NBA Playoffs

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la NEZALAGANJE » 31 maj 2013, 15:40

bluemania je napisao/la::lol: :lol: :lol:

A nije ni cudo što ovaj PDF svak' normalniji i ozbiljniji zaobilazi u širokom luku
Decko,molim te da ne komentarises moje postove...Nismo na istom intelektualnom nivou,to je ocigledno i prema tome nema sta da ti objasnjavam,a uz to,ne znas mnogo u kosarci i ne znas koliko je malo potrebno velikom igracu da 'uhvati ritam'...

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 31 maj 2013, 15:42

NEZALAGANJE je napisao/la:

A nije ni cudo što ovaj PDF svak' normalniji i ozbiljniji zaobilazi u širokom luku
Decko,molim te da ne komentarises moje postove...Nismo na istom intelktualnom nivou,to je ocigledno i prema tome nema sta da ti objasnjavam,a uz to,ne znas mnogo u kosarci i ne znas koliko je malo potrebno velikom igracu da 'uhvati ritam'...
:lol: :lol: :lol:

[youtube][/youtube]
8-)

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 31 maj 2013, 15:45

Upravo si dokazao svoju nezrelost,pozdrav i citaj mlalo pazljivije moje postove.Ne mogu se shvatiti na prvu kad imas ispod 20 ,a ne poznajes dobro ovaj sport... ;)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 31 maj 2013, 15:49

rio_Ferdy88 je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: NBA je ubjedljivo najzdraviji dio ovog foruma ;) (sto se tice sporta). Reprezentacija BiH, Barcelona, Real Madrid, Primera, Diskusija Real vs Barcelona, Premier liga i klubovi iz Premier lige (Arsenal, Chelsea, Liverpool, United), pogotovo kad Paja zaore, ubjedljivo su najgori dijelovi foruma i treba ih u sirokom luku zaobilaziti. Ovdje je diskusija i moguca, dok na ovim pobrojanim mjestima je vrlo tesko nesto normalno procitati (cast izuzecima naravno). Raja zaobliazi ovo jer ne prati NBA, a ne zbog toga sto je ovo "zagadjena sredina", jer ima mnogo vise "zagadjenijih mjesta na ovom forumu".
Nije tačno, pošto ti očito ne posjećuješ pdf Uniteda, mogu ti reći da nisi u pravu i da se taj pdf ne može mjeriti sa bilo kojim pdf-om na Primeri po količini gluposti jer nema trollanja i vrijeđanja kao na vašem i Realovom pdf-u, a ovaj pdf je također u zadnje vrijeme užasan, pun uvreda, gluposti kojima ovdje nije mjesto, tako da je i on nekad bio kvalitetan :mrgreen:
Ne kazem ja da su losi likovi koji navijaju za United, nego svugdje ima padobranaca kojima je cilj da nerviraju ljude i prljaju teme, valjda na taj nacin pune svoje baterije. Pa eto sam pises po pdf-u, ajd mi molim te reci da nema padobranaca svaki dan? Reci da se ovaj dio foruma zaobilazi jer je nekvalitetan i pun padobranaca i pacenika, po meni je smijesno.

@bluemania, ako ti se ne dolazi, onda jbg. nemoj ni dolaziti. Samo mi nije jasno, kako mozes citati i pisati po pdf-u Barce, a ovdje ti se kao gadi :lol: . Pa ovo je mila majka sta se tamo nalazi, zato i ne pisem tamo, kao ni na pdf-u Sarajeva za koje navijam i na cije utakmice idem. Mani se toga kako je svugdje bolje nego ovdje, jer to nije istina. Od registrovanja na forum, pa do danas, najvise pisem ovdje, jer je ovdje najmanje padobranaca i moze se najkvalitetnija diskusija voditi, ukoliko nije rijec o Kobe vs James vs Jordan, jer tada fanovi tih igraca pocnu sa raznoraznim ispadima, a to se desi jednom u par mjeseci, dok je na temi Barce vazda rat i temu siluje ko stigne, kao i ostale koje sam nabrojao.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 31 maj 2013, 15:56

Decko,molim te da ne komentarises moje postove...Nismo na istom intelektualnom nivou,to je ocigledno i prema tome nema sta da ti objasnjavam,a uz to,ne znas mnogo u kosarci i ne znas koliko je malo potrebno velikom igracu da 'uhvati ritam'...
Pusti ba kraju brate. Ne mozes shvatiti ozbiljno nekoga ko ima volje, zelje i zivaca da se prepire sa simpatizerima Reala oko cijene Neymara. U dva dana su ispisali haman pa 10 stranica. Nakon toga, dodje ovdje i kaze da ovaj dio foruma normalna raja zaobilazi, a prije toga se par dana raspravljao koliko je Neymar placen :lol: .

Mes Que Un Club!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 31 maj 2013, 16:03

adriano_leite je napisao/la:

Pusti ba kraju brate. Ne mozes shvatiti ozbiljno nekoga ko ima volje, zelje i zivaca da se prepire sa simpatizerima Reala oko cijene Neymara. U dva dana su ispisali haman pa 10 stranica. Nakon toga, dodje ovdje i kaze da ovaj dio foruma normalna raja zaobilazi, a prije toga se par dana raspravljao koliko je Neymar placen :lol: .
Ma sve ok,ali treba vidjeti da ja u svom postu nisam nigdje sporio ono sto je James sinoc uradio,samo sam naglasio da onakve odluke sudija nisu potrebne,jer on je sposoban dominirati i bez njih...Posebno one ocigledne stvari,a to nije slucaj samo sa ovom tekmom od sinoc,vec kroz seriju na obje strane,ali ipak vise u korsit MIA...

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 31 maj 2013, 16:07

Na laži, da sam ja to pisao ;) ....a i da jesam, šta tebe boli q šta ja pišem na ovom forumu.
Tvoje poruke da ne pišem ovdje na ovom PDF ne shvatam ozbiljno....jer nemaš pravo nekom tako šta porucivati.
Ja cu pisati šta hocu, gdje hocu i ZBOG cega hocu....nece mi niko to određivati

NEZALAGANJE lave, sam sebe pobijaš u jednom post, tako da nisi baš dobar sam sa sobom.... i u pravu si kad kažeš da "nismo na istom intelektualnom novou" :lol: :lol: ma šta ti to znacilo
Zadnja izmjena: bluemania, dana/u 31 maj 2013, 16:13, ukupno mijenjano 2 puta.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 31 maj 2013, 16:09

adriano_leite je napisao/la: Ne kazem ja da su losi likovi koji navijaju za United, nego svugdje ima padobranaca kojima je cilj da nerviraju ljude i prljaju teme, valjda na taj nacin pune svoje baterije. Pa eto sam pises po pdf-u, ajd mi molim te reci da nema padobranaca svaki dan? Reci da se ovaj dio foruma zaobilazi jer je nekvalitetan i pun padobranaca i pacenika, po meni je smijesno.
Na Unitedovom pdf-u takvi su u manjini ili ih nema uopšte, bio je Paranoja koga Mona uredno odstrani čim se ponovo rega, tako da smo mi vecinom lišeni tih padobranaca :mrgreen:

Većinom pišu ljudi koji su tamo starosjedioci i nema nekih ozbiljnijih problema i trollova ;)

Ne kažem da se ovaj pdf zaobilazi, već da je strašan pad kvalitetnih postova i diskusija u zadnje vrijeme od strane onih koji tu pišu, dok se drastično povećao broj uvreda, trollanja, nezdravih diskusija i sličnih stvari, nažalost ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 31 maj 2013, 16:32

bluemania je napisao/la:[
Na laži, da sam ja to pisao ;) ....a i da jesam, šta tebe boli q šta ja pišem na ovom forumu.
Tvoje poruke da ne pišem ovdje na ovom PDF ne shvatam ozbiljno....jer nemaš pravo nekom tako šta porucivati.
Polako malo s tom agresivnoscu, ohani ;) . Naveo sam ti koji je PDF gori od ovog, te koliko debilna se rasprava vodila na tom PDF-u, a zaboli me qrac ko je sta pisao, znam da je rasprava bila oko cijene Neymara, 2 dana. Dakle, kao sto mene ne treba da boli **** sta ti pises ili neko peti deseti, tako ni tebe ne treba da boli **** sta neko drugi pise. Dosao si ovdje i dva dana se nesto ibretis, nesto negodujes, pa ako ti se ne svidja, ne citaj i to je to. Niko nece sigurno prestati iz razloga sto si ti nezadovoljan. Dakle, nisam ja tebe tjerao sa foruma, jer forum nije moje vlasnistvo, kao ni tvoje. Stavi na ignore onoga ko ti smeta i to je to, a ne da ovdje kao ti propovijedas nesto.

Mes Que Un Club!

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 31 maj 2013, 16:36

bluemania je napisao/la:[
Polako malo s tom agresivnoscu, ohani ;) . Naveo sam ti koji je PDF gori od ovog, te koliko debilna se rasprava vodila na tom PDF-u, a zaboli me qrac ko je sta pisao, znam da je rasprava bila oko cijene Neymara, 2 dana. Dakle, kao sto mene ne treba da boli **** sta ti pises ili neko peti deseti, tako ni tebe ne treba da boli **** sta neko drugi pise. Dosao si ovdje i dva dana se nesto ibretis, nesto negodujes, pa ako ti se ne svidja, ne citaj i to je to. Niko nece sigurno prestati iz razloga sto si ti zadovoljan. Dakle, nisam ja tebe tjerao sa foruma, jer forum nije moje vlasnistvo, kao ni tvoje. Stavi na ignore onoga ko ti smeta i to je to, a ne da ovdje kao ti propovijedas nesto.
To cu ja odluciti hocu li nekoga na Ignore.
A ti se prestani meni obracati, jer se ja tebi nisam prvi obracao.
Ja cu pisati šta ja hocu, kome hocu i kad god to hocu ;) i ti nemaš šta meni porucivati ni savjetovati...to utuvi sebi u glavu

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 31 maj 2013, 16:41

bluemania je napisao/la: To cu ja odluciti hocu li nekoga na Ignore.
Ja cu pisati šta ja hocu, kome hocu i kad god to hocu ;) i ti nemaš šta meni porucivati ni savjetovati...to utuvi sebi u glavu
Primljeno k znanju, samo nemoj da tuces ziv bio, jer su ti postovi onako u nekom agresivnom tonu, pa me malo strah da pisem.

Mes Que Un Club!

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 31 maj 2013, 16:44

Primljeno k znanju, samo nemoj da tuces ziv bio, jer su ti postovi onako u nekom agresivnom tonu, pa me malo strah da pisem.
Ma jooook ba, kakva crna tuca

Drži se ti Klivlenda gdje si rođen i odrastao, drži se svog brata Irvinga, i svojih Cavsa ciji si godišni pretplatnik. Niko ti ništa ne govori.
Ali mojne drugima pametovati šta trebaju da pišu i da rade na ovom PDFu ;)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 31 maj 2013, 16:48

bluemania je napisao/la:
Ma jooook ba, kakva crna tuca

Drži se ti Klivlenda gdje si rođen i odrastao, drži se svog brata Irvinga, i svojih Cavsa ciji si godišni pretplatnik. Niko to ništa ne govori.
Hocu naravno, hvala na savjetu. Drzi se i ti Barcelone, u kojoj si rodjen i u kojoj odrastas, prateci uzivo s Camp Nou igre Messija i druzine. Poslusaj sam svoj savjet upucen meni, pa nemoj pametovati onima koji se raspravljaju, ma koliko ti ta rasprava bila smijesna ili dosadna. Imas veci uticaj u Barceloni nego na forumu, pa se drzi te Barcelone.

Mes Que Un Club!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 31 maj 2013, 17:06

bluemania je napisao/la: Ma jooook ba, kakva crna tuca

Drži se ti Klivlenda gdje si rođen i odrastao, drži se svog brata Irvinga, i svojih Cavsa ciji si godišni pretplatnik. Niko ti ništa ne govori.
MandraČE, što si pisao s ovog accounta - pisao si. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 31 maj 2013, 17:12

:lol: :lol:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 31 maj 2013, 17:14

Game over!Cekamo novi nick! :lol: :lol: :lol:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 31 maj 2013, 17:45

ne raspravljaj se snjim nabodi ga, nabodi gaaaaaa :lol: :lol:
nema potpisa

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 31 maj 2013, 18:44

Koilko je ovaj pdf bio normalniji prije, dok nisam ni ja bio registrovan, kada nije bilo ovih navijaca Heata, a kada je James dosao odjednom se stvaraju u sve vecem broju.

Cim nesto kazes protiv Miamia odma si hejter pa bilo to tacno ili ne, jer gdje ces osporavati Jamesa i kompaniju, kada su to najbolji igraci svih vremena koji ne bi Indiani nista mogli da je sudjenje uravnotezeno.

Zalite se na korake Wadea i faul Jamesa koji su ruku na srce bili. Onda malo ukljucite mozak pa vidite kako je ostalim timovima kada igraju protiv vas, koliko ima tih sumnjivih odluka na vasu stranu i slicno.

James bolji od Jordana.... Samo pogledajte kako se Jordan cuvao, a kako se James cuva. Pa James redovono ima nekoliko otvorenih trica i suteva s poludistance, dok Jordanu ni 10 pikova nije moglo pomoci da ostane sam. Da ne spominjem da je tada liga bila mnogo jaca.

Indiana ispada, tesko ce i SAS moci igrati 1 v 2 i protiv sudija i protiv Miamia, nekako se covjek navikne kada se u PO igra protiv Miamia da moras racunati i na par sudijskih "gresaka" koje ce te izbaciti iz takta skroz.

Evo i primjer jedan iz fudbala: Ja mrzim Barcelonu iz dna duse, ali smatram da je Messi najbolji igrac, a zasto ?
Zato sto ce covjek ostati na nogama koliko moze, borit se za svaku loptu i nece napustit Barcelonu nikad.
Toliko o mom nekom hejtanju.

Podrzavajte Miami, obozvajte Jamesa, to na neki nacin opisuje i kakve ste vi osobe. Ja licno nikada ne bih mogao navijati za igraca ispred kluba i ne bih mogao braniti svaki njegov postupak pa bio on dobar ili los jer je taj igrac nedodirljiv. I meni su Pierce i Rondo najdrazi igraci pa kad zahebu ja kazem zahebali su jbg, ali kada kazes da je James zahebo onda si hejter.

Samo uzivajte Heatovci jos koju godinu. Fransiza ce vam propasti kada odu James i Wade pa vam valja cekati jos 50g na neku "strasnu" trojku da hara ligom, ah da vi ce te promijeniti klub onda, bas kao sto je vecina vas navijala za Cavse pa ste ih svi napustili osim Adriana.

Toliko od mene.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 31 maj 2013, 19:23

Necu da ulazim u dublje rasprave ovdje sto se tice aktuelnih tema, jer ovdje je previse curica na forumu koje smatraju svaki komentar u vezi Lebrona, Heata ili sudjenja kao hejt. Samo cu se osvrnuti na jedan komentar, gdje je neki lik iz tabora Flopersa rekao da mi gledamo utakmice Heata i Pacersa samo da bbi ovdje komentarisali i "hejtali" Jamesa. Znaci da oplaces, eto ja ostajem do 5 ujutro budan da bi ovdje pisao postove o Lebronu i gledao njegove flopanje. :lol: :lol:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 31 maj 2013, 19:29

I ovdje se trola i podjebava ( sa svih strana, da ne bude da izostavljam ove svoje iz Bulls-a), ali opet bude veoma cesto i diskusija odlicnih. Dok na drugom PDF naletiti na diskusiju je naucna fantastika.
Postovanje treba zaraditi.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.