :P
Naveo si dvije situacije gdje si rekao da su sudije pogrijesile na stetu Heata, a ja ti pokazao i klipovima da nisu pogrijesile, nego da su donijele normalne odluke u skladu sa pravilima igre. O cemu uopste pricamo? To sto si ti naveo, nisu uopste sudijske greske, nego su sudijske odluke za pohvalu, a malo je stvari za pohvaliti kod sudija, nebitno koji tim da igra. Ne mozes da se ne zgrozis kada lika lopta pogadja i odlazi u aut, na metar od sudije, a sudija donese pogresnu odluku. Poredeci te situacije sa nasom PL BiH (sto se tice sudija), mi smo za njih perfekcija.

@Emire, Titova-Juga je navijac Bullsa, a 100% sam siguran da Indianu mrzi iz dna duse :lol: . To sta bi bilo kad bi bilo, okaci macku o rep. Da je Indani Granger, koji je bio kljucni njihov igrac i jedina "zvijezda" tima, pa da Augustin pogadja trice kako je nekad znao (prije par godina, sada je propalitet obicni), da se isplatio Green koji je trebao da se minimalno ucvrsti u rotaciji, da je Lance malo pametniji, ko zna sta bi bilo. Tako da ta metla za koju ti mislis da bi se dogodila, malo je reci da je smijesna konstatacija. Wade igra bez koljena? Granger nikako ne igra, pa sta sad? Granger nikako ne igra, a nije to los igrac. Da su Bullsima svi bili zdravi, da je Bostonu Rondo bio zdrav, vraga bi bio ovakav epilog u PO.
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 31 maj 2013, 07:22, ukupno mijenjano 1 put.

Mes Que Un Club!

GunnerEmir
Kontakt:

Post Postao/la GunnerEmir » 31 maj 2013, 07:19

pa baš zato, ako indianu mrzi, onda mu je James sigurno nekog u familiji ubio kako priča o njemu...

GUNNER 4EVER

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 31 maj 2013, 07:36

adriano_leite je napisao/la:

Naveo si dvije situacije gdje si rekao da su sudije pogrijesile na stetu Heata, a ja ti pokazao i klipovima da nisu pogrijesile, nego da su donijele normalne odluke u skladu sa pravilima igre. O cemu uopste pricamo? To sto si ti naveo, nisu uopste sudijske greske, nego su sudijske odluke za pohvalu, a malo je stvari za pohvaliti kod sudija, nebitno koji tim da igra. Ne mozes da se ne zgrozis kada lika lopta pogadja i odlazi u aut, na metar od sudije, a sudija donese pogresnu odluku. Poredeci te situacije sa nasom PL BiH (sto se tice sudija), mi smo za njih perfekcija.

@Emire, Titova-Juga je navijac Bullsa, a 100% sam siguran da Indianu mrzi iz dna duse :lol: . To sta bi bilo kad bi bilo, okaci macku o rep. Da je Indani Granger, koji je bio kljucni njihov igrac i jedina "zvijezda" tima, pa da Augustin pogadja trice kako je nekad znao (prije par godina, sada je propalitet obicni), da se isplatio Green koji je trebao da se minimalno ucvrsti u rotaciji, da je Lance malo pametniji, ko zna sta bi bilo. Tako da ta metla za koju ti mislis da bi se dogodila, malo je reci da je smijesna konstatacija. Wade igra bez koljena? Granger nikako ne igra, pa sta sad? Granger nikako ne igra, a nije to los igrac. Da su Bullsima svi bili zdravi, da je Bostonu Rondo bio zdrav, vraga bi bio ovakav epilog u PO.
Reci ti meni - što se vi čoporativno skupite ovdje kad je neka tekma Miamia, pa svaki yebenu odluku u koristi Miamija trcite da prokomentarišete na ovom forumu :o :shock: od sebe pravite paćenike ,a od ove teme cirkus.
To je prava prica ;) ...a to se radi vec godinama.

Yebo klipove, prati malo koliko kompleksa prema Miamiju i šta se piše ovdje.
Pa eto, pregledaj ovu temu i koliko to traje ;)
Ponašate se ko da su vam James i Wade silovali pola familije :o :shock: pa to nije normano ponašanje, nema teorije....tolika kolicina hejta nije prisutna ni u Klivlendu (gdje su papci palili dresova kluba za šatro kojeg navijaju), kolika je ovdje

Natjerali ste me da navijam za Miami, iako nikad taj tim nisam gotivio.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 31 maj 2013, 07:43

bluemania je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:

Reci ti meni - što se vi čoporativno skupite ovdje kad je neka tekma Miamia, pa svaki yebenu odluku u koristi Miamija trcite da prokomentarišete na ovom forumu :o :shock: od sebe pravite paćenike ,a od ove teme cirkus.
To je prava prica ;) ...a to se radi vec godinama.

Yebo klipove, prati malo koliko kompleksa prema Miamiju i šta se piše ovdje.
Pa eto, pregledaj ovu temu i koliko to traje ;)

Natjerali ste me da navijam za Miami, iako nikad taj tim nisam gotivio.
A pogledaj malo moje postove pa vidi da li bas ja jedva cekam da prokomentarisem pomoc Heatu. Mene generalno nerviraju sudijske greske, koji god da je tim u pitanju.

Nije bitno sto je u pitanju Heat ili James, to sam davno prebolio s navijackog aspekta, jer je igrao za Cavse, tako da me realno zaboli kita sada za njega. Nekada me se doticalo, pa sam ga nazivao svakakvim imenima, sada je samo jos jedan igrac u ligi i to je to.

Svaki sudija moze da pogrijesi, ali valjda imaju neke ljekarske preglede, pa da se moze vidjeti da li ima zdrav vid, jer to mu je jako potrebno ako zeli da bude sudija.

Edit: to za navijanje, pa mnogi nisu gotivili Heat dok nije James tamo otisao, tako da nisi jedini i nisu te forumasi natjerali :D .

Mes Que Un Club!

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 31 maj 2013, 07:50

forumaši me natjerali, niko drugi ;)

zapravo i ne navijam za fuckin' Heat što ih nešto gotivim, Bože sacuvaj (pogotovu sad su mi ofirni)...vec sam natjeran/primoran da navijam za njih- kad vidim šta se ovdje piše.
namjerno sad navijam za njih, cisto iz principa....samo da James dođe do druge titule, pa da vidim komentare paćenika.

I ne mislim na tebe licno ;) vec na citavu ovu skupinu istih smoroticnih likova koji nemilosrednu siluju ovu temu svojim hejtom prema jednom covjeku kojeg i ne poznaju (a prave se da znaju svaku njegovu manu).

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 31 maj 2013, 07:56

alemsa je napisao/la:I vecera sje Indiana pucala vise slobodnih, 5-i put zaredom u ovoj seriji, ali se naravno navuklo Heatu.

Pa James ne propusta nista slucaju, ovo je njegov prime i svjestan je toga, proslu i ovu godinu igra najbolju kosarku zivota, i nea timad a ce ga zaustaviti.

Pojeo je parket veceras, svaka mu cast, milina od dominacije.

Tačno ali je meni nezamislivo da najbolji igrač Pacersa i najbolji strijelac ima 0-0 slobodna bacanja i to sve za 44 min jedne PLAYOFF utakmice?!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 31 maj 2013, 09:12

kakve vi gluposti pisete, cuj da ima granger, da ovaj igrac radi ovo, da onaj igrac radi oni, to u heata svi rade kako treba a ne james i povremeno neki igrac? zamislite da je wade zdrav? zamislite da bosh igra kako treba? zamislite da allen pogadja kao sto je to radio kroz citavu karijeru? zamislite da shane, miller, chalmers i jones daju doprinos tricama kako znaju? kakve vi stvari pricate, pa u idealnom stanju i kada bi svi igrali kako trebaju i znaju heat ne da bi dao metlu pacersima i svakoj ekipi lige (dobro osim lakersa mozda) nego bi prosjecna razlika u poenima bila 20+ ali ne oni i u utopijskim razmisljanjima zakidaju heat, zamisli da su pacersi dobri a zamisli da heat bude jos gori ako ikako moze, james neka umre, wade neka skakuce na jednoj zdravoj nozi, bosh neka igra bez muda i ociju i ne znam sta sve vec ne :lol: ne da vise postaje smijesno sta pisete i glupo nego ste poceli to dizati na neki jos visi i veci nivo :lol: sto se same sinocnje utakmice tice spo, koji medju svima slovi za uzasno loseg trenera, pokazao je da ipak nije tako glup, heat u prvom i drugom poluvremenu je bio nebo i zemlja (kao i pacersi samim tim) a to nije palo iz vedra neba ne brinite, uragan u trecoj cetvrtini i sve lijepo privedeno kraju kasnije, sudije su dobile tu trecinu 17 razlike, nije heat, sudije vode 3:2 ne vodi heat, dajte vise dozovite se malo pameti jer ovo sto radite i pisete stvarno vise nema smisla :)
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.