FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

LjumanM95
Kontakt:

Re: FK Budućnost Banovići

Post Postao/la LjumanM95 » 30 maj 2013, 23:06

Na istočnu, ali ima ograđen jedan sektor za gostujuće navijače. To je prvi sektor A i mislim da će vam on biti dovoljan.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 30 maj 2013, 23:11

LjumanM95 je napisao/la:Na istočnu, ali ima ograđen jedan sektor za gostujuće navijače. To je prvi sektor A i mislim da će vam on biti dovoljan.
Znam koji je bio sam tu mnogo puta, biće dobro opet akobogda kao i uvijek dosad......:)

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 30 maj 2013, 23:15

Nadam se da će vam biti prijatno u našem gradu, kao i većini navijačkih skupina koje su dolazile.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 31 maj 2013, 11:46

Komšije, sretno u borbi za ostanak!
Undici stelle - ACM 1899

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 31 maj 2013, 13:07

Biće sutra dobro druženje. Siguran sam ;)

Dobro nam došli.
1947!

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 31 maj 2013, 19:04

Kakve su šanse da Budućnost ostane u ligi, odnosno da li se moraju poklopit neki rezultati ili sami odlučuju o svojoj sudbini?
075

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 31 maj 2013, 19:18

TzBulevar87 je napisao/la:Kakve su šanse da Budućnost ostane u ligi, odnosno da li se moraju poklopit neki rezultati ili sami odlučuju o svojoj sudbini?
Uz naše obje pobjede do kraja potrebno je da ili Krajina pobijedi Iskru ili da Rudar pobijedi Bosnu.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 31 maj 2013, 19:22

LjumanM95 je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:Kakve su šanse da Budućnost ostane u ligi, odnosno da li se moraju poklopit neki rezultati ili sami odlučuju o svojoj sudbini?
Uz naše obje pobjede do kraja potrebno je da ili Krajina pobijedi Iskru ili da Rudar pobijedi Bosnu.
A domaćini su Krajina i Rudar? Ako je tako vi imate jako dobre šanse za ostanak :)
075

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 31 maj 2013, 19:24

TzBulevar87 je napisao/la:
LjumanM95 je napisao/la:
A domaćini su Krajina i Rudar? Ako je tako vi imate jako dobre šanse za ostanak :)
Jesu, domaćini su.

benzz
Kontakt:

Post Postao/la benzz » 01 jun 2013, 08:47

CuMuRaS je napisao/la:slika
sretno... vidimo se danas
valjda ovo bude znacilo da se Ljumani ponovo okupljaju i prate Buducnost
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 02 jun 2013, 09:19

idemo li u tz gledat tekmu :D
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 02 jun 2013, 09:20

sef_mafije je napisao/la:idemo li u tz gledat tekmu :D
Idemo ;) ;)
1947!

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 02 jun 2013, 13:12

Iskreno se nadam da uzimamo 3 boda u Tuzli i da će Rudar barem odigrati neriješeno, i da ostajemo u inat ciganima kojima smo trn u oku i koji bi nas rado vidjeli u nižem rangu. Mislim da se u ovoj ligi drugačije i ne može, šta se sve radi tokom cijele sezone ovo je jedino riješenje. Neka Drugu ligu igraju oni što već imaju iskustva sa njom, nismo mi za toga.

Nadam se da će se opet javiti veliki broj dežurnih moralista i levata kako je Budućnost ovakva-onakva, ali kao što rekoh neka se levati ponovo igraju po Drugim ligama, ja sam za opstanak pa i ovakav sa komšijskim bodovima.

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 02 jun 2013, 13:17

poneste 30000 km u TUZLU i biće ok ;) cijenu ste neke od predhodnih sezona sami odredili,,, :lol: :lol:

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 02 jun 2013, 13:26

**** je napisao/la:poneste 30000 km u TUZLU i biće ok ;) cijenu ste neke od predhodnih sezona sami odredili,,, :lol: :lol:
A koliko da ponesemo Kaknju?

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 02 jun 2013, 13:53

LjumanM95 je napisao/la:Iskreno se nadam da uzimamo 3 boda u Tuzli i da će Rudar barem odigrati neriješeno, i da ostajemo u inat ciganima kojima smo trn u oku i koji bi nas rado vidjeli u nižem rangu. Mislim da se u ovoj ligi drugačije i ne može, šta se sve radi tokom cijele sezone ovo je jedino riješenje. Neka Drugu ligu igraju oni što već imaju iskustva sa njom, nismo mi za toga.

Nadam se da će se opet javiti veliki broj dežurnih moralista i levata kako je Budućnost ovakva-onakva, ali kao što rekoh neka se levati ponovo igraju po Drugim ligama, ja sam za opstanak pa i ovakav sa komšijskim bodovima.
Ma dat ce vama sloboda 3 boda, samo ovi iz lukavca vam juce i nisu bas bili za pustanje utakmice u to trebate biti sigurni, oni su juce volili vama uzeti bod i da ispadnete nego hljeba da se najedu

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 02 jun 2013, 14:05

SARS je napisao/la:
LjumanM95 je napisao/la:Iskreno se nadam da uzimamo 3 boda u Tuzli i da će Rudar barem odigrati neriješeno, i da ostajemo u inat ciganima kojima smo trn u oku i koji bi nas rado vidjeli u nižem rangu. Mislim da se u ovoj ligi drugačije i ne može, šta se sve radi tokom cijele sezone ovo je jedino riješenje. Neka Drugu ligu igraju oni što već imaju iskustva sa njom, nismo mi za toga.

Ma dat ce vama sloboda 3 boda, samo ovi iz lukavca vam juce i nisu bas bili za pustanje utakmice u to trebate biti sigurni, oni su juce volili vama uzeti bod i da ispadnete nego hljeba da se najedu
Apsolutno si u pravu i to je mogao vidjeti svako ko je bio na utakmici. Pogotovo zadnjih 15-20 minuta su pravo zapeli ne bi li stigli do izjednačenja, ali eto na svu sreću nije im to pošlo za rukom.

Dobar komentar jednog starijeg čovjeka na kraju tekme, kaže igračima Radničkog svaka čast momci, niste dali 100% od sebe, al' ste dali 110%. :D

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 02 jun 2013, 14:41

LjumanM95 je napisao/la:
SARS je napisao/la:

Apsolutno si u pravu i to je mogao vidjeti svako ko je bio na utakmici. Pogotovo zadnjih 15-20 minuta su pravo zapeli ne bi li stigli do izjednačenja, ali eto na svu sreću nije im to pošlo za rukom.

Dobar komentar jednog starijeg čovjeka na kraju tekme, kaže igračima Radničkog svaka čast momci, niste dali 100% od sebe, al' ste dali 110%. :D
Da su dali 100% od sebe(pogotovo prvo poluvrijeme), nebi vas nigdje bilo! Sreća je za ovakvu Budućnost što im je raspored išao na ruku u zadnja 2 kola. Zreli ste za remonta ;)

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 02 jun 2013, 15:01

Dajte ljudi ne provaljujte se, pa Radnički je Krajinu u Cazinu pobijedio za vas, ništa nam ta tri boda nisu značila dok bi oni sa pobjedom imali neke šanse, ljudi nas sad mrze mogu misliti nekad opet ako se sastanemo u Cazinu ljudi će nas dočekati na nož, drugo i juče je Radnički odigrao utakmicu onako što se mora odigrati jer vama bodovi trebaju, i sad kad ste slavili jedva Radnički pustio, dajte molim vas, mi da smo htjeli vas istjerati iz lige došli bi i zeznuli vas, ali to nam nije cilj bolje vi da igrate s nama nego neko drugi, svaka čast svima mislim, mada su neki htjeli da vas zeznu zbog one famozne utakmice u Vitezu za ulazak tad u Premier ligu, ali eto dobro je po vas završilo na kraju sve, sad čekajte 8 juni i vidjećete jeste li uspjeli, utakmica 21 kola Budućnost-Bratstvo i rezultat 3-3 koštat će vas ispadanja (ali et vi ste njih zeznuli nekad prije, i oni vam vratili)....pozz

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 02 jun 2013, 15:22

Pa da je kojim slučajem bilo 2:2, pa Lugi bi sa gola trčao po loptu da je sam sebi gurne u go. :mrgreen:
1921
1989

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.