Trebal' slika ili me razumijete?
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
waahaaaahaa i toga sam se sjetio bio, al reko neću to spominjat da vidim hoćel' se storm sjetiti toga
bgm pošto mi ne gine august zbog matematike, mogo bi ja poceti tražiti kakvo dugoročno prebivalište pa et ako se nudiš + sarma
Sara tvojaaa
bgm pošto mi ne gine august zbog matematike, mogo bi ja poceti tražiti kakvo dugoročno prebivalište pa et ako se nudiš + sarma
i ti si mi naumpo kunem ti senele-BHF je napisao/la:![]()
Sara tvojaaa
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Vjerujem brate.
Inače, hoćeš da ti pomognem matematiku?
Inače, hoćeš da ti pomognem matematiku?
- storm_raider
- Kontakt:
Moze, spremice zena sarmu, uci tu matematiku nemoj sa skolom da se igras.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:waahaaaahaa i toga sam se sjetio bio, al reko neću to spominjat da vidim hoćel' se storm sjetiti toga![]()
![]()
Trebal' slika ili me razumijete?![]()
Sara tvojaaa
@nele, daj sliku, malo da odmorim oci.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- EdenHazard
- Kontakt:
kako su kikiriki i kospice tad isle
Biznis samo takav bio
i onda okupacija onog linka na kojem ima chat

Biznis samo takav bio
i onda okupacija onog linka na kojem ima chat
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Za ekipu:

hahahahaha jaka ekipa pravo, kad sam ponekad ostajao da gledam ismijao sam se baš
i kad je nele tražio samo yestv linkove da bi gledao saru
onda vedo i njegove bombe o mirzinim tricama
al najbolje je bilo kad da jednu tricu na utakmici, cijeli forum poludio, 3:05, a na forumu :
i kad je nele tražio samo yestv linkove da bi gledao saru
onda vedo i njegove bombe o mirzinim tricama
al najbolje je bilo kad da jednu tricu na utakmici, cijeli forum poludio, 3:05, a na forumu :
Nenadyebivo.Trenutno korisnika/ca: __EmIr__, Adibhf88, AeGon099, AjsKjub, Amagelos, anel77, anti_zli, azTer, bavarian_bk, BIHfan, biskitt, DejaNMG, deni_TM87, dziza_23, EdenHazard, Elddar, Fearless, gazda664, GoRaN, grgr, hackerinho, hamzaTM87, Honorar, Ibisevic82, inacefindecko, Jericho, JTS, kaurma, kokakolas, L' Imperator, mexy_whites, mirza41, mirza_9, moj uzor-S.G, mrjasmin, MrWhite, neurofunk, newton_heath_lyr, NG1, NYKnicks Fan, OTNYS_YNWA, Paraglajder, pinoglavi, sajo10, samocelik, sanjingr, sejo12, Semsudin, skoJaa, soxx, tarikz, Vedad87, Yucca, Zeljo.ba, ZeljoHercegovina, Zgembo Adislić i 135 gostiju.
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
to su bila vremenaSemsudin je napisao/la:hahahahaha jaka ekipa pravo, kad sam ponekad ostajao da gledam ismijao sam se baš![]()
i kad je nele tražio samo yestv linkove da bi gledao saru![]()
onda vedo i njegove bombe o mirzinim tricama![]()
al najbolje je bilo kad da jednu tricu na utakmici, cijeli forum poludio, 3:05, a na forumu :Nenadyebivo.Trenutno korisnika/ca: __EmIr__, Adibhf88, AeGon099, AjsKjub, Amagelos, anel77, anti_zli, azTer, bavarian_bk, BIHfan, biskitt, DejaNMG, deni_TM87, dziza_23, EdenHazard, Elddar, Fearless, gazda664, GoRaN, grgr, hackerinho, hamzaTM87, Honorar, Ibisevic82, inacefindecko, Jericho, JTS, kaurma, kokakolas, L' Imperator, mexy_whites, mirza41, mirza_9, moj uzor-S.G, mrjasmin, MrWhite, neurofunk, newton_heath_lyr, NG1, NYKnicks Fan, OTNYS_YNWA, Paraglajder, pinoglavi, sajo10, samocelik, sanjingr, sejo12, Semsudin, skoJaa, soxx, tarikz, Vedad87, Yucca, Zeljo.ba, ZeljoHercegovina, Zgembo Adislić i 135 gostiju.
Biće nas i više ako Bog da. 
hajmo malo za promjenu pisati o mirzi
ili da vas upoznam sa najnovijom turistickom hit ponudom
gratis put za banovice

ili da vas upoznam sa najnovijom turistickom hit ponudom
gratis put za banovice
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
nele brate,,ne znam te al drag si mi,,samo da te pozdravim 
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
Ma ufrštuljio sam nešta iz matematike.storm_raider je napisao/la:Moze, spremice zena sarmu, uci tu matematiku nemoj sa skolom da se igras.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:waahaaaahaa i toga sam se sjetio bio, al reko neću to spominjat da vidim hoćel' se storm sjetiti toga![]()
![]()
Trebal' slika ili me razumijete?![]()
Sara tvojaaa
@nele, daj sliku, malo da odmorim oci.
Inače, vidim govorka se da bi Mirza mogao biti uključen u trade s Lakersima, iako ja nešto slabo vjerujem u to, ali opet mislim da oni žele da grade franšizu oko Howarda sad kad je već Kobe povijeđen, i zato im je primarni cilj riješiti se Gasola a veoma pojačati klupu, razumijem čitavu stvar, al nešto ne vjerujem da će Tele završiti u LA-u, mislim volio bih ja to, ko ne bi uostalom, al šuhveli mi je to sve nekako.
Taj trade su prenijeli samo nasi mediji i niko vise
Tj. nemoguce je da se to desi..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
pretpostavio sam i ja, al et jbg, lijepo bi bilo stvarno..neno#4 je napisao/la:Taj trade su prenijeli samo nasi mediji i niko vise![]()
![]()
zna li se ko će biti novi trener Netsima ?
Nisam mogao ostati ravnodusan na ovaj momenat,morao sam nesto sklepat
http://espn.go.com/nba/player/photos/_/ ... -teletovic

http://espn.go.com/nba/player/photos/_/ ... -teletovic

to su cak sta vise nasi mediji izmislili a ne prenijeliFOURTHOFFICIAL je napisao/la:pretpostavio sam i ja, al et jbg, lijepo bi bilo stvarno..neno#4 je napisao/la:Taj trade su prenijeli samo nasi mediji i niko vise![]()
![]()
zna li se ko će biti novi trener Netsima ?
šta mislite koliko bi Mirzi odgovaralo da Jason Kidd dođe za trenera kao što se piše? iako nekako mislim da to niko ne zna, s obzirom da je čovjek tek završio karijeru .. al' možda na osnovu njegove igre, možda bude praktikovao istu kao trener, ha? 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- adriano_leite
- Kontakt:
Ja nikako ne bih volio da Kidd bude trener, jer ako Mirza ne bude igrao, jedan od najboljih playeva proteklih 15-20 godina i vjerovatno buduci HOF ce dobiti epitet krampe u nasoj zemlji (forumu)JTS je napisao/la:šta mislite koliko bi Mirzi odgovaralo da Jason Kidd dođe za trenera kao što se piše? iako nekako mislim da to niko ne zna, s obzirom da je čovjek tek završio karijeru .. al' možda na osnovu njegove igre, možda bude praktikovao istu kao trener, ha?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
+1adriano_leite je napisao/la:Ja nikako ne bih volio da Kidd bude trener, jer ako Mirza ne bude igrao, jedan od najboljih playeva proteklih 15-20 godina i vjerovatno buduci HOF ce dobiti epitet krampe u nasoj zemlji (forumu)JTS je napisao/la:šta mislite koliko bi Mirzi odgovaralo da Jason Kidd dođe za trenera kao što se piše? iako nekako mislim da to niko ne zna, s obzirom da je čovjek tek završio karijeru .. al' možda na osnovu njegove igre, možda bude praktikovao istu kao trener, ha?.
btw. ne znam bas odma iz patika u odijelo kako bi se Kidd snas'o
moje misljenje je da njima treba iskusniji i provjeren trener, Sloan po mogucnosti, ali posto on i D-Will nisu bas na "ti" tesko
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Kakav Kidd
Rus je valdja shvatio gdje je sve griješio. Pa nije valjda toliko lud da riskira za rookie trenerom.
Rus je valdja shvatio gdje je sve griješio. Pa nije valjda toliko lud da riskira za rookie trenerom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.