To je pravi kup. Osvojiš ga i ne treba ti nikakva licenca...Dejan, BL je napisao/la:KUP RS, finale
radnik - borac 0:1
stokić iz slobodnjaka
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
NAPRIJED NARODE!
Kakav je to kup ? Kako funkcionise ne kontam ??Dejan, BL je napisao/la:KUP RS, finale
radnik - borac 0:1
stokić iz slobodnjaka
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!
Dusko Stajic idol nacije
e jest ga Jagodic fino nasavjetovo
Eto ko vam je kriv nije ni savez ni FBI ni CIA nije ni zajera ustaskodzihadska nego ga sami sebi mecete.Aferim.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
& " " ? са $ РС. У " " ' ¥ % се ? ", ? " ? ? $ за " " ", " " " је " трофеј.Guvo je napisao/la:
Kakav je to kup ? Kako funkcionise ne kontam ??
? своје, % туђе!
http://img18.imageshack.us/img18/8025/12345zh.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
? своје, % туђе!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sto bi rekao jedan stariji forumas:pile87 je napisao/la:Dusko Stajic idol nacijee jest ga Jagodic fino nasavjetovo
Eto ko vam je kriv nije ni savez ni FBI ni CIA nije ni zajera ustaskodzihadska nego ga sami sebi mecete.Aferim.
Drugovi Banjalucani, Tuzlaci i ostali koji ste pljuvali poslije odluke i vrsili usporedbe sa proslogodisnjom licencom Sarajeva, citajte, mozda se nesto i primi ........ je napisao/la:ako je to tačno što pišete za stajića,onda nam nije kriva ni cia,ni vatikan ni fs bih ni fsrs ni drugostepena komisija,već isključivo on...

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- Armageddon2012
- Kontakt:
ja lično još neću da vjerujem da je staja ispao baš toliki pakšu....da su svi drugi dobili pare i potpisali da su dobili,mislim na igrače željezničara (antolović),čak i olimpica (ivetić i alen bašić),a da je on primio pare a neće da potpiše...mada vjerujem i ljudima koji su to napisali,tako da ne znam šta da mislim...
ipak,ostaje činjenica da se malo previše nekome žurilo...u vezi onoga što si me juče pitao,licencu su dobili nakon partizana i vojvodina kao treća,i jagodina kao osvajač kupa...
i što je najzanimljivije,iako je uefin rok za svih 52 članice,do kojeg moraju prijaviti svoje klubove za učešće u evrokupovima,istekao danas u 14h,na molbu fudbalskog saveza srbije,ostavili su zvezdi rok još 10 sati (večeras do ponoći) da uplati nešto!!
ipak,ostaje činjenica da se malo previše nekome žurilo...u vezi onoga što si me juče pitao,licencu su dobili nakon partizana i vojvodina kao treća,i jagodina kao osvajač kupa...
i što je najzanimljivije,iako je uefin rok za svih 52 članice,do kojeg moraju prijaviti svoje klubove za učešće u evrokupovima,istekao danas u 14h,na molbu fudbalskog saveza srbije,ostavili su zvezdi rok još 10 sati (večeras do ponoći) da uplati nešto!!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Pile gdje pise to za Stajica?pile87 je napisao/la:Dusko Stajic idol nacijee jest ga Jagodic fino nasavjetovo
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Armageddon2012
- Kontakt:
samo da kazem da su prosle godine bili blaci kriteriji nego ove pa se zato moglo progledati sarajevu kroz ruke, a slijedece sezone ce biti jos teze dobiti licencu. i jos jedna stvar ovo fleda i UEFA pa se FS nesmije mnog tu petljeti itd.
Nije vam valjo Ivica na celu FSBiH, kao on "steli" Zelji
Evo vam sad Begic pitar, pa nek vam on valja, a da je Ivica jos na celu Borac bi dobio licencu i igro Evropa ligu, isto ko sto je Sarajevo dobilo. Jer ipak Ivica cijeni ono sto se desilo na terenu, a ovaj ipak vise cijeni sto se desilo za zelenim stolom i ispod njega.
Toliko.

Toliko.
Razumijes ti mene burazere moj 

- Armageddon2012
- Kontakt:
otkad do kad je taj begić igrao u sarajevu,koliko je utakmica odigrao i na kojoj poziciji?
ja sam prvi put čuo za njega prošle godine.
Begić je direktor aerodroma sarajevo, ako se ne varam?Armageddon2012 je napisao/la:otkad do kad je taj begić igrao u sarajevu,koliko je utakmica odigrao i na kojoj poziciji?
Koliko ja znam, ni ne bavi se on fudbalom... Mozda rekreativno...Armageddon2012 je napisao/la:otkad do kad je taj begić igrao u sarajevu,koliko je utakmica odigrao i na kojoj poziciji?
Znam sad da je glavni na Aerodromu... tj. neki direktor..... pored toga sto je predsjednik Saveza....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- Armageddon2012
- Kontakt:
pa što ga onda ovaj kolega poredi sa osimom?
zato što ovaj samo možda navija za sarajevo?
Samo se vracam na ono vase " Nevalja Osim" i to, iako nigdje nije bilo razloga da price idu tim tokom.Armageddon2012 je napisao/la:pa što ga onda ovaj kolega poredi sa osimom?
Razumijes ti mene burazere moj 

ne luduj, ćorav vidi šta se ovdje radi. borac je izmirio svoje obaveze davnoBistrik je napisao/la:samo da kazem da su prosle godine bili blaci kriteriji nego ove pa se zato moglo progledati sarajevu kroz ruke, a slijedece sezone ce biti jos teze dobiti licencu. i jos jedna stvar ovo fleda i UEFA pa se FS nesmije mnog tu petljeti itd.
Ima li 5 dana kako su "izmirili" obaveze ?Dejan, BL je napisao/la:ne luduj, ćorav vidi šta se ovdje radi. borac je izmirio svoje obaveze davnoBistrik je napisao/la:samo da kazem da su prosle godine bili blaci kriteriji nego ove pa se zato moglo progledati sarajevu kroz ruke, a slijedece sezone ce biti jos teze dobiti licencu. i jos jedna stvar ovo fleda i UEFA pa se FS nesmije mnog tu petljeti itd.
DRUG NEBI TI PUNCA
Luca.Toni je napisao/la:Nije vam valjo Ivica na celu FSBiH, kao on "steli" ZeljiEvo vam sad Begic pitar, pa nek vam on valja, a da je Ivica jos na celu Borac bi dobio licencu i igro Evropa ligu, isto ko sto je Sarajevo dobilo. Jer ipak Ivica cijeni ono sto se desilo na terenu, a ovaj ipak vise cijeni sto se desilo za zelenim stolom i ispod njega.
Toliko.

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Moze li neko od upucenijih da informise mene a i ostale ovaj kup RS sto je Borac neki dan igrao, otkad se to igra, koji je smisao tog takmicenja ( smisao u smislu da li osvajac dobiva neku nagradu ili mjesto u Europi?)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.