Hvala ti filozofe!!!!miky_hz je napisao/la:Drago mi je sad si naucio
Sta bi mi bez tebe.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Hvala ti filozofe!!!!miky_hz je napisao/la:Drago mi je sad si naucio
Ma jasta, nego haj ufati se za usi i igraj u tvojoj bordo mahali. I ne kvari temu bezze.miky_hz je napisao/la:To je vec tesko pitanje,dalo bi se o tome diskutovati
Da je to samo danas moj ti @Adinjo.Adinjo je napisao/la:Jao jesmo losiiiiiiiii danas![]()
legy je napisao/la:sta ocekivati u torinu ?
naravno pobjedu
PAZA INTER AMALA
Vi niste div već ste Bavarski mišomerbavarac je napisao/la:Jeste li spremni za Bavarskog diva?????![]()
![]()
Mislim da Nisuomerbavarac je napisao/la:Jeste li spremni za Bavarskog diva?????![]()
![]()
Kako za koga.... Za vas smo div.juventus 0244 je napisao/la:Vi niste div već ste Bavarski mišomerbavarac je napisao/la:Jeste li spremni za Bavarskog diva?????![]()
![]()
![]()
Pobjedite dvije utakmice za redom i mislite da ste LP osvojili....omerbavarac je napisao/la:Kako za koga.... Za vas smo div.juventus 0244 je napisao/la:Vi niste div već ste Bavarski mišomerbavarac je napisao/la:Jeste li spremni za Bavarskog diva?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
daffy je napisao/la:sto tako niste govorili ( interovci ) kada ste uvije bili na 4 ili nekad slucajno na 3 poziciji.. nema veze, nije kraj zivota.. za razliku od vasih placenicki klubova, za Juventus se navija i kad je najteze.. i kad gubi.. za Juventus se ne navija, za Juventus se zivi!
mogao bi Hidink u Juve..
Adinjo je napisao/la:legy je napisao/la:sta ocekivati u torinu ?
naravno pobjedu
PAZA INTER AMALA
Jbg legy, nikad nisi realan.
Realno, Juve je danas kanta bio. A ni Inter nista bolje nije odigrao, penal u 85 min, ne bih ga ni diskutovao. Jos uzimajuci u obzir da ste izgubili u CL, isto kao i mi, realno je da ce biti tesko za obje ekipe, mozda ste psihicki spremniji, ali igracki niste puno odmakli.
Sve u svemu nadam se dobro tekmi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.