NBA Playoffs

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

adriano_leite
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la adriano_leite » 31 maj 2013, 09:17

LenBias je napisao/la:kakve vi gluposti pisete, cuj da ima granger, da ovaj igrac radi ovo, da onaj igrac radi oni, to u heata svi rade kako treba a ne james i povremeno neki igrac? zamislite da je wade zdrav? zamislite da bosh igra kako treba? zamislite da allen pogadja kao sto je to radio kroz citavu karijeru? zamislite da shane, miller, chalmers i jones daju doprinos tricama kako znaju? kakve vi stvari pricate, pa u idealnom stanju i kada bi svi igrali kako trebaju i znaju heat ne da bi dao metlu pacersima i svakoj ekipi lige (dobro osim lakersa mozda) nego bi prosjecna razlika u poenima bila 20+ ali ne oni i u utopijskim razmisljanjima zakidaju heat, zamisli da su pacersi dobri a zamisli da heat bude jos gori ako ikako moze, james neka umre, wade neka skakuce na jednoj zdravoj nozi, bosh neka igra bez muda i ociju i ne znam sta sve vec ne :lol: ne da vise postaje smijesno sta pisete i glupo nego ste poceli to dizati na neki jos visi i veci nivo :lol: sto se same sinocnje utakmice tice spo, koji medju svima slovi za uzasno loseg trenera, pokazao je da ipak nije tako glup, heat u prvom i drugom poluvremenu je bio nebo i zemlja (kao i pacersi samim tim) a to nije palo iz vedra neba ne brinite, uragan u trecoj cetvrtini i sve lijepo privedeno kraju kasnije, sudije su dobile tu trecinu 17 razlike, nije heat, sudije vode 3:2 ne vodi heat, dajte vise dozovite se malo pameti jer ovo sto radite i pisete stvarno vise nema smisla :)
Taj prvi dio posta je napisao lik iz tvog tabora, sa tezama SBBKBB, a ja se nadovezao i karikirao sa bacanjem imena poput Ronda, Grangera i kompletnih Bullsa, jer je nemoguce da je sve perfektno. To da li bi bila metla, 20+ itd. morao bi se onda ukljuciti i faktor 100% objektivnosti i perfektnog sudjenja :D .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 31 maj 2013, 09:20

vjeruj da ne gledam ko sta pise nego sta se pise, nije znaci bitno ko je napisao nego da je to istina, eto pokusaj zamisloiti takav heat kakav sam napisao da treba biti a nije, ne moze me neko ubjediti da ta ekipa ne bi svakoga (osim lakersa kao sto sam napisao jer ipak su tu nash, kobe, gasol, howard) ne bi dobila svaku ekipu u seriji 4:0 uz kos razliku 20+ ali to je utopija i kosarka bas zbog toga i jeste zanimljiva jer da svi igraju svaku noc kako mogu ne bi bili ljudi nego roboti (ili james :mrgreen: )
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 31 maj 2013, 09:28

LenBias je napisao/la:vjeruj da ne gledam ko sta pise nego sta se pise, nije znaci bitno ko je napisao nego da je to istina, eto pokusaj zamisloiti takav heat kakav sam napisao da treba biti a nije, ne moze me neko ubjediti da ta ekipa ne bi svakoga (osim lakersa kao sto sam napisao jer ipak su tu nash, kobe, gasol, howard) ne bi dobila svaku ekipu u seriji 4:0 uz kos razliku 20+ ali to je utopija i kosarka bas zbog toga i jeste zanimljiva jer da svi igraju svaku noc kako mogu ne bi bili ljudi nego roboti (ili james :mrgreen: )
To se ne moze ni zamisliti, tako da je bez ikakve potrebe napisati takvo nesto, sto je u prvom slucaju napisao Emir. Da je sve perfektno, ne bi se kosarka ni pratila, jer bi u jednom momentu dosadila, kao i svaki drugi sport. Pa i na NBA 2k desi se da se fuli sut, a kamoli u realnom svijetu. Tako da je apsolutni nonsens reci da pogadja ovaj, da pogadja onaj, da je ovako, da je onako, eh da baba ima muda - bila bi deda :lol: .

Mes Que Un Club!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 31 maj 2013, 10:37

slika

hail
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 31 maj 2013, 10:40

Daj odite u neku stvar vise!!

Cuj, suci opet donijeli pobjedu Miamiu. Koja glupost. Ne znam jel neki stvarno ne mogu gledati pored tolike...ne znam sta bi rekao jer ako kazem mrznje skocit ce odmah. Ali niti jedna pobjeda Heata u ovoj seriji nije bila zasluzena nego su suci dobro pomogli - to se da zakljuciti iz komentara s ovog foruma.

Pa malo uzivajte u kosarci, playoffu, pogledajte sta James radi trecu cetvrtinu, odlicna kosarka. Kao da samo cekate neku gresku sudaca da bi poceli srat na veliko. Da bilo je gresaka, ali kad sageldamo cijelu seriju ravnomjerno s obe strane. Dobro mozda malo naginju na Heat, ali je to normalno.

Mislim da ce Heat ovo rijesiti u sljedecoj utakmici jer Pacersi nemaju vise toliko snage da bi napravili preokret.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 31 maj 2013, 11:04

Koja dominacija Lebrona. :shock:
Pa niko mu ni blizu kvalitetom trenutno nije.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 31 maj 2013, 11:22

svaka al baš svaka diskutabilna lopta u ovoj seriji je data majamiju :roll:

glavni razlog poraza su dva više nego diskutabilna faula Hilla u 3/4 nakon kojih je morao na klupu(pogotovo ona zbog flopa chalmersa, a i ona u napadu je ofirna do bola) i onda majami pravi razliku, tj James pravi. Augustin se totalno pogubio u ovoj seriji, nikakve koristi od njega :roll:

Onda udjes u 4/4 sa -13, za 2min dodjes na -8, imaš momenutm i onda te onako opljackaju, još hej 4 igraca Pejsersa digli ruke, a sudije ništa. Pa u utakmici su igraci Indiane gubili par puta loptu kad je neko izbije i odbije se od njih i niko ne diže ruke, traži nešto i slicno, a sad kad su u pravu hladno zažmiriše oni jadnici.

majami dobio na inspiraciju Jamesa, Indiana u prvom pol trebala da vodi min 10 razlike i to je kljuc poraza. Ako bude sedma utakmica znam da je 100% necu gledati, jer fakat postaje jasno ko i zašto mora dalje

zaboravio sam i cisto iskljucenje onog cirkusanta je trebalo biti, i na to se zažmirilo :roll:
nema potpisa

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 31 maj 2013, 11:24

evo npr. sudije nisu krive pacersima sto se krecu u bloku, to je samo jedan od primjera

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 31 maj 2013, 11:33

Kakva dominacija Jamesa slika

Haslem sinoć bio X faktor, nevjerovatno da su 3 puta uzastopno odigrali identičnu akciju za njega i svaki put je to prolazilo :shock:

Stephenson i Hill se propisno osramotili :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 31 maj 2013, 11:36

trebalo je pustiti westa i haslema sinoc da se malo sakama propitaju :mrgreen:

Luminary
Kontakt:

Post Postao/la Luminary » 31 maj 2013, 11:52

Indiana super igra prvih 17 minuta, onda se lagano gube. Jednostavno im fali jedan igrac, kao sto je ovamo James, koji ce lagano povuci kad treba i odrzavati prednost i drzati sve pod kontrolom. Paul George to trenutno ne moze, mada vjerujem da ce to sve moci uraditi narednih godina, svidja mi pravo njegov stil igre.
Opet cekajmo 6 utakmicu, mada mislim da ce to Heat ovaj put lagano zavrsiti.
Odlicna serija u svakom slucaju

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 31 maj 2013, 13:39

GunnerEmir je napisao/la:
Hvala Bogu znam i engleski a znam i košarkaške termine koje koriste NBA komentatori...a važno je za koga navijaš, jer ko ne navijaš za Indianu, malo previše sereš na Miami u ovoj seriji govoreći kako nisi klasični hater...ali eto, vidim nema se svrhe s tobom raspravljat...Indiana se jednostavno nije mogla vratiti, mučili su se od starta 2 poluvremena od kada je Miami zaigrao agresivnije...ipak Indiana igra protiv trenutno najbolje ekipe u ligi i trenutnog prvaka...nije baš da se oni puno pitaju u ovoj seriji...da Heat igra kako spada, da su Allen, Bosh, Wade i Battier ili makar dvojica od nabrojanih na nivou ovo bi završilo 4-0...Indiana daje svoj maksimum, dok Miami nije odvano igrao slabije, makar što se napada tiče...Battier i Allen maše otovrene trojke(što se inače ne dešava), Wade je polu mrtav i igra bez koljena, Bosh ne može da dođe do skoka...Chalmers, Haslem i Bird u ovoj seriji uz Lebrona glavni igrači i pokretači igre Miamia...a Indiana igra na svom maksimumu sad(bolje šutaju nego u reg. sezoni) pa opet će da ispadnu...
Nemam se ja šta s tobom više raspravljati jer zatvaraš oči pred čistim sudijskim previdom koji je zaustavio momentum Indiane u ključnim trenutcima. Tipični Heatovac.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 31 maj 2013, 13:41

NEZALAGANJE je napisao/la:Dan Crawford poceo da odradjuje posao jos u 3/4.Nepostojeci faulovi Augustina na Jamesu,Westa na blokadi Allenu i sad aut na metar od njega iz kojeg IND prima trojku... :oops: :oops:
Hajde da se i ja s tobom slozim 100% u necemu :lol: , ja sam ugasio TV i legao spavati nakon toga :roll:
Mada je je i sam Indiana kriva za ono u 3/4 , ali kada su se mogli vratit na pocetku 4/4 , sudije im nisu dale i onda prime 5 p u par sek nezasluzeno i gotovo i ja gasim tv :roll:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 31 maj 2013, 14:54

Kobe Bryant je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Dan Crawford poceo da odradjuje posao jos u 3/4.Nepostojeci faulovi Augustina na Jamesu,Westa na blokadi Allenu i sad aut na metar od njega iz kojeg IND prima trojku... :oops: :oops:
Hajde da se i ja s tobom slozim 100% u necemu :lol: , ja sam ugasio TV i legao spavati nakon toga :roll:
Mada je je i sam Indiana kriva za ono u 3/4 , ali kada su se mogli vratit na pocetku 4/4 , sudije im nisu dale i onda prime 5 p u par sek nezasluzeno i gotovo i ja gasim tv :roll:
Ma nema tu price da je IND sama kriva.Trebali su voditi dvocifrenom razlikom u prvom poluvremenu,pa bi uz svu nadmoc Jamesa u 3/4 bila egal utakmica. ;) MIA je zasluzeno pobijedio,ali one 'momentum' odluke im nikako nisu bile potrebne.Ne pogrijese sudije toliko da daju MIA pobjedu,barem ja to ne gledam tako,ali isto tako sam svjestan da velikim ekipama ne treba mnogo da ih vratis u ritam,jedna lopta tamo,faul ovamo i oni su u igri,a svakako su ekipa sa najvise talenta u ligi i onda je protivniku tesko da ih opet izbaci iz ritma svojom igrom.

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 31 maj 2013, 15:18

:lol: :lol: :lol:

A nije ni cudo što ovaj PDF svak' normalniji i ozbiljniji zaobilazi u širokom luku

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 31 maj 2013, 15:25

bluemania je napisao/la::lol: :lol: :lol:

A nije ni cudo što ovaj PDF svak' normalniji i ozbiljniji zaobilazi u širokom luku
NBA je ubjedljivo najzdraviji dio ovog foruma ;) (sto se tice sporta). Reprezentacija BiH, Barcelona, Real Madrid, Primera, Diskusija Real vs Barcelona, Premier liga i klubovi iz Premier lige (Arsenal, Chelsea, Liverpool, United), pogotovo kad Paja zaore, ubjedljivo su najgori dijelovi foruma i treba ih u sirokom luku zaobilaziti. Ovdje je diskusija i moguca, dok na ovim pobrojanim mjestima je vrlo tesko nesto normalno procitati (cast izuzecima naravno). Raja zaobliazi ovo jer ne prati NBA, a ne zbog toga sto je ovo "zagadjena sredina", jer ima mnogo vise "zagadjenijih mjesta na ovom forumu".

Mes Que Un Club!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 31 maj 2013, 15:30

adriano_leite je napisao/la: NBA je ubjedljivo najzdraviji dio ovog foruma ;) (sto se tice sporta). Reprezentacija BiH, Barcelona, Real Madrid, Primera, Diskusija Real vs Barcelona, Premier liga i klubovi iz Premier lige (Arsenal, Chelsea, Liverpool, United), pogotovo kad Paja zaore, ubjedljivo su najgori dijelovi foruma i treba ih u sirokom luku zaobilaziti. Ovdje je diskusija i moguca, dok na ovim pobrojanim mjestima je vrlo tesko nesto normalno procitati (cast izuzecima naravno). Raja zaobliazi ovo jer ne prati NBA, a ne zbog toga sto je ovo "zagadjena sredina", jer ima mnogo vise "zagadjenijih mjesta na ovom forumu".
Nije tačno, pošto ti očito ne posjećuješ pdf Uniteda, mogu ti reći da nisi u pravu i da se taj pdf ne može mjeriti sa bilo kojim pdf-om na Primeri po količini gluposti jer nema trollanja i vrijeđanja kao na vašem i Realovom pdf-u, a ovaj pdf je također u zadnje vrijeme užasan, pun uvreda, gluposti kojima ovdje nije mjesto, tako da je i on nekad bio kvalitetan :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 31 maj 2013, 15:32

adriano_leite je napisao/la:
bluemania je napisao/la::lol: :lol: :lol:

NBA je ubjedljivo najzdraviji dio ovog foruma ;) (sto se tice sporta). Reprezentacija BiH, Barcelona, Real Madrid, Primera, Diskusija Real vs Barcelona, Premier liga i klubovi iz Premier lige (Arsenal, Chelsea, Liverpool, United), pogotovo kad Paja zaore, ubjedljivo su najgori dijelovi foruma i treba ih u sirokom luku zaobilaziti. Ovdje je diskusija i moguca, dok na ovim pobrojanim mjestima je vrlo tesko nesto normalno procitati (cast izuzecima naravno). Raja zaobliazi ovo jer ne prati NBA, a ne zbog toga sto je ovo "zagadjena sredina", jer ima mnogo vise "zagadjenijih mjesta na ovom forumu".
Ma šta mi veliš.
Pa evo iznad mene se potrudio da vec u narednoj recenici obezvrijedi vlastito mišljene i sam sebe pobije .Mada nije precizirano što znaci "momentum odluka" :lol:

"Ma nema tu price da je IND sama kriva.Trebali su voditi dvocifrenom razlikom u prvom poluvremenu,pa bi uz svu nadmoc Jamesa u 3/4 bila egal utakmica. ;) MIA je zasluzeno pobijedio,ali one 'momentum' odluke im nikako nisu bile potrebne."

:lol: :lol: :lol:
Poslije procitanog, covjeku se više i ne dolazi na ovaj PDF

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 31 maj 2013, 15:36

On topic: Malone iz GSW-a novi trener Kingsa :D
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 31 maj 2013, 15:37

momentum odluke :arrow: James :) ..A pola foruma je namucio....ncncncnc.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.