BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- EdenHazard
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
Odmah u kostRekordmeister je napisao/la:O cemu ovajedobvb je napisao/la:Ja navijam za bvb , kuba godinama..a kad sam poceo navijati ti ni u pelenama nisi biosamo sam iznio trenutnu realnost .. a ti sto to nemozes skontati .. tvoja stvar.1 post a on je vec iznosio neku realnost
iznio realnost svoju realnost
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mandzukic na 9% 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Rekordmeister
- Kontakt:
Opada Mandzo na TM kao broj zaposelni u BH..Obicna medijska patka i pokusavanja mazanja ociju navijacima da bar mogu kasnije reci da su pokusali zamjeniti njega za Lewata moras biti lud pa pomisliti da bi Bayo da svog prvog strijelca nakon samo jedne provedene sezone u klubu....Drugo nece Mandzo sa konja na magarca,kako su sposobni u upravi BVB oni se se na ljeto rasprodati a dovesti neke polovnjace da im igraju za pola bureka dnevno,garantujem da na kraju nove sezone nece biti u prva 3 kluba,dobro zapamtite ovaj post,posto cu ga pocetkom 5 mjeseca naredne godine citiratiOmerbavarac je napisao/la:Mandzukic na 9%
Nikad on nije bio realna varijanta, ni na TM se niko nije bas iscimao oko toga.Malo realnija varijanta je bio Pizaro(i vise se pricalo o njemu) pa nista nece biti ni od njega.Mandzukic samo profitira od Bajernovog sistema, nikada on nece biti svrstan u TOP 10 napadaca.A i mogu se naci napadaci na evropskom trzistu koji imaju veci potencijal od njega, samo je pitanje da li ce ga iskoristiti.
Ti si veoma ogranicen, klinac.Ne bih nikako zeleo da se nadjem u tvojoj kozi, jer bih odmah skocio sa najblizeg mosta ili bih se obesio javno.
Ti si veoma ogranicen, klinac.Ne bih nikako zeleo da se nadjem u tvojoj kozi, jer bih odmah skocio sa najblizeg mosta ili bih se obesio javno.
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Evo sad se spominje Tello iz Barce. Osobno ga ne bih volio gledati u Dortmundu, lik je precjenjen jer je izašao iz famozne La Masie.
Dobar je Mandžo, nije bezveze starter u Bayernu. A za naš presing i način igre bi bio odličan.DrDule je napisao/la:Nikad on nije bio realna varijanta, ni na TM se niko nije bas iscimao oko toga.Malo realnija varijanta je bio Pizaro(i vise se pricalo o njemu) pa nista nece biti ni od njega.Mandzukic samo profitira od Bajernovog sistema, nikada on nece biti svrstan u TOP 10 napadaca.A i mogu se naci napadaci na evropskom trzistu koji imaju veci potencijal od njega, samo je pitanje da li ce ga iskoristiti.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
Često čitam tvoje komentare,glumiš nekog poznavaoca fudbala.Razmisli,zašto uvijek komentarišeš sa navijačkog aspekta,i najžalosnije je što uvijek misliš da su u pravu.DrDule je napisao/la:Nikad on nije bio realna varijanta, ni na TM se niko nije bas iscimao oko toga.Malo realnija varijanta je bio Pizaro(i vise se pricalo o njemu) pa nista nece biti ni od njega.Mandzukic samo profitira od Bajernovog sistema, nikada on nece biti svrstan u TOP 10 napadaca.A i mogu se naci napadaci na evropskom trzistu koji imaju veci potencijal od njega, samo je pitanje da li ce ga iskoristiti.
Daleko je on od loseg resenja, ako ne moze da dodje sta da se radi.Nisam rekao da je krampa ili nesto slicno.Ne bih imao nista da protiv da dodje.Blaszczykowski je napisao/la:Evo sad se spominje Tello iz Barce. Osobno ga ne bih volio gledati u Dortmundu, lik je precjenjen jer je izašao iz famozne La Masie.
DrDule je napisao/la: Dobar je Mandžo, nije bezveze starter u Bayernu. A za naš presing i način igre bi bio odličan.
@SemafFCBM
Sta sam ja rekao pogresno u mom postu?Ja gledam da budem objektivan koliko mogu.Uporedi Mandzukica pre godinu dana i otprilike napadace koji se povezuju sa Dortmundom i videces da su razlike male.Cinjenica je da ga neki previse dizu u nebesa.Mandzukic je svoju sansu iskoristio na najbolji moguci nacin i njemu svaka cast za to.Ili tebi smeta nacin na kojim se obracam trolinama?Ako ti smeta moje misljenje daj mi valjane argumente i pokazi mi da nisam u pravu.I koga ti mislis da potcenjujem, a koga da precenjujem?Posto svaki ''navijac ili simpatizer'' je sklon tome.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ko zna. Ako ih vidiš u Banovićima, javi da li su istiniti natpisi glede njih i Dortmunda.Rekordmeister je napisao/la:Imal sta novo u vezi Kajkuta i Vladavica ???
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Precijenjen igrač, ima samo brzinu i dribling u jednu stranu. Jedino ako to popravi još je mlad. Puno bolje rješenje vam je Cuenca koji je na pozajmici u Ajaxu, ali njega vam ne damo.Blaszczykowski je napisao/la:Evo sad se spominje Tello iz Barce. Osobno ga ne bih volio gledati u Dortmundu, lik je precjenjen jer je izašao iz famozne La Masie.
Smoke Weed Everyday!
Kakav crni Tello...daleko mu kuca bila
Evo i Rummenige potvrdio da uopste nije bilo interesa za Mandzukica i Shaqirija od strane BvB-a.
Isto tako Gomezov menadzer potvrdio da nije bilo ponuda iz Dortmunda i da Mario ostaje u Bayernu.
S druge strane jasno je da Mandzukic ili Gomez napustaju Bayern ako Lewandowski zavrsi u Minhenu...
P.S. Jedan dosadni Bavarac manje na ovoj temi...bravo za Banovice
Evo i Rummenige potvrdio da uopste nije bilo interesa za Mandzukica i Shaqirija od strane BvB-a.
Isto tako Gomezov menadzer potvrdio da nije bilo ponuda iz Dortmunda i da Mario ostaje u Bayernu.
S druge strane jasno je da Mandzukic ili Gomez napustaju Bayern ako Lewandowski zavrsi u Minhenu...
P.S. Jedan dosadni Bavarac manje na ovoj temi...bravo za Banovice
Ne govorim za taj post,nego općenito.DrDule je napisao/la:Blaszczykowski je napisao/la:Evo sad se spominje Tello iz Barce. Osobno ga ne bih volio gledati u Dortmundu, lik je precjenjen jer je izašao iz famozne La Masie.
DrDule je napisao/la: Sta sam ja rekao pogresno u mom postu?Ja gledam da budem objektivan koliko mogu.Uporedi Mandzukica pre godinu dana i otprilike napadace koji se povezuju sa Dortmundom i videces da su razlike male.Cinjenica je da ga neki previse dizu u nebesa.Mandzukic je svoju sansu iskoristio na najbolji moguci nacin i njemu svaka cast za to.Ili tebi smeta nacin na kojim se obracam trolinama?Ako ti smeta moje misljenje daj mi valjane argumente i pokazi mi da nisam u pravu.I koga ti mislis da potcenjujem, a koga da precenjujem?Posto svaki ''navijac ili simpatizer'' je sklon tome.
Ma ljudi sta vam je, kakav mindjo... Pa nece on sici sa plate od nekih 7,8 miliona na 3,4 ccc
A za te pare ima dosta boljih napadaca od njega, nebi dzabe pepsicocacola fato levata da ga zamijeni
Sad je pitanje samo koliko je BvB spreman da izvali za platu prvom napadacu?
Steta ako Dzekin transfer propadne samo radi plate
Ove ostale 20,21-godisnjake (Benteke, ...) koji se spominju su planirani kao drugi napadac pored sibsija kao treceg
A za te pare ima dosta boljih napadaca od njega, nebi dzabe pepsicocacola fato levata da ga zamijeni
Sad je pitanje samo koliko je BvB spreman da izvali za platu prvom napadacu?
Steta ako Dzekin transfer propadne samo radi plate
Ove ostale 20,21-godisnjake (Benteke, ...) koji se spominju su planirani kao drugi napadac pored sibsija kao treceg
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Nema on ni blizu tih 7-8m u Buyernu.Lokos19 je napisao/la:Ma ljudi sta vam je, kakav mindjo... Pa nece on sici sa plate od nekih 7,8 miliona na 3,4 ccc
Benteke je trenutno bolji od Džeke šta got tko mislio. Gledao sam ga malo zadnjih mjesec dana i lik je zvijer. A pošto bi i za njega trebalo dati nekih 15-20m, sigurno ne bi bio doveden da bude zamjena.Lokos19 je napisao/la:Ove ostale 20,21-godisnjake (Benteke, ...) koji se spominju su planirani kao drugi napadac pored sibsija kao treceg
Edit: Kod Eriksena je na TM-u opet zelena strelica.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
Za vecinu stvari koju izjavim imam dobre argumente, priznajem par puta sam davao nepromisljene izjave.Preterao sam ja u par situacija, daleko od toga da mislim da sam nepogresiv.Retko ko mene citira na ovom forumu, sada ili se ljudi koji citaju sa mnom slazu ili ne znaju kako da sklope recenicu i da mi upute dobar argument.Ja nigde u svojim postovima nisam fudbalere Dortmunda dizao u nebesa.Uvek tezim da budem sto realniji.To sto recimo ne volim Robena i Boatenga to je vise zbog toga kakve su one licnosti i kao pojave meni su iritantni.Real Madrid mi je najomrazeniji klub, pa opet od svih tih igraca jedino ne volim Pepea.SemaFCBM je napisao/la:
Ne govorim za taj post,nego općenito.
Neka se zavrsi vec jednom ta sapunica oko Eriksena, previse losih vesti je bilo ove nedelje.
Benteke i jeste zver, samo je problem sto ce on pre cekati jos 2-3 sezone kako bi upao u jaci klub, nego da se preseli u Dortmund.Ne znam doduse kakva mu je plata u Vili.
@Kuba
Zasto mislis da nema? Pa to je neka srednja lestvica kod njih
Benteke jest zvijer, al je jos dosta neiskusan, fale njemu jos godina dvije da bi priso napr. levatu, mindji ili dzeki
Ako budu trazili 25 za njega, onda isvakako nema nista od te price
Ginczek za milion i po u Nürnberg, Koch za 750.000 u Mainz
Zasto mislis da nema? Pa to je neka srednja lestvica kod njih
Benteke jest zvijer, al je jos dosta neiskusan, fale njemu jos godina dvije da bi priso napr. levatu, mindji ili dzeki
Ako budu trazili 25 za njega, onda isvakako nema nista od te price
Ginczek za milion i po u Nürnberg, Koch za 750.000 u Mainz
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
- anelbavarac
- Kontakt:
@ Lokos
Za tvoju informaciju Mandzina plata iznosi 3.5 mil
Malo se informisi
Najvecu platu ima Ribery 10 mil,koja bi potpisivanjem novog ugovora iznosila 10,5 mil. 
Malo se informisi
To nije istina, Mandžo ima oko 5 mil. sigurno, ybt jedan Timoščuk ima 6anelbavarac je napisao/la:@ Lokos
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ipak je Bavarac u pravu. Mandžina plata je 3.5 miliona Eura. Mada, moram priznati da je igrama zaslužio mnogo više. Što se tiče Tymoschuka, ne vjerujem da on zarađuje 6 miliona. Mislim da je on na 1.7, al' nisam baš 100% siguran.Prle je napisao/la:To nije istina, Mandžo ima oko 5 mil.
Edit:
Nakon oporezivanja, naravno.Anatoliy Tymoshchuk Monthly Income: €53,850 (Euros)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- anelbavarac
- Kontakt:
Znaci 3,5 mil bez bonusa a posto je Bayern ove sezone osvojio apsolutno sve (jos kup veceras) ta suma ce sigurno narasti,pa samo od premija za osvojenu Lp svi igraci su inkasirali po 400.000 evrica
A za Tymu nisam siguran ali mislim da je on negdje na 3 miliona max.
A za Tymu nisam siguran ali mislim da je on negdje na 3 miliona max.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.