Latvija-Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

U Latviji ćemo:

1. Pobijediti
270
90%
2. Remizirati
10
3%
3. Izgubiti
19
6%

Ukupno glasova: 299

Goalgetter
Kontakt:

Re: Latvija-Bosna i Hercegovina

Post Postao/la Goalgetter » 01 jun 2013, 16:18

Yebo vas Svraka

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 01 jun 2013, 16:19

Goalgetter je napisao/la:Yebo vas Svraka
Ovo je tema o aktuelnoj utakmici reprezentacije i logično je da se tu priča o aktuelnim reprezentativcima. Da nećemo možda o tebi pričat'?

O Svraki će se pričati sve dok se svi teška srca ne pomire da je on klasa.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 jun 2013, 16:21

DukeOfWellington je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Yebo vas Svraka
Ovo je tema o aktuelnoj utakmici reprezentacije i logično je da se tu priča o aktuelnim reprezentativcima. Da nećemo možda o tebi pričat'?

O Svraki će se pričati sve dok se svi teška srca ne pomire da je on klasa.
Ne, nego se tema pretvorila u prepucavanje realcija Zeljo vs Sarajevo, Sesar vs Svraka, ili Sesar vs Huseijnovic, i pljuvanje/uzdizanje Muamera Svrake. Daleko od tekme Latvija - BiH koja se igra za 6 dana.

Rios

Post Postao/la Rios » 01 jun 2013, 16:39

DukeOfWellington je napisao/la:Ti si neprecizno pomislio da smo mi Španija. Tamo nemaju mjesta, ali ovdje itekako imaju. Ako mi jednog dana budemo na nivou Španije, što nije realno očekivati, onda postoji mogućnost da igrači tog kalibra postanu prekobrojni.
Ma gdje bolan imaju? Pa koga oni mogu zamjeniti u repki majke ti..Sunjic Spahu jel? Avdija Mujdzu? Svraka i Sesar Pjanica,Misimovica,Rahimica? Mozda bi ova zadnja dvojica mogli zamjeniti Zahu,al pitanje je sta bi dobili..Po meni nista spec..Samo bi izgubili Zahino vece iskustvo u repki..Momoak je odigrao dosta jakih utakmica,ukopio se fino i ne treba ga mjenjati sa igracima koji nisu od njega znacajno bolji.. ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 01 jun 2013, 16:41

Svraka je značajno bolji od njega. Kad Svraka igra uvijek se možeš nadat' da će se ubacit' iz drugog plana i dat' gol, kao što je to dosad već dva put' napravio, a s druge strane od Zahirovića se jedino možeš nadat' da ćeš radi njega primit' gol.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 01 jun 2013, 16:45

Zahirović treba da igra i tačka.
Ono što je do sada radio i kako je igrao je u najmanju ruku korektno.
To što se nekom ne sviđa što je momak iz Čelika je u najmanju ruku bezobrazno, ipak je ovo državna selekcija i svakog igrača kao reprezentativca treba najmanje da poštujete, ako ga već ne volite ili vam se ne sviđa.
Svraka i Sesar trebaju biti zadovoljni što su u kadru reprezentacije i raditi na tome da ostanu tu ili da svojim boljim igrama, radom i zalaganjem zasluže prvih 11.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 01 jun 2013, 16:48

ceze je napisao/la:Zahirović treba da igra i tačka.
Ono što je do sada radio i kako je igrao je u najmanju ruku korektno.
To što se nekom ne sviđa što je momak iz Čelika je u najmanju ruku bezobrazno, ipak je ovo državna selekcija i svakog igrača kao reprezentativca treba najmanje da poštujete, ako ga već ne volite ili vam se ne sviđa.
Svraka i Sesar trebaju biti zadovoljni što su u kadru reprezentacije i raditi na tome da ostanu tu ili da svojim boljim igrama, radom i zalaganjem zasluže prvih 11.
To je klasična zamjena teza. Ovdje se osporava Svraka zato što je iz Želje, a uzdiže Zahirović zato što je iz Zenice, ne obratno. Ti slobodno misli da on treba da igra, al nemaš nikakvu mogućnost da to nametneš kao normu.

Svraka je za Zahirovića klasa.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 jun 2013, 16:52

Mozete naglabati do sutra ali i pticama na grani je jasno da ce Zahirovic igrati prije Svrake, Sesara. pi.cke materine. :roll:

Ne znam koja je svrha traziti manu jednom reprezentativcu da bi se drugi digao u nebesa? :evil:

Svi imamo istu zelju, stoga se pridrzavajmo toga, a o izboru igraca ima ko voditi racuna.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 01 jun 2013, 16:54

@DukeOfWellington Jel ti možda uzgajaš svrake ? Baviš se njima , kao što se neki bave , recimo , prepelicama ? Imaš "nešto" na ljude/stvari koje su povezane sa svrakama ?

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 01 jun 2013, 16:55

Zahirovic ce vec u petak da starta u prvih 11., a nema sumnje da on ima prednost pored Svrake i Sesara.

Momak se dokazao da gine u drzavnom dresu, nema potrebe da ga ova dva mjenjaju.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 01 jun 2013, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Rios

Post Postao/la Rios » 01 jun 2013, 16:56

DukeOfWellington je napisao/la:Svraka je značajno bolji od njega. Kad Svraka igra uvijek se možeš nadat' da će se ubacit' iz drugog plana i dat' gol, kao što je to dosad već dva put' napravio, a s druge strane od Zahirovića se jedino možeš nadat' da ćeš radi njega primit' gol.
Slazem se s tobom prijatelju..Svraka jeste opasniji po protivnicki gol,bolji je i tehicar po meni od Zahe..Ali u ovoj repki to nama ne treba,tu su Pjanic,Miske,Lulic kad igra naprijed..Znaci treba neko ko ce samo trcati,praviti faulove,i biti vodonosa ovim majstorima..Mislim da je tu Zaha jaci od Svrake..Nije Svraka neki trkac,nije agresivan igrac i nije pravi DM.. Plus,moras priznati,Zaha ima vece iskustvo od Svrake i Sesara sto nije mala stvar..Ja bi Zahu zamjenio samo kad bi nasli nekog igraca koji je dobar trkac,agresivan ali koji uz to jos zna dati dobru loptu,nabraviti dribling i zabiti gol..Kako pricaju ovaj Hadzic je takav tip igraca..

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 01 jun 2013, 16:56

DukeOfWellington je napisao/la:Svraka je značajno bolji od njega. Kad Svraka igra uvijek se možeš nadat' da će se ubacit' iz drugog plana i dat' gol, kao što je to dosad već dva put' napravio, a s druge strane od Zahirovića se jedino možeš nadat' da ćeš radi njega primit' gol.
Zahirović je destruktivac, Svraka je centralni vezni, dakle dvije različite pozicije, dva različita svijeta.
DukeOfWellington je napisao/la: To je klasična zamjena teza. Ovdje se osporava Svraka zato što je iz Želje, a uzdiže Zahirović zato što je iz Zenice, ne obratno. Ti slobodno misli da on treba da igra, al nemaš nikakvu mogućnost da to nametneš kao normu.

Svraka je za Zahirovića klasa.
Nikakva zamjena teza, moj post se nije odnosio konkretno da tebe, nego na sve koji tako razmišljaju, a ima ih ovdje, vjeruj mi.
Ne namećem svoje mišljenje kao normu, daleko od toga.

Ti i dalje piši i objašnjavaj da Svraka treba igrati u prvih 11 ili da je bolji od Zahirovića, nemam ništa protiv.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 01 jun 2013, 17:02

Rios je napisao/la: Slazem se s tobom prijatelju..Svraka jeste opasniji po protivnicki gol,bolji je i tehicar po meni od Zahe..Ali u ovoj repki to nama ne treba,tu su Pjanic,Miske,Lulic kad igra naprijed..Znaci treba neko ko ce samo trcati,praviti faulove,i biti vodonosa ovim majstorima..Mislim da je tu Zaha jaci od Svrake..Nije Svraka neki trkac,nije agresivan igrac i nije pravi DM.. Plus,moras priznati,Zaha ima vece iskustvo od Svrake i Sesara sto nije mala stvar..Ja bi Zahu zamjenio samo kad bi nasli nekog igraca koji je dobar trkac,agresivan ali koji uz to jos zna dati dobru loptu,nabraviti dribling i zabiti gol..Kako pricaju ovaj Hadzic je takav tip igraca..
Mene zanima kako to da se Svraka pored svih tih majstora uvijek izbori za neke gol prilike. To je kvalitet koji vrijedi puno, pa iako nema vrhunsku realizaciju jasno je da će u od nekoliko šansi u kojima se nađe u gol pretvoriti jedan dio. On istina puno manje trči što je minus, ali zato čita igru fantastično i uvijek je potencijalna opasnost za protivnika. I nije da ne treba, treba i to kako. Čak ga treba istrpit' kad griješi jer njegov učinak je konkretan - golovi.

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 01 jun 2013, 17:09

Jeste smiješni ocm.. vidite da se frajer šprda maksimalno s pričom o Svraki :mrgreen:
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 01 jun 2013, 17:11

FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Jeste smiješni ocm.. vidite da se frajer šprda maksimalno s pričom o Svraki :mrgreen:
Krajnje sam ozbiljan, odavno je poznato na ovom forumu da se ja ne šprdam ni oko čega, a pogotovo se ne bih šprdao oko kapitena mog kluba.

mirzabavarac
Kontakt:

Post Postao/la mirzabavarac » 01 jun 2013, 17:12

Sve ja to razmumijem ali drug jesi spamer nevidjeno jak... ;)
Za tako kratko vrijeme nabit toliko postova ja ti skidam kapu.

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 01 jun 2013, 17:13

Rios je napisao/la: Slazem se s tobom prijatelju..Svraka jeste opasniji po protivnicki gol,bolji je i tehicar po meni od Zahe..Ali u ovoj repki to nama ne treba,tu su Pjanic,Miske,Lulic kad igra naprijed..Znaci treba neko ko ce samo trcati,praviti faulove,i biti vodonosa ovim majstorima..Mislim da je tu Zaha jaci od Svrake..Nije Svraka neki trkac,nije agresivan igrac i nije pravi DM.. Plus,moras priznati,Zaha ima vece iskustvo od Svrake i Sesara sto nije mala stvar..Ja bi Zahu zamjenio samo kad bi nasli nekog igraca koji je dobar trkac,agresivan ali koji uz to jos zna dati dobru loptu,nabraviti dribling i zabiti gol..Kako pricaju ovaj Hadzic je takav tip igraca..
Mene zanima kako to da se Svraka pored svih tih majstora uvijek izbori za neke gol prilike. To je kvalitet koji vrijedi puno, pa iako nema vrhunsku realizaciju jasno je da će u od nekoliko šansi u kojima se nađe u gol pretvoriti jedan dio. On istina puno manje trči što je minus, ali zato čita igru fantastično i uvijek je potencijalna opasnost za protivnika. I nije da ne treba, treba i to kako. Čak ga treba istrpit' kad griješi jer njegov učinak je konkretan - golovi.
Pa zato sto su ti majstori igrali s 30-40% snage tekme u kojima je on ulazio nabrijan do kraja. Alzir, Slovenija i U21 nisu nikakvo mjerilo. Protiv njih bi se i Stojan Vranjes izborio za priliku.

Glupo je i razmisljat ubacit jos jednog ofanzivnog igraca u vezi u najefikasniju reprezentaciju u Evropi(uz Njemacku). Jednostavno nam ne treba taj profil igraca, pogotovo sto je on par klasa ispod svih tih igraca koji igraju ispred njega.I cuj 20-ta reprezentacija svijeta treba da "trpi" nekog, eto zato sto ulazi u prilike ? :lol:

Njeg i Zahu poredit' je isto da poredis Mascherana i Xavija, obojica vezni igrac a ni jedan ni drugi ne bi mogli igrat' na poziciji ovog drugog tako da je besmisleno govorit o toj "zamjeni"..

Rios

Post Postao/la Rios » 01 jun 2013, 17:13

Ne treba sad ni o tim njegovim golovima pricati kao da ih je dao Francuskoj u Parizu ili Portugalu u Lisabonu..Poenta je da u ofanzivi su tu Pjanic i Misimovic gdje je smijesno pricati o Svraki kao njihovoj konurenciji..Nama treba neki trkac,radilica a sam si rekao da Svraka nije to..

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 01 jun 2013, 17:14

FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Jeste smiješni ocm.. vidite da se frajer šprda maksimalno s pričom o Svraki :mrgreen:
Krajnje sam ozbiljan, odavno je poznato na ovom forumu da se ja ne šprdam ni oko čega, a pogotovo se ne bih šprdao oko kapitena mog kluba.
Također je odavno poznato da kad trollaš nekoga , nećeš mu reći da trollaš nego ćeš nastaviti :)

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 01 jun 2013, 17:17

Da ne citiram svakog pojedinačno, ovako ću.

To što vi mislite da je nama potreban igrač poput Zahirovića je vaše mišljenje i samo to. Po meni u ovako napadački nastrojenoj ekipi on samo smeta, a Svraka bi se tu uklopio odlično. Kad Svraka dobije priliku protiv Francuske ili nekog sličnog onda ćemo o tome da li bi se našao tu u prilici. Dosad se uvijek uspijevao naći u prilici jer može, jer zna i jer je klasa.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.