Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Burberry46
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Sky je isto prenio vijest da je dogovor postignut izmedu Juvea i Fiorentine bice brzo i objavljeno zvanicno 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- L'Avvocato
- Kontakt:
Prejak posao ako je istina. JoJo će nam unaprijediti igru u napadu za 50%.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Contentissimo
- Kontakt:
po svemu sudeci, dobijamo jos jednog crnogorca u napadu...Welcome Juvetic 
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Jedan dolazi, valjda, drugi ide, iskreno se nadam.Contentissimo je napisao/la:po svemu sudeci, dobijamo jos jednog crnogorca u napadu...Welcome Juvetic
Još nisam vidio ništa na SKY-u, oni kada potvrde, tada je vjerovatno i istina.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 30 maj 2013, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
U dogovor ulazi 12 miliona koje cemo dati u kesu i Quaglia i pola ugovora Marone tu je jos ostao mali problem Montela je zahtijevao kompletan ugovor Maronea,a mi smo ponudili polovicu nadam se da ce prihvatiti i polovicu ugovora Maronea jer bio volio ipak da se jednog dana vrati u Juve

Edit: Elkan je rijesio stvar oko Jovetica on je pregovarao sa Della Valleom
- Contentissimo
- Kontakt:
Marotta bi to razvukao cijelo ljetoYucca je napisao/la:U dogovor ulazi 12 miliona koje cemo dati u kesu i Quaglia i pola ugovora Marone tu je jos ostao mali problem Montela je zahtijevao kompletan ugovor Maronea,a mi smo ponudili polovicu nadam se da ce prihvatiti i polovicu ugovora Maronea jer bio volio ipak da se jednog dana vrati u Juve![]()
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Nadam se da ce se ovo obistiniti!
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
-
farukzidane
- Kontakt:
neznam nekako mi ova ponuda nerealna,,,Gvaljarela vrijedi oko 8m,,po transfer marketu,,,,Maronea Juve cijeni oko 8m,,,a ako je jovetic 30m,,,onda je ova ponuda,,,klimavaaaa.....onda je realno ne pola,,nego cijeli ugovor Maronea....ali vidjecemo,,

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ukoliko bi to rijesili na taj nacin 12 Mil+Kvaljarela + 50% Maronea bio bi to odlican posao i neka realna vrijednost igraca od oko 25 miliona ko sto i jest...eh sta dalje, dal Jovetic moze igrati desno ili prodavati Vucinica pa za tih 20 miliona dovoditi desno krilo...
takodjer ni meni se ne svidja sto nema price oko lijevog bocnog, ili bar oko nekog jakog stopera pa da Kijelini ode lijevo. Spominjao se Vermalen, apsolutno sam ZA ukoliko je nekih 15-ak miliona. Bolje uzeti Vermalena za te pare i ostaviti njima Higuaina a ganjati desno krilo, nego uzeti Ogbonu...ako zavrsimo Jovetica treba preci na rjesavanje LB/CB i desnog krila ukoliko ne misli Jovetica koristiti tu( a vjerujem da ne misli), pa drugog napadaca ako ugrabimo-ugrabimo.
takodjer ni meni se ne svidja sto nema price oko lijevog bocnog, ili bar oko nekog jakog stopera pa da Kijelini ode lijevo. Spominjao se Vermalen, apsolutno sam ZA ukoliko je nekih 15-ak miliona. Bolje uzeti Vermalena za te pare i ostaviti njima Higuaina a ganjati desno krilo, nego uzeti Ogbonu...ako zavrsimo Jovetica treba preci na rjesavanje LB/CB i desnog krila ukoliko ne misli Jovetica koristiti tu( a vjerujem da ne misli), pa drugog napadaca ako ugrabimo-ugrabimo.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Elkan je uspio sa Della Valle dogovoriti da ta cijena bude oko 25 miliona za Jovetica tako da sa 12 miliona,Quaglia i pola Maronea je to ta cijena jedino je sad mali problrm sto Montela trazi citav ugovor Maronea
- Trequartista
- Kontakt:
JoJo, benvenuto al club piu prestigioso nel mondo!
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Dominacija je neminovnost!

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ma nije ni Montella vesla sisao
kad bi izborili pola ugovora marrone to bi bilo prelijepo,al vjerovatno ce fiora istrajat.
Al realno gledajuci,to bi bio dobar deal za njih,a i za nas. Nama je Jovetic prijeko potreban,ja mislim da smo vecina u tome slozni. 12 Mil. nije puno,a Q i Marrone su ruku na srce dva igraca koja bi grijala klupu, Dok s druge strane Fiora dobija sasvim solidnog napadaca u zamjenu,talentovanog marrone i 12 mil.
Svi sretni
Al realno gledajuci,to bi bio dobar deal za njih,a i za nas. Nama je Jovetic prijeko potreban,ja mislim da smo vecina u tome slozni. 12 Mil. nije puno,a Q i Marrone su ruku na srce dva igraca koja bi grijala klupu, Dok s druge strane Fiora dobija sasvim solidnog napadaca u zamjenu,talentovanog marrone i 12 mil.
Svi sretni
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma normalno da svako sposoban spusti pocetnu cijenu jer igrac ne vrijedi tih para nikad pogotovo u ovo vrijeme, samo Marotta daje i preplacuje svakog igracaYucca je napisao/la:Elkan je uspio sa Della Valle dogovoriti da ta cijena bude oko 25 miliona za Jovetica tako da sa 12 miliona,Quaglia i pola Maronea je to ta cijena jedino je sad mali problrm sto Montela trazi citav ugovor Maronea
Alessandro Del Piero !
Da mu i ja cestitam kao Grobar sto se opet vratio starim bojama,pa makar i u Juveovom dresu
Pokazi majstore sta je Partizanova skola i postani ljubimac i navijacima najveceg italijanskog kluba.
Pokazi majstore sta je Partizanova skola i postani ljubimac i navijacima najveceg italijanskog kluba.
Ako je istina drago mi je ... dobro došao Jo-Jo...
Đetić Juvetić
Đetić Juvetić
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- IlCapitano
- Kontakt:
ultrasstyle_tz je napisao/la:ukoliko bi to rijesili na taj nacin 12 Mil+Kvaljarela + 50% Maronea bio bi to odlican posao i neka realna vrijednost igraca od oko 25 miliona ko sto i jest...eh sta dalje, dal Jovetic moze igrati desno ili prodavati Vucinica pa za tih 20 miliona dovoditi desno krilo...
Vermaelen sa katastrofalnom sezonom, istjeran iz prvog sastava, kao prvo niti vrijedi tih 15 miliona, niti je Ogbonni do koljena, a kamo li da je bolji od njega.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sta onda tek reci za Ranokiju kojeg prizivaju mnogi, i onda kaze veci je talenat od Bonucija vratit ce ga Konte u formu..Vermalen je veci talenat od oba njih zajedno i ako moze Konte Ranokiju vratit koji je u zivotu imao jednu dobru sezonu, od Vermalena ce napravit opet top 5 stopera na svijetu...jos igra i LB
ne valja sudit igracima na osnovu jedne sezone, tako Markizijo postade wc igrac na osnovu jedne sezone, ili Pirlo flop na osnovu jedne sezone u Milanu. Nekad je promjena kluba sve sto ti treba. Ogbona je jos uvijek nedokazan igrac i sigurno nije niti ce kad biti na nivou vermalena.
ne valja sudit igracima na osnovu jedne sezone, tako Markizijo postade wc igrac na osnovu jedne sezone, ili Pirlo flop na osnovu jedne sezone u Milanu. Nekad je promjena kluba sve sto ti treba. Ogbona je jos uvijek nedokazan igrac i sigurno nije niti ce kad biti na nivou vermalena.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.