Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Svi smo mi firauna otjerali i sad uzivam u tome. Mislio papak da se moze nosit sa Barcelonom.M4kaveli je napisao/la:Znaci +15 u odnosu na drugoplasirani Madrid. Prvi put u historiji se ovo desilo.
Primera je odlicno odradjena sa osvojenih 100 bodova.
Tito i Roura otjerali firgosa Mourinha.![]()
Nije lose koliko su se standardi visoko postavili zadnjih godina.
nije sinoc, imo je saobracajku u srijedu ili cet. ne sjecam se najboljeM4kaveli je napisao/la:Alexisovo auto nakon sinocnje saobracajne nesrece.![]()
Koja je ovo makina.?M4kaveli je napisao/la:Alexisovo auto nakon sinocnje saobracajne nesrece.![]()
Hlado bi im dao jos bonus na to u vidu 3,3 M i u suprotnom smjeru poslao MascheranaDonnie Darko je napisao/la:Chelsea are willling to sell defenders David Luiz (26) and Branislav Ivanovic (29) to Barcelona for 46,7M. Mourinho has agreed. [daily star]
Odkud ova utakmica,dali prenosi neko? Jesi li siguran da je veceras posto je nigdje ne najavljuju il sam ja malcice coravM4kaveli je napisao/la:Moguce posto nisam provjeravao.
Danas u 21h Brazil-Engleska.
Valja upratit Alvesa i cirkusanta Neymara.![]()
U prvoj bio los, Wilshere izdominirao,sada bi trebalo biti bolje.
Mislim da je veceras i finale u rukometu izmedju Barcelone i Hamburga.
Katalonci ako osvoje to bi im bio 9-i naslov prvaka Evrope.
Nesto mi je ovo sumnjivo skroz, jer Bane nije bio bas uvjerljiv kada su ga novinari pitali da li ostaje u Chelsea-u...Johny je napisao/la:Hlado bi im dao jos bonus na to u vidu 3,3 M i u suprotnom smjeru poslao MascheranaDonnie Darko je napisao/la:Chelsea are willling to sell defenders David Luiz (26) and Branislav Ivanovic (29) to Barcelona for 46,7M. Mourinho has agreed. [daily star]
M4kaveli je napisao/la:@arhimed_89,
Jeste veceras u 21h prijateljska tekma.
Ne znam tacno ko prenosi, ali mislim da bi SK mogao ..
P.S. Neymarova najveća brzina u sprintu u nedavnoj utakmici protiv Paulista Sao Paulo iznosi 34,7 km / h.
1. Kristijano Ronaldo (Real Madrid) 33.6 km/hM4kaveli je napisao/la:@arhimed_89,
Jeste veceras u 21h prijateljska tekma.
Ne znam tacno ko prenosi, ali mislim da bi SK mogao ..
P.S. Neymarova najveća brzina u sprintu u nedavnoj utakmici protiv Paulista Sao Paulo iznosi 34,7 km / h.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.