Doigravanje za rukometnog prvaka BiH 2013.
Re: Doigravanje za rukometnog prvaka BiH 2013.
Не. & $ ". ? % $ ", ? & " $ ?, & % су ? ", $ ", $ $. За $, то " $ " " & ', & $ " " $ - " $ " " " $ сезоне у ".
? своје, % туђе!
Nema još ni Borac. Biće dvorana gotova, ali pitanje je ekipe, ko ostaje, ko odlazi, ko dolazi. Finansije katastrofa. Treba prvo isplatiti dugovanja, a kasnije pričati o dovođenju novih igrača.ris je napisao/la:Не. & $ ". ? % $ ", ? & " $ ?, & % су ? ", $ ", $ $. За $, то " $ " " & ', & $ " " $ - " $ " " " $ сезоне у ".
' " - &, не ' % све " " " $ "... $ $ " ' ? $ се " " " за & ?, а то & '. " $ тога- %....
А " су ? & $, " у па " % $ (&, ?, Татран " "), ? " - се % $ за " "...
А " су ? & $, " у па " % $ (&, ?, Татран " "), ? " - се % $ за " "...
? своје, % туђе!
Komesar je napisao/la:RK KONJUH
HRK IZVIĐAČ MI GRUPA
01.06.2013., subota, 20:00
BEGIĆ - KNEZOVIĆ
SULJEVIĆ
RK ČELIK
RK BORAC
01.06.2013., subota, 19:00
DEJANOVIĆ MARČETIĆ
POPOVIĆ
RK SLOGA
RK GRADAČAC
01.06.2013., subota, 19:00
KONJIČANIN - KONJIČANIN
MARIĆ
Kako mogu Begić Knezović suditi u Živinicama,kad su karijeru počeli u Ljubuškom a sad je završavaju u Doboju.
Vjerovatno po zadatku od gazde.
a bio sam cuo da idu 2 kluba iz BiHris je napisao/la:Не. & $ ". ? % $ ", ? & " $ ?, & % су ? ", $ ", $ $. За $, то " $ " " & ', & $ " " $ - " $ " " " $ сезоне у ".
pa sam pitao za svaki slucaj
hvala na odgovoru
Па ? " $ $ $ ?, ? ' & " ове ? & ' &.
? своје, % туђе!
Pa sta ce se desavati sa premijer ligom ako ne udju 3 u sehu :/ opet neko prosirenje, dogodine da ispada vise ekipa :/ cirkus
- samo_lijevo
- Kontakt:
Pa Leotar ostaje u ligi.Sto ce se na kraju i desiti.demica je napisao/la:Pa sta ce se desavati sa premijer ligom ako ne udju 3 u sehu :/ opet neko prosirenje, dogodine da ispada vise ekipa :/ cirkus
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- gradacac10
- Kontakt:
Logicno bi bilo kad bi jis jedan ispo a ne dodavat jos... nismo bundesliga jbtsamo_lijevo je napisao/la:Pa Leotar ostaje u ligi.Sto ce se na kraju i desiti.demica je napisao/la:Pa sta ce se desavati sa premijer ligom ako ne udju 3 u sehu :/ opet neko prosirenje, dogodine da ispada vise ekipa :/ cirkus
? - & 30-29
Ово је " " & " пражњења, вјероватно је ? $ постава. ?, &` су се " ? ?, ? су

Ово је " " & " пражњења, вјероватно је ? $ постава. ?, &` су се " ? ?, ? су

? своје, % туђе!
Kako završi u Doboju, ima li vijesti iz Živinica...
-
- Kontakt:
Sloga-Gradačac 37:30
KONJUH - IZVIĐAČ 34:22
RK Konjuh RK Izvidzac 34:22humljub je napisao/la:Kako završi u Doboju, ima li vijesti iz Živinica...

kasno se probudismo nazalost, ali eto Celik je pobjedio Borca kod kuce tako da treba igrat za Celik da neide Gradacac u Evropu

emirmujan je napisao/la:RK Konjuh RK Izvidzac 34:22humljub je napisao/la:Kako završi u Doboju, ima li vijesti iz Živinica...![]()
Kasno se probudismo nazalost, ali eto
- gradacac10
- Kontakt:
Gradaccu nije ni imperativ nikakav Europa, kako bude nek bude, a tebi Mujan kad razmisljas tako, ebo citav Gradacac mater!emirmujan je napisao/la:RK Konjuh RK Izvidzac 34:22humljub je napisao/la:Kako završi u Doboju, ima li vijesti iz Živinica...![]()
kasno se probudismo nazalost, ali eto Celik je pobjedio Borca kod kuce tako da treba igrat za Celik da neide Gradacac u Evropu
Ja balonja imam muda i napisati svoje ime i prezime dok si ti ckaPi i krijes se pod imenom gradacac, ebem i ja tebi i svima vama tamo terMa licno !!! ako si faca predstavi se pa da se licno pokusuramo a ne neki internet huligangradacac10 je napisao/la:Gradaccu nije ni imperativ nikakav Europa, kako bude nek bude, a tebi Mujan kad razmisljas tako, ebo citav Gradacac mater!emirmujan je napisao/la:RK Konjuh RK Izvidzac 34:22humljub je napisao/la:Kako završi u Doboju, ima li vijesti iz Živinica...![]()

- gradacac10
- Kontakt:
quote="gradacac10"]
Ja balonja imam muda i napisati svoje ime i prezime dok si ti ckaPi i krijes se pod imenom gradacac, ebem i ja tebi i svima vama tamo terMa licno !!! ako si faca predstavi se pa da se licno pokusuramo a ne neki internet huligan
Ja imam muda i dosao sam u Gradacac da bodrim Konjuh a cisto sumnjam da ti smijes doci u Zivinice, u ostalom vise respektujem Borac i Izvidzac nego zute mute iz gradacca, Mamu vam cigansku ![/quote]
Nijednu utakmicu u Zivinicama nisam propustio, a to da smo cigani, Jaski i ovim vasim ni blizu, nit ciganamo, nit radimo kojekakve kriminalne radnje, a vi i dalje lijecite svoje frustracije kako znate sto ste zadnji i sto ste jedva spasili bod id nas u Zivinicama
Gradaccu nije ni imperativ nikakav Europa, kako bude nek bude, a tebi Mujan kad razmisljas tako, ebo citav Gradacac mater![/quote]emirmujan je napisao/la:RK Konjuh RK Izvidzac 34:22humljub je napisao/la:Kako završi u Doboju, ima li vijesti iz Živinica...![]()
Ja balonja imam muda i napisati svoje ime i prezime dok si ti ckaPi i krijes se pod imenom gradacac, ebem i ja tebi i svima vama tamo terMa licno !!! ako si faca predstavi se pa da se licno pokusuramo a ne neki internet huligan

Nijednu utakmicu u Zivinicama nisam propustio, a to da smo cigani, Jaski i ovim vasim ni blizu, nit ciganamo, nit radimo kojekakve kriminalne radnje, a vi i dalje lijecite svoje frustracije kako znate sto ste zadnji i sto ste jedva spasili bod id nas u Zivinicama

Ja balonja imam muda i napisati svoje ime i prezime dok si ti ckaPi i krijes se pod imenom gradacac, ebem i ja tebi i svima vama tamo terMa licno !!! ako si faca predstavi se pa da se licno pokusuramo a ne neki internet huligangradacac10 je napisao/la:quote="gradacac10"]Gradaccu nije ni imperativ nikakav Europa, kako bude nek bude, a tebi Mujan kad razmisljas tako, ebo citav Gradacac mater!emirmujan je napisao/la:RK Konjuh RK Izvidzac 34:22humljub je napisao/la:Kako završi u Doboju, ima li vijesti iz Živinica...![]()

Ma pusti ga to je onaj vseljo sto sam i ja bio banovan zbog njega,samo pod novim nikom,treba mu IP adresu banovati da nikada vise ne dolazi na ovaj forum,toliko su prizeljkivali da idu u Evropu eto im sada pucaju od ljubomore,ha ha mi i ne zelimo da idemo,ali smo u svemo bolji od vas,nek puknu dusmani

"Rukometaši Sloge iz Doboja pobjedom u devetom kolu Lige za prvaka BiH protiv Gradačca rezultatom 37:30 osigurali su drugo mjesto i plasman u SEHA ligu naredne sezone"
Detaljnije na temi RK Sloga
Detaljnije na temi RK Sloga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.