A kada mi neko pošalje pjesmu normala je pustim sve, umm ..
Znal ko o čemu je riječ
Moderator/ica: insider

Cautinho je napisao/la:Imam windows 7 starter i na talijanskom jeziku je cijeli sistem.
laptop je hp mini i imam jos neki quick start OS od hp-a ali i on je na talijanskom.
Kako promjeniti jezik,bar na engleski ako ne moze na hr,bosanski ili srpski u najmanju ruku?
Moze li se na taj ultimate skinuti preko interneta pa onda instalirati na komp.tyler durden je napisao/la:Cautinho je napisao/la:Imam windows 7 starter i na talijanskom jeziku je cijeli sistem.
laptop je hp mini i imam jos neki quick start OS od hp-a ali i on je na talijanskom.
Kako promjeniti jezik,bar na engleski ako ne moze na hr,bosanski ili srpski u najmanju ruku?
Moras ga prebacit na ultimate i onda preko update skinut sebi neku od jezicnih verzija.
Dadni nekom drugom da ti to odradi, ako nisi nikad prije sam. A sudeci prema komentarima, nisi.Cautinho je napisao/la:Moze li se na taj ultimate skinuti preko interneta pa onda instalirati na komp.tyler durden je napisao/la:Cautinho je napisao/la:Imam windows 7 starter i na talijanskom jeziku je cijeli sistem.
Moras ga prebacit na ultimate i onda preko update skinut sebi neku od jezicnih verzija.
nadji slike na googlu i po njima se orijentisiCautinho je napisao/la:Pa jel moze ili ne moze?Ja to imam i control panel u sve ono"ali ne mogu se snaci na talijanskim.Da sa eng. mjenjam na naski,onda bi se nekako i snasao,ali talijanski neznam nikako...
A da isključiš Automatic updates? Ja to radim uvijek. Ne dozvoljavam instalaciju tog "5ranja" na računarCautinho je napisao/la:Nece me onda Microsoft zayebavati sto mi nije genuine windows?
Korsitis BHT ADSL !?Edinho992 je napisao/la:Šta je meni s youtube-om jel se kome dešavalo, šta god kucam samo mi bijelo izbaci
Telemach.neo je napisao/la:Korsitis BHT ADSL !?Edinho992 je napisao/la:Šta je meni s youtube-om jel se kome dešavalo, šta god kucam samo mi bijelo izbaci