Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A ti si gledao utakmicu pa znas?Daj cuti molim te.Utakmica je bila odlicna,rekao sam to na temi Borac vec,pravi derbi,dinamicna,zanimljiva.Sarajevo za nijansu bolje,frajer nam uvalio golcinu,zasluzena pobjeda.Horde me malo razocarale,bolje su odradile gostovanje prosle sezone.nime_tm87 je napisao/la:Iako sam manijak moram reci da ste m odali bukvicu ,, olupali ste ih ko beba zvecku.![]()
![]()
Pa jednostavno necete dobit,jer Slobodi trebaju bodovi,tako da puste zelje,pusti snoviEnZo_85 je napisao/la:Druze, ne da imam pravo da se nadam pobjedi protiv Slobode, nego i da vas pobjedimo s nekoliko razlike. Objektivno mi smo dosta jaci tim od vas. Slododa nikome ne moze gol dati, uvijek je to nesto na silu i iz penala. U prvom kolu na Kosevu se uz cistu srecu dosli do boda, jer smo trebali pobjediti 2,3 razlike.harry_90 je napisao/la:Ne zabranjujem nikom da prognozira utakmice,al brate ovog je bas uhvatila euforija,pa odmah govori gdje bi trebali uzet bodove naredne polusezoneal haj sta cu ja,svako se im pravo nadat,kao i ja da ce Slobodi doci bolji dani,sa drugom upravom,ne sa ovom mafijom
F.K Sarajevo je trebalo pobjedit u Mostaru i da nije bilo krađe sudija tako bi i bilo, u Širokom također dobro odigrali al nisu iskortistili 100% sanse, dobili Zelju, sad Borca.
I sad mi samo objasni po cemu mi to ne bi mogli pobjedit Slobodu u Tuzli, naravno ako sve bude REGULARNO
Mora nekosteve-o je napisao/la:svaka cast za pobjedu danas! nek' ste ih spustili na zemlju
Au sto nam ga uvali momacki!
vidis brate da crkose od muke na onoj temi, neznaju sta ce vise!FK Sarajevo je napisao/la:Mora nekosteve-o je napisao/la:svaka cast za pobjedu danas! nek' ste ih spustili na zemlju![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: benko21, Bing [Bot], Evander, Pena, rimljanin90, Rodman, senad82, Sinfoc1986, skoJaa i 83 gosta.