NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs
Indiana ovo dobija, sve dok su ovakvi Wade i Bosh.
Jao promasaja.... 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Kako su samo glupi ovi igraci Indiane.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
sta je ovo,svaki majmun misli da moze kucati preko bosha 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kakva je ova IND odron od ekipe...Moze pricati ko sta hoce,ali oni na Zapadu ne bi prosli prvu rundu,majke mi...
Zbog ovih gluposti če i izgubiti na kraju.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- Titova-Juga
- Kontakt:
E moj West krembilčino zadnja...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
NEZALAGANJE je napisao/la:Kakva je ova IND odron od ekipe...Moze pricati ko sta hoce,ali oni na Zapadu ne bi prosli prvu rundu,majke mi...
nista gori od memphisa.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
MEM je za njih EKIPA!lumani je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:Kakva je ova IND odron od ekipe...Moze pricati ko sta hoce,ali oni na Zapadu ne bi prosli prvu rundu,majke mi...
nista gori od memphisa.
jao Hibberta bogalja

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Dobra odbrana Miamija i dobra dionica Colea. Indiana olako prepustila inicijativu. Vidjet ćemo kako će se razvijati, ima još mnogo toga da se igra. West je kažu izgleda nešto bolestan. To je veliki hendikep za Indianu. Sa druge strane, teško da će Miami ostatak utakmice izgledati ovako "loše".
@Nezalaganje
To je malo pretjerana izjava. Ekipa se upravo bori za finale lige, a i dalje ih se omalovažava. Ko misli da je lahko igrati ovakvu odbranu protiv Miamija, grdno se vara. Ako Miami prođe u finale, osjetit će to San Antono na svojoj koži, kao što je i OKC prošle godine.
@Nezalaganje
To je malo pretjerana izjava. Ekipa se upravo bori za finale lige, a i dalje ih se omalovažava. Ko misli da je lahko igrati ovakvu odbranu protiv Miamija, grdno se vara. Ako Miami prođe u finale, osjetit će to San Antono na svojoj koži, kao što je i OKC prošle godine.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Gori i od Boozera.Titova-Juga je napisao/la:E moj West krembilčino zadnja...
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
@ nezalaganje
prejaki su 4-0 os Spursa,a ti podcjenujes ove, koji su dobili 2 protiv najboljih
prejaki su 4-0 os Spursa,a ti podcjenujes ove, koji su dobili 2 protiv najboljih
Indiana je bolja verzija Memphisa, tako da te price da ne bi prosli prvu rundu baci u vodu. Drugo je to sto imaju dosta glupana u ekipi, pa ovakve kretenske suteve fulaju.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Barem necemo bacati loptu kao sto ovi bacaju i barem cemo imati neku akciju...Pa ljudi gube u utakmici gdje je protivnik grogiran i to vec drugu noc uzastopno!work je napisao/la:Dobra odbrana Miamija i dobra dionica Colea. Indiana olako prepustila inicijativu. Vidjet ćemo kako će se razvijati, ima još mnogo toga da se igra. West je kažu izgleda nešto bolestan. To je veliki hendikep za Indianu. Sa druge strane, teško da će Miami ostatak utakmice izgledati ovako "loše".
@Nezalaganje
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 02 jun 2013, 03:27, ukupno mijenjano 1 put.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Rodman je napisao/la:Gori i od Boozera.Titova-Juga je napisao/la:E moj West krembilčino zadnja...
Tu su neđe po pameti majke mi..
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
West ima gripu. Ne znam zašto ga Vogel drži na terenu kad čovjek ne može ni potrčati.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Poslje game 1 ja sam ko pricao "da nam je West umjesto Booza" a ovaj ispade gori od njeg. Al prvu utakmicu je odigrao zmajevski. U biti West makar igra odbranu za razliku od naseg nosonje.Titova-Juga je napisao/la:Rodman je napisao/la:Gori i od Boozera.Titova-Juga je napisao/la:E moj West krembilčino zadnja...
Tu su neđe po pameti majke mi..
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Titova-Juga
- Kontakt:
HAHAHA West = Booz definitivno... ovo je nemoguće!
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Titova-Juga
- Kontakt:
BIHfan je napisao/la:
Poslje game 1 ja sam ko pricao "da nam je West umjesto Booza" a ovaj ispade gori od njeg. Al prvu utakmicu je odigrao zmajevski. U biti West makar igra odbranu za razliku od naseg nosonje.
U pravu si, ovaj barem odbranu igra, ali je brate paglu igrač ko racku!!!!!!
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.