Gunner4 je napisao/la:Koliko je Giroud bitan igrac za nas jasno se vidjelo protiv Newcatle... Mozda ne daje golove kao na traci sto ocekujete ali toliko ulijeva sigurnost u igru da je strasno. Priznajem, ja sam na pocetku bio protiv njega mislio sam da je novi Bendza i Kajmak ali momak je svojim trudom i citanjem igre sve demantovao! Mozda nije davao golove kao na traci, masao neke 100% prilike ali je za debitantsku sezonu i 17 golova dosta. Kako ce te svi lijepo da cutite kad sezona pocne a on bude najbolji nas strelac i u top3 lige!
AA dobra ti je ta formacija samo OX jos ne zaslusuje da bude prva postava. Glupo je staviti Thea na klupu kad je nas najbolji strelac ove sezone...
I danas se sluzbeno oprostismo od Slilavog i Arshe...
On mene igrom na veznog podsjeca, vraca se nazad ide naprijed, samo fazon je sto mora bolje zavrsavati, nama fali krilo koje mora probiti kad ovog neide i jos 1 rezervni napadac, ja zelim njemu svu srecu da akobogda zabija naredne jer dosta puta nije imao srece kroz ovu sezonu..
A ja bih Oxa stavio, jer je Wallcot beskoristan ako to nije neki presudni ili mec za koji je potrebna motivacija, Ox ce za 2,3 godine biti jedan od najboljih krilnih u Engleskoj, mozda i najbolji, vjerujte mi.
BigBigBang je napisao/la:Giroud je koristan igrac, istina finising mu zna cesto biti u banani ali koristi ekipi dobar je. Arteta je obicni flop, 30 godina ima a nema jednog hebenog nastupa za reprezentaciju, zar to nije dokaz da je on prosjecan igrac?
Koliko je Arteta bitan pokazuje statistika da je cak uvrsten u tim ove sezone po pisanju nekih portala.
Meni je on dobar, jeste da zna zajebat ko niko, ali kad nece Cazorlu on probija naprijed + neigra svoju poziciju, to ti je isto sad ko da stavis Federera da igra iza linije 2-3 metra a da Nadal ceka loptice u terenu i da napada..
Arteta je dobar, mislim da unosi sigurnost, fali nam samo explozivnost i dobre kontre, finishing isto, odbrana mi je odlicna.
Nasa odbrana je primila 5 golova u zadnjih : 11 mečeva.
Od tih znaci u prosjeku 0.5 primljenih po utakmici, niko nam nije dao vise od 2 gola od onog meca sa Spursima, to pokazuje kakvi smo na kraju i da takvi moramo biti citavu sezonu, znaci 3 kvalitetna pojacanja, golman, krilo i veznjak i mislim da mozemo biti drugi ili u najboljem slucaju 1. uz boziju pomoc