29.11.2009. Borac - Sarajevo 0:1 (Džakmić)
Nakon 30 godina pobjeda u BL !

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zagor je napisao/la:06.09.1979. Borac - Sarajevo 0:2 (Sušić, autogol)
Pa ovdje se mislilo na ligu, a inače podatak je sa nešeg foruma.HuLYGaN je napisao/la:Zagor je napisao/la:06.09.1979. Borac - Sarajevo 0:2 (Sušić, autogol)
Bilo je u kupu 2005. Borac - Sarajevo 1:3
Previse potcjenjujes Slobodu,jes da igraju lose na polusezoni,al bice bolje,prerano si upisao bodove u Tuzli,svaka cast,vidim uhvatila te euforija zbog pobjede u Banja Luci,al ti nedaje pravo da podcjenjujes drugeEnZo_85 je napisao/la:U drugom dijelu sezone trebali bi dobiti Slobodu u Tuzli, i ostati neporazeni u Mostaru. Titula bi 80% bila na Kosevu, s tim da vise ne bude prosipanja bodova kuci, a svi ovi konkurenti nam dolaze Široki, Zrinjski, Zeljo, Borac, Modrica. Dakle uzet 4 boda na pocetku drugog dijela, i cuvati prednost domaceg terena i to je to
Momak nikoga nije potcjenjivao već je samo rekao da bi mi trebali dobiti Slobodu i na to ima poptuno pravo!...Počnite nam zabranjivati i da se nadamo pobjedi protiv nekoga!harry_90 je napisao/la:Previse potcjenjujes Slobodu,jes da igraju lose na polusezoni,al bice bolje,prerano si upisao bodove u Tuzli,svaka cast,vidim uhvatila te euforija zbog pobjede u Banja Luci,al ti nedaje pravo da podcjenjujes drugeEnZo_85 je napisao/la:U drugom dijelu sezone trebali bi dobiti Slobodu u Tuzli, i ostati neporazeni u Mostaru. Titula bi 80% bila na Kosevu, s tim da vise ne bude prosipanja bodova kuci, a svi ovi konkurenti nam dolaze Široki, Zrinjski, Zeljo, Borac, Modrica. Dakle uzet 4 boda na pocetku drugog dijela, i cuvati prednost domaceg terena i to je to
Druze, ne da imam pravo da se nadam pobjedi protiv Slobode, nego i da vas pobjedimo s nekoliko razlike. Objektivno mi smo dosta jaci tim od vas. Slododa nikome ne moze gol dati, uvijek je to nesto na silu i iz penala. U prvom kolu na Kosevu se uz cistu srecu dosli do boda, jer smo trebali pobjediti 2,3 razlike.harry_90 je napisao/la:Ne zabranjujem nikom da prognozira utakmice,al brate ovog je bas uhvatila euforija,pa odmah govori gdje bi trebali uzet bodove naredne polusezoneal haj sta cu ja,svako se im pravo nadat,kao i ja da ce Slobodi doci bolji dani,sa drugom upravom,ne sa ovom mafijom
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, HyperOS, Napapijri, rimljanin90, SamoDaKazeem i 63 gosta.