Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Inace momak je legenda.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Dobio solidnu loptu u sesnesterac, on je nekako petom nazad dodaje, a ni jednog Stuttgartovog igraca ni blizu.
- Goalgetter
- Kontakt:
Imao je los dan, Stuttgart nije mnogo toga radio prema naprijed, i uklopi se sve ovako da je bio totalno odsjecen od igre.
- DonCorleone
- Kontakt:
nije istina .. što ne kažeš kako je Vedo u dva meča zabio 5 komada Schalkeu? koliko igrača u historiji Bundeslige je to uopšte pošlo za rukom? zabijao je i Dortmundu i Leverkusenu .. to su najboljiDonCorleone je napisao/la:Protiv najboljih nas Vedo standardno nevidljiv.
e sad, ne može Vedo sam protiv Bayerna, trebaju mu saigrači .. nije Vedo tip napadača da uzme loptu i sam riješi akciju .. uslužite ga, on će zabiti, simple as that
NON MOLLARE MAI
tako je..svi su bili losi..pa i on..a golove sto su dali ne znaju ni oni kako su ih dali...a mogli su i 3.uvaliti nekako iz prekida da onaj japanac ili kinez, ne znam ni ja sta je, zna igrati glavom..JTS je napisao/la:nije istina .. što ne kažeš kako je Vedo u dva meča zabio 5 komada Schalkeu? koliko igrača u historiji Bundeslige je to uopšte pošlo za rukom? zabijao je i Dortmundu i Leverkusenu .. to su najboljiDonCorleone je napisao/la:Protiv najboljih nas Vedo standardno nevidljiv.
e sad, ne može Vedo sam protiv Bayerna, trebaju mu saigrači .. nije Vedo tip napadača da uzme loptu i sam riješi akciju .. uslužite ga, on će zabiti, simple as that
al sad pricat... da su babi muda...
Dok Vedu nikad u zivotu nisam vidio da je presao nekog igraca i zabio. Svaki mu je gol bio klasicno pospremanje, ili glavom, ili pak ramenom kao protiv Rumunije
Al Vedo je poslije Dzeke najbolje sto imamo pa...
Jedan Messi se nije vidio u dvomeču protiv Bayerna sa takvim suigračima, a vi očekujete da Vedo zakuca protiv Baye.
Sad, neka za repku samo pokaze da je Stuttgart za njega mali tim, i ja sam zadovoljan.
Evo pomoci za Vedu u vrhu napada...
ma nije moa nesto usporedeno s ibisevicem, kvalitetniji je ibisevic svakako.Cartman je napisao/la:Stuttgart izgleda kupuje Muhameda Abdellaouea iz Hannovera. Cisti centarfor, isto Ibisevic. Eh sad znaci li ovo da ce prodat Ibisevica, ili da ce mozda probat sa dva napadaca...Sigurno je u svakom slucaju da nijedan od njih nije za klupe u klubu poput Stuttgarta.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Slazem se, cesto je i povrijedjen, ali sumnjam da ga dovode da bi sjedio na klupi. Nece bit jeftin, a i ne bi prelazio da mu nisu obecali dosta utakmica. Evo cujem sad njegov agent govori da Stuttgart planira dosta transfera i da ce bit promjena u stilu igre.STEVIE je napisao/la:ma nije moa nesto usporedeno s ibisevicem, kvalitetniji je ibisevic svakako.Cartman je napisao/la:Stuttgart izgleda kupuje Muhameda Abdellaouea iz Hannovera. Cisti centarfor, isto Ibisevic. Eh sad znaci li ovo da ce prodat Ibisevica, ili da ce mozda probat sa dva napadaca...Sigurno je u svakom slucaju da nijedan od njih nije za klupe u klubu poput Stuttgarta.
bas se pitam sto bih to moglo znaciti za ibisevica.. nevjerujem da ce ga stuttgart prodati al' nikad se ne zna.Cartman je napisao/la: Slazem se, cesto je i povrijedjen, ali sumnjam da ga dovode da bi sjedio na klupi. Nece bit jeftin, a i ne bi prelazio da mu nisu obecali dosta utakmica. Evo cujem sad njegov agent govori da Stuttgart planira dosta transfera i da ce bit promjena u stilu igre.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AA23, adrenaline323, Alucard, aqarius, bavarian_bk, Bejker, boki86, Bordeaux433, Bosanac90, Brokula, CHR, Confiance, COYGBiH, dark44, DjaniTarik, Drum, eaglebvb09, Edincapitano, edvaE2, enobarca, feniksptica, FerdinandF, Fouzi1, fukare987, galia95, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], grbavicka1921, Hajdeee, haklamas, HariTz, hm59, Hrammm1921, IgmanskiVukovi, InatSilniBosanski, J1897, Jadnimi, James1987, Jet2Holiday, JimmyPage, karajlo, kolezeljovac, Konzerva, L-Train, Lavcina, Ledara, legendarnadruga, lol89, LondonBlues, Lynx, Majstorinho, mercurial, Micron, Mocvara1991, moreno123, MrPink, muhamedhulk, Muumii, Nah1ddd, Napapijri, napapijri1987, NazorUso, nedimmmm1337, Nemanja99, nerkolfc, Pitar6785, prisonbreak, RaymondRed, Rimes87, rishovski, SanaBosna, Scholl, signalidunapark, Skojevska, Slobodanpad1945, soccerfan, StevieG8, TefalTava, thulkazal, torbica, Toxin, travuljasSs, tuzlanskinacin, unavita, Varijantas8, Venom, ventilateur, Zglavkar, zikerrz21 i 1013 gostiju.