Sudjenje je bilo pristojno u odnosu na ono sto smo navikli ranije da vidjamo na utakmicama u Srbiji. Ne moze se reci da je neka ekipa ostecena. Istina zadnja odluka sudija da iskljuci Radjena u plivanju u odbranu pri toliko do kraja i pri takvom rezultatu je veoma hrabra i ne verujem da bi je neko drugi dao osim ako ne zeli svesno da oslabi jednu ekipu,medjutim na tv-u nisam video ni da li je to opravdano ili nije opravdano. Isto tako sestom golu Radnickog je prethodio cist faul u napadu koji nije sviran. Medjutim i nama se dosta progledalo kroz proste.DANTES je napisao/la:hm meni se ni suđenje nije dopalo, naročito u zadnjem minutu kada ste imala dva puta igrača manje...
a što se tiče sreće pa sjeti se šta je Radnički propustio u Bg....
Sto kaze moj prijatelj vaterpolista,nemoguce je reci da je sudjenje islo na stranu necije ekipe kada je ovakav rezultat a ekipe skoro identicnog kvaliteta. Da je sudjenje islo na neku stranu to bi bilo par razlike za nekoga.
p.s
Sutra u 20:00 nova utakmica, ali meni je ipak finale kupa u fudbalu prioritet tako da na zalost necu podrzati ove momke u pohodu na 2.pobedu.