NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Klub Emira Halilovica Hradec ispao iz prve Ceske lige.Ako je moguce, kako bi ga bilo dobro vratiti u Zvijezdu.
halil s u p a k kaze da ne bi volio proci kroz gradacac a kamoli da igra opet za zvijezduBosanski zmaj je napisao/la:Klub Emira Halilovica Hradec ispao iz prve Ceske lige.Ako je moguce, kako bi ga bilo dobro vratiti u Zvijezdu.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
zasto to ?astra1922 je napisao/la:halil s u p a k kaze da ne bi volio proci kroz gradacac a kamoli da igra opet za zvijezduBosanski zmaj je napisao/la:Klub Emira Halilovica Hradec ispao iz prve Ceske lige.Ako je moguce, kako bi ga bilo dobro vratiti u Zvijezdu.
pa neka ga pita neko ko ga zna jel istinaFCL je napisao/la:zasto to ?astra1922 je napisao/la:halil s u p a k kaze da ne bi volio proci kroz gradacac a kamoli da igra opet za zvijezduBosanski zmaj je napisao/la:Klub Emira Halilovica Hradec ispao iz prve Ceske lige.Ako je moguce, kako bi ga bilo dobro vratiti u Zvijezdu.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Izgleda od Pirića ništa, momak je već dobio neke ponude iz inostranstva mslm što ne znači da će ih prihvatiti. Uglavnom informacija je iz veoma pouzdanog izvoraBosanski zmaj je napisao/la:Ako ode Mirkovic, sigurno ce i nas klub nesto zaraditi, a onda MORAMO DOVESTI KENANA PIRICA!

Hebes Astra simulante! Treba dovoditi igrace koji su zeljni uspjeha a ne propale pulene kao sto smo se mogli uvjeriti ove godine!Zvijezda nikad jaca po imenima a rezultati ravni katastrofi!Vjerujem da je i upravi ovo velika skola i da u nasoj Zvijezdi mogu igrati kulturno drski momci koji imaju karaktera na zelenom terenu i van njega!
NK Zvijezda Gradačac
Izgleda da je za Pandžu plaćeno 50.000€, a za Mirkovića 200.000€ ili je obrnuto..
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
cega majstore pojasni nam maloMaxi je napisao/la:Izgleda da je za Pandžu plaćeno 50.000€, a za Mirkovića 200.000€ ili je obrnuto..
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Eura, eura, takve informacije imam..astra1922 je napisao/la:cega majstore pojasni nam maloMaxi je napisao/la:Izgleda da je za Pandžu plaćeno 50.000€, a za Mirkovića 200.000€ ili je obrnuto..
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
ne kontam ko je kome za sta platio te pareMaxi je napisao/la:Eura, eura, takve informacije imam..astra1922 je napisao/la:cega majstore pojasni nam maloMaxi je napisao/la:Izgleda da je za Pandžu plaćeno 50.000€, a za Mirkovića 200.000€ ili je obrnuto..
mislis neko nama placa obestecenje da oni odu jel to
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
u koji su to klub oni otisli?
NK Zvijezda Gradačac
Samo sam čuo da su otišli u Belgiju i da su naši dobili obeštećenja za njih. Valjda bude tačna informacija.
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
daje za obojicu dobiti 250 000 km i bilo bi ko kec na desetkuMaxi je napisao/la:Samo sam čuo da su otišli u Belgiju i da su naši dobili obeštećenja za njih. Valjda bude tačna informacija.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
za te pare bi mogli osvjezit ekipu da budemo nato, ima dobri igraca na nasem trzistuastra1922 je napisao/la:daje za obojicu dobiti 250 000 km i bilo bi ko kec na desetkuMaxi je napisao/la:Samo sam čuo da su otišli u Belgiju i da su naši dobili obeštećenja za njih. Valjda bude tačna informacija.
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Nemoj im kvarit cejf,nek jos koju stranicu ispisu.Ima njih ekstra upucenih
imal kakvih desavanja u klubu radil se sta?
da li se zna kada bi trebala biti prozivka
znat ce se kada nasi objave na zvanicnoj stranici kluba...kazu da ce objaviti i kad potpisu sa nekim igracem cak 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
stranica nam je tolko azurna i uredjena da nam svaki klub u BiH zavidiastra1922 je napisao/la:znat ce se kada nasi objave na zvanicnoj stranici kluba...kazu da ce objaviti i kad potpisu sa nekim igracem cak

jel istina da su nas napustili Stančaski, Milanović i Dzafić

-
- Kontakt:
Jest azurna kad je Zuro (Zoran) uređujeludinjo22 je napisao/la:stranica nam je tolko azurna i uredjena da nam svaki klub u BiH zavidiastra1922 je napisao/la:znat ce se kada nasi objave na zvanicnoj stranici kluba...kazu da ce objaviti i kad potpisu sa nekim igracem cak![]()
![]()
dzaba su vala je i pravili ako nece biti izvjestaji sa utakmica i najnovije vijesti upravo na njoj
jel istina da su nas napustili Stančaski, Milanović i Dzafić

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.