Latvija-Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Latvija-Bosna i Hercegovina
Forma kljucnih igraca prije Latvije
http://www.bigsoccerbosnia.com/18/post/ ... ition.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bigsoccerbosnia.com/18/post/ ... ition.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Za koga navijati nocas?
Za nase il pak za nase?
Za nase il pak za nase?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nek ih nasi oderu veceras 
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ja cu navijati za A reprezentaciju. 
Napokon pogledat nase i biti siguran da nema sanse da izgube

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
MirzaLukavac
- Kontakt:
Jesmol kompletni veceras? mislim, znam da su miske i vranjes out, ali izuzev njih, ima li izostanaka?
Koliko znam, vedo sutra igra finale kupa???
MirzaLukavac je napisao/la:Jesmol kompletni veceras? mislim, znam da su miske i vranjes out, ali izuzev njih, ima li izostanaka?
Fale Vedo finale kupa,Rahimic,Sapahic finale kupa i Stevanovic zadnje kolo spanske lige ostali su svi tu
Veceras za nase navijamo
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jel utakmica u pola 7 ili u pola 8?
pola 8Sakuragi je napisao/la:Jel utakmica u pola 7 ili u pola 8?
hvala prijatelju, da znam mogul izaci na vrijeme s posla ili da uzmem akord da ne izgubim prvo poluvijemeHariTz je napisao/la:pola 8Sakuragi je napisao/la:Jel utakmica u pola 7 ili u pola 8?
Veceras ocekujem izjednacenu utakmicu
Safet na svojoj strani ima jaci igracki kadar a mlada repka ima Vladu Jagodica koji na svojoj strani ima sve sto Safet nema
Hajmo mladi zmajevi izdominirajte te izvikane igracine i manekene

Safet na svojoj strani ima jaci igracki kadar a mlada repka ima Vladu Jagodica koji na svojoj strani ima sve sto Safet nema
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
-
slobodnjak
- Kontakt:
Mene u ovoj utakmici veoma zanima kako će izgledati nas mladi tim .Ima tu veoma perspektivnih igraca i uz dobrog stratega ,a tu je, ova reprezentecija sigurno moze nepraviti iskorak ka velikom takmicenju.Sretno im a Zmajevima u Latviji sreća nece biti potrebna ,jer konacno imamo kvalitet i nista nas ne moze spriječiti da pobjedimo.Kako je konacno lijepo navijati za nasu reprezentaciju. 
Tako je,sve si dobro rekao..i ja mislim da je ova mlada reprezentacija super talentovana,cak i od ranijih generacija,puno ujednacenog kvaliteta.Ovi stariji ce ovu utakmicu shvatiti kao trening malo tezi,neki igrace fale neki su totalno out sto se forme tice.Tako da ce biti zanimljivo.slobodnjak je napisao/la:Mene u ovoj utakmici veoma zanima kako će izgledati nas mladi tim .Ima tu veoma perspektivnih igraca i uz dobrog stratega ,a tu je, ova reprezentecija sigurno moze nepraviti iskorak ka velikom takmicenju.Sretno im a Zmajevima u Latviji sreća nece biti potrebna ,jer konacno imamo kvalitet i nista nas ne moze spriječiti da pobjedimo.Kako je konacno lijepo navijati za nasu reprezentaciju.
Jos malo pa na tekmu lagano
SLOBODA NAVIJAČIMA
Pitanje za večerašnju utakmicu, da li je ulaz besplatan ili ?
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
-
deni_m1312
- Kontakt:
Jeste, 7 KM ili 10 KM ponesi, zavisno na koju ces tribinu, kupi kartu za te pare i uci ces dzaba.LFC4ever je napisao/la:Pitanje za večerašnju utakmicu, da li je ulaz besplatan ili ?
- Goalgetter
- Kontakt:
Ima li neko link za utakmicu 
Evo i Latvija haman igra protiv svoje mlade:****livesoccerhd.info/l12-a.html.. utakmica je u toku.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
Koji su koji ?Emir_BIH je napisao/la:Evo i Latvija haman igra protiv svoje mlade:****livesoccerhd.info/l12-a.html.. utakmica je u toku.
DRUG NEBI TI PUNCA
Nemam pojma nista nemogu da procitambagrcavi je napisao/la:Koji si koji ?Emir_BIH je napisao/la:Evo i Latvija haman igra protiv svoje mlade:****livesoccerhd.info/l12-a.html.. utakmica je u toku.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.