Olimpik Sarajevo

arbitraža
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la arbitraža » 30 maj 2013, 14:08

I ja bih volio znati prave razloge. Lagao bih kada bih rekao da znam detalje.

Mada mislim da je to sada najmanje bitno. Ekipa nije napravila svoje.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 30 maj 2013, 14:29

arbitraža je napisao/la:I ja bih volio znati prave razloge. Lagao bih kada bih rekao da znam detalje.

Mada mislim da je to sada najmanje bitno. Ekipa nije napravila svoje.
Slazem se..Igraci su me razocarali totalno,nije vise ni bitno.
Nadam se da ce Nijaz ostati i nastaviti tamo gdje je stao,a to je trasirati Olimpik u sam vrh BIH nogometa.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 30 maj 2013, 14:39

fakat, mene bas interesuje zasto to Olimpic nije dobio licencu za Evropu!? Uvijek se navodi kako taj klub nema dugovanja, a onda odjednom nema licence. Ako misle da su upravu, fino zalba UEFI i tuzba nasem Savezu.
Volim te Bosno!!!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 30 maj 2013, 15:08

xavi26 je napisao/la:fakat, mene bas interesuje zasto to Olimpic nije dobio licencu za Evropu!? Uvijek se navodi kako taj klub nema dugovanja, a onda odjednom nema licence. Ako misle da su upravu, fino zalba UEFI i tuzba nasem Savezu.
Zalili su se i prosle godine pa pojeo vuk magarca. Jedno je pricati u prazno i non stop prijetiti i lagati a drugo vuci konkretne poteze.
Sve senzacionalne stvari su bile bomba samo da se skrene pozornost na Olimpik, Olimpic ili kako se vec zove.

Sto se tice odlaska Nijaza nece taj otici nema sanse, ovo je samo suplja prica, bolje mu je da sada ispravlja te nedostatke da obezbjedi licencu za iducu sezonu a kasnije da to izbori i na terenu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 30 maj 2013, 15:44

arhimed89 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
krmak je napisao/la: nek svakom od vas dovede po jednog klokana ionako vas nema puno pa onda skupa s njim doskakutajte u Mostar na utakmice Europske lige. Pit cemo, jest cemo
I onda da promjeni ime kluba u FK klokan pa onda da opet promjeni ime u FK clockan i sve to gospodin Gracic.
Kakve veze ima promjena naziva kluba sa tim da je covjek gospodin?Posto ces vjerovatno pocet pricicu o mijenjanju mjesta igranja Olimpika,pa da te unaprijed pitam i kakve veze ima to sa cinjenicom da je lik gospodin? Ima par likova koji covjeka licno poznaju,i koji kazu da je covjek gospodin i ljudina i to je njihovo misljenje.Vecina onih koji covjeka poznaju imaju lijepo misljenje o njemu a i dosta njih koji ga ne poznaju vremenom ga pocinju postovati i cijeniti jer covjek svoj trud i pare ulaze u ovu ligu i na taj nacin pravi ligu konkurentnijom i jacom.Olimpik kao klub uopste nema neku mesarsku politiku i sa ovim klubom se uvijek moglo igrati.Neki su spremni praviti paralele sa nekim ovakvim klubovima u proslosti,ali je cinjenica da Olimpik nit stima rezultate,nit igra mesarski,nit su losi domacini na svom stadionu,kao i jako pozeljan gost kada idu igrati u drugi grad.Znaci jedan dobar i zdrav projekat kojeg vodi jedan normalan i dobar covjek.Da je bogdom Zelji nekog kao Gracic dosad bi Zeljo vjerovatno igrao grupnu fazu eurolige na Grbavici.

dobro si to skročio :D
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 30 maj 2013, 15:54

bhsport je napisao/la:
xavi26 je napisao/la:fakat, mene bas interesuje zasto to Olimpic nije dobio licencu za Evropu!? Uvijek se navodi kako taj klub nema dugovanja, a onda odjednom nema licence. Ako misle da su upravu, fino zalba UEFI i tuzba nasem Savezu.
Zalili su se i prosle godine pa pojeo vuk magarca. Jedno je pricati u prazno i non stop prijetiti i lagati a drugo vuci konkretne poteze.
Sve senzacionalne stvari su bile bomba samo da se skrene pozornost na Olimpik, Olimpic ili kako se vec zove.

Sto se tice odlaska Nijaza nece taj otici nema sanse, ovo je samo suplja prica, bolje mu je da sada ispravlja te nedostatke da obezbjedi licencu za iducu sezonu a kasnije da to izbori i na terenu.
Ja koliko znam tužba je na sudu za prošlu godinu.Ako neko zna više o onoj tužbi neka napiše.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 31 maj 2013, 17:24

Šta je ovo, pa sve zamrlo. Licenca, licenca, Gracić, Gracić. Ma za.... više.

Nego, dobio sam neke poruke ekipe koja sprema neke navijačke stvari. Dobri su to planovi i svakako je za pohvaliti. Nisam baš godina da mogu biti navijač te vrste, ali svakako ću podržati tu raju, bar nekom donacijom.

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 01 jun 2013, 00:44

open je napisao/la:Šta je ovo, pa sve zamrlo. Licenca, licenca, Gracić, Gracić. Ma za.... više.

Nego, dobio sam neke poruke ekipe koja sprema neke navijačke stvari. Dobri su to planovi i svakako je za pohvaliti. Nisam baš godina da mogu biti navijač te vrste, ali svakako ću podržati tu raju, bar nekom donacijom.
Hajde podijeli sa nama te informacije. Moze i na PP?

I da napomenem, nisam zlonamjeran niti provokator. :mrgreen:

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 01 jun 2013, 11:55

Nisam ja inicijator tih ideja. I sam sam dobio poruke na pp tako da ja nemam namjeru to dijeliti. Moje je da dignem palac gore za svaku dobru ideju.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 01 jun 2013, 22:05

Sada pročitah da Olimpic nije dobio licencu zbog duga prema Salčinoviću. :o
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 02 jun 2013, 21:25

Mancini je napisao/la:Sada pročitah da Olimpic nije dobio licencu zbog duga prema Salčinoviću. :o
Gdje?
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 02 jun 2013, 21:27

Mokroguz je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Sada pročitah da Olimpic nije dobio licencu zbog duga prema Salčinoviću. :o
Gdje?
Ipak na temi o Premijer ligi BiH.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 03 jun 2013, 15:48

arhimed89 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
krmak je napisao/la: nek svakom od vas dovede po jednog klokana ionako vas nema puno pa onda skupa s njim doskakutajte u Mostar na utakmice Europske lige. Pit cemo, jest cemo
I onda da promjeni ime kluba u FK klokan pa onda da opet promjeni ime u FK clockan i sve to gospodin Gracic.
Kakve veze ima promjena naziva kluba sa tim da je covjek gospodin?Posto ces vjerovatno pocet pricicu o mijenjanju mjesta igranja Olimpika,pa da te unaprijed pitam i kakve veze ima to sa cinjenicom da je lik gospodin? Ima par likova koji covjeka licno poznaju,i koji kazu da je covjek gospodin i ljudina i to je njihovo misljenje.Vecina onih koji covjeka poznaju imaju lijepo misljenje o njemu a i dosta njih koji ga ne poznaju vremenom ga pocinju postovati i cijeniti jer covjek svoj trud i pare ulaze u ovu ligu i na taj nacin pravi ligu konkurentnijom i jacom.Olimpik kao klub uopste nema neku mesarsku politiku i sa ovim klubom se uvijek moglo igrati.Neki su spremni praviti paralele sa nekim ovakvim klubovima u proslosti,ali je cinjenica da Olimpik nit stima rezultate,nit igra mesarski,nit su losi domacini na svom stadionu,kao i jako pozeljan gost kada idu igrati u drugi grad.Znaci jedan dobar i zdrav projekat kojeg vodi jedan normalan i dobar covjek.Da je bogdom Zelji nekog kao Gracic dosad bi Zeljo vjerovatno igrao grupnu fazu eurolige na Grbavici.

Pa bio je Predsjednik FK.Sarajeva ,pa te godine kao i sad Olimpic, nisu dobili ni licencu za Evropu. :D Samo da napomenem da je tad Bordo piva, bila prodavanija nego sarajevska :mrgreen:

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 03 jun 2013, 16:48

Mancini je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:
Gdje?
Ipak na temi o Premijer ligi BiH.
Nadam se da uskoro krene u prodaji VUK-PIVO,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 03 jun 2013, 17:05

pabizo je napisao/la: Ipak na temi o Premijer ligi BiH.
Nadam se da uskoro krene u prodaji VUK-PIVO,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,[/quote]
hahaha
Koji si ti kralj pabizo :mrgreen:
Al et moglo bi i proci Vuk pivo,kad imamo Jelen i Lav,moglo bi i Vuk :mrgreen:
@amypitar
Puno je talova bilo oko sarajeva,tesko je jedna takav tim voditi zato sto je puno gladnih usta i uljeza koji miniraju.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 03 jun 2013, 17:48

arhimed89 je napisao/la:
pabizo je napisao/la: Ipak na temi o Premijer ligi BiH.
Nadam se da uskoro krene u prodaji VUK-PIVO,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
hahaha
Koji si ti kralj pabizo :mrgreen:
Al et moglo bi i proci Vuk pivo,kad imamo Jelen i Lav,moglo bi i Vuk :mrgreen:
@amypitar
Puno je talova bilo oko sarajeva,tesko je jedna takav tim voditi zato sto je puno gladnih usta i uljeza koji miniraju.[/quote]
E upravo zbog tih talova,uljeza,i ko zna zbog čega još g.NIJAZ GRACIĆ nije ostao u FK SARAJEVU koje mi fanovi OLIMPICA poštujemo jer ipak je FK SARAJEVO VELIKI KLUB.

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 04 jun 2013, 00:01

Znaci krece "Vuk pivo", to nesto k'o ono "Bordo Pivo", koliko sam ga samo popio jos mi nije dobro :D , sto je pokrenuto dok je Nijaz bio kod nas?? :mrgreen:

Ok, to je onda znak da Njaz ipak ostaje na celu Olimpika.

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 04 jun 2013, 10:20

Taj sportski radnik je pukao finansijski prije svega. Nema snage on da stvari gura dalje. Samo pravi novi cirkus.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 04 jun 2013, 13:44

Hajde šta se sekiraš?Barem će se ostvariti želja mnogih u Sarajevu.Ja vidim na dresu dva sponzora a još bonus od Subašića.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 jun 2013, 14:38

Šta je sa Subašićem ? Ostaje li u Dresdenu, hoće li ga utkupiti, ili šta ?
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.