veteran 1987 je napisao/la: Sa fudbalom si slab ali sto si slab sa matematikom.
Hajd oprosteno ti je sto si bio pod gasom
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Joj, gledaj tima s 9 igraca
ne mozes ti ni menagera igrati, a ne pisati na forumu 
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!
Guvo je napisao/la:Joj, gledaj tima s 9 igracane mozes ti ni menagera igrati, a ne pisati na forumu
greška junačino pametna...
čuj nemogu pisat po forumu
Daleko od prvog sastava. Serdarušića izbaci. Definitivno više nije igrač Širokog Brijega. Znači preko Serdarušića X.
Šta ćemo sa Zakarićem, evo trebati će i Tomečaku izgleda praviti mjesto. Ništa još nije čisto. Šta ako bude ovako izgledalo :

Ili Ovako.

Ništa nije isključeno. Pregovara se sa nekim igračima iz HNL. Tako da je rano o formacijama.
Šta ćemo sa Zakarićem, evo trebati će i Tomečaku izgleda praviti mjesto. Ništa još nije čisto. Šta ako bude ovako izgledalo :

Ili Ovako.

Ništa nije isključeno. Pregovara se sa nekim igračima iz HNL. Tako da je rano o formacijama.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
ja sam pravio od onoga što ima trenutno sad bezze mi palo na pametmaxmore je napisao/la:Daleko od prvog sastava. Serdarušića izbaci. Definitivno više nije igrač Širokog Brijega. Znači preko Serdarušića X.
Serdarušić znam da se sad gleda da ili ne produljenje..
za Tomečaka nisam znao..
Odak, Špikić i Buhač su potpisali..
Ne bi ja Dinu nazad, bolji je naprijed...
Ja isto pravim od onoga što znam. Serdarušić otpao 100%. Sa Tomečakom se izgleda pregovara. Di ćeš sa njim ako dođe?Kevin je napisao/la:ja sam pravio od onoga što ima trenutno sad bezze mi palo na pametmaxmore je napisao/la:Daleko od prvog sastava. Serdarušića izbaci. Definitivno više nije igrač Širokog Brijega. Znači preko Serdarušića X.
za Tomečaka nisam znao..
Lištica
Lištica
desno krilo onda a dino nazadmaxmore je napisao/la:Ja isto pravim od onoga što znam. Serdarušić otpao 100%. Sa Tomečakom se izgleda pregovara. Di ćeš sa njim ako dođe?Kevin je napisao/la:ja sam pravio od onoga što ima trenutno sad bezze mi palo na pametmaxmore je napisao/la:Daleko od prvog sastava. Serdarušića izbaci. Definitivno više nije igrač Širokog Brijega. Znači preko Serdarušića X.
za Tomečaka nisam znao..
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
U prvi sastav, cuj gdje cu sa njim.
Ja nisam talentiranijeg, odnosno modernijeg igraca na njegovom mjestu u Dinamu vidio oodavno (sto po defaultu znaci i u HNL-u). Nazalost, ozljede i gluposti su ucinile svoje, al bi pojam bio tu i sad.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 31 maj 2013, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
Zato kažem. Još se pregovara izgleda sa nekim igračima iz bivših HNL prvoligaša , tako da ništa nije isključeno. Imam osjećaj da bi mogla biti jaka ekipa drama.
Lištica
Lištica
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Samo nek se dovode ili provjerena, jaca imena, ako idemo na ''stepenicu vise'', ili perspektivniji mladici na duze ugovore, uz potpisivanje najtalentiranijih juniora i nastavlja se dobar rad.
...Život za Široki...
Meni titula toliko nije ni bitna. Mislim bitna je, ali bi više volio da se naprave neke stvari koje će nas još više izdignuti. Volio bih jaču struku i da se kamp digne na nivo koji zaslužuje.ŠB_Fidelis je napisao/la:Samo nek se dovode ili provjerena, jaca imena, ako idemo na ''stepenicu vise'', ili perspektivniji mladici na duze ugovore, uz potpisivanje najtalentiranijih juniora i nastavlja se dobar rad.
Lištica
Lištica
E to bi bio potez.ŠB_Fidelis je napisao/la:U prvi sastav, cuj gdje cu sa njim.Ja nisam talentiranijeg, odnosno modernijeg igraca na njegovom mjestu u Dinamu vidio oodavno (sto po defaultu znaci i u HNL-u). Nazalost, ozljede i gluposti su ucinile svoje, al bi pojam bio tu i sad.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Slozio bih se i ja s tim, jer Široki i ovako moze lagano u samom vrhu biti i konkurent za jedan od dva trofeja svake godine.maxmore je napisao/la:Meni titula toliko nije ni bitna. Mislim bitna je, ali bi više volio da se naprave neke stvari koje će nas još više izdignuti. Volio bih jaču struku i da se kamp digne na nivo koji zaslužuje.ŠB_Fidelis je napisao/la:Samo nek se dovode ili provjerena, jaca imena, ako idemo na ''stepenicu vise'', ili perspektivniji mladici na duze ugovore, uz potpisivanje najtalentiranijih juniora i nastavlja se dobar rad.
Sad, ako se ne ide na titulu, zelim vidjeti da se dovede kvalitetna struka za omladince, potom bih volio vidjeti radove na Pecari, poglavito natkrivanje makar dijela iste, a onda iducu fazu omladinskog kampa, tim nekim redoslijedom.
A sto se tice pojacanja, dobrodosli u svakom slucaju, ali bih volio da to budu dva provjerena imena radije, te par prinova, i da se tu stane sve dok se ne skonta ici u daljnje restrukturiranje momcadi.
...Život za Široki...
Sad, ako se ne ide na titulu, zelim vidjeti da se dovede kvalitetna struka za omladince, potom bih volio vidjeti radove na Pecari, poglavito natkrivanje makar dijela iste, a onda iducu fazu omladinskog kampa, tim nekim redoslijedom.
Tako razmišljam ali ovo boldano je neophodno. Znači platiti ljude, ne moraju dovesti pojačanje. Samo da neko sa mladićima radi kako treba i da smo sigurni. Sit sam rasipanja talenata. Nije slučajnost da su ove godine najbolji igrači iz Širokog... ali ne igraju za njega. IMamo talent, samo ga ne razvijamo kako treba i to sam siguran 100%. FALI STRUKA
Tako razmišljam ali ovo boldano je neophodno. Znači platiti ljude, ne moraju dovesti pojačanje. Samo da neko sa mladićima radi kako treba i da smo sigurni. Sit sam rasipanja talenata. Nije slučajnost da su ove godine najbolji igrači iz Širokog... ali ne igraju za njega. IMamo talent, samo ga ne razvijamo kako treba i to sam siguran 100%. FALI STRUKA
Lištica
Lištica
Tomecak u Sirokom???
To mi nekako nerealno izgleda...
To mi nekako nerealno izgleda...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Zasto ne, leti mu vrijeme, ozlijedjivan, u svojevrsnoj nemilosti, vjerujem da ovisi o njemu iskljucivo, Dinamo bi ga dao negdje na posudbu, no tu presudnu ulogu ima rating lige i zelja igraca. Nije jedini koji je bio kontaktiran, ali kad nema nitko ambicije da igra u Premijer ligi.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 31 maj 2013, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
a Šilić ?Kevin je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
ostao mi jedna s desne nisam ga uvaljao, nemojte zamjeriti, bio sam pod gasom![]()
![]()
![]()
ovo je ono što je ostalo u klubu..
vidit ćemo koja će pojačanja doći sad u ovih 2 tjedna..najavljuju se malo zvučnija imena
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pola sezone vjerovatno starter, pola zamjena, al snaga mu je negdje za 45-60 minuta. Logicno je da ce imati svoju ulogu u klubu, kao sto i treba i sto je i pokazao dobrim dijelom sezone, ali polako se vec pripremaju zamjene.
...Život za Široki...
a Šilić ?
Ma kakav silic proslo je njegovo
kakav je onaj meksikanac u branitelju, jel ga gledao netko, cujem da nije los?
-
felix123
- Kontakt:
To je naš igrač ja mislim
Miljenko Bošnjak iz GOŠK-a ,jel on dolazi na Pecaru ,ako se ne varam on je isto naš igrač ???
Tomečak bi bio odlican ,a cujem bit će još finih pojačanja ,neka valja
Miljenko Bošnjak iz GOŠK-a ,jel on dolazi na Pecaru ,ako se ne varam on je isto naš igrač ???
Tomečak bi bio odlican ,a cujem bit će još finih pojačanja ,neka valja
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues i 7 gostiju.