Latvija-Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

U Latviji ćemo:

1. Pobijediti
270
90%
2. Remizirati
10
3%
3. Izgubiti
19
6%

Ukupno glasova: 299

arelinho
Kontakt:

Re: Latvija-Bosna i Hercegovina

Post Postao/la arelinho » 01 jun 2013, 00:32

AllGunsBlazing je napisao/la::lol: :lol: :lol: Gdje ti zivis da mi je znati? Ti si izgleda 24/7 na travama nekim. Sta ono bi parola, slijedece godine hocemo evropu na Grbavici? I ? Sta bi? Gdje je taj velikan? Sto igra u kokosinjcu?
Pa Velikan ce igrati europu,za razliku od malog tima iz Zenice koji nece igrati.

Maxi
Kontakt:

Latvija-Bosna i Hercegovina

Post Postao/la Maxi » 01 jun 2013, 00:43

Mojih 11 za Latviju!
---------------- Begović -----------------

Mujdža -- Spahić -- Zukanović -- Lulić

------------- Medunjanin -------------

Ibričić ------------------------ Višća

--------------- Pjanić ---------------

----- Ibišević -------- Džeko ---------
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 jun 2013, 00:57

J*** Evropu ako je ne mozes dozivjeti na svom stadionu, u svom domu vec moras kod komsije.
Celik!3,2,2.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 01 jun 2013, 01:30

AllGunsBlazing je napisao/la:J*** Evropu ako je ne mozes dozivjeti na svom stadionu, u svom domu vec moras kod komsije.
Pa i nije ti baš logika, bolje je igrati Evropu i na neutralnom terenu, ako ništa radi finansija.
Tako je kako je, svi bi voljeli da imamo tako ozbiljnu općinu koja izlazi u susret sportskim kolektivima kao Zenica, ali nažalost nemamo.

Edit
Nije to stadion od komšije nego gradski.
To je isto da je kažem za Čelik da će igrati na stadionu od Rudara ( ili koga već ) na Kamberovića polju.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 01 jun 2013, 09:29

Al zukanovic tonbe armirani 8-) kako je covjek samo smiren dok drzi loptu, to je cudo 8-) on ne smije ispasti iz prvih 11, pa gdje god da ga stave da igra
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 01 jun 2013, 09:33

Ne može na lijevom beku protiv reprezentacija sa brzim krilima , tipa Španija , Portugal , Argentina itd.. Tada može na stopera .. A ovako protiv sporijih krila može komotno na lijevog beka , iako ćemo tu uskoro imati seu rušilca tenka glavonju legendu kolašinca

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 01 jun 2013, 09:49

on ce biti standardan stoper sa spahom..pandza, vranjes i sunjic nisu bolji od njega, a posto spaha nece jos dugo igrat (ove kvale i eventualno SP ako se plasiramo), tako da, pogotovo tada treba bit u prvih 11, vjerovatno sa bicakcicem..nije vala toliko ni star, 26 godina..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 01 jun 2013, 10:30

Maxi je napisao/la:Mojih 11 za Latviju!
---------------- Begović -----------------

Mujdža -- Spahić -- Zukanović -- Lulić

------------- Medunjanin -------------

Ibričić ------------------------ Višća

--------------- Pjanić ---------------

----- Ibišević -------- Džeko ---------
Ja bi stavio Salihovica mjesto Medunjanina, ako Medunjanin bude igro kao protiv U21 onda nema sta trazit u prvom postavu.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 01 jun 2013, 10:35

Ma dzaba vam, nemojte praviti formaciju bez onog panja Zahirovica, jer taj dok je u Sejo menadjeringu uvijek ce imati mjesta i skartirati ce se bolji igraci.... Vidjet cemo ko ce trpiti u Latviji i biti skartiran... Tipujem na Pandzu, jer ce Zukan igrati jednog stopera, a onda Salihovic umjesto njega na LB (bez obzira sto je klasa na zadnjem veznom) sve da bi pulen mogao igrati.... Vjerovatno bi i Medunjanin mogao izvisiti..... ima tu jos kombinacija, al' u svakoj ce Zahirovic igrati na ustrb nekog boljeg....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 01 jun 2013, 10:42

Papastathopoulos je napisao/la:Al zukanovic tonbe armirani 8-) kako je covjek samo smiren dok drzi loptu, to je cudo 8-) on ne smije ispasti iz prvih 11, pa gdje god da ga stave da igra
Upravo. Njegova smirenost u igri oduševljava. Nevjerovatno.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 01 jun 2013, 10:54

ponovo treneri na okupu
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 01 jun 2013, 11:11

Nazalost nerjeseno ce biti jer nisu oni toliko losi a imaju opasne kontre.Treba se cuvat prvih pola sata jer do tad imaju snage,ako tad neprimimo go onda uzimamo.

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 01 jun 2013, 11:16

Alipasino je napisao/la:Nazalost nerjeseno ce biti jer nisu oni toliko losi a imaju opasne kontre.Treba se cuvat prvih pola sata jer do tad imaju snage,ako tad neprimimo go onda uzimamo.
Si dobar?
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 01 jun 2013, 11:26

Visca mi se plaho dopao sinoc,Zukanovic ima neku sigurnost,ne boji se...
I br 14 u mladoj ,ide frajer ko Roben :)

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 01 jun 2013, 11:33

@ MrMuscle ti se sheba pljujuci po zahirovicu al izgleda niko te ne ferma, ne moze se na silu promijeniti necije misljenje... ti mozes pjeniti svaki dan na ovoj temi pricati o sega mega svraki i zoloticu al to ti nece uroditi plodom... znamo da je zahi najveci grijeh sto je momak iz zenice a da je kojim slucajem iz zelje bio bi po tvom misljenju klasa i za dzeku i za pjanica... ti bi volio da je svraka standardni reprezentativac i da ga zeljo proda za 15 mil eura al ne ide to tako, on nije odskocio od nase lige a da ne pricam o necemu jacem
Republika Zenica

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 01 jun 2013, 12:11

Ukoliko spahic bude igrao zuka ce 1000 % na beka jer je susic bio prezadovoljan njegovom igrom protiv grcke. Mislim da ce pandza igrat sa spahom a to bi otovril mjesto za salihovica u veznom redu...

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 01 jun 2013, 13:18

Gdje ce Pandza igrat :lol: Pandza se mora jos dobro sudzuke najest da bude u prvom postavu protiv Latvije :mrgreen:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 jun 2013, 13:20

grgr je napisao/la:Ukoliko spahic bude igrao zuka ce 1000 % na beka jer je susic bio prezadovoljan njegovom igrom protiv grcke. Mislim da ce pandza igrat sa spahom a to bi otovril mjesto za salihovica u veznom redu...
Istina, i ja mislim da bi ovako moglo biti. Vezni red bi cinili onda Lula, Pjanic, Zahirovic i Salihovic. Nakon ovog javnog kritikovanja Medunjanina, tesko da ce poceti mec.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 01 jun 2013, 14:06

dubioza je napisao/la:@ MrMuscle ti se sheba pljujuci po zahirovicu al izgleda niko te ne ferma, ne moze se na silu promijeniti necije misljenje... ti mozes pjeniti svaki dan na ovoj temi pricati o sega mega svraki i zoloticu al to ti nece uroditi plodom... znamo da je zahi najveci grijeh sto je momak iz zenice a da je kojim slucajem iz zelje bio bi po tvom misljenju klasa i za dzeku i za pjanica... ti bi volio da je svraka standardni reprezentativac i da ga zeljo proda za 15 mil eura al ne ide to tako, on nije odskocio od nase lige a da ne pricam o necemu jacem
Zahirović pored Svrake izgleda kao amater, kad Svraka primi loptu vidi se fudbalska klasa, ne treba ti ništa više. A Zolotić je izmislio tri fudbala za obojicu, uskoro će i Džeko i Pjanić poručivati kako imaju čast da igraju s takvim vanserijskim igračem. Uz to treba dodati i vrsnog golgetera Armina Hodžića koji je budući najbolji strijelac reprezentacije, Uglavnom, dok Željo reprezentaciju opskrbljuje zvijezdama, Zenica bi nekog polovnjaka da ugura pošto-poto. Vidjećemo do kad će se taj polovnjak zadržati, ali nema nikakve sumnje da je njegovom igrom reprrezentacija na velikom gubitku.

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 01 jun 2013, 14:13

DukeOfWellington je napisao/la:
dubioza je napisao/la:@ MrMuscle ti se sheba pljujuci po zahirovicu al izgleda niko te ne ferma, ne moze se na silu promijeniti necije misljenje... ti mozes pjeniti svaki dan na ovoj temi pricati o sega mega svraki i zoloticu al to ti nece uroditi plodom... znamo da je zahi najveci grijeh sto je momak iz zenice a da je kojim slucajem iz zelje bio bi po tvom misljenju klasa i za dzeku i za pjanica... ti bi volio da je svraka standardni reprezentativac i da ga zeljo proda za 15 mil eura al ne ide to tako, on nije odskocio od nase lige a da ne pricam o necemu jacem
Zahirović pored Svrake izgleda kao amater, kad Svraka primi loptu vidi se fudbalska klasa, ne treba ti ništa više. A Zolotić je izmislio tri fudbala za obojicu, uskoro će i Džeko i Pjanić poručivati kako imaju čast da igraju s takvim vanserijskim igračem. Uz to treba dodati i vrsnog golgetera Armina Hodžića koji je budući najbolji strijelac reprezentacije, Uglavnom, dok Željo reprezentaciju opskrbljuje zvijezdama, Zenica bi nekog polovnjaka da ugura pošto-poto. Vidjećemo do kad će se taj polovnjak zadržati, ali nema nikakve sumnje da je njegovom igrom reprrezentacija na velikom gubitku.
Ma ja zato Svraka igra u Laciju :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.