Već jesu, gotovo pa sigurno su u Evropi. Od GOŠK-a prime tricu kod kuće, kako će tek proći u Evropi, ne smijem ni pomisliti. Smijat će nam se više nego inačeCasp3r je napisao/la:Borac kad bi istupio vjerovatno bi Zrnjiski profitirao na neki način, ne znam kako, ali profitirali bi već nekako.
FK Radnički Lukavac
-
VolimRadnicki
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
1921
1989
1989
Zato i pišem... Ekipa koja je prosječno igrala u dva navrata imala niz od 4 poraza i završila na sredini tabele ide u Euro takmičenja, ničim zasluženo.
A mi koliki smo baksuzi kad bi bilo mjesta za nas da uđemo ligu bi ljudi baš tad smanjili.
A mi koliki smo baksuzi kad bi bilo mjesta za nas da uđemo ligu bi ljudi baš tad smanjili.
-
samolukavac
- Kontakt:
Parovi 1/4 finala Kupa TK:
1. Mramor-Sloga Tojšići
2. Priluk-Bratstvo
3. Mladost Malešići-Gradina
4. Sloboda-Radnički
Parovi 1/2 finala Kupa TK:
1. Mramor/Sloga Tojšići-Sloboda/Radnički
2. Priluk/Bratstvo-Mladost Malešići/Gradina
1. Mramor-Sloga Tojšići
2. Priluk-Bratstvo
4. Sloboda-Radnički
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
sve sami derbiji..sudari titanasamolukavac je napisao/la:Parovi 1/4 finala Kupa TK:
1. Mramor-Sloga Tojšići
2. Priluk-Bratstvo
4. Sloboda-Radnički
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Što se tiče kvaliteta sve ove ekipe 1/4 finala su na vagu.
Tipujem na Radnički 2staragarda je napisao/la:sve sami derbiji..sudari titanasamolukavac je napisao/la:Parovi 1/4 finala Kupa TK:
1. Mramor-Sloga Tojšići
2. Priluk-Bratstvo
4. Sloboda-Radnički
2. Priluk/Bratstvo-Mladost Malešići/Gradina![]()
Noćima zbog tebe nespavam, jer zbog tebe sam predoziran. U mojm venama si samo ti, bez tebe ne mogu živjeti. Tvoje ime meni sveto je, tribina Istok u transu sada je. Ova pjesma neka nosi te Jedinstvo do nove pobjede..
-
samolukavac
- Kontakt:
KUP TK 1/4 finale, stadion Tušanj Tuzla, 05.06. 2013 od 17:30h
Sloboda - Radnički:
Glavni sudija: Osmanović Mustafa (Gradačac)
Prvi asistent: Sejdić Enir (Gradačac)
Drugi asistent: Hasić Emir (Gračanica)
Delegat: Sinanović Fahrudin (Kalesija)
Radnički ako prođe u 1/2 finalu bi mogao da igra kod kuće sa ekipom Mramora, naravno ako i oni prođu sad ekipu Sloge iz Tojšića a igraju u Mramoru, ako Sloga prođe i mi, onda igramo polufinale u Tojšićima jer su oni manji redni broj od nas....
Dakle u pet dana dva kantonalna derbija, prvo Budućnost sutra, pa onda Sloboda u srijedu......
Sloboda - Radnički:
Glavni sudija: Osmanović Mustafa (Gradačac)
Prvi asistent: Sejdić Enir (Gradačac)
Drugi asistent: Hasić Emir (Gračanica)
Delegat: Sinanović Fahrudin (Kalesija)
Radnički ako prođe u 1/2 finalu bi mogao da igra kod kuće sa ekipom Mramora, naravno ako i oni prođu sad ekipu Sloge iz Tojšića a igraju u Mramoru, ako Sloga prođe i mi, onda igramo polufinale u Tojšićima jer su oni manji redni broj od nas....
Dakle u pet dana dva kantonalna derbija, prvo Budućnost sutra, pa onda Sloboda u srijedu......
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Ako pobjedite imat' ce te razloga ici gledati Gileta u Millenium-usamolukavac je napisao/la:KUP TK 1/4 finale, stadion Tušanj Tuzla, 05.06. 2013 od 17:30h
Sloboda - Radnički:
)
1947!
-
samolukavac
- Kontakt:
Otkud glavni sudija sutra na utakmici iz Tojšića.....
- MladostPuracic
- Kontakt:
Babin sinčić (otac predsjednik NSTK), a on ko sudija jedan veliki levat.samolukavac je napisao/la:Otkud glavni sudija sutra na utakmici iz Tojšića.....
Nek je sretno i vama i njima s njim
http://www.nkmladost.ba - Službena web stranica NK Mladost Puračić
http://www.facebook.com/Mladost.Puracic - FACEBOOK stranica NK Mladost Puračić
http://www.facebook.com/Mladost.Puracic - FACEBOOK stranica NK Mladost Puračić
Danas u opasnosti od kartona Bekric, Dzanic, Jaranovic, Tasic, Trumic
Ako dobiju kartone hoce li moci igrati protiv Slobode ili kaznu moraju odraditi u prvenstvu??
Ako dobiju kartone hoce li moci igrati protiv Slobode ili kaznu moraju odraditi u prvenstvu??
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Na prvenstvo se odnosi.. sumnjam da se mogu kartoni čistiti baš kroz Kup titana u TKbenzz je napisao/la:Danas u opasnosti od kartona Bekric, Dzanic, Jaranovic, Tasic, Trumic
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Slomic je bio dobio 4 utakmice kazne, i mislim da je jednu bio odradio u ovom kupu, al nisam siguran zato pitamBenjo_AFC86 je napisao/la:Na prvenstvo se odnosi.. sumnjam da se mogu kartoni čistiti baš kroz Kup titana u TKbenzz je napisao/la:Danas u opasnosti od kartona Bekric, Dzanic, Jaranovic, Tasic, Trumic
Kroz Kup se mogu 'čistiti' samo crveni kartonibenzz je napisao/la:Slomic je bio dobio 4 utakmice kazne, i mislim da je jednu bio odradio u ovom kupu, al nisam siguran zato pitamBenjo_AFC86 je napisao/la:Na prvenstvo se odnosi.. sumnjam da se mogu kartoni čistiti baš kroz Kup titana u TKbenzz je napisao/la:Danas u opasnosti od kartona Bekric, Dzanic, Jaranovic, Tasic, Trumic
-
samolukavac
- Kontakt:
Kako će ti Jaranović biti u opasnosti od kartona kad je momak pauzirao utakmicu protiv Krajine u Cazinu (zbog tri žuta), Tasić isto pauzirao je on, ima samo žuti karton iz Cazina, Bekrić ima jedan karton dobio protiv Iskre, Džanić mislim da ima jedan, Trumić nema ni jedan karton, jedino Adnan Jahić je u opasnosti on ima dva žuta kartona (Iskra i Krajina) i mislim da on neće danas ni igrati.....benzz je napisao/la:Danas u opasnosti od kartona Bekric, Dzanic, Jaranovic, Tasic, Trumic
ovde vidio http://www.sportsport.ba/tabela/1.-liga ... i/362/info" onclick="window.open(this.href);return false;samolukavac je napisao/la:Kako će ti Jaranović biti u opasnosti od kartona kad je momak pauzirao utakmicu protiv Krajine u Cazinu (zbog tri žuta), Tasić isto pauzirao je on, ima samo žuti karton iz Cazina, Bekrić ima jedan karton dobio protiv Iskre, Džanić mislim da ima jedan, Trumić nema ni jedan karton, jedino Adnan Jahić je u opasnosti on ima dva žuta kartona (Iskra i Krajina) i mislim da on neće danas ni igrati.....benzz je napisao/la:Danas u opasnosti od kartona Bekric, Dzanic, Jaranovic, Tasic, Trumic
al tebi vise vjerujem, vidim da si upucen
Danas smo bez Jusufovića koji se povrijedio u Krajini, MItrović bi trebao da popuni njegovo mjesto u Banovićima.
-
VolimRadnicki
- Kontakt:
stavite igrača sa tri žuta kartonaVolimRadnicki je napisao/la:Volio bih da pobjedimo a da komšijama upišu tri boda
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
-
VolimRadnicki
- Kontakt:
Dobra idejaGrdan je napisao/la:stavite igrača sa tri žuta kartonaVolimRadnicki je napisao/la:Volio bih da pobjedimo a da komšijama upišu tri boda,mi u Čitluku imamo sa tim iskustava
.
1921
1989
1989
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.