Latvija-Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

U Latviji ćemo:

1. Pobijediti
270
90%
2. Remizirati
10
3%
3. Izgubiti
19
6%

Ukupno glasova: 299

Papastathopoulos
Kontakt:

Re: Latvija-Bosna i Hercegovina

Post Postao/la Papastathopoulos » 01 jun 2013, 15:01

jeste dosadni, **** vas oltar i svraka
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 01 jun 2013, 15:06

TMovac je napisao/la:
dubioza je napisao/la:btw on da je tolika klasa on bi otisao iz zelje, nebi ga interesovalo koliko ce neko na njemu zaraditi, kao npr spahic, zahirovic, zukanovic, dzeko, visca itd
Njega su Amar i Zeljo vratili iz mrtvih i sada bi po tebi jel trebao biti pakas i posr,ati se na to?Lijepo su te roditelji odgojili nema sta.
zasto bi npr svraka ako je on svjetska klasa kako ovaj DukeOfWellington kaze gledao interes zelje i amara i upropastio svoju karijeru.... zar nije bolje igrati u njemackoj, turskoj, engleskoj i zaraditi koji milion nego igrati u zelji sa polu amaterima i zaraditi par hiljada maraka... al opet da bi igrao u ovim zemljama koje sam nabrojao trebas odskakati od svih u ovoj amaterskoj ligi
Republika Zenica

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 01 jun 2013, 15:08

I Modrić je igrao u HNL-u kojeg je prekuc'o za tri klase barem dvije godine duže nego što je trebao. Al ne možeš ti skontat' da neko voli klub u kojem je stekao afirmaciju, to navijači malih klubova ne mogu da razumiju.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 01 jun 2013, 15:14

DukeOfWellington je napisao/la:I Modrić je igrao u HNL-u kojeg je prekuc'o za tri klase barem dvije godine duže nego što je trebao. Al ne možeš ti skontat' da neko voli klub u kojem je stekao afirmaciju, to navijači malih klubova ne mogu da razumiju.
Tri stranice postujes o kvalitetu jednog igraca, koji je limitiran od glave do pete, juce fula gol sa metar i po, sto je teze promasiti nego pogoditi. Fazon je u tome sto se iz helikoptera vidi da je Svraka tesko limitiran igrac, a tvoje poredenje sa drugim takode limitiranim igracima ne cini Svraku boljim, on ostaje i dalje limitiran do bola. I nemoj opet o klubovima i ostalim poredenjima jer Svraka i dalje ostaje limitiran igrac koji realno nije za A tim nikako, kao ni Zahirovic i jos par njih, samo na poziciji Zahe nema nista bolje.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 01 jun 2013, 15:18

DonCorleone je napisao/la: Tri tranice postujes o kvalitetu jednog igraca, koji je limitiran od glave do pete, juce fula gol sa metar i po, sto je teze promasiti nego pogoditi. Fazon je u tome sto se iz helikoptera vidi da je Svraka tesko limitiran igrac, a tvoje poredenje sa drugim takode limitiranim igracima ne cini Svraku boljim, on ostaje i dalje limitiran do bola. I nemoj opet o klubovima i ostalim poredenjima jer Svraka i dalje ostaje limitiran igrac koji realno nije za A tim nikako, kao ni Zahirovic i jos par njih, samo na poziciji Zahe nema nista bolje.
Te tri stranice koje spominješ prelistaj malo bolje pa vidi kako je Ronaldo promašio iz boje situacije od one juče u kojoj se našao Svraka i to u zvaničnoj utakmici. Samo fudbalski laici mogu da jedan promašaj navode kao neki argument za bilo šta. Vjerujem da misliš da je i Ronaldo prosječan igrač. To što ti i tebi slični k'o papagaji ponavljate da je Svraka limitiran igrač neće od njega napraviti limitiranog igrača, svako ozbiljan i neisfrustriran Željinim uspjesima vidi o kakvom se fudbalskom znalcu radi.

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 01 jun 2013, 15:19

DukeOfWellington je napisao/la:I Modrić je igrao u HNL-u kojeg je prekuc'o za tri klase barem dvije godine duže nego što je trebao. Al ne možeš ti skontat' da neko voli klub u kojem je stekao afirmaciju, to navijači malih klubova ne mogu da razumiju.
Vecini igraca u nasoj ligi je san igrati u Dinamu, igrati ligu prvaka svake godine i imati njihovu platu, dok za zelju se ne bi usudio reci
Republika Zenica

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 01 jun 2013, 15:19

Svraka i njegov kolega Jamak mogu potpisati samo za navijacku grupaciju iz Prijedora,Alkohol Boyse !

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 01 jun 2013, 15:22

dubioza je napisao/la:
Vecini igraca u nasoj ligi je san igrati u Dinamu, igrati ligu prvaka svake godine i imati njihovu platu, dok za zelju se ne bi usudio reci
Možda. Al im je još veći san igrati u najboljoj ligi na svijetu u prijestolnici Imperije, ali svejedno ostanu u svom klubu da bi ispoštovali taj klub. Modrić je dvije godine ranije mogao u Tottenham po kvaliteti, prije njega su otišli i Eduardo i Ćorluka iz Dinama koji mu ne mogu vode polit', a on je ipak pokazao karakter.

Evo još jednog podnemilskog cirkusanta :lol:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 01 jun 2013, 15:22

Šta uradiše od topica majko moja mila. :mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 01 jun 2013, 15:26

DukeOfWellington je napisao/la: Te tri stranice koje spominješ prelistaj malo bolje pa vidi kako je Ronaldo promašio iz boje situacije od one juče u kojoj se našao Svraka i to u zvaničnoj utakmici. Samo fudbalski laici mogu da jedan promašaj navode kao neki argument za bilo šta. Vjerujem da misliš da je i Ronaldo prosječan igrač. To što ti i tebi slični k'o papagaji ponavljate da je Svraka limitiran igrač neće od njega napraviti limitiranog igrača, svako ozbiljan i neisfrustriran Željinim uspjesima vidi o kakvom se fudbalskom znalcu radi.
Pa dobro Svraka i Ronaldo su tu negdje u pet deka :lol: . Ja uopste ne poredim niti zelim umanjiti Zeljine uspjehe, koji god da su to bili, kada kazem da je Svraka limitiran igrac. Ne znam, ti si se pravo opteretio sa Svrakom po meni. Vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 01 jun 2013, 15:27

Fakat ste pretjerali sa Svrakom otvorite sebi temu i raspravljajte do mile volje :roll: :roll:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 01 jun 2013, 15:28

Opteretio sam se svakim igračem Želje da ne bi kasnije neki čobani pisali "vi ste ga zvali kloc". U Želji nema kloceva nit ih je ikad bilo.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 01 jun 2013, 15:29

dubioza je napisao/la:
TMovac je napisao/la:
dubioza je napisao/la:btw on da je tolika klasa on bi otisao iz zelje, nebi ga interesovalo koliko ce neko na njemu zaraditi, kao npr spahic, zahirovic, zukanovic, dzeko, visca itd
Njega su Amar i Zeljo vratili iz mrtvih i sada bi po tebi jel trebao biti pakas i posr,ati se na to?Lijepo su te roditelji odgojili nema sta.
zasto bi npr svraka ako je on svjetska klasa kako ovaj DukeOfWellington kaze gledao interes zelje i amara i upropastio svoju karijeru.... zar nije bolje igrati u njemackoj, turskoj, engleskoj i zaraditi koji milion nego igrati u zelji sa polu amaterima i zaraditi par hiljada maraka... al opet da bi igrao u ovim zemljama koje sam nabrojao trebas odskakati od svih u ovoj amaterskoj ligi
Ocito nisi procitao moj post.Ili se mozda pravis lud.Da ga Zeljo i Amar nisu vratili iz Travnika,lik bi totalno propao i vrhunac bi mu bila Gradina.Ovako ce se lijepo prodati u jacu ligu,obezbjediti svoju egzistenciju i to ce biti to.Eno Durak je bio poletio za parama.Otisao u Njemacku,odigrao 2 sezone i eno ga sad tavori u Olimpic-u.A da se strpio malo i ostao koju godinu jos u Zelji,sad bi igrao u Bundesligi.Slicno je i sa malim Dzipom koji je poletio odma za parama,presao iz Zelje u Sarajevu,i za nepunih pola godine totalno propao.Sad grije klupu u Viskockoj Bosni cini mi se.A bio je strasan talenat.Zato ce mali Zola,Sadikovic,Bajic.Napraviti stranse karijere.Samo ako ih povrede zaobidzu i ako nastave ovako raditi kao sto su radili.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 01 jun 2013, 15:29

DukeOfWellington je napisao/la:
dubioza je napisao/la:
Možda. Al im je još veći san igrati u najboljoj ligi na svijetu u prijestolnici Imperije, ali svejedno ostanu u svom klubu da bi ispoštovali taj klub. Modrić je dvije godine ranije mogao u Tottenham po kvaliteti, prije njega su otišli i Eduardo i Ćorluka iz Dinama koji mu ne mogu vode polit', a on je ipak pokazao karakter.

Evo još jednog podnemilskog cirkusanta :lol:
Upravu si, steta sto man.utd, real, barselona, bajern i ostali velikani imaju los skauting, inace gdje bi svraki bio kraj.
Ovim zavrsavam bilo kakavu komunikaciju s tobom jer vidim da si ogranicen kao balkon
Republika Zenica

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 01 jun 2013, 15:30

Niste svijesni kako se sutra moze desit da Svraka, Avdija, Sesar bilo ko drugi ode u jaci klub i prosto eksplodira pa da onda jedete gov.na sto se se pravili pametni i prozivali ih.

Jesnostavno shvatite da su to igraci reprezentacije, da bi svaki od njih sve ucinio za uspjeh iste.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 01 jun 2013, 15:32

Po tom pitanju ću da tugujem, dubiozni mag više neće da mi ukazuje tu čast da se raspravlja sa mnom.

Svraka je klasa i svaka tvrdnja koja nije na tom tragu je polumišljenje isfrustriranih navijača malih klubova.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 jun 2013, 15:36

DukeOfWellington je napisao/la: polumišljenje isfrustriranih navijača malih klubova.
Jest, zato mi na ne mozemo zaspati prije nego poseremo na Zahu. Hej moj jadnik, sve ovo imas kod sebe, bolje ti je da se lijecis.
Celik!3,2,2.

Rios

Post Postao/la Rios » 01 jun 2013, 15:59

Po meni Sesar,Vrsajevic,Sunjic i Svraka nemaju mjesta u repki..Vjerujem da su tu da bi popunili broj igraca i cim dodje neko bolji noga im je..Zahiroviceva prednost jedina je sto moze momak trcati dosta,vise i od Svraka i Sesara koji igraju slicnu poziciju,iako ova dvojica imaju bolju tehniku i opasniji su po protivnicki gol ( posebno Svraka )..Zaha cesto izgleda izgubljeno kad nema kome dati loptu,ne zna sta bi s njom..Al dok ne dodje neko bolji na tu poziciju ( onaj Hadzic recimo ili ovaj mali Hajrovic dok ne stasa,i on moze odigrati tu poziciju cini mi se ) neka Zahe.. Uklopio se,ima vec finog iskustva.. I bezveze su ove rasprave koje su uglavnom klupski obojene oko Svrake i Zahe..Pa onda ima i likova koji pricaju o Svraki a ne znaju ni kako momak izgleda pa stavljaju Vranjesa Stojana :lol: :lol:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 01 jun 2013, 16:15

Ti si neprecizno pomislio da smo mi Španija. Tamo nemaju mjesta, ali ovdje itekako imaju. Ako mi jednog dana budemo na nivou Španije, što nije realno očekivati, onda postoji mogućnost da igrači tog kalibra postanu prekobrojni.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 01 jun 2013, 16:15

E jbg ode tema u qrac..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.