Pozdrav iz Banovića !!

Casp3r je napisao/la:Prvo poluvrijeme pripalo domaćinu, drugo nama, na kraju sudija (ne znam od kud onaj abortus iz Kalesije da sudi, al' hajde) skrenuo pažnju na sebe, vrlo lahko smo mogli do drugog gola, obzirom da su domaćini pali odmah na početku drugog poluvremena i preskakanjem igre uspjevali da stignu do našeg gola, istina postigli su pogodak, ali iz dubokog ofsajda.
Za nas čist penal nije dosuđen, za domaćine je bilo jedno simuliranje onako za domaćinskog penala pa sam se bojao obzirom da ovaj sudija sudi takve utakmice da će im dati penal.
Malo je bilo bez veze kada su redari počeli da prekidaju utakmicu ubacivanjem više loptu bespotrebno u teren s namjerom odugovlačenja - a nije sankcionisano. Ali seljački sudija, šta će on.
5benzz je napisao/la:Casp3r je napisao/la:Prvo poluvrijeme pripalo domaćinu, drugo nama, na kraju sudija (ne znam od kud onaj abortus iz Kalesije da sudi, al' hajde) skrenuo pažnju na sebe, vrlo lahko smo mogli do drugog gola, obzirom da su domaćini pali odmah na početku drugog poluvremena i preskakanjem igre uspjevali da stignu do našeg gola, istina postigli su pogodak, ali iz dubokog ofsajda.
Za nas čist penal nije dosuđen, za domaćine je bilo jedno simuliranje onako za domaćinskog penala pa sam se bojao obzirom da ovaj sudija sudi takve utakmice da će im dati penal.
Malo je bilo bez veze kada su redari počeli da prekidaju utakmicu ubacivanjem više loptu bespotrebno u teren s namjerom odugovlačenja - a nije sankcionisano. Ali seljački sudija, šta će on.![]()
mislim da su u jednom trenutku bile cetiri lopte na terenu
Nije istina, u Visokom, protiv Troglava, u Rodoču, u Bugojnu, protiv Krajine, protiv Goražda, protiv Bosne, u Livnu (je bila prejaka utakmica pa je zasjenjeno ono što je radio sudac), protiv Čapljine, u Kaknju, u Tuzli, protiv Iskre, u Cazinu.studeni je napisao/la:Da mi bi zapamtiti da poslije neke utakmice nekukaš na sudije! Jbt kao da očekujes sudije iz CLa (a i tamo debelo griješe)
Nemoj da budeš prepotentan, nisi pokupio svu pamet svijeta! A sa kukanjem si stvarno prenaporan, ovo neka FK Sarajevo furka "sami protiv svih"! Ako u ovoj drzavi i ligi očekuješ od sudija-amatera da nerade greške i sude pošteno, onda si debelo pogriješio sport. Al ti i dalje nastavi ložit raju, biće opet prekidanja utakmica kad pripremiš terenCasp3r je napisao/la:Nije istina, u Visokom, protiv Troglava, u Rodoču, u Bugojnu, protiv Krajine, protiv Goražda, protiv Bosne, u Livnu (je bila prejaka utakmica pa je zasjenjeno ono što je radio sudac), protiv Čapljine, u Kaknju, u Tuzli, protiv Iskre, u Cazinu.studeni je napisao/la:Da mi bi zapamtiti da poslije neke utakmice nekukaš na sudije! Jbt kao da očekujes sudije iz CLa (a i tamo debelo griješe)
To su neke od utakmica na kojima je bilo suđenje dostojno ovog ranga takmičenja. Bez veze se kačaš na ono što ja pišem, to je moje mišljenje, eto i slika za ovu tvrdnju, imaš i video isječke sa provalama sudaca, npr. kad smo baš protiv Budućnosti igrali kada su se Sloma i Kitić sudarili, a Strukar prvo pustio prednost pa onda dosudio slobodan udarac za goste itd itd itd. Po meni (mi smo tu utakmicu pobjedili) takvi lapsusi i padovi koncentracije (odnosno šta već te dovede da sa 5m udaljenost toliko istripuješ situaciju) se ne smiju dozvoljavati i moraju biti sankcionisani najstrožije od strane sudačke organizacije, pa će sudije dolaziti da sude i biti gotovo kao igrači skoncentrisani na igru, a ne oštriti racku i nametati autoritet, provocirati igrače da se djele kartoni i liječiti komplekse nad igračima, obzirom da je dosta sudaca koji sude ovaj rang prvo se okušalo kao fudbaler, pa su im ti snovi propali - većina ih sada liječi na momcima koji su uspjeli ono što oni nisu.
Stvarno mi je žao ako tebi smeta što ja iznosim sve sudačke bugove (ove veće naravno) koji se dese na štetu kluba koji volim, ako ti to smeta prijavi moj post i ako nije za ovaj forum - moderatori će to izbrisati i neće te više nervirati.
Lijep pozdrav.
Obzirom da je sudio čovječuljak iz Kalesije dobro su obje strane prošle bez isključenja, jednostavno utakmica između Radničkog i Budućnosti je bio daleko veći zalogaj nego što on može da sažvače. Na istom ovom mjestu je i igrač Radničkog u barem jednom naletu loptu "smirio" rukom, te nije dosuđeno također ništa opet pred očima obje klupe, četvrtog sudca i pomoćnog. To je činjenica, nažalost veoma malo sudaca svoj posao shvata kao posao, a ne psihoterapeutska seansa za liječenje dječijih kompleksa.Ljumani_Banovici je napisao/la:Imaš li argumente za dva penala koja nisu dosudjena za nas ? -Ovo je samo jedan koji uopste nije uticao na rezultat te sami tok igre.
Casp3r je napisao/la:Nije istina, u Visokom, protiv Troglava, u Rodoču, u Bugojnu, protiv Krajine, protiv Goražda, protiv Bosne, u Livnu (je bila prejaka utakmica pa je zasjenjeno ono što je radio sudac), protiv Čapljine, u Kaknju, u Tuzli, protiv Iskre, u Cazinu.studeni je napisao/la:Da mi bi zapamtiti da poslije neke utakmice nekukaš na sudije! Jbt kao da očekujes sudije iz CLa (a i tamo debelo griješe)
To su neke od utakmica na kojima je bilo suđenje dostojno ovog ranga takmičenja. Bez veze se kačaš na ono što ja pišem, to je moje mišljenje, eto i slika za ovu tvrdnju, imaš i video isječke sa provalama sudaca, npr. kad smo baš protiv Budućnosti igrali kada su se Sloma i Kitić sudarili, a Strukar prvo pustio prednost pa onda dosudio slobodan udarac za goste itd itd itd. Po meni (mi smo tu utakmicu pobjedili) takvi lapsusi i padovi koncentracije (odnosno šta već te dovede da sa 5m udaljenost toliko istripuješ situaciju) se ne smiju dozvoljavati i moraju biti sankcionisani najstrožije od strane sudačke organizacije, pa će sudije dolaziti da sude i biti gotovo kao igrači skoncentrisani na igru, a ne oštriti racku i nametati autoritet, provocirati igrače da se djele kartoni i liječiti komplekse nad igračima, obzirom da je dosta sudaca koji sude ovaj rang prvo se okušalo kao fudbaler, pa su im ti snovi propali - većina ih sada liječi na momcima koji su uspjeli ono što oni nisu.
svaka cast za caspera tako i treba iznijeti vidjene cinjenice slobodno,ne presutjeti smanjiti koliko toliko mogucnost ponavljanja istih ..kada bi svi bili kao on mozda bi nekada i bilo nesto od nas. SL89
Stvarno mi je žao ako tebi smeta što ja iznosim sve sudačke bugove (ove veće naravno) koji se dese na štetu kluba koji volim, ako ti to smeta prijavi moj post i ako nije za ovaj forum - moderatori će to izbrisati i neće te više nervirati.
Lijep pozdrav.
jednostavno i lijepo izgleda.Casp3r je napisao/la:U rad je puštena u potpunosti redizajnirana službena klupska web stranica, be sure to check it out.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.