La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Primera Division (Liga BBVA)
veceras su moje simpatije uz barcu , oduvijek mi je bila draza od reala ,nadam se dobroj tekmi i puno dobrih poteza , IBRACADABRA ce ga zabiti i biti igrac utakmice
Da li ima link na netu za mec Barsa-Real?
- rob do bagro
- Kontakt:
imam jacole-ch je napisao/la:Da li ima link na netu za mec Barsa-Real?
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Tooooooo Deporrrrr nova trica heheh
I mrtvi zive za Želju!!!!TM87!!!!
Uspava me El classico.
barselona sjajna, izgledala je impresivno prema realu, jedino prvih dvadeset minuta nisu bii dominantni. realovci im ni sa igračem više nisu mogli pera odbiti. koje atomsko dodavanje alvesa. sve u svemu utakmica nije bila nezaboravna ali ni loša. reklo bi se puno trke i agresivnosti a malo manje ljepote
haha da nisi pjan???Rz88 je napisao/la:Uspava me El classico.
Red or Dead
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY

Do iduceg susreta lijep pozdrav
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:
Nesto sto neki nikad nece nauciti!
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
senoRA je napisao/la:haha da nisi pjan???Rz88 je napisao/la:Uspava me El classico.
1 poluvrijeme me uspavalo, a i drugo nije baš nešto dobro bilo. Ne, nisam pijan, niti pijem. Uporedivši ovaj derbi i one u posljedne tri godine, ovaj je bio uspavanka.
300 miliona uloženo u Real i opet nisu u stanju dati gola.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
To je to ...miky_hz je napisao/la:
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
odavno nisam bio na svojoj LFP
znaci Xerez-Barca u srijedu..zbog Barcinog igranja na Prv.Klubova da im pomijere termin...0-3,4 Xerez nije za Primere 
na hayatu u subotu deportivo-barcelona..ja ne znam ali izgleda hayat favorizuje samo barsu u reala pa svako kolo njih gledam iako sam navijac barse ali ipak bi zelio pogledati tekme seville valencie atletico madrida itd ne svodi se liga samo na real ili barsu ili mozda svodi 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
To su rekli prije pocetka sezone da ce samo Real i Barcu prenositi vodila se vec rasprava o tome na ovoj temiSaurman je napisao/la:na hayatu u subotu deportivo-barcelona..ja ne znam ali izgleda hayat favorizuje samo barsu u reala pa svako kolo njih gledam iako sam navijac barse ali ipak bi zelio pogledati tekme seville valencie atletico madrida itd ne svodi se liga samo na real ili barsu ili mozda svodi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa naravno, Hayat samo prenosi Barcelonu i Real Madrid, jer ipak večina voli gledat ta dva kluba, doduše, oni ne prenose derbije, iako bi to bilo bolje... Naravno, neće prenosit Xerez - R.Santander al Atl.Madrid- Sevilla bi bilo lijepo gledati, al et... Opet, vidi se da sportski direktor Hayat-a nema pojma kao i kad je istjerao najboljeg komentatora...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
pa fkt dosadi svako kolo gledati ili real ili barcelonu pa ima i drugih extra ekipa i derbija...al ne npr oni prenose sporting gijon -real madrid pa nidje veze...samo cu reci hayat jedno veliko S r A nj E...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:pa fkt dosadi svako kolo gledati ili real ili barcelonu pa ima i drugih extra ekipa i derbija...al ne npr oni prenose sporting gijon -real madrid pa nidje veze...samo cu reci hayat jedno veliko S r A nj E...
kreteni
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
Ovakav ce biti poredak na kraju sezone:
1.Real Valladolid
2.UD Almería
3.CA Osasuna
4.Sporting Gijón
Malo za promjenu,dosadili više i Barca i Real i svi ostali
1.Real Valladolid
2.UD Almería
3.CA Osasuna
4.Sporting Gijón
Question: "Why do you shoot so many Threes?"
Antoine Walker: "Because there are no Fours."
Antoine Walker: "Because there are no Fours."
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ali od kraja.Cesc Fabregas 4 je napisao/la:Ovakav ce biti poredak na kraju sezone:
1.Real Valladolid
2.UD Almería
3.CA Osasuna
4.Sporting Gijón
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
pa prije ce ljudi gledati utakmice Reala i Barcelone nego utakmice Sportinga il ValencijeSaurman je napisao/la:pa fkt dosadi svako kolo gledati ili real ili barcelonu pa ima i drugih extra ekipa i derbija...al ne npr oni prenose sporting gijon -real madrid pa nidje veze...samo cu reci hayat jedno veliko S r A nj E...
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.