molim vas, ne spominjite vise ovo, yebla vas zasluga...rezultati se pisu jbt, taman da izgubimo kuci od lihtenstajna, a ostale dobijemo, mi idemo na SP....autogol je napisao/la:A jest nas krenulo sa povredama,nadam se da ce Spahic igrati![]()
Sto se tice sljedece utakmice,a i svih ostalih do kraja,nema tu puno pametovanja,ako ne dobijemo sve utakmice osim one u Slovackoj,realno nismo ni zasluzili da odemo u Brazil! Dosta smo jaci od protivnika i ne znam sta nas moze sprijeciti da stignemo do cilja,jedino neka nasa opustenost,ali obzirom na datum pocetka priprema,vidi se da nema opustanja,bar trenutno
Latvija-Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Latvija-Bosna i Hercegovina
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Nije isto na zoVegu i u šampionskom stilu izborit Brazil,zato mislim da ni u jednoj tekmi do kraja ne treba doc do opustanja,pa lihtenstajn lihtenstajn ha ja
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
hahahahaha svaka čast za video al smješan mi jedan i jedini komentar sa YT-a, neko napisao: "krompirom snimano?"Vedad87 je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;viKK je napisao/la:Imal gdje ovaj video ?Vedad87 je napisao/la:Reprezentativci odigrali trening utakmicu. Crveni protiv zelenih. Igralo se dva puta po 11 minuta. Sad sam pregledao crveni su razmontirali zelene. Imate snimak na youtube-u pa ko želi...
Za crvene su igrali: Fejzić, Džeko, Višća, Mujdža, Ibričić, Šunjić, Zahirović, uz borbenog trenera golmana naše selekcije Tomislava Piplicu.
Za zelene: Avdukić, Pandža, Sesar, Medunjanin, Svraka, Pjanić i Vršajević, a bili su pojačani pomoćnim trenerom bh. selekcije Elvirom Baljićem
Rezultat je na kraju meča koji se igrao dva puta po 11 minuta glasio 10:3 za “crvene”, uz šest golova napadača Manchester Cityja Edina Džeke. Preostala četiri pogotka za pobjednički tim postigli su Piplica, Višća, te Ibričić dva, dok su za poraženi sastav pogađali Svraka, Baljić i Sesar.

Da dodam....joj što se čuju vrabci , ubiše cvrkutanjem!

- Goalgetter
- Kontakt:
Mislim da smo dosada imali toliko nesrece i nepravde, da bi bilo i prezasluzeno da odemo i na guzove u Brazil, glavno da se ode.Fecox je napisao/la:Nije isto na zoVegu i u šampionskom stilu izborit Brazil,zato mislim da ni u jednoj tekmi do kraja ne treba doc do opustanja,pa lihtenstajn lihtenstajn ha ja
Realna situacija do kraja:
Litvanija - BiH 2
BiH - Slovacka 1
Slovacka - BiH X (dovoljno)
BiH - Lithenstajn 1
Litvanija - BiH 2
Litvanija - BiH 2
BiH - Slovacka 1
BiH - Lithenstajn 1
Litvanija - BiH 2
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Da se tako racuna mi bi vec prosle godine bili na EP jer bi pobijedili Albaniju i ne bi isli u baraz. Jedno je mastarija a drugo je stvarnost.Elegant je napisao/la:Realna situacija do kraja:
Litvanija - BiH 2
BiH - Slovacka 1
BiH - Lithenstajn 1
Litvanija - BiH 2
Utakmica po utakmica, rezultat po rezultat.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Jbt nemam pojma kako si ti shvatio moj postPapastathopoulos je napisao/la:molim vas, ne spominjite vise ovo, yebla vas zasluga...rezultati se pisu jbt, taman da izgubimo kuci od lihtenstajna, a ostale dobijemo, mi idemo na SP....autogol je napisao/la:A jest nas krenulo sa povredama,nadam se da ce Spahic igrati![]()
Sto se tice sljedece utakmice,a i svih ostalih do kraja,nema tu puno pametovanja,ako ne dobijemo sve utakmice osim one u Slovackoj,realno nismo ni zasluzili da odemo u Brazil! Dosta smo jaci od protivnika i ne znam sta nas moze sprijeciti da stignemo do cilja,jedino neka nasa opustenost,ali obzirom na datum pocetka priprema,vidi se da nema opustanja,bar trenutno

Htio sam reci da su nam protivnici u tom rangu,da sami odlucujemo o svojoj sudbini,ako odemo u Brazil,mi smo to zasluzili,ako ne opet smo sami sebi krivi i to je razlika u odnosu na prethodne kvalifikacije kad smo zasluzili,a neke druge stvari nas sprijecise.Znaci favoriti smo,ne cekamo druge rezultate da se poklope,izvolite igrajte i odvedite nas u Brazil

Neko reče par stranica ranije da jedva čeka tekmu protiv mlade. Djelim njegovo mišljenje, uželio sam se pogledati reprezentaciju. Samo je veliko pitanje, za koga navijati ? 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
U koliko sati je tekma danas ?
-
- Kontakt:
19.30 hGoalgetter je napisao/la:U koliko sati je tekma danas ?
- Goalgetter
- Kontakt:
Hvaladeni_m1312 je napisao/la:19.30 hGoalgetter je napisao/la:U koliko sati je tekma danas ?

Prenosi li ko preko haber kutije?
hoce li biti na internetu utakmica, danas ?
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Tvoj post je bio ok, al mi je upalo u oci "ako ne dobijemo latviju, nismo ni zasluzili na sp"..ne znam koji vrag to pisete..svicarska kuci izgubi od luxemburga, al dobise grke oba puta i prvi u grupi..al su trebali pustiti grcku na prvo mjesto jer oni nisu zasluzili to takmicenje..daj ba, napusite se trave i ohanite loma..autogol je napisao/la:Jbt nemam pojma kako si ti shvatio moj postPapastathopoulos je napisao/la:molim vas, ne spominjite vise ovo, yebla vas zasluga...rezultati se pisu jbt, taman da izgubimo kuci od lihtenstajna, a ostale dobijemo, mi idemo na SP....autogol je napisao/la:A jest nas krenulo sa povredama,nadam se da ce Spahic igrati![]()
Sto se tice sljedece utakmice,a i svih ostalih do kraja,nema tu puno pametovanja,ako ne dobijemo sve utakmice osim one u Slovackoj,realno nismo ni zasluzili da odemo u Brazil! Dosta smo jaci od protivnika i ne znam sta nas moze sprijeciti da stignemo do cilja,jedino neka nasa opustenost,ali obzirom na datum pocetka priprema,vidi se da nema opustanja,bar trenutno![]()
Htio sam reci da su nam protivnici u tom rangu,da sami odlucujemo o svojoj sudbini,ako odemo u Brazil,mi smo to zasluzili,ako ne opet smo sami sebi krivi i to je razlika u odnosu na prethodne kvalifikacije kad smo zasluzili,a neke druge stvari nas sprijecise.Znaci favoriti smo,ne cekamo druge rezultate da se poklope,izvolite igrajte i odvedite nas u Brazil
Btw, jel kompletna repka pred vecerasnji mec ?
---------------------beg-----------------------
mujdza - spahic- zukanovic - salihovic
----zahirovic---- medunjanin------lulic--
--------------pjanic---------------------
-------------------------------------
-------vedo------------------dzeko----------------
sta kazete za ovaj sastav?
mujdza - spahic- zukanovic - salihovic
----zahirovic---- medunjanin------lulic--
--------------pjanic---------------------
-------------------------------------
-------vedo------------------dzeko----------------
sta kazete za ovaj sastav?
Kada se veceras igra utakmica protiv U-21 selekcije ?
"It's one of premier league's oldest lessons .
U 19:25 h.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Papastathopoulos je napisao/la: Btw, jel kompletna repka pred vecerasnji mec ?
Rahimic, Spahic i Ibisevic jos nisu dosli, imaju sutra finale kupa, Spaha je uz to povrijedjen. Miske i Vranjes takodje povrijedjeni. Ostali su svi tu ako se ne varam.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Super, znaci sam dzeko u napadu..sve i da pape hoce drugacije, takó ce biti
a ko je kriv, ne znamo 

- Goalgetter
- Kontakt:
------------------ Begovic --------------------
Mujdza -- Zukanovic -- Pandza -- Salihovic
--------- Zahirovic ----- Medunjanin --------
------------------ Pjanic -----------------------
Stevanovic ------------------------------- Lulic
--------------------- Dzeko ---------------------
Volio bih da Pape danas izvede ovakav sastav
Mujdza -- Zukanovic -- Pandza -- Salihovic
--------- Zahirovic ----- Medunjanin --------
------------------ Pjanic -----------------------
Stevanovic ------------------------------- Lulic
--------------------- Dzeko ---------------------
Volio bih da Pape danas izvede ovakav sastav

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.