FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 01 jun 2013, 08:57

e eto vidjećemo kakvu motivaciju igračina ima u evropi, nek' tamo pokaže šta zna :roll:

ako nastavi k'o u zadnjoj polusezoni ne da neće u brazil nego će ga tomić izbaciti iz našeg sastava...

mulumbu1921
Kontakt:

Post Postao/la mulumbu1921 » 01 jun 2013, 09:33

old school je napisao/la:veceras sam gledao utakmicu reprezentacija na Grbavici,i zamislio se malo sta smo mi uradili kao navijaci za naseg Želju!?Kad skontam ama bas nista,necu se doticati baklji i tih stvari toga ce uvijek biti sad zavisi da li manje ili vise,ali zasto mi kao najbrojnija grupa u drzavi,a i najbolja ne vrsimo pritisak sa parolama i ne znam cime vise ne za stadion,zar je toliko bilo tesko napraviti parolu i otici veceras na jug i postaviti za stadion,pa postaviti jos 10 puta,ali jok daj da mi napisemo sta drugo u 10 redova
bilo je nesto protiv borca,u fazonu "sljedece godine na grbavici historija ce da se pise,na kosevu evropske utakmice ne zelimo igrati vise"tako nesto,al od tada nista ..
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

justFlowFKZ
Kontakt:

Post Postao/la justFlowFKZ » 01 jun 2013, 12:36

Kakva je posjeta sinoc bila?
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...

~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com

CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft

petisesti98
Kontakt:

Post Postao/la petisesti98 » 01 jun 2013, 13:04

justFlowFKZ je napisao/la:Kakva je posjeta sinoc bila?
Losa, oko dvije milje ;)
SWRA

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 01 jun 2013, 13:06

petisesti98 je napisao/la:
justFlowFKZ je napisao/la:Kakva je posjeta sinoc bila?
Losa, oko dvije milje ;)
sta li si ti gledao,bilo je oko 4 milje
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 01 jun 2013, 13:23

amerosm je napisao/la:Kako sam se jucer ismijao kada jedan stariji navijac jucer na utakmice rece:

Ovom utakmicom smo i naredne sezone obezbijedili titulu.

:lol: :lol:

Inace Svraka odigrao dosta lose i neki dan mi je isti rekao da ga SEF ne zeli prodati ovo ljeto jer se nada da ce biti na spisku putnika za Brazil i da ce time se njegova cijena udvostruciti. Isto tako je rekao da nema vise motivacije da igra u nasoj ligi - eh sada ako on mene laze lazem i ja Vas.
Ma on meni vec dugo vremena ne lici na igraca.Jedini razlog zasto je on u repci je taj sto je konkurencija toliko losa u repci na njegovoj poziciji,inace nebi repke ni vidjeo,pogotov sa onim sto je pokazao u drugom dijelu sezone. Lik citavu sezonu mrtav hladan ebe mu se a zaduzio kapitensku traku i dijete kluba.Ako ti treba veca motivacija od igranja za klub koji te napravio,od kapitenske trake i od plate koju imas mjesecno (a sigurno ima platu koju prosjecan bosanac ne moze zaradit ni za pola godine),onda ebes takvog igraca.Da je nastavio igrati kvalitetno tokom citave ove sezone vec na kraju sezone se nebi moralo cekati da se vidi hoce li BIH u Brazil pa da se proda nego bi sipale ponude sa svih strana.
Njega ce Tomic definitivno izbaciti iz prve postave sledece sezone ako nastavi ovim tempom.Neka Zeljo dovede jos jednog veznog igraca i lagano pticicu poslati na klubu ako ne zna sta znaci biti kapiten.Ja bi razumio da Svraka i tak neki igraci igraju za hranu i pice mjesecno,al plate koje uzimaju fudbaleri Zelje su jako dobre.Za onu platu koju mu Zeljo da na ovoj crkavici treba da gine a da ne spominjem kapitensku traku.Meni je licno ohladio i nadam se da ce u skorije vrijeme grijati klupu Tomicu nek se malo opameti.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Guvo
Kontakt:

Post Postao/la Guvo » 01 jun 2013, 13:39

Kakvi ste vi ljudi to je za ne povjerovati.
Pljujete nasu djecu na svakom koraku od Jamaka, Svraka a dizete otpatke iz zenice. Vidi se da nam je grad otisao u sto lijepi, a derbi i nije derbi vise zbog ovog ...
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 01 jun 2013, 14:06

e garant je do toga.

"djeca" sama sebe pljuju odnosom na terenu i van njega, pojedinci misle da su nadrasli ovu ligu i tako se ponašaju, a nije baš tako.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 01 jun 2013, 14:15

Ma mislim da bi SEF-u najbolje bilo da ovo ljeto proda Svraku. Razumjem ja i njegovo razmisljanje, jer zeli sto vise novca izvuci za Zelju, ali ne daj Boze ukoliko dodje do neke povrede ode sve u neku stvar. Ovaj poziv u reprezentaciju i ove dvije posljednje sezone treba iskoristiti i istog kvalitetno prodati.

Volio bih kada bi nama dosao onaj Cimirot iz Leotara...Momak ima tek 20 godina, clan je malde reprezentacije, a u uz to igra na poziciji kao Svraka, a isti bi se kasnije kvalitetno mogao prodati. Zolotic, Cimirot, Tomic i eventualno Bekric bi bili sasvim dovoljni za nase lige, no SEF zna najbolje sta nam je potrebno za narednu sezonu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 01 jun 2013, 14:16

Guvo je napisao/la:Kakvi ste vi ljudi to je za ne povjerovati.
Pljujete nasu djecu na svakom koraku od Jamaka, Svraka a dizete otpatke iz zenice. Vidi se da nam je grad otisao u sto lijepi, a derbi i nije derbi vise zbog ovog ...
nasa djeca vise po slot aparatima kladionicama i cugaju po ježu bosni bazenima (pod cuganjem mislim alkoholicari teski neki od njih) naravno cast izuzetcima
gdje si vidio da se bez sportskog rezima ista postize?
ne zanima me sto se on zasitio nase lige i sto ju je "prerastao" bez obzira na to on mora ostati profesionalac i naravno davati svoj maksimum sto oni (fudbaleri) smatraju apsurdnim ocigledno jer se to vidi na terenu....
nije ni narod glup toliko :)

BlueTigers1987
Kontakt:

Post Postao/la BlueTigers1987 » 01 jun 2013, 14:55

Vozdra masvi

Znam da je ova tema namjenja samo klubu i njegovim desavanjima , a ne tribini i Manijacima ( sto je okej u svakom slucaju ) ali moram ovo da napisem. Zaista nisam mogao da vjerujem kada sam prije par dana citao neke postove u kojima se Manijaci pominju u veoma losem kontekstu pa dokle je to doslo da su cak neki pisali da smo placenici SDA. Ostao sam zatecen kakvi sve ljudi prate Zelju i dan danas ne mogu da vjerujem. Pa ljudi dragi kako vas nije stid tako nesto i pomislit , a ne napisat na forumu ? Gdje god Zeljo igra ima nasu podrsku od kluba nista ne dobivamo za uzvrat jer to i ne trazimo , tezimo ka tom famoznom "ultra pokretu" koji zagovara da klub placa koreografije , gostovanja i slicno. Kakavi crni placenici , svi smo spremni umrijet za klub i godinama dajemo bezuvjetnu podrsku i ljubav ;)

MI SMO ZELJINI , ZELJO JE NAS!

Adio

petisesti98
Kontakt:

Post Postao/la petisesti98 » 01 jun 2013, 14:58

amerosm je napisao/la:Ma mislim da bi SEF-u najbolje bilo da ovo ljeto proda Svraku. Razumjem ja i njegovo razmisljanje, jer zeli sto vise novca izvuci za Zelju, ali ne daj Boze ukoliko dodje do neke povrede ode sve u neku stvar. Ovaj poziv u reprezentaciju i ove dvije posljednje sezone treba iskoristiti i istog kvalitetno prodati.

Volio bih kada bi nama dosao onaj Cimirot iz Leotara...Momak ima tek 20 godina, clan je malde reprezentacije, a u uz to igra na poziciji kao Svraka, a isti bi se kasnije kvalitetno mogao prodati. Zolotic, Cimirot, Tomic i eventualno Bekric bi bili sasvim dovoljni za nase lige, no SEF zna najbolje sta nam je potrebno za narednu sezonu.
Momak je dobar ali komsije pregovarju ozbiljno sa njim, tako da ce vec od naredne sezone on na kosevo, najvjerovatnije ;)

Mene onaj mali iz Zrinjskog Arezina iznenadio, momak jako pametno i sigurno igra, ja bi njega volio vidjeti u nasem dresu :D
SWRA

Guvo
Kontakt:

Post Postao/la Guvo » 01 jun 2013, 15:00

jug-onostalgicar je napisao/la:
nasa djeca vise po slot aparatima kladionicama i cugaju po ježu bosni bazenima (pod cuganjem mislim alkoholicari teski neki od njih) naravno cast izuzetcima
gdje si vidio da se bez sportskog rezima ista postize?
ne zanima me sto se on zasitio nase lige i sto ju je "prerastao" bez obzira na to on mora ostati profesionalac i naravno davati svoj maksimum sto oni (fudbaleri) smatraju apsurdnim ocigledno jer se to vidi na terenu....
nije ni narod glup toliko :)
Sve ja to znam. Samo to rade svi, a ne samo Jamak i Svraka. Neki dan sef prica o pljuvacima vi ga kao podrzavata sve i onda za pet dana poslije opet pljuvanje.

Ja vise volim Jamak i Svraku gledati nego nekog sa strane koji veci klosar.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 01 jun 2013, 15:01

Evo realno gledano, na reprezentaciji jucer svega 4.000 ljudi, a mi hocemo na Zelji vise. Jest da je trening tekma bila, jest da je bilo na TV-u, jest da je vrijeme ****, ali imate onakve fudbalere okupljenje na jednom mjestu, i svega da ih prati 4.000 je ispod svakog prosjeka, ali zaista.

Guvo
Kontakt:

Post Postao/la Guvo » 01 jun 2013, 15:07

BlueTigers1987 je napisao/la:Vozdra masvi

Znam da je ova tema namjenja samo klubu i njegovim desavanjima , a ne tribini i Manijacima ( sto je okej u svakom slucaju ) ali moram ovo da napisem. Zaista nisam mogao da vjerujem kada sam prije par dana citao neke postove u kojima se Manijaci pominju u veoma losem kontekstu pa dokle je to doslo da su cak neki pisali da smo placenici SDA. Ostao sam zatecen kakvi sve ljudi prate Zelju i dan danas ne mogu da vjerujem. Pa ljudi dragi kako vas nije stid tako nesto i pomislit , a ne napisat na forumu ? Gdje god Zeljo igra ima nasu podrsku od kluba nista ne dobivamo za uzvrat jer to i ne trazimo , tezimo ka tom famoznom "ultra pokretu" koji zagovara da klub placa koreografije , gostovanja i slicno. Kakavi crni placenici , svi smo spremni umrijet za klub i godinama dajemo bezuvjetnu podrsku i ljubav ;)

MI SMO ZELJINI , ZELJO JE NAS!

Adio
Jasta radi 200.000KM klub je platio, a ultra stila i go.vana. De ba manite se te djecije price, gostovanja su nam 50 ljudi od toga 40 ide da pravi belaj. Mani toga sviju ti.
Bice vama ultra kad ode Osim pa ce te furati to da neko placa gostovanja i koreografije :lol: kad Ahmedbegovic dodje. :lol:
E budalastina Boze dragi :lol: :lol: Volim Osima sto ih ne benda pet posto.
Zadnja izmjena: Guvo, dana/u 01 jun 2013, 15:26, ukupno mijenjano 1 put.

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 01 jun 2013, 15:20

Tu smo znači znao sam ja odavno da ovi nazovi ultra manijaci to namjerno rade ucjenjuju klub sa bakljama da im nešto plaća gostovanja, đabne ulaze i koreografije, e pa neće moći što se ne ponašate korektno i ljudski ako volite klub ne ko posljednji papci i divljaci, i odete na gostovanje navijate tako što **** neki klub i grad protivnika, umjesto da podržavate svoj klub.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 01 jun 2013, 16:01

skener?

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 01 jun 2013, 16:05

Ma nabijem ja na neku stvar djecu.Kada pricamo o dijeci,treba da pricamo o dijeci koja zasluzuju podrsku i koja ginu za klub kao sto je Zola znao biti uplakan upravo kao dijete poslije utakmice,dok je na utakmicama znao izgarati na terenu.Treba jednom za sva vremena napraviti podjelu i medju tom dijecom pa reci da su prava Zeljina dijeca ona koja ginu za Zelju,pisaju krv na terenu za Zelju,i koja daju svoj maksimum Zelji.Ljudi su skloni generalizovati pa pod tim Zeljina dijeca provuci sav sljam i napraviti svete krave od njih.Ta dijeca bi trebala upravo da imaju postovanje prema Zelji i upravo zbog toga sto ih je taj klub napravio da nesto vrijede da mu zahvaljuju svaku utakmicu svojim maksimumom.Jos kad to dijete guras na sve moguce nacine da uspije,kad mu das kapitensku traku,kad mu das dobru platu,kad ga guras u reprezentaciji a on ko mlitav hoda po terenu i nema motivacije,zapita li se ikad iko kako na to gledaju igraci sa strane kad vide dijete Zelje i kapitena kako nema motivacije pored par hiljada plate i da moli boga da se proda sto prije.Pa ljudi dragi nije on na ivici egzistencije,primanja koja on ima nisu fukarska primanja,i Muamer bi mogao pruziti vise.Ja se iskreno nadam da ce ga Osim prodati jer je ocito da to dijete nema zelje da igra za klub koji mu je sve podario.Posebno su me razocarale njegove igre u drugom dijelu sezone.U buduce treba da bude jasno da Zeljina dijeca trebaju imati prednost,ali dijeca koja su spremna potpisati ugovor na 5 godina i tako zahvalit klubu visokom ostetom,treba da imaju prednost dijeca koja izgaraju na terenu da bi donijeli radosti Zelji i Zeljinim navijacima,prednost trebaju da imaju i dijeca koja ce nositi Zeljinu kapitensku traku ali koja ce imati na umu kakve su sve velicine prije njega nosile tu traku i koliko se mora pruzati da se ta traka zasluzi.A dijeca koja su Zeljina djeca samo sto su trenirali u Zelji i nabrali cim im se ukazala prva prilika kao sto je bilo slucajeva,i dijeca koja su dijeca samo radi reda,ebo to.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 01 jun 2013, 16:08

zeljooooo je napisao/la:Tu smo znači znao sam ja odavno da ovi nazovi ultra manijaci to namjerno rade ucjenjuju klub sa bakljama da im nešto plaća gostovanja, đabne ulaze i koreografije, e pa neće moći što se ne ponašate korektno i ljudski ako volite klub ne ko posljednji papci i divljaci, i odete na gostovanje navijate tako što **** neki klub i grad protivnika, umjesto da podržavate svoj klub.
Nista presuda,ovo ono?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 01 jun 2013, 16:12

zeljooooo je napisao/la:Tu smo znači znao sam ja odavno da ovi nazovi ultra manijaci to namjerno rade ucjenjuju klub sa bakljama da im nešto plaća gostovanja, đabne ulaze i koreografije, e pa neće moći što se ne ponašate korektno i ljudski ako volite klub ne ko posljednji papci i divljaci, i odete na gostovanje navijate tako što **** neki klub i grad protivnika, umjesto da podržavate svoj klub.
Da nemas i za ovo dokumentaciju :lol: :lol: .. Kralju ti si dokazao da si veliki iskompleksirani lazov i bio bi red da se postedis daljeg brukanja..
BUDI ŽELJO !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 20 gostiju.