Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
MirzaLukavac je napisao/la:Jesmol kompletni veceras? mislim, znam da su miske i vranjes out, ali izuzev njih, ima li izostanaka?
Koliko znam, vedo sutra igra finale kupa???
pola 8Sakuragi je napisao/la:Jel utakmica u pola 7 ili u pola 8?
hvala prijatelju, da znam mogul izaci na vrijeme s posla ili da uzmem akord da ne izgubim prvo poluvijemeHariTz je napisao/la:pola 8Sakuragi je napisao/la:Jel utakmica u pola 7 ili u pola 8?
Tako je,sve si dobro rekao..i ja mislim da je ova mlada reprezentacija super talentovana,cak i od ranijih generacija,puno ujednacenog kvaliteta.Ovi stariji ce ovu utakmicu shvatiti kao trening malo tezi,neki igrace fale neki su totalno out sto se forme tice.Tako da ce biti zanimljivo.slobodnjak je napisao/la:Mene u ovoj utakmici veoma zanima kako će izgledati nas mladi tim .Ima tu veoma perspektivnih igraca i uz dobrog stratega ,a tu je, ova reprezentecija sigurno moze nepraviti iskorak ka velikom takmicenju.Sretno im a Zmajevima u Latviji sreća nece biti potrebna ,jer konacno imamo kvalitet i nista nas ne moze spriječiti da pobjedimo.Kako je konacno lijepo navijati za nasu reprezentaciju.
Jeste, 7 KM ili 10 KM ponesi, zavisno na koju ces tribinu, kupi kartu za te pare i uci ces dzaba.LFC4ever je napisao/la:Pitanje za večerašnju utakmicu, da li je ulaz besplatan ili ?
Koji su koji ?Emir_BIH je napisao/la:Evo i Latvija haman igra protiv svoje mlade:****livesoccerhd.info/l12-a.html.. utakmica je u toku.
Nemam pojma nista nemogu da procitambagrcavi je napisao/la:Koji si koji ?Emir_BIH je napisao/la:Evo i Latvija haman igra protiv svoje mlade:****livesoccerhd.info/l12-a.html.. utakmica je u toku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.