Alipasino je napisao/la:Nazalost nerjeseno ce biti jer nisu oni toliko losi a imaju opasne kontre.Treba se cuvat prvih pola sata jer do tad imaju snage,ako tad neprimimo go onda uzimamo.
Latvija-Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Latvija-Bosna i Hercegovina
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Samo laici poput tebe mogu povjerovati u navode da će taj poluigrač igrati u Laciju. Priče njegovog menadžera su obične bajke, a da je Svraka kojim slučajem odigrao minuta koliko Zahirović dosad bi igrao najmanje za Tottenham.kinder_jaje je napisao/la: Ma ja zato Svraka igra u Laciju
Ne možeš ovo napisati i biti ozbiljan .. al nikakoDukeOfWellington je napisao/la:Samo laici poput tebe mogu povjerovati u navode da će taj poluigrač igrati u Laciju. Priče njegovog menadžera su obične bajke, a da je Svraka kojim slučajem odigrao minuta koliko Zahirović dosad bi igrao najmanje za Tottenham.kinder_jaje je napisao/la: Ma ja zato Svraka igra u Laciju
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Ma ja mjenjao bih BaleaDukeOfWellington je napisao/la:Samo laici poput tebe mogu povjerovati u navode da će taj poluigrač igrati u Laciju. Priče njegovog menadžera su obične bajke, a da je Svraka kojim slučajem odigrao minuta koliko Zahirović dosad bi igrao najmanje za Tottenham.kinder_jaje je napisao/la: Ma ja zato Svraka igra u Laciju
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Šta čujem da Monaco nudi za Svraku 79 miliona € + ako osvoje LP u idućih 5 godina , Željo dobija još 10 miliona , ali Amar neće ni da čuje za to

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Najveća nesreća Svrake je ta što igra u istoj ligi sa Čelikom i sličnim poluklubovima koji igrače prodaju za kilu riže i deset deka kafe, pa zbog toga Želji niko ne želi da plati onoliko para koliko Svraka zaista vrijedi. Lucidnost njegovih poteza iz dana u dan dokazuje o kakvom se klasnom igraču radi.viKK je napisao/la: Ne možeš ovo napisati i biti ozbiljan .. al nikako
prvo nedimko sa ibričićem , pa majstor sa kolašincem (opravdano) , pa onaj neki amani sa višćom , sad ti sa svrakomDukeOfWellington je napisao/la:Najveća nesreća Svrake je ta što igra u istoj ligi sa Čelikom i sličnim poluklubovima koji igrače prodaju za kilu riže i deset deka kafe, pa zbog toga Želji niko ne želi da plati onoliko para koliko Svraka zaista vrijedi. Lucidnost njegovih poteza iz dana u dan dokazuje o kakvom se klasnom igraču radi.viKK je napisao/la: Ne možeš ovo napisati i biti ozbiljan .. al nikako
DukeOfWellington je napisao/la:Najveća nesreća Svrake je ta što igra u istoj ligi sa Čelikom i sličnim poluklubovima koji igrače prodaju za kilu riže i deset deka kafe, pa zbog toga Želji niko ne želi da plati onoliko para koliko Svraka zaista vrijedi. Lucidnost njegovih poteza iz dana u dan dokazuje o kakvom se klasnom igraču radi.viKK je napisao/la: Ne možeš ovo napisati i biti ozbiljan .. al nikako
DukeOfWellington je napisao/la:Samo laici poput tebe mogu povjerovati u navode da će taj poluigrač igrati u Laciju. Priče njegovog menadžera su obične bajke, a da je Svraka kojim slučajem odigrao minuta koliko Zahirović dosad bi igrao najmanje za Tottenham.kinder_jaje je napisao/la: Ma ja zato Svraka igra u Laciju
DukeOfWellington je napisao/la:Zahirović pored Svrake izgleda kao amater, kad Svraka primi loptu vidi se fudbalska klasa, ne treba ti ništa više. A Zolotić je izmislio tri fudbala za obojicu, uskoro će i Džeko i Pjanić poručivati kako imaju čast da igraju s takvim vanserijskim igračem. Uz to treba dodati i vrsnog golgetera Armina Hodžića koji je budući najbolji strijelac reprezentacije, Uglavnom, dok Željo reprezentaciju opskrbljuje zvijezdama, Zenica bi nekog polovnjaka da ugura pošto-poto. Vidjećemo do kad će se taj polovnjak zadržati, ali nema nikakve sumnje da je njegovom igrom reprrezentacija na velikom gubitku.dubioza je napisao/la:@ MrMuscle ti se sheba pljujuci po zahirovicu al izgleda niko te ne ferma, ne moze se na silu promijeniti necije misljenje... ti mozes pjeniti svaki dan na ovoj temi pricati o sega mega svraki i zoloticu al to ti nece uroditi plodom... znamo da je zahi najveci grijeh sto je momak iz zenice a da je kojim slucajem iz zelje bio bi po tvom misljenju klasa i za dzeku i za pjanica... ti bi volio da je svraka standardni reprezentativac i da ga zeljo proda za 15 mil eura al ne ide to tako, on nije odskocio od nase lige a da ne pricam o necemu jacem
ko ce te poslije ovih postova shavtati ozbiljno, izbrisi se sa foruma
Republika Zenica
Kakvih ispada ima na ovom forumu. Neviđeno. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Navijači manjih klubova u BiH su uvijek imali nešto protiv vanserijskih talenata koji kao na proizvodnoj traci izlaze iz velikog Želje. Stoga me vaše mišljenje zanima kao lanjski snijeg i eventualno shvaćanje nekih samoproglašenih dubioznih likova i njima sličnih mene ozbiljnim je na dnu liste mojih prioriteta. Umjesto toga, ozbiljni neisfrustrirani ljudi, koji uglavnom navijaju za navjeći klub u BiH jer su u stanju a prepoznaju klasu, moji su dobri prijatelji i njihovo mišljenje me jedino zanima. Neki dubiozni lik koji se sam tako nazvao predlaže meni da se izbrišem s foruma. Postavlja se pitanje zbog čega taj misli da njegovo polumišljenje nekoga uopšte tangira. Ni mene, niti bilo koga ozbiljnog, a pogotovo fudbalskog velemajstora Svraku ne zanima šta ti i takvi misle o bilo čemu. Isfrustrirani navijači malih klubova nisu u mom dijapazonu interesovanja po bilo kojoj osnovi.
-
JohnnyDinamitas
- Kontakt:
Jel' mislite na ovog svraku?
[youtube][/youtube]
klasa, nema sta.
[youtube][/youtube]
klasa, nema sta.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
JohnnyDinamitas je napisao/la:Jel' mislite na ovog svraku?
[youtube][/youtube]
klasa, nema sta.
Pokajaćeš se što si ovo postavio
Vidim koliko te ne zanima, cak si citav post napisao o liku koji te ne zanimaDukeOfWellington je napisao/la:Navijači manjih klubova u BiH su uvijek imali nešto protiv vanserijskih talenata koji kao na proizvodnoj traci izlaze iz velikog Želje. Stoga me vaše mišljenje zanima kao lanjski snijeg i eventualno shvaćanje nekih samoproglašenih dubioznih likova i njima sličnih mene ozbiljnim je na dnu liste mojih prioriteta. Umjesto toga, ozbiljni neisfrustrirani ljudi, koji uglavnom navijaju za navjeći klub u BiH jer su u stanju a prepoznaju klasu, moji su dobri prijatelji i njihovo mišljenje me jedino zanima. Neki dubiozni lik koji se sam tako nazvao predlaže meni da se izbrišem s foruma. Postavlja se pitanje zbog čega taj misli da njegovo polumišljenje nekoga uopšte tangira. Ni mene, niti bilo koga ozbiljnog, a pogotovo fudbalskog velemajstora Svraku ne zanima šta ti i takvi misle o bilo čemu. Isfrustrirani navijači malih klubova nisu u mom dijapazonu interesovanja po bilo kojoj osnovi.
Republika Zenica
Paša moj lijepi ovo ti nije Svraka nego Stojan "Rivaldo" VranješJohnnyDinamitas je napisao/la:Jel' mislite na ovog svraku?
[youtube][/youtube]
klasa, nema sta.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
btw on da je tolika klasa on bi otisao iz zelje, nebi ga interesovalo koliko ce neko na njemu zaraditi, kao npr spahic, zahirovic, zukanovic, dzeko, visca itd
Republika Zenica
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Vidio momak broj tri pa odlučio da se malo pravi pametan
To je tipičan profil osobe koja mrzi Želju i nije u stanju da prizna Svraki klasu koju bez ikakve sumnje posjeduje.
@dubioza
On je POD UGOVOROM, to je normalno u normalnim i velikm klubovima, ne može se samo tako otić kao iz Čelika i nekih sličnih malih klubova. I neće otići dok ne stigne odgovarajuća ponuda, ništa deset deka kafe.
@dubioza
On je POD UGOVOROM, to je normalno u normalnim i velikm klubovima, ne može se samo tako otić kao iz Čelika i nekih sličnih malih klubova. I neće otići dok ne stigne odgovarajuća ponuda, ništa deset deka kafe.
Meni i nije smjesno ovo sto je Stojan Vranjes uradio, kad jedan Tores moze da promasi prazan gol sa tri metra ili Ramos koji obara satelite pri izvođenju penala ne znam zasto bi se sad ismijavao jedan mnogo nepoznatiji igrac.
Imao je dobru namjeru da ispuca loptu ali eto nespretno.
Imao je dobru namjeru da ispuca loptu ali eto nespretno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
zato ce mu vrhunac karijere biti Inter al iz ZaprešićaDukeOfWellington je napisao/la:Vidio momak broj tri pa odlučio da se malo pravi pametanTo je tipičan profil osobe koja mrzi Želju i nije u stanju da prizna Svraki klasu koju bez ikakve sumnje posjeduje.
@dubioza
Republika Zenica
Njega su Amar i Zeljo vratili iz mrtvih i sada bi po tebi jel trebao biti pakas i posr,ati se na to?Lijepo su te roditelji odgojili nema sta.dubioza je napisao/la:btw on da je tolika klasa on bi otisao iz zelje, nebi ga interesovalo koliko ce neko na njemu zaraditi, kao npr spahic, zahirovic, zukanovic, dzeko, visca itd
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Kako mene nervira sto se tako bezobrazno doslovno se.re za neke nase igrace, te flop, te levat, te ovo-ono, znaci za Svraku, Sesara, Zahirovica, Avdiju ...itd. Oni barem igraju fudbal koliko toliko, a vi se pravite pametni a nikad kopace niste obuli, loptu sutnuli.
Forum strucnjaci iz skolskih klupa i PS3 igraci malo se smirite, nije ovo virtuelno pa da sve ide po loju, sta vi u zivotu radite pa ste tako strucni za fudbal.
Forum strucnjaci iz skolskih klupa i PS3 igraci malo se smirite, nije ovo virtuelno pa da sve ide po loju, sta vi u zivotu radite pa ste tako strucni za fudbal.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 01 jun 2013, 15:03, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.