Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

IlCapitano
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la IlCapitano » 01 jun 2013, 23:50

Treba nam još jedna ekipa od ovih ispred nas da se ne kvalifikuje i upadamo u drugi šešir.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

0xygen
Kontakt:

Post Postao/la 0xygen » 02 jun 2013, 00:00

Higuain: "Napuštam Real Madrid, odluka je donesena. Osjećam da je pravo vrijeme i želim promjenu sredine. Nisam još odlučio gdje ću ići, ali u klubu već znaju da želim otići. Bila je to moja odluka. Teško je, nije to bila laka odluka, ali želim otići u drugi klub i suočiti se s novim izazovima."
Šuška se šuška. Gonzalo vrlo blizu Torina. 8-)
Grazie mister, grazie di tutto. ★★★
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

Vincere non è importante, ma è l’unica cosa che conta.

Delpa10
Kontakt:

Post Postao/la Delpa10 » 02 jun 2013, 00:09

Samo da ne ponudimo Realu 10 mil.,matrija i padoina :lol:
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

STORIA DI UN GRANDE AMORE!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 02 jun 2013, 00:22

Trequartista je napisao/la:Joj Baronija bruke, opet izgubiše...
I zaboravio sam na ovu utakmicu protiv Chieva :? , ali nadam se da je došlo vrijeme za oproštaj od Baronija, treba Primaveru dati nekom bivšem igraču.
je li to fakat da smo u sljedećoj sezoni u drugoj jakosnoj skupini jer se Valencia nije plasirala u CL?
Milan, Schalke, Lyon, Arsenal treba još jedan od ovih klubova da ne prođe PO.

Ako se gleda ovaj ranking mi smo trenutno 17, jer Valencia, Inter i Liverpool nisu izborili LP, a ispred su.

http://www.uefa.com/memberassociations/ ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Pogba

Post Postao/la Pogba » 02 jun 2013, 00:23

Definitivno je vrijeme da Baroni dobije nogu, trebao je dobiti lani, ove godine opet ima jednu od najjačih ekipa i ne može ništa osim kupa koji ga ne može saprati.

Bianco, koliko ja znam, ako se neka od ekipa: Arsenal, Lion, Milan, Schalke ne plasira, druga smo skupina, trenutno smo prva ekipa treće jakosne skupine.

Dakle, teško, ali u biti je opet treći šešir strašan tako da nije to neki gubitak.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 02 jun 2013, 00:36

Zna čovjek, fakat zna.

[youtube][/youtube]
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

Dominacija je neminovnost!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 02 jun 2013, 00:41

Uozbilji se :mrgreen:

Ma ima on kvalitet svoj definitivno ali daleko je od igraca koji donosi neku prevagu na terenu, od igraca kakvom smo se mi nadali svi. Sve preko 20 mil. je stvarno previse a tu ce se pokazati i Marottino znanje jer igrac koji zeli da ide iz kluba i koji je na transfer listi ne smije biti placen punu cifru koja se za njega trazi. Po ovom cu donijeti neku ocjenu o tome kakve su zapravo Marottine sposobnosti.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 02 jun 2013, 00:44

Baš sam nešto oko toga razmišljao.

Od Reala su su uvijek mogli uzeti jeftino igrači, jer oni prodaju da se riješe viška, a ne zato što im trebaju pare, sam Higuain je odlučio da ide i napusti klub, zato treba igrati na tu kartu.

Maksimum nekih 20-25 miliona.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 02 jun 2013, 00:49

Pa oni traze 25 mil. i s obzirom da se ne radi bas o nekom vanserijskom igracu meni je maksimala nekih 22 mil. a ne bude li Marotta to uspio da smanji nije mu mjesto u Juventusu a ni na trenutnoj funkciji inace.
Alessandro Del Piero !

Pogba

Post Postao/la Pogba » 02 jun 2013, 00:51

Jedva čekam da riješimo ovo oko Pipite.

Ako klub već taktizira i ne želi da pristaje na violine ucjene oko Jovetića, sigurno ne treba da oklijeva oko Higuaina već da to riješi neovisno od Jovetića.

I da, prestanite oko Higuainovih fula, svjesni ste da je zabio 122 gola u 266 nastupa za Real, a po vašem, pošto fula puno, onda mi je jedina logika da je trebao dati 300 golova što bi ga svrstalo među najbolje igrače svih vremena, a Raula bi izbrisao sa mape u Realu. :mrgreen:

Pipita, slažemo se, nije tip napadača koji svojim potezima prelama mečeve, ali će nam koristiti samo tako, mlad je i daje golove.

Još Jovetić ako dođe, imamo sjajan izbor i igrače za sve taktičke zamisli Contea.

Još uganjati tog dobrog beka/krilo.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 02 jun 2013, 00:56, ukupno mijenjano 1 put.

#MaxOUT

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 02 jun 2013, 00:54

Ma postoji miliona primjera igrača koji su u Realu bili loši pa u drugom klubu igrali za Zlatne lopte. Sjetite se Robbena i Snejidera.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 jun 2013, 01:00

Delpa10 je napisao/la:Ja mislim da je Conte zatrazio provjerena imena i da ce morati to dobiti,bar jedno u napadu. A sad,naravno da cemo mi pokusati smanjiti cijenu maksimalno i da ce nam i ovo ljeto zivci otici :mrgreen:
pa iskreno se nadam da ce uspjeti smanjiti cijenu, ja ih ne bi ni kupio za 30 mil, ni Higuaina ni Jovetica. Ali to je ono gdje ljudi masovno iskoristavaju Marotu, znaju da je pod pritiskom trenera, navijaca, javnosti da bukvalno MORA da dovede neko ime i koriste to da napumpaju cijenu. Jos je poznat po tome da preplati igraca.

vjerujem ja da ce on dovesti top playera ( Jovetic, Higuain jer ih smatraju takvim), ali to nece biti top transfer, jer ce biti preplacen. To je isto kao kad bi nama sad bubam Monako dao 50 miliona za Pirla, top player, treba im zvijezda, ali realno nije to bas najbolji i najpametniji transfer niti realna cijena...tako ce i nama Marota dovesti igraca koji ce biti pojacanje i sigurno napredak u odnosu na ove sadasnje ali ce ga umjesto 20-25, platiti 30-35 miliona.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 02 jun 2013, 01:02

Meni isto Higuain nije ono sto mi trazimo covjek fula mater svoju :oops: :oops: jos ga platit 25 miliona nide veze :oops: :oops: 18-20 ako ga budemo dovodili ali bicu razocaran ako dode to ce biti pokazatelj gdje smo mi trenutno u Evropi kad boljeg ne mozemo dovesti :roll: :roll:

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 02 jun 2013, 01:03

Sad će ratoborni Bišćanin da nas postroji i napiše kako je nezadovoljan. :P :lol:

Edit:

Boga mi sam znao, pišem ovaj post kad izbaci njegov. :lol: :lol: :lol:

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 02 jun 2013, 01:04

Trequartista je napisao/la:Sad će ratoborni Bišćanin da nas postroji i napiše kako je nezadovoljan. :P :lol:

Edit:

Boga mi sam znao, pišem ovaj post kad izbaci njegov. :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: ;)

Da nisi gdje kamere postavio :lol: :lol: ;)

Edit: druze dugo godina pratim Juve i ne mogu ja ovo kad vidim sa kim se povezujemo i koga cemo dovesti ( Higuain itd... ) nije to Juve kojeg pamtim tacno me nostalgija neka uhvati za prijasnjim Juveom :D
Zadnja izmjena: Yucca, dana/u 02 jun 2013, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.

Pogba

Post Postao/la Pogba » 02 jun 2013, 01:06

:lol:

Tuttosport i dalje šuška oko Lichta u Realu. :mrgreen:

#MaxOUT

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 02 jun 2013, 01:13

Ja razmišljam na neki svoj način. :D

Mi treba da pravimo upgrade u odnosu sami na sebe, a automatski ćemo s takvom politikom smanjivati gap za ovim drugim top timovima.

Evo konkretno Llorente i Higuain su bolji od Matrija i Quagalirelle, znači napad nam sigurno sa ovom dvojicom postaje kvalitetniji i ubojitiji, a i automatski smo odmah konkurentniji i kvalitetom bliži Barci, Realu, Bayernu.

A polako s godinama ćemo biti rame uz rame sa najboljima.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 02 jun 2013, 01:13

:lol: :lol: :lol:

Ma ne treba previse ni ostar biti pa nije da se radi o jos jednom Matriju. Momak igra toliko dugo u Realu a sigurno ne bi bio tamo da ne valja. Meni je odbojan igrac sam po sebi pa ja mozda i previse subjektivno pisem ali realno gledajuci sigurno ce valjati.

nerviranje je neminovnost jer on fula bas al' bas nemoguce :mrgreen:
Alessandro Del Piero !

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 02 jun 2013, 01:18

Higuain je dobar napadac . Bio je prvi strijelac Reala u ligi dok Ronaldo nije dosao i poceo zabijati ko lud . Igra dugo na vrhunskom nivou , vecinom kao prvotimac i za repku i za klub . Ove sezone je imao par ozlijeda pa je opet zabio podosta golova . Svake sezone ima 20+ golova na kontu . Vjerujem da ce vam se isplatit , jer jedino mjesto gdje ste poslabi je napad , a Higuain ga moze samo poboljsati . Da nam daju 35 miliona i njega za Suareza ja bi bio prezadovoljan :)

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 02 jun 2013, 01:21

Sa Pipitom sigurno necete promasiti treba njemu zdrava sredina u Realu ga Pero nezeli vec godinama (nije ga on doveo) a i bio je u nemillosti Mou-a,kod vas bi imao sve uslove, samo psihu da popravi i on je top 10 napadaca na svjetu sigurno.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []