FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Thiago Alcantara's father,fmr WC94 champion Mazinho,gave his ok to allow negotiations with Real Madrid, and meetings have already started
What a jokesoxx je napisao/la:Thiago Alcantara's father,fmr WC94 champion Mazinho,gave his ok to allow negotiations with Real Madrid, and meetings have already started
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Zasto je vic ?MrHc je napisao/la:What a jokesoxx je napisao/la:Thiago Alcantara's father,fmr WC94 champion Mazinho,gave his ok to allow negotiations with Real Madrid, and meetings have already started
Ovu je vijest prenio RAC1. Poznato je da Mazinho nema strpljenja sa Thiagom i zeli da igra sto vise, ali da predje u Madrid nema sanse.
Nakon Neymara, jos jedan primjer gdje babo zeli da se nadje u centru paznje pa pocne izigravat dvorsku ludu.
Nakon Neymara, jos jedan primjer gdje babo zeli da se nadje u centru paznje pa pocne izigravat dvorsku ludu.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Po meni ima sanse, jer se tu ne pita nigdje Barcelona. Ako igrac izrazi zelju da ode u Real, ode on tamo.
Ma ako ode ko mu yebe mater.Ako ce biti Juda onda mi bude drago sto se nije razvijao.Naredna zelja bi mi bila da slomi obe nogesoxx je napisao/la:Po meni ima sanse, jer se tu ne pita nigdje Barcelona. Ako igrac izrazi zelju da ode u Real, ode on tamo.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Thiago je u Barceloni od 14-te godine i cisto sumnjam da bi presao u najljuceg rivala.soxx je napisao/la:Po meni ima sanse, jer se tu ne pita nigdje Barcelona. Ako igrac izrazi zelju da ode u Real, ode on tamo.
Moze otici u United, ali sanse da ode u Madrid su minimalne, gotovo da ne postoje.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Jel vama ovaj Tello ima neke perspektive za postati odličan igrač? Evo sad se i on povezuje sa Dortmundom.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
Igrac od kojeg se mnogo ocekivalo mada po meni nije tip igre koju preferira blaugrana. Na krilu zabije nos u zemlju i ode u korner s loptom a da toga nije ni svjestan.Blaszczykowski je napisao/la:Jel vama ovaj Tello ima neke perspektive za postati odličan igrač? Evo sad se i on povezuje sa Dortmundom.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Da,da, samo što je protekle sezone imao najbolji kontinuitet u igri od svih krila .. Drugu polusezonu me oduševio svojim igrama , bio je daleko ispred Sancheza , koji je eto tek zadnjih par kola počeo igrati kako zna .. Mislim da bi Tello imao mjesto u svakom klubu , ali sad kako u Barcu dolazi Neymar teško da će dobiti priliku ... A samo da ga neki trener malo izbrusi i da dobije na iskustvu , bio bi sjajan igrač .bparena je napisao/la:Igrac od kojeg se mnogo ocekivalo mada po meni nije tip igre koju preferira blaugrana. Na krilu zabije nos u zemlju i ode u korner s loptom a da toga nije ni svjestan.Blaszczykowski je napisao/la:Jel vama ovaj Tello ima neke perspektive za postati odličan igrač? Evo sad se i on povezuje sa Dortmundom.
Ima veliku brzinu i eksplozivnost , ne boji se sam krenuti ka golu (ponekad su mu navijači prigovarali zbog sebičnosti) i ima jako dobru završnicu ..

Puyol: "Moja brada? Ne, nije nikakva opklada u pitanju, samo mi se nije brijalo nakon operacije."
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
[youtube][/youtube]

Uz odlicnog trenera bi mogao postati vrhunsko krilo.Blaszczykowski je napisao/la:Jel vama ovaj Tello ima neke perspektive za postati odličan igrač? Evo sad se i on povezuje sa Dortmundom.
Ja prvi nisam vjerovao u njega jer kao prvo nije neki tehnicar a kao drugo uvijek je radio jedno te isto i to sa pognutom glavom.
A i zbog toga sto se on totalno razlikuje od svih igraca u Barceloni.
Sada je sve to popravio i kao sto kaze @vikK odusevio me kako je odigrao ovu drugu polusezonu.
Brz, nevjerovatna eksplozivnost, dobar dribler, pregled igre veoma dobar, odlicna zavrsnica, okomitiji od Reusa.
Evo neki njegovi golovi.
[youtube][/youtube]
Mislim da se svi pa i mi zamaramo nebitnim stvarima (NAPADOM), a jos nista nismo uradili po pitanju odbrane gola. Samo su nam traktori jos godinu stariji. 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ne mogu ss.ba forumaši ništa uraditi u vezi Barcine odbrane.bparena je napisao/la:Mislim da se svi pa i mi zamaramo nebitnim stvarima (NAPADOM), a jos nista nismo uradili po pitanju odbrane gola.
Razumijem ja to - ali izgleda da niko ne misli o ovome. A katastrofa rezultati nam se spremaju ako se nesto drasticno ne izmjeni. Oni dole mogu, a ovdje se i dalje prica o horozu i teletu. Nista mi nije jasno al haj'.viKK je napisao/la:Ne mogu ss.ba forumaši ništa uraditi u vezi Barcine odbrane.bparena je napisao/la:Mislim da se svi pa i mi zamaramo nebitnim stvarima (NAPADOM), a jos nista nismo uradili po pitanju odbrane gola.
de Makas odvadi malo majke ti, okomitiji od Reusa, dobar dribler itd.M4kaveli je napisao/la:Uz odlicnog trenera bi mogao postati vrhunsko krilo.Blaszczykowski je napisao/la:Jel vama ovaj Tello ima neke perspektive za postati odličan igrač? Evo sad se i on povezuje sa Dortmundom.
Ja prvi nisam vjerovao u njega jer kao prvo nije neki tehnicar a kao drugo uvijek je radio jedno te isto i to sa pognutom glavom.![]()
A i zbog toga sto se on totalno razlikuje od svih igraca u Barceloni.
Sada je sve to popravio i kao sto kaze @vikK odusevio me kako je odigrao ovu drugu polusezonu.
Brz, nevjerovatna eksplozivnost, dobar dribler, pregled igre veoma dobar, odlicna zavrsnica, okomitiji od Reusa.![]()
Evo neki njegovi golovi.
[youtube][/youtube]
lik je ogranicen, ima jedan jedini dribling a to je da loptu nabije ispred sebe i pretrci igraca
prosjecan igrac i daleko od nekog talenta, za klupe je taman
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
miki_92 je napisao/la: lik je ogranicen, ima jedan jedini dribling a to je da loptu nabije ispred sebe i pretrci igraca
Pedra ko nije shvatio do sad tesko ce i od sada. To je klasa i koplje ispred ostalih navedenih.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.