Aha.samolukavac je napisao/la:U narednih nekoliko sati znat će ze za Balea, bit će zvanično, skoro pa je posao završen.....
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
- JohnLennon
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Post koji toliko liči na ovo.JohnLennon je napisao/la:Aha.samolukavac je napisao/la:U narednih nekoliko sati znat će ze za Balea, bit će zvanično, skoro pa je posao završen.....
JohnLennon je napisao/la:LUIS SUAREZ JE PRVO POJACANJE REAL MADRIDA!
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Izgleda da je Jupp gotova stvar.
Kakav preokret ..
Kakav preokret ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- KapioFootball
- Kontakt:
Malopre sam procitao da Bale nema odstetnu klauzulu sto je jako dobro 

HALA MADRID!!!
Nije dobro jer Tottenham može tražiti koliko hoće.KapioFootball je napisao/la:Malopre sam procitao da Bale nema odstetnu klauzulu sto je jako dobro

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kako pametnu upravu ima Shitenhamm.KapioFootball je napisao/la:Malopre sam procitao da Bale nema odstetnu klauzulu sto je jako dobro
Produzili su mu ugovor na godinu dana, povecali platu iako su svjesni da ce ga prodati.
Medjutim time su digli cjenu igracu jos za 10-15 miliona , njemu su platu digli na maximum a naredni klub mu mora dati makar 20% vise od trenutne plate.
Bale nece ici ispod 75 miliona u to sam siguran.Vrijedi sigurno 50-55 a kada dodamo da mu je ugovor ultra pojacan onda dobijemo veliku cjenu

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
daleko je to od dobrog u ovom slucaju druzeKapioFootball je napisao/la:Malopre sam procitao da Bale nema odstetnu klauzulu sto je jako dobro

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Valdez ostaje u Barci jos jednu godinu,znaci prvo ovosezonsko pojacanje. 

Pozdrav svim ljudima dobre volje
dugi niz godina pratim Real al nikako da se 'nakanim' da se registrujem na forum i evo uspio sam nekako
nadam se da sam dobrodosao :ugeek:

CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
jel ovo stvarno il se salis ?Dzoni je napisao/la:Valdez ostaje u Barci jos jednu godinu,znaci prvo ovosezonsko pojacanje.
- KapioFootball
- Kontakt:
Ma nista zvanicno. Reko Valdes na press konferenciji da ima ugovor na jos jednu godinu i da ce on braniti do zadnjeg dana kako najbolje zna a uprava ce odluciti da li treba ostati do kraja ugovora ili napustiti sada.Mouse je napisao/la:jel ovo stvarno il se salis ?Dzoni je napisao/la:Valdez ostaje u Barci jos jednu godinu,znaci prvo ovosezonsko pojacanje.
Znaci nista konkretno. Moze bit da je samo neka suplja da zamazu oci.
Kako je to dobro za Real, de mi samo to objasniKapioFootball je napisao/la:Malopre sam procitao da Bale nema odstetnu klauzulu sto je jako dobro

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Možda konta momak da ga samim tim možete dobiti i besplatno. 

Bgm zakomplicirale se stvari, Jupp sad ima vece sanse da sjedne na klupu.a i nebi bilo lose dovesti Suleta i Balea to bi kostalo nekih 120-130 mil.
A prodajom Pipite(20+) Di Marije (25/30), Coentrao (20 +) kolko tolko bi se nadoknadilo ulozeno.
A prodajom Pipite(20+) Di Marije (25/30), Coentrao (20 +) kolko tolko bi se nadoknadilo ulozeno.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- JohnLennon
- Kontakt:
Mozda ne bi bilo lose dovesti Baleta i Suareza. Na papiru Ronaldo, Suarez, Bale izgleda perverzno, ali pitanje je koliko bi oni zajedno bili kompatibilni.
Ronaldo, Raul, Figo, Zidane. Funkcioniralo je, barem prvu sezonu.
Ronaldo, Raul, Figo, Zidane. Funkcioniralo je, barem prvu sezonu.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Popravi mi dan oca mi !Gorki je napisao/la:![]()
geoxx je napisao/la:
Popravi mi dan oca mi !

ali hajde možda mu ova sezona što slijedi baš bude najbolja

Pobjeda je bolja od orgazma!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.