Utakmice klubova iz BiH na TV-u

el zrinja
Kontakt:

Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la el zrinja » 27 nov 2009, 02:30

adisg je napisao/la:Ispravno je MOSTAR.
da hahaha :D ...
p.s što sam ja baniran mjesec dana zato što sam čestitio širokom osvajanje jesenjeg dijela šgv zemlje bogati pa to je za psihijatrije.. u svakoj zemlji ljudi kenjaju protiv svoje zemlje i niko ništa pa to je normalno šta sam trebo napisat
čestitam na osvajanju titule najsređenije zemlje u europi da je ovo neki bosanac napiso nebi ga banirali stvarno ste smiješni :evil:

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 28 nov 2009, 11:34

el zrinja je napisao/la:
adisg je napisao/la:Ispravno je MOSTAR.
da hahaha :D ...
p.s što sam ja baniran mjesec dana zato što sam čestitio širokom osvajanje jesenjeg dijela šgv zemlje bogati pa to je za psihijatrije.. u svakoj zemlji ljudi kenjaju protiv svoje zemlje i niko ništa pa to je normalno šta sam trebo napisat
čestitam na osvajanju titule najsređenije zemlje u europi da je ovo neki bosanac napiso nebi ga banirali stvarno ste smiješni :evil:
eto vidis tebi nemoze niko udovoljit ljudi te poslali na ferije mjesec dana o njihovom trosku i ti se opet bunis neznam sta bi ti htjeo vise :D :D

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 29 nov 2009, 19:42

Samo da napišem sve čestitke podveležje TV-u što nisu prenosili niti Borac-Sarajevo niti ZRINJSKi-Široki.

Stvarno žalosno da bar jedan od ova dva derbija nije bio na TV...
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??

ZRINJSKI

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 29 nov 2009, 19:44

ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Samo da napišem sve čestitke podveležje TV-u što nisu prenosili niti Borac-Sarajevo niti ZRINJSKi-Široki.

prenosili neke derbije Veleža i Rudara i Slobode ..negledljivo totalno..a danas dva derbija polusezone i nista..

bravo za derbi-kola !!!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

DiNno
Kontakt:

Post Postao/la DiNno » 30 nov 2009, 00:12

Kevin je napisao/la:
ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Samo da napišem sve čestitke podveležje TV-u što nisu prenosili niti Borac-Sarajevo niti ZRINJSKi-Široki.

prenosili neke derbije Veleža i Rudara i Slobode ..negledljivo totalno..a danas dva derbija polusezone i nista..

bravo za derbi-kola !!!
taman ce prenositi neke utakmice nase lige pored gradskih derbija u engleskoj

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 nov 2009, 01:02

Neka ukine ovu apsurdnu glupost. Imaju kao ugovore a ne prenose se utakmice. Jadno je sve ovo. Gadi mi se televizija naša. Ova 2 programa. :mrgreen:

horde zla 87
Kontakt:

Post Postao/la horde zla 87 » 28 dec 2009, 10:57

meni je draze gledat nase klubove nego celzi i manchester barcu itd sta ja imam od njih korisnije mi je znati sta se kod nas desava a ima debila kazu bolje prenosit englesku pa vi niste nikakvi navijaci kad tako pricate imate svoje klubove a drkate na manchester barci itd jadno!!! i definitivno se nase televizije trebaju udruziti i prenositi nasu ligu ima 100000 tv-stanica bolje fudbal nego usrane serije :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 28 dec 2009, 12:01

Manite se politike i drzi te se teme!!!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 12 feb 2010, 18:37

Hoce li HRT prenosit Hajduk - Zeljo?
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 12 feb 2010, 23:38

Brane je napisao/la:Hoce li HRT prenosit Hajduk - Zeljo?
sumnjam!
HSK Zrinjski Mostar

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 13 feb 2010, 10:27

horde zla 87 je napisao/la:meni je draze gledat nase klubove nego celzi i manchester barcu itd sta ja imam od njih korisnije mi je znati sta se kod nas desava a ima debila kazu bolje prenosit englesku pa vi niste nikakvi navijaci kad tako pricate imate svoje klubove a drkate na manchester barci itd jadno!!! i definitivno se nase televizije trebaju udruziti i prenositi nasu ligu ima 100000 tv-stanica bolje fudbal nego usrane serije :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
;) ;) ;)
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 21 feb 2010, 14:46

Šta je sa prenosom hoće li biti prenosa i jesu li se riješile one sve glupe zavrzlame?
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 24 feb 2010, 01:08

bordo_momak je napisao/la:daj boze i slazem se sa onim likom horde zla 87 od rijeci do rijeci a jel zna neko nesto vise o prenosima??
samo četiri kluba su pristala na prijenose..

Široki, Čelik, Željo i Borac ..tako da će se samo ta četiri kluba prenositi...a vjerojatno prvo kolo ni niece biti prijenosa..

toliko..

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 24 feb 2010, 08:55

Hoce li sada biti prijenos ili ne :?: :?: :?:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 24 feb 2010, 09:21

FK Sarajevo je napisao/la:Hoce li sada biti prijenos ili ne :?: :?: :?:
Tri puta sam postavio tekst iz Avaza da nema prijenosa u prvom kolu i da je projekat "Derbi kola" upitan za nastavak takmicenja!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 24 feb 2010, 09:26

Hajde Stole,nemoj okolišati cile-mile i zbunjivati nas,već reci jasno i glasno hoće li biti prenosa u prvom kolu ili neće? :D

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 24 feb 2010, 09:30

Schlager je napisao/la:Hajde Stole,nemoj okolišati cile-mile i zbunjivati nas,već reci jasno i glasno hoće li biti prenosa u prvom kolu ili neće? :D
Na BHT spremaju iznenadjenje i to je sve sto smijem reci .. :D :D
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 24 feb 2010, 09:32

Stole iz Bora je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:Hoce li sada biti prijenos ili ne :?: :?: :?:
Tri puta sam postavio tekst iz Avaza da nema prijenosa u prvom kolu i da je projekat "Derbi kola" upitan za nastavak takmicenja!
zasto bi bio upitan..

a ja neznam sta ne kontate ovdje(ne mislim na tebe Stole), znaci 4 kluba će se prenositi nakon prvog kola, sto znaci vjerojatno prva Siroki-Željo.. ako je to 17.kolo, neznam vise ni sam..

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 feb 2010, 13:10

bordo_momak je napisao/la:e kakva smo mi nesposona drzava a i mediji u njoj jos nesposobniji pa nije ni cudo sto nam djeca drkaju i bale na evropske klubove poput manchestera,reala...... a to se sve moze promjenit kad bi nasa publika vidjela da ima vise koristi od bh klubova i radije bi gledali sarajevo,laktase,zrinjski.... nego manchester,barcu... i upravo novinari su krivi sto propada nas fudbal a i publika evo meni licno ne zadivljava bracelona,manchester,celzi.... vec imam svoje klubove i njima se divim meni je srce ko dzamija kad vidim neki nas klub u evropi kako dobro igra a posebno moju najvecu ljubav znaci da sam ja za da se prenose i strance lige ali u umjerenim kolicinama a ne kao sto ovi rade i da vise prenose nase ligu koja je meni najdraza a sigurno ima jos takvih likova koji ne drkaju i ne bale na velike klubove od kojih niko od nas nema koristi. i bolje bi im bilo da prenose slobodu,celika,sirokog,zelju.... nego sto svaka televizija prenosi kojekakve serije koje niko u svijetu negleda a na kraju kraje zao mi je omladine koja ispasta evo sada da pitate nekog djecaka sa kim je npr: zeljo igrao u evropi nabroji 5 klubova rece ti da nezna a pitaj ga skim je igrala barcelona vidjeces odgovor eto lp djabe se iznbervirah
VRATITE NAM NASU DRAGU LIGHU NA TV EKRANE!!!!!!!!!!
Super si ti napisao kako jeste, ali od svih klubova na prenos utakmica su pristali Borac, Zeljo, Siroki i jos jedna ekipa ne znam ko jos svi ostali su odbili a tvoj nadrazi klub je smatrao za pametno da uopste ne odgovori na upit o tom da se prenose tekme na TV.jel ti se sad namece odgovor ko je kriv sto nama nase lige na TV.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

homer
Kontakt:

Post Postao/la homer » 24 feb 2010, 13:17

eto sad se vidi ko ima jedini postene namjere u ovoj ligi,SIROKI ŽELJO BORAC ČELIK, zamisli ti njih nedaju prijenos sa svog stadiona u 21.stoljecu,treba ih sve izbacit iz lige pa da vidimo oce onda dati!
ponosna moja je zemlja HERCEGOVINA!!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: kogmagie46, Riziko i 22 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []