u Nogometnom savezu TK i na korzu kod Mide .. pa 4000 karti pušteno u prodaju, pretpostavljam da će sve biti rasprodanemrsic07 je napisao/la:baš me zanima kakva će posjeta biti na Tušnju u utorak, a što se tiče karti, čuo sam da se mogu kupiti na korzu ( da li neko zna gdje, da nije kod Seje i Vilija)
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: U-21,U-19,U-17
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Sead Hajrovic je sjajno odigrao , ipak nije mogao puno protiv Dzeksona , cak i najbolji defanzivci tesko da bi ga zaustavili.. Ali svidja mi se sto decko ima dobar pregled igre i te duge lopte kao u Engleskoj... Da se Bogdom njegov brat Izet ugledao na njega... Mali s brojem 8 u mladoj selekciji je super igrao a posebno Arežina , tog decka ceka svijetla buducnost , sve u svemu , svi su super odigrali i odlican mec 

arelinho je napisao/la:U mladoj repki veceras 14-ka je bio Dino Bevab jelde?
Ako jeste strasno je odigro
Mogao bi Dinu veceras sVrsajevic da sanja

Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Može li neko napisati po brojevima igrače mlade repke ?
Ili da postavi zapisnik, ili nešto
Hvala unaprijed.
EDIT
Evo igrača, pa vi popunite ovo što nedostaje :
Jajalo 1, Kovačević 6, Mešanović 7, Maletić, Grahovac 10, Hajrović 13, Bevab 14, Duljević, G. Cimirot, Jevtić, Arežina 23.
U drugom dijelu su igrali: Pirić 12, Jakupović, Marković, Mario Kvesić 20, Kunić, Čajić, Graovac, Petrović, Prcić, Travančić 17, Čemalović 24.

Hvala unaprijed.
EDIT
Jajalo 1, Kovačević 6, Mešanović 7, Maletić, Grahovac 10, Hajrović 13, Bevab 14, Duljević, G. Cimirot, Jevtić, Arežina 23.
U drugom dijelu su igrali: Pirić 12, Jakupović, Marković, Mario Kvesić 20, Kunić, Čajić, Graovac, Petrović, Prcić, Travančić 17, Čemalović 24.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Nije ni cudo sto Vlado pokusava opametiti onog Travancica..vidi se da lik ima potencijala al je sebican i zna uprskati to je cudo.
one koje bi izdvojio po mom misljenju:
Prcic-jako dobar momak,ima ono nesto
Bevab-prijatno me iznenadio,jako dobar
Arezina-jako dobro
Ovi ostali su bili ne bas jako dobri al onak dobri
S obzirom da su igrali protiv jedne od top svjetskih repki fino ovo izgleda i mislim da imamo jako svijetlu buducnost 
one koje bi izdvojio po mom misljenju:
Prcic-jako dobar momak,ima ono nesto
Bevab-prijatno me iznenadio,jako dobar
Arezina-jako dobro
Ovi ostali su bili ne bas jako dobri al onak dobri

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Niko da pohvali Maria Kvesića, igrača sa brojem 20.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Prcić lijepo driblingom izbaci dvojicu i onda ga Šunjić sruši, ako se ne varam .. on bi trebao otići negdje gdje će igrati, kao i Hajrović .. ali ne neke posudbe u drugu ligu, itd .. neka se proda negdje u evropu, pa neka gradi karijeru .. Prcić, Hajrović, Bevab, Jajalo .. to su po meni što bi u narednim godinama trebali do A repke .. jadan Bevab, čak i ako dođe do A repke, kako će pored rušioca 

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ima ova nasa mlada reprezentacija itekako potencijala.Jedva cekam da ih vidim sad u utorak na djelu protiv Srba.Po meni su najvise pokazali protiv "A" repke Jajalo,Hajrovic,Prcic,Arezina i Kevsic.Stvarno dobro si bili 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
3 Markovicceze je napisao/la:Može li neko napisati po brojevima igrače mlade repke ?
Hvala unaprijed.
EDIT
8 Prcic
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Niko da pomene Maletica i njegovo strasno kretanje kao i prijem lopte s covjekom na ledjima...Jak u duelu i siguran sam da ce Albaniji dati gol-dva.. 

Sta je sa Hodzicem iz Zelje I Dopovcem iz Sarajeva sto oni nisu igrali.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dupovac nema pravo.Alipasino je napisao/la:Sta je sa Hodzicem iz Zelje I Dopovcem iz Sarajeva sto oni nisu igrali.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
dajte molim vas ako ima bilo gdje snimak cijele tekme. hocu da pogledam ove male momke.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Hodžić igra za U19.Sarajlijc@ je napisao/la:Dupovac nema pravo.Alipasino je napisao/la:Sta je sa Hodzicem iz Zelje I Dopovcem iz Sarajeva sto oni nisu igrali.
-
- Kontakt:
Ima strasne fizicke predispozicije a tako mlad,samo treba da nastavi jos zesce da radi ima da se klubovi otimaju za njega,i ovaj Dupovac iz Sarajeva je vrhunski stoper,samo on ne igra za u21NEZALAGANJE je napisao/la:Niko da pomene Maletica i njegovo strasno kretanje kao i prijem lopte s covjekom na ledjima...Jak u duelu i siguran sam da ce Albaniji dati gol-dva..
a skoro pišu kako Maletić igra ispred Atajića
ma on podsjeća na Džeko stilom igre .. ne pratim ga u Stuttgartu, neko je pisao da i ne igra tamo, al' znam da za repku igra vrlo dobro
bilo bi lijepo kad bi u budućnosti Edina i Vedu zamjenili Maletić i Atajić

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Meni je Maletić danas imao slabu kretnju i malo je trom.
Ali ipak je prijateljska tekma u pitanju, možda malo i trema, ipak su im neki od tih igrača uzori ( ili bi bar trebali biti
).
Ali vrlo dobro se gradi, dobar je i u skoku, par lijepih pasova podijelio.
Ali ipak je prijateljska tekma u pitanju, možda malo i trema, ipak su im neki od tih igrača uzori ( ili bi bar trebali biti

Ali vrlo dobro se gradi, dobar je i u skoku, par lijepih pasova podijelio.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Mene maletic i nije bas odusevio kao neke 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
maletic 9, duljevic 15, cimirot 16, jevtic 18, jakupovic 2, markovic 3, kunic 19, cajic 21, graovac 4, petrovic 5, prcic 8ceze je napisao/la:Može li neko napisati po brojevima igrače mlade repke ?
Hvala unaprijed.
EDIT
Ali fkt Maletic podsjeca na Dzeku dok je ovaj igrao za mladu. Sjecam se dobro da sam govorio vidi ovog klipana moze ga Mahmutovic naucit lopte a na kraju se ispostavi da je to Edin Dzeko.JTS je napisao/la:a skoro pišu kako Maletić igra ispred Atajićama on podsjeća na Džeko stilom igre .. ne pratim ga u Stuttgartu, neko je pisao da i ne igra tamo, al' znam da za repku igra vrlo dobro

Valjda i Maleticeva karijera krene kao Edinova.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, lol89, Proximic i 16 gostiju.